Naz mı yapıyor diyorsunuz sizce gerçekten küsmüyordur yani öylemiBırakın küssün anneniz. Hiç üstüne gitmeyin. Giderseniz daha çok naz yapar.
Yani anlattığınız durumda da küserse küssün. Mesela babanıza, komşularınıza da böyle alıngan mı davranıyor. Değilse size naz yapıyor.Naz mı yapıyor diyorsunuz sizce gerçekten küsmüyordur yani öylemi
Neden bir arkadaşınla veya nişanlınla gitmiyorsun.Kızlar yakın zamanda düğünüm var ve ben çok karmaşık bir süreç geçiriyorum sıkıntı şu beni yıpratan kaynanadan önce kendi ailemin yorumları beni çok üzüyor haftaiçi perde ve halı bakmaya gideceğiz fakat ben nasil yapacam bilmiyorum annem kaynanamla net konuşmuyor şöyle şu gün yapalim diye şimdi halılara bakmaya giderken anneme gel diyoruz herşeye gelmedigi gibi yine gelmeyecek fakat sonrasinda bana eşyalarda yaptigi gibi yine küsecek ve ben vicdan azabi çekeceğim iki tarafada ben diyorum hadi bugün gidelum diye kaynanam hic sorgulamadan hadi gidelim diyor annemde banane bana mi sordunuz kendiniz gidin gibi laflar ediyor ve surekli evde benim kaynanam ile ilgili olumsuz yorum yapiyor diyorum kadin ne yapsin sen açık açık konuşmuyorsun diyorum onlarda siz bisey demeyince konusmuyor herseyin zamanıni nişanlım ve ben ayarliyoruz normalde oglan tarafi boyle olmaz mi simdi bana bir akil verim ben yarın perde ve hali isi icin anneme ne desem gelir sben artik bir seylerimde anneminde olmasini istiyorum ama bana kapris yapar diye korkuyorum ve sürekli kendi kendime vicdan yaptığım için bu günlerin heyecanını mutluluğunu da yasayamiyorum
annen evleniyor galiba bu kadar kapris ve stres buna işaret.. ya da senin evlenmeni istemiyor çıkarabildiği tüm huzursuzluğu çıkarma peşinde.Kızlar yakın zamanda düğünüm var ve ben çok karmaşık bir süreç geçiriyorum sıkıntı şu beni yıpratan kaynanadan önce kendi ailemin yorumları beni çok üzüyor haftaiçi perde ve halı bakmaya gideceğiz fakat ben nasil yapacam bilmiyorum annem kaynanamla net konuşmuyor şöyle şu gün yapalim diye şimdi halılara bakmaya giderken anneme gel diyoruz herşeye gelmedigi gibi yine gelmeyecek fakat sonrasinda bana eşyalarda yaptigi gibi yine küsecek ve ben vicdan azabi çekeceğim iki tarafada ben diyorum hadi bugün gidelum diye kaynanam hic sorgulamadan hadi gidelim diyor annemde banane bana mi sordunuz kendiniz gidin gibi laflar ediyor ve surekli evde benim kaynanam ile ilgili olumsuz yorum yapiyor diyorum kadin ne yapsin sen açık açık konuşmuyorsun diyorum onlarda siz bisey demeyince konusmuyor herseyin zamanıni nişanlım ve ben ayarliyoruz normalde oglan tarafi boyle olmaz mi simdi bana bir akil verim ben yarın perde ve hali isi icin anneme ne desem gelir sben artik bir seylerimde anneminde olmasini istiyorum ama bana kapris yapar diye korkuyorum ve sürekli kendi kendime vicdan yaptığım için bu günlerin heyecanını mutluluğunu da yasayamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?