Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

..

kizlar kaynanalardan, görümcelerden, kayinpederlerden, kayin, vs vs lerden böyle inciler isitmemek icin

böyle bu sekillerde üzülmemek icin neler yapmali???

bir bekar olarak soruyorum...
:uhm:

var mi bunun recetesi?? CADIARZU

Bunun bi çaresi yok
Ama sen eşinle ne kadar iyi olursan onlardan o kadar korunuyorsun
Senin yerine eşin veriyor cevabı
En azından bizde böyle
Eşim sağolsun beni muhatap etmiyor
Benimde başım ağrımıyor

valla yazdılalrını okuyunca kendimi gördüm sanki. Aynen bende evlendikten sonra yaşadığımı anladım yeniden doğdum sanki. Ben de ne çocukluğu ne gençliğimi yaşadım. imdi huzurlu ve sakin bir hayatım var. İnşallah bende o dileğin içinde olurum bu sene bana da bebek getirir. Sana da hayorlı doğumlar diliyorum canımcığımm a.s.

geçen hafta kayınvalidemlerdeydik,eşimin bebeklik fotolarını getirdiler ama benim elime bir resim bile vermediler al bak diye,bende bakabilirmiyim dedim ve aldığım cevap: sen kim oluyorsun ki ? yüzlerine bile bakmadan çıktım geldim evime mafoldumben

o ne demek yaaaaaa bana bole bırsey desınler cıkmakla kalmaz neler neler yaparım asıl onlar kım oluyormus

kavga etmek istemiyorum artık onlarla,hamileyim ve üzüldüğüm gün kendimi acilde buluyorum.Onlar gibi boş insanlar yüzünden bebeğimi kaybetmek istemiyorum.Eşime de söyledim bir daha ne ölüleri ölüme ne dirileri dirime.Eşim gitsin görüşsün karışmam ama benden uzak olsunlar yeter.

of bende ole dıyorum onlar yzuunde tadımız tuzumuz kalmıo bazı gunler esım bellı etmıyo ama cok uzuluo hıc konusmuo yenı yılı sayelerınde ayrı gecırdık

elimden geldiğince iyi davranmaya çalıştım,yeter ki eşim üzülmesin diye,benim yüzümden onu üzmesinler diye.ıstenmeyen gelindim,artık düzeleceğimizide sanmıyorum.1 aylık evliyken ayrılma kararı almıştım onlar yüzünden,herşeyimize karıştılar,yapmadıkları kalmadı sırf ben eşimi bırakayım diye.

ablacım şaka mı bu? onlar sana bunu derken eşin sesini çıkarmadı mı nasıl aşağılarlar seni böyle!

aynen cıkarkende cok aglattılar ıstemedıler benı dıleyım benım ALLAHLARINDNA BULSUNLAR VE OLE BIR GELIN GELSINKI BENDEN SONRA GORSUNLER NELER NELER VARMIS kötükedihüso

hiç birşey diyemedı,hala onun kırgınlığı var aramızda.Eşim çok saf,hala ailesinin onu iyi niyetle söylediğine inanıyor...

Keşke başlarda kötü davransaydım,hep kalplerini kırsaydım.Eminim o zaman benden iyisi olmazdı,el üstünde gezerdimklava:

haklısın,eşinle değil ailesiyle evleniyorsun.

Aslında doğru değil bu ama bizlerin aile yapısından kaynaklanıyor. Ben bu konularda kız annelerinde de çok hata buluyorum göz göre göre ezdiriyorlar kızlarını. Aman sen iyi ol saygıda kusur etme falan...

Sanırım bende başta o hatayı yaptım.ıyi olalım istedim,hep güzel geçinelim istedim ama olmadı.Annemle nasılsam,kayınvalidemlede öyle olmak istedim ama o hep beni el kızı olarak görmüş anlaşılan.Eşimim kardeşlerini kardeşimden ayırt etmedim.Haketmedim ben bunları ama sabrediyorum,Allah biliyor nasıl olsa eğriyi doğruyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…