Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

kaynanayla sorun yaşayan herkesin kocası hatalı bence. ooh karışmıyolar keyifleri yerinde.
halbuki siz o insanlara kocanız için katlanıyosunuz, onlarsa hiçbişi yapmıyo. nankörlük bu.

Doğru kararı verebilmek en güzeli...En azından artık nasıl olduklarını biliyoruz. bende elimden gelen herşeyi yaptığıma inanıyorum

Keşke eşim birazcık dişini gösterse ailesine ama yapamaz.Annesi hemen biraz ağlamaklı olur eşim yine dayanamaz.Görüşmek istemiyorum artık,eminim bensiz daha mutlu bir yaşam sürerler....

Erkekler neden böyleler hiç anlam veremiyorum. ıki tarafıda kırmadan yapamıyorlar. ben eşimin ailesi ile görüşmüyorum. Anne baba çok değerlidir. Ama artık ailesi eşi ve çocuğu bunu idrak edemiyorlar

En güzelini yapmışsın... benimde psikolojim bozuldu. annesi ve babası aklıma gelince midem bulanıyor. güzel güzel anlatmaya çalıştım olmadı, cazgırlık yaptım yine olmadı artık görüşmüyorum. tabii bu evrede 3 kere ayrılık kararı aldık..

Benimde öyle olmam gerekiyor galiba,birazda onlar üzülsünler.Görüşmücem diyorum ama torunları olcak yine gelcekler yine başımdalar yani.Torunlarınıda göstermesem olmaz,off offf

OFFF OF dlkkcr sinr oldum kayınvalidene.terbiyesiz kadın.aslında söylenecek çok şey var bu tiplere ama aile terbiyemiz var bizimde malesef.ben yaptığını farkettiğim biçok şeyin cebabını küt diye lafımı esirgemeden. terbiyesizlik saygısızlık yapmadan.haketmişti o ayrı.ama şimdi öyle bi gelin geiyoki ona;hakkettiği ama bulmadığı çok şeyi onda bulacak.
KAYNANANIN ZULMÜ VARSA,GELıNıN ALLAHI VAR..

kocanın çocukluk resmini birsürü insan görmüştür.ama sen onların hiçbirinin göremeyaceği şeyleri görüyorsun.sanırım kayınvalideni kudurtan da bu.

O kadar zoruma gitti ki o lafı,içime oturdu resmen.Üzmeyeyim diyorum kendimi ama sürekli aklıma geliyor.

kocanın çocukluk resmini birsürü insan görmüştür.ama sen onların hiçbirinin göremeyaceği şeyleri görüyorsun.sanırım kayınvalideni kudurtan da bu.

:kedi: kaydirigubbakcemile3

Hiç birşey diyemedim o anda,çantamı aldığım gibi çıktım evden.Keşke bağırsaydım çağırsaydım da,ben üzüleceğime onlar üzülseydi.

Allah sabır versin böyle şeyleri çoğumuz yaşıyoruz.canım benim işimiz çok zor yani.insan başta ne olduğunu faketmiyor ama sonra anlıyorki neden o zaman bişey yapmamışım diyor olan kendine oluyor tabii aslında yerinde ve zamanında konuşup taşı gediğine koymak lazım...

Son düzenleme:
kaynanayla sorun yaşayan herkesin kocası hatalı bence. ooh karışmıyolar keyifleri yerinde.
halbuki siz o insanlara kocanız için katlanıyosunuz, onlarsa hiçbişi yapmıyo. nankörlük bu.

Burda çok haklısın
Ben eşime söylemiştim ben senin için onlara katlanıyorsam
Sende beni korumak zorundasın
Sağolsun tek laf ettirmiyor
Aslında eşle sakin bi zamanda mutsuz bi ifadeyle konuşmak
Kocalar üstünde etkili olabiliyor tabi koca odun değilse
Çünkü sinir anında edilen lafları pek dinlemiyor
Yada içinden bi kelimeyi çekip kavga ediyorlar

benim sevgili kayınvalidemde
nişanladığımızın ertesi günü komşular falan bize geldiler hayırlı olsuna bizde insanlık olsun diye onuda çağırdık.neyse geld kaynanam bize gelen komşular çok iyi yere dünür düştün çok iyi kızı aldın dediler bizimki ne dese beğenirsiniz?
annesi kaynanasına baktı diye aldım bana baksın diye e-packı dedi
vve tabi herkes şoook oldu...
konuya açıklık getiriyim babanneme baktı da benim annem güya ondan almış beni ben ona bakıyım diye _??? mantığa bakarmısınız yaa??? ogün bugündür içim ısınmadı kaynanama sevemedim bi türlü hazmedemiyorum beni bakıcı olarak görmesiniii!!!!!!!!

kızlar eşim dedı dun aksam bana

ya ne bela vurmus bu kaynanalara da gelını neden ıstemıyorlar
bunu bır erkek soyledı
cok kızıyor bız gelınlere yapılan haksızlıklara...
keşke her erkek bunun bılıncınde olsa...
annesınede kızıyor haksız bır durum gorunce...yani benden yana oluyor...

Ben gelinlere bakıcı gibi gören kaynanalara
Allah düşürmesin iki gün yatak üçüncü gün toprak inşallah diyorum
Bu anneannemin duasıydı alla muhtaç etmesin elden ayaktan düşürmesin manasında derdi

o duayı bende çok kullanıyorum canım annemde ananemde cidden kimseyi allahım elden ayaktan düşürmesin...benim kaynanamda sanki elde ayakta gibi bunu diyor düşünebiliyomusun???
2 oğlu daha var onlara gider 1 gün kalır oda zorla ama biize geline şöyle der
kışı sizde geçireceğimmmmm :S

Benim kaynana da benden yüz bulsa yazı kışı bende geçirirdi
Ama düğünde ettiklerinden sonra hafta sonu bile geçiremiyor
Mesafeli olmak ne huzurlusu
Görümcemin sünnet mevlütünde görümcemin kaynanası gelin kaynana nutku çekiyordu
Kaynanam ona gelin nasıl idare edilir diye sormuş
O da kalabalığın içinde söyleyince çenemi tutamadım
Valla ne kaynana ne gelin idare edilmez herkes evinde mutlu huzurlu olsun
Deyiverdim herkes :1shok: kalakaldı
Beni kocam idare etmeye kalkmıyor kaynanaya mı kaldı o hiiiç idare edemez dicektim ama neyse kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…