- Konu Sahibi Rengarenk...
-
- #2.861
sagol cnm
allaha sukur mutlu hatta cok mutlu bır evlılıgım var
hıc cocuklumu yasamadım
ama ne zaman evlendım
işte insan oldugumu deger gormenın ne demek oldugunu anladım...
allah herkese mutlu bır yuva
ısteyene de bebek verıp mutlu yuvayı pecınlesın.
allah kımsenın yuvasını bozmasınn
memuzin senin gibi bende lisede tanışmıştım eşimle benide istemediler 5 sene sonra evlendik. beraber oturmak istediler ben istemedim ailemde istemedi nişanıattık. sonra evlendik ayrı ev tuttul.du evide kaynanam tutuyo bize sormadan. görümcemler düğünde takı kesesini aldılar saycaz diye nedenini hala çözmüş deilim. düğünün yapıldığı mekanda saydılar geri verdiler. kimin malını kimden kıskanıyolarsa. hala unutamıyorum o anı. doğum yaptığım gün sinir krizi geçirdim onlar yüzünden eşimle ailem 2 ay görüşmediler çok şeyler yaşadım bende. ama şimdi mesafe var arada gidersem eşimle akşamları gidiyorum bi çay içip geliyoruz
kaynanayı çekiştirirdim eltiyleen azından beni anlar diye isterdim. ama çok kıskanç oluyolarmış[/QUOTE
canım birlikte oturmayarak en doğru kararı vermişsin.bizimkilerde takı kesesini istediler düğünde,vermedim.seninkiler en azından geri vermişler.bizim takılar gitse gelmezdi.elti konusunda ise şunu söyleyeyim. bende dört gözle elti bekliyodum dertleşmek için.
aynı şeyleri yaşayan insanlar birbirlerini iyi anlarmış.ama eltim el üstünde tutuluyor.üstelik saygısızlık ukalalık diz boyu.ama kayınvalidemin akrabası ve kadın kendi buldu bu kızı oğluna o yüzden gık diyemiyor.daha nişanlıyken böyle ola kız evlenince neler yapar kimbilir?üstelik beraber oturcak kayınvalidemle.ama oh olsun kadın bana yaptıklarını fazla fazla çekecek gibi bu kızdan.ilahi adalet:lepi:
geçen hafta kayınvalidemlerdeydik,eşimin bebeklik fotolarını getirdiler ama benim elime bir resim bile vermediler al bak diye,bende bakabilirmiyim dedim ve aldığım cevap: sen kim oluyorsun ki ? yüzlerine bile bakmadan çıktım geldim evime mafoldumben
kavga etmek istemiyorum artık onlarla,hamileyim ve üzüldüğüm gün kendimi acilde buluyorum.Onlar gibi boş insanlar yüzünden bebeğimi kaybetmek istemiyorum.Eşime de söyledim bir daha ne ölüleri ölüme ne dirileri dirime.Eşim gitsin görüşsün karışmam ama benden uzak olsunlar yeter.
ablacım şaka mı bu? onlar sana bunu derken eşin sesini çıkarmadı mı nasıl aşağılarlar seni böyle!geçen hafta kayınvalidemlerdeydik,eşimin bebeklik fotolarını getirdiler ama benim elime bir resim bile vermediler al bak diye,bende bakabilirmiyim dedim ve aldığım cevap: sen kim oluyorsun ki ? yüzlerine bile bakmadan çıktım geldim evime mafoldumben
elimden geldiğince iyi davranmaya çalıştım,yeter ki eşim üzülmesin diye,benim yüzümden onu üzmesinler diye.İstenmeyen gelindim,artık düzeleceğimizide sanmıyorum.1 aylık evliyken ayrılma kararı almıştım onlar yüzünden,herşeyimize karıştılar,yapmadıkları kalmadı sırf ben eşimi bırakayım diye.
Büyüklerimizin dediği çok doğruymuş. Aile çok önemli gerçekten...
haklısın,eşinle değil ailesiyle evleniyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?