Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

valla seninkilerde kötüymüş cnm
dediğin gibi mesafeli olmak en huzurlusu ama bizimkilerde yüz yoookkk değişik bişey bizikiler yaaaa
aman neyse benden uzak olsunlardaaaa benden iyisi
yok

Ben kayınvalidemle 2 yıl beraber oturdum,şiddetli geçimsizlikten ayrı eve çıktık.O ara hamileymişim,5. ayımda babamın ısrarıyla el öpmeye gittim.(Eşimin babası 10 yıl önce vefat etmiş.Annesi yalnız,bekar kaynımla oturuyor.)Benden sonra kaynımda evlendi ve 7 ay birlikte oturdular,o yüzden kayınvalidem bana haksızlık ettiğini,aslında oğlunu çok kıskandığı için beni istemediğini söyledi(eşim en büyük oğlu oluyor bu arada).Ama hala haftada bir de görüşsek muhakkak bana bi laf söylüyor,arkamdan konuşuyor..
Kızımın doğumundan sonra evde misafirlerimiz vardı ve herkesin içinde "Nasip işte, ben oğlumu aslında başkasıyla evlendirecektim,olmadı" dedi.Annem babamda dahil herkes şaşırdı kaldı.Eşim kızdı falan..Hep aynı terane.Küssende anlamıyor,kızsanda anlamıyor,söyleyip söyleyip unutuyor ya da öylesi işine geliyor.7 yıl oldu evleneli hala aynı.Eşimle sorunum olsa 1000 kere boşanmıştık şimdiye.

Gerçekten çok zor eşinin ailesiyle anlaşamamak. Sonuç olarak aileyle de evlenmiş oluyorsun bir nevi. Benimde kayınvalidem bazen kırıcı konuşur daha doğrusu herşeyi ben bilirim havası vardır ve bana da onları öğretmeye çalışır. Bazen de evim için der şuun şöyle bunu böyle yaptın mı diye. Bir ara saçıma başıma takmıştı saçım acayip kıvırcık benim sürekli topluyordum ama kendisi başka şekil ver diyordu sanki kolaymış gibi neyseki eşim uyardı birkaç kere bir daha demedi. Sağolsun eşime beni çok koruyor benim yerime söylüyor söylenecekleri. Ama Allah var yukarıda çokta emekleri geçti. Ben burda yalnıızm ailem başka şehirde. Hiç aratmadılar. Herzaman doğumgünümde, yılbaşında muhakkak hediyemi alır, gençliğindne kalan şık şeyleri bana verir. Normal zamanda da kıyafet felan alır. Kayınpederim son derece tatlıdır. Hatta 2 senedir kayımvalidemlere gidiyorduk yılbaşında bu sene kayınvalidem gidin dışarda eğlenin gençsiniz daha dedi biz zaten tv izliyoruz başka bişi yok dedi çok hoşuma gitti. Ama kayınvalidem kendi kaynanasından çok çekmiş kızları da yok bana daha bir düşkünler. Ama işte biraz alıngan.Aslında sadece bana değil kocasına ve oğllarına da öyle hep titiz ve ben bilirimci bende öyle idare ediyorum hele burada okudukça şükrediyorum...

Benimki de yıllardır yılbaşına beraber girmeye çalışıyor ama bir türlü denk gelmiyorkaydirigubbakcemile2
Geçen yıl eşimle başbaşa evdeydik annesi aradı gelin diye,eşim " ben çok yorgunum erkenden yatıcam " demişti,inanmamış sabahtan benim ağzımı aramaya gelmişti.
Bu sene dışarıdaydık,yolda aradı sonrada kapatıvermiş telefonu eşimin yüzüne,2 gündürde sesi çıkmıyor.Kızdı herhalde:dance:

valla seninkilerde kötüymüş cnm
dediğin gibi mesafeli olmak en huzurlusu ama bizimkilerde yüz yoookkk değişik bişey bizikiler yaaaa
aman neyse benden uzak olsunlardaaaa benden iyisi
yok

Benim hayınpeder de çok değişiltir
Aslında pişkin demek daha doğru
Adam kına geceme metresini getirdi
Eşimden bi ton laf yedi
Evinden sinirle çıkıp gittik
Düğün bahşişlerini yedi falan filan
Hala arada arar napıyorsunuz hiç sesiniz çıkmıyor mu der
Eşim her aradığımda bana parasızlıktan ağlıyorsun
Daha ne diye arayayım ki der ama o hala ağlar
Ama sağolsun eşim herşeyi görüyor
Yoksa bende dayanamazdım herhalde

kızlar eşinizin aileinden gördüğünüz haksızlıkları düşünmeden geçirdiğiniz birgün oluyormu?benim olmuyor bişekilde aklıma kötü bi hatıram geliyor üzülüyorum.buda onları amaçlarına ulaştırıyor.

selam nasılsınız

sıze guzel haberlerım var
sahrud ve cıcek arkadasım bılır.
kaynanam 5 aydır kızındaydı.kayınpederle ayrılar.sımdı barıstılar ve dun aksam kaynana geldı.kayınpeder bende kalıyordu 2 haftadır.neyse bunlar suanda ust kata eltımlere yerleşmekle mesguller.o kadar rahatladım kı anlatamam.kaynanam bana ettıklerını o kucuk gelınden bulur ınsallah.ama yınede kotu olsunlar ıstemem...hep beraber mutlu mesut yasasınlar işte...arada bebegı kaynanama bırakır gıderım gezmelerıme...heryonden ıyı oldu bu iş...
kısmetse artık bugun yarın dogumumu beklıyorum.allahın ıznıyle.hayırlısıyla oglumu bır kucagıma alsam..
bırkac zaman buralarda olmam....kendınıze ıyı bakın....

sahrud çiçek tgulll memuzın dejavu _one
ve aklıma gelmeyen dıger ark...
hepınızı öpuyorum...lütfen bana dua edin....

merhaba kızlar kaynanam bikeresinde bana kulakların ne kadar kepçe dedi ki innaın kulaklarım kepçe falan değil sadece gülmekle yetinmiştimkaydirigubbakcemile3

benim evliliğimin 10 yılı ağlamakla geçti bu yüzden anlatsam zaten sığmaz oğluna gaz vermeler benimle aynı şeyleri giymeye kalkmalar eşimin eski kız arkadaşlarını ben varken eve çağırmalar falan filan... işin garip tarafı kıskandığım falan yok bu kadar basit şeylere nasıl katlanılır durumları zaten dert falanda yanamam yasak şimdi mesafeliyim rahatım keşke daha iyi olsaydık keşke köylü olsaydı ama samimi olsaydı keşke beni gerçekten sevseydi keşke olgun olsaydı akraba ilşkilerim bile sekteye uğradı onun yüzünden eşimle arama mesafeler girdi

canım gözün aydın.kayınpederine kayınvaliden 2.balayı yaşayacaklar yani?onun kocasıda senin evinden çıkıp damat olduğuna göre,sende kayıvalidenin kayınvalidesi konumundasın.yetkilerini kullan tadını çıkar.
şaka bi yana bi nefeste doğur da yavrucağına evine dön.eşinle mutluluğunuz perçinlensin.kolay ve sorunsuz bi doğum geçirmen için dua edicem.allah yar ve yardımcın olsun...

hahhahhahahhahahaha gece gece nasil guldumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ne luzumsuz gorumce kiskanc -tatlicadiarzu-

Anahtar kilitte kırıldı bahanesiyle kilidi değiştir bacım kaydirigubbakcemile3

en kısa sürede değiştiricem o kilidi,dün de evin anahtarını istiyo,sözde onlarda yok ya(İZMİRE GİDİYODUK).... dolabımdan tavuk varsa alıcakmış....hiç bişey bırakmamışlar gerçi ama,maksat başka bişey vara almak heralde..

yuh ya....sinir oluyorum bunların kıyaslamalarına..biri kardeşi,biri oğlu;tabiki onları senden daha fazla seviyor ve anlaşıyor.

eşimin büyük abisi muş ta polis ve teyzesinin kızıyla birbirlerini seviyolar,o isteme ve nişan için izin alıp geldi ve bizde eşimle havaalanından alalım hemde gezmiş oluruz dedik yerimseniben tabi kaynanamlara almaya gidiyoz diyemedik,çünkü ya hep beraber gidicez yada görümcem de gelirdi...bizde bi yalan uydurup çıktık laelaelaelaelae sonra izmir'de de büyük teyze kızına uğradık ve onun ısrar etmeleri üzerine 1 gece kaldık:) akşamda gezdik,eve dönerkende gezdik:) (eşimin büyük abisi çok iyidir ve kaynanamlar ondan çekinir,o da bizi korur) Eve döndük görümcem bir surat yapıyor,benimle konuşmuyor,eşim de takma bişey olmamış gibi davran dedi,bende hayır cvbını veririm dedm,akşam tekrar kaynanamlara indiğimde görümcem nasıl iyi davranıyor,şok oldum fisfisfis demek ki surat asınca işe yarıyor...
Bugünde kız istemeye gidicez,aslında dün gidilcekti,gondol,çiçek falan hazırdı ama kızın babası zaten problemliydi,bi problem çıkardı,sonra tatlıya bağlandı...Bugün gidilecekmiş..Abi gelince kaynanamlardan ses seda kesildi:)

teşekkür ederim cnm(askitom_85),hakikaten öyle oldu ama benım asıl umudum,teyzesinin kızıyla evlenirlerse,onlara bana yaptıklarını yapamayacaklar ve belki -aaaaa biz ne yapmışız--derler mi diyorum çünkü,müstakbel gelinleri,lafı koymakla kalmıyo,münasip bi yerlerine sokup,postalayıp bekliyo ki,gelip özür dilesinler :) bunlarda kuzu kuzu özür diliyolar,kız burnundan kıl aldırmıyo ve iyide yapıyor.ben üniversiteyi okurken o da merkezde okuyodu,epey bi görüşmüştük orada ve çok ta iyi anlaşıyoruz:) ortak noktamız aynı sonuçta :hulya:

Allah ından bulsun arkadaşım ne diyim. ne demek ya dolabını açmak tövbe tövbe...bak sahrud un dediği çok mantıklı önceden kilidini hazır et al. zaten yıldız tornavida ile değiştirmek kolay sen de yapabilirsin. sonra anahtar iğçinde kırıldı yada takılıyodu diye bahane et değişirince.

Tgull hosgeldin canim nasilsin???
fuuria bosver eltinin olmadigi daha iyi canim
sonucta sen cekistiririm saniyorsun bak benimki kaynayla bri oldu benim huzurumu kacirmak icin neler yapiyorlar

allah kimseye yasatmasin

merhaba çiçek;
kusura bakma uzundur hiç giremedim. yeni gördüm. iyiyim Allah a şükür sorunlar vardıya biraz onları aştık sanırım. işler güçler bir yoğunluktur gidiyor. yılbaşında kaynanamlardaydık. arada kayınpederde kaynanada birşeyler demeye çalıştılar ama hazır cevap bir şekilde espirili geri cevaplarını verdim. eşim geri cevap vermeme çok kızar normalde ama espiriye katınca hem herkes başta eşim çok güldü, hemde dediği laflarla rezil oldular.

Erkek anneleri hep böyle mi ? değiller tabi ama gerizekalıya bak yaa kızın keyfine etmiş güya büyük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…