- 18 Ağustos 2007
- 5.773
- 4.341
- 698
- Konu Sahibi Rengarenk...
-
- #2.881
kaynanayla sorun yaşayan herkesin kocası hatalı bence. ooh karışmıyolar keyifleri yerinde.
halbuki siz o insanlara kocanız için katlanıyosunuz, onlarsa hiçbişi yapmıyo. nankörlük bu.
sanırım bu konuda ben biraz dişli çıktım bunların ne olduklarını anladıktan sonra dişimi gösterdim çok üzüldüm çok ağladım psikolojim bile bozuldu kaç kere eşimle ayrılık noktasına geldik ama asla boyun eğmedim tanıyana kadar nişanlıyken yani az çok patavatsızlığı vardı ama ses etmezdim şimdi a dese pişman ediyorum ve bana bir ilgi bir alaka bende yakın ama mesafeli davranıyorum bunlar böylesinden anlıyor napalımkötükedihüso
kocanın çocukluk resmini birsürü insan görmüştür.ama sen onların hiçbirinin göremeyaceği şeyleri görüyorsun.sanırım kayınvalideni kudurtan da bu.
kocanın çocukluk resmini birsürü insan görmüştür.ama sen onların hiçbirinin göremeyaceği şeyleri görüyorsun.sanırım kayınvalideni kudurtan da bu.
kaynanayla sorun yaşayan herkesin kocası hatalı bence. ooh karışmıyolar keyifleri yerinde.
halbuki siz o insanlara kocanız için katlanıyosunuz, onlarsa hiçbişi yapmıyo. nankörlük bu.
benim sevgili kayınvalidemde
nişanladığımızın ertesi günü komşular falan bize geldiler hayırlı olsuna bizde insanlık olsun diye onuda çağırdık.neyse geld kaynanam bize gelen komşular çok iyi yere dünür düştün çok iyi kızı aldın dediler bizimki ne dese beğenirsiniz?
annesi kaynanasına baktı diye aldım bana baksın diye e-packı dedi
vve tabi herkes şoook oldu...
konuya açıklık getiriyim babanneme baktı da benim annem güya ondan almış beni ben ona bakıyım diye _??? mantığa bakarmısınız yaa??? ogün bugündür içim ısınmadı kaynanama sevemedim bi türlü hazmedemiyorum beni bakıcı olarak görmesiniii!!!!!!!!
Ben gelinlere bakıcı gibi gören kaynanalara
Allah düşürmesin iki gün yatak üçüncü gün toprak inşallah diyorum
Bu anneannemin duasıydı alla muhtaç etmesin elden ayaktan düşürmesin manasında derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?