- Konu Sahibi Rengarenk...
-
- #2.901
Benim kaynana da benden yüz bulsa yazı kışı bende geçirirdi
Ama düğünde ettiklerinden sonra hafta sonu bile geçiremiyor
Mesafeli olmak ne huzurlusu
Görümcemin sünnet mevlütünde görümcemin kaynanası gelin kaynana nutku çekiyordu
Kaynanam ona gelin nasıl idare edilir diye sormuş
O da kalabalığın içinde söyleyince çenemi tutamadım
Valla ne kaynana ne gelin idare edilmez herkes evinde mutlu huzurlu olsun
Deyiverdim herkes :1shok: kalakaldı
Beni kocam idare etmeye kalkmıyor kaynanaya mı kaldı o hiiiç idare edemez dicektim ama neyse kaydirigubbakcemile3
valla seninkilerde kötüymüş cnm
dediğin gibi mesafeli olmak en huzurlusu ama bizimkilerde yüz yoookkk değişik bişey bizikiler yaaaa
aman neyse benden uzak olsunlardaaaa benden iyisi yok
selam nasılsınız
sıze guzel haberlerım var
sahrud ve cıcek arkadasım bılır.
Kaynanam 5 aydır kızındaydı.kayınpederle ayrılar.sımdı barıstılar ve dun aksam kaynana geldı.kayınpeder bende kalıyordu 2 haftadır.neyse bunlar suanda ust kata eltımlere yerleşmekle mesguller.o kadar rahatladım kı anlatamam.kaynanam bana ettıklerını o kucuk gelınden bulur ınsallah.ama yınede kotu olsunlar ıstemem...hep beraber mutlu mesut yasasınlar işte...arada bebegı kaynanama bırakır gıderım gezmelerıme...heryonden ıyı oldu bu iş...
Kısmetse artık bugun yarın dogumumu beklıyorum.allahın ıznıyle.hayırlısıyla oglumu bır kucagıma alsam..
Bırkac zaman buralarda olmam....kendınıze ıyı bakın....
Sahrud çiçek tgulll memuzın dejavu _one
ve aklıma gelmeyen dıger ark...
Hepınızı öpuyorum...lütfen bana dua edin....
benim evliliğimin 10 yılı ağlamakla geçti bu yüzden anlatsam zaten sığmaz oğluna gaz vermeler benimle aynı şeyleri giymeye kalkmalar eşimin eski kız arkadaşlarını ben varken eve çağırmalar falan filan... işin garip tarafı kıskandığım falan yok bu kadar basit şeylere nasıl katlanılır durumları zaten dert falanda yanamam yasak şimdi mesafeliyim rahatım keşke daha iyi olsaydık keşke köylü olsaydı ama samimi olsaydı keşke beni gerçekten sevseydi keşke olgun olsaydı akraba ilşkilerim bile sekteye uğradı onun yüzünden eşimle arama mesafeler girdi[
keşke,keşke...
benimde kayınvaidemle öykümüz keşke dolu.ama tüm bunlar ilerleyen yıllarda onlara keşke olarak dönecek inanıyorum.öyle 6yapmasaydım,böyle davransaydık keşke diyeceker
bi gün kaynım ,kaynanam ve ben oturuyoz,görümcem işte senınle denıze gıttıgımızde vücudun cok erkeksıydı karnın dümdüz,kolların kaslı kilo al sen falan dıye öle bi anlattı ki kaynımda dediki görümceme "yok artık öyle bi anlattın ki sanki travesti tarif ediyosun dedi :1shok: "
Anahtar kilitte kırıldı bahanesiyle kilidi değiştir bacım kaydirigubbakcemile3
geçenlerde kayınvaldemin yanında kardeşim ve oğlum için arayıp doktordan randevu aldım. aradan biraz zaman geçti bana demesinmi kardeşin için arayıp randevu alıyosunda beni bi arayıp nasılsın demiyon... ben şok oldum. bişey diyemedim. sadece ben kendi annemi de aramıyorum benim ağzım laf yapmaz öyle dedim. oda yürütüyon yürüttüğünle senelerce diyo (oğlunu kastediyo) bende kimle yürütmüşüm dedim arkadaşlarınla filan diyo lafı kıvırıyo
nerde be canıım :1no2: tam gaz dvm ediyoz...Çok bunalımdayım bu aralar,son 1,5 haftadır,kaynanamlara şuraya,buraya gidiyozyok eve geldik demeleri kestim.Evimin yedek anahtarıda vardı bunlarda ya,onuda almıştım,ben ne bileyim onuda çoğalttıklarını :1shok: cinlerim tepeme yığıldı....buzlugumdan 2 kilo kıyma gidiyo,sonra yarısı geri geliyo,o şekilde öğrendim hala bizim eve girip çıktıklarını....Nefret ediyorum ya,suratları bile sinirimi zıplatıyo bunların...Bugün kaynanam bi pazar turu yapmış,sonrada dr a gitmiş,sözde hasta akannehir artık fettanlıklarını içten içe yapıyolar....
Tgull hosgeldin canim nasilsin???
fuuria bosver eltinin olmadigi daha iyi canim
sonucta sen cekistiririm saniyorsun bak benimki kaynayla bri oldu benim huzurumu kacirmak icin neler yapiyorlar
allah kimseye yasatmasin
size bi inci daha yazayım ben o zaman fisfisfis
Evimde yaptığım ilk yemegim yani tepsi böreğimin hikayesi
aşkıma bi ben yemek yapayım dediydim tabi illa kaynanamlarda yeme zorunlulugu vardı ama o gun yemeyıp hazır yufkadan tepsi böreği yaptım turkbayragi eşim bayılınca tadına hemen kaynanamlarada indirelim dedim; indirdim ve kaynanam suratıma moron moron bakıp"bu ne dedi" bende börek yaptım malzemelerını alalı epey oluyodu bozulmasınlar diye yaptım dedım(güleryüzle) o da"söyleseydinde hep beraber yapardık dedi Çok üzgünüm çoook sonra kafasını çevirdiiiii..... bende eve döndüm ama hevesim kursagıma yapısmıs bi şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?