Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

bende bir inci anlatayım:

şimdi benim kaynanam başka şehirde oturuyor...büyük oğlumu yeni doğurmuşum mevlüt onlarda olaçağı için onlara gittik..mecburen gece orda kalaçağız..teras katları var oraya çıkardı bizi uyumak için,şimdi orda bir yatak çok iyi hazırlanmış çarşaflar falan değişmiş,temiz 2 kişilik yatak..diğer yatak tek kişilik ve çok eski ve kirli battaniyeler falan koymuş üstüne...eşime dediki kaynana hanım,''senle bebek 2 kişilk olanda yatın''..sonra bana döndü,,''sende şu kenardaki yatakta yatarsın'' dedi...bende eşime döndüm...''hayatım şu kenardakinde sen yatacaksın bebeğe ben bakıyorum gece ayrıca ben o döküntüde uyuyamam...ama sen alışkınsın uyursun'' dedim..kaynanam bozum oldu..eşiminde sesi çıkmadı,çıkamadı, :))) ve oğlu orda uyudu...

ya sinirrr bu kaynanalaaarrrr
benim kaynanamda bizi beraber yatırmak istemez
benimle yat oğlum kuzum der
laelaelaelaelae

haha bebimkide her baraber gittiğimiz düğünde aynısını yapar....:))

ya sinirrr bu kaynanalaaarrrr
benim kaynanamda bizi beraber yatırmak istemez
benimle yat oğlum kuzum der
laelaelaelaelae

kıskanıyorlar işte....

düşünüyorumda bazen,benim bir oğlum var...allah nasip ederse 2. de olaçak ve bende kaynana olaçağım ilerde...acaba bende yapaçakmıyım gelinlerime diye korkuyorum...inşallah kötü kaynana olmam....

canlarım allah yardımcınız olsun .neler var ya.
sizleri okudukça ne kadar şanslıymışım diyorum
en iyisi ben susim oturim kayınvalidemin kıymetini bilim

BUDUR!alkisalkisalkisalkisalkisalkis

kaynanalarımızın yaptığı cadılıkların adı inci olsaydı dizi dizi inci gerdanlıklarımız vardı şimdi,hiç değilse boynumuza takar süslenirdik oysa kafamıza takıp sinirleniyoruz.
kayınvalidemin o kadar çok incisi var ki böyle gece gece anlatsam kabuslarımda görürüm diye şimdilik anlatmıyorum.ama makul saatlerde girersem siteye birer birer paylaşırım.
öpüldünüz

BUDUR!alkisalkisalkisalkisalkisalkis

olumunekankayizsmile

.....[/B][/QUOTE]

daha ilk günden göstermiş seninki....!!!benimkinin dişini göstermesi en azından balayından sonrasını bulmuştu..bir araya gelmemiştik çünkü!nişanlıykende sesini hiç çıkarmadı..sinsi sinsi halletti herşeyi,,evlenince anladım...alsanaalsanasmile

Son düzenleme:
KIZLAR VALLA BENıMKıDE VERMEDı ıNDıRME BAHŞıŞı FALAN.HOŞ BıLSE DE PARA VEREYıM DE HıÇ ıNMEDEN BABANIN EVıNE DÖN DERDıkaydirigubbakcemile

ama benim düğünden eve dönüş serüvenim de çok korkunçtu.ben kayınvalidemin evine gelin gittim.(gitmez olaydım.)düğün konvoyuyla geldik evin önüne.bizi orda indirip gidicekler sandım.ama hayır gözlerime inanamıyordum yaklaşık 15 kişi çıktık eve.ssat gece 3-30 a kadar da kaldılar.bende eşimde hastaydık.zor duruyoruz ayakta gerdeği falan unuttuk.biran önce soyunup dökünmek rahatlamak istiyoruz.gelinliğimim taşları artık vücuduma batmaya başladı.korsemle bi bütün olduk,boncuk boncuk ter basıyo.
işbuhaldeyken,biri püfür püfür sigara içiyo nefes alamıyorum..biri o sigaradan rahatsız bütün camları açmış ceryan yaptırıyo ben terliyken.
görümcem eşimin çıkarıp sandalyeye koyduğu ceketininüstündeki altınları aldı.hemde kendi yakasına taktı.gözümün içine bakarak gizli bi gülüşle.düğünde takı kesesini istemişti vermemiştim.iyiki vermemişim.çünkü o gün ceketten aldığı altınları geri getirmedi.
geri kalan cemaat mutfağa dalmış yemek yiyo.hemde öyle bi yemişlerki lokma bırakmamışlar (zaten o akrabalar yemek yemek için gelmiş.).onlar gidince bi baktık yiyecek kırıntı bile yok.ama gerçekten yoktu çünkü birisi elektirik süpürgesini çalıştırıp o saatte.bi güzel süpürdü döktüklerini.
tüm bunlar olurken ben nemi yaptım?ne yapıcam,oturdum dedime yandım.allahım ben nasıl insanların eline düştüm diye.yamyammı bunlar diye düşündüm.yaşadıklarımın kabus olmasını diledim.
tabii biz ogece gerdeğe falan giremedik.üstelik sekiz seneden beri beraberdik büyük bi aşkla evlenmiştik elbette ki birbirimize yabancı değildik.ona rağmen üç gün sonra başrabildk.vajinusmusun eşiğinden döndük.
unutmadan söyleyeyim düğünün ertesi sabahı görümcemle kaynanam geldi kahvaltıya.ne işleri varsa?eşimi alıp dışarı çıkarmak istiyo üstelik.gel fotoğrafları alalım.paralarımı döviz yaptıralım bahaneleriyle.sanki o karısı.nerdeyse benim yarım bıraktığım işi tamamlayacak .tövbe tövbe..
.kaynanam öğleden sonra hadi gidelim dedi kızına o da gitmemek için yattı uyudu sekize kadar.
işte böyle çok uzundu sıkıldınız mı?

ama benim düğünden eve dönüş serüvenim de çok korkunçtu.ben kayınvalidemin evine gelin gittim.(gitmez olaydım.)düğün konvoyuyla geldik evin önüne.bizi orda indirip gidicekler sandım.ama hayır gözlerime inanamıyordum yaklaşık 15 kişi çıktık eve.ssat gece 3-30 a kadar da kaldılar.bende eşimde hastaydık.zor duruyoruz ayakta gerdeği falan unuttuk.biran önce soyunup dökünmek rahatlamak istiyoruz.gelinliğimim taşları artık vücuduma batmaya başladı.korsemle bi bütün olduk,boncuk boncuk ter basıyo.
işbuhaldeyken,biri püfür püfür sigara içiyo nefes alamıyorum..biri o sigaradan rahatsız bütün camları açmış ceryan yaptırıyo ben terliyken.
görümcem eşimin çıkarıp sandalyeye koyduğu ceketininüstündeki altınları aldı.hemde kendi yakasına taktı.gözümün içine bakarak gizli bi gülüşle.düğünde takı kesesini istemişti vermemiştim.iyiki vermemişim.çünkü o gün ceketten aldığı altınları geri getirmedi.
geri kalan cemaat mutfağa dalmış yemek yiyo.hemde öyle bi yemişlerki lokma bırakmamışlar (zaten o akrabalar yemek yemek için gelmiş.).onlar gidince bi baktık yiyecek kırıntı bile yok.ama gerçekten yoktu çünkü birisi elektirik süpürgesini çalıştırıp o saatte.bi güzel süpürdü döktüklerini.
tüm bunlar olurken ben nemi yaptım?ne yapıcam,oturdum dedime yandım.allahım ben nasıl insanların eline düştüm diye.yamyammı bunlar diye düşündüm.yaşadıklarımın kabus olmasını diledim.
tabii biz ogece gerdeğe falan giremedik.üstelik sekiz seneden beri beraberdik büyük bi aşkla evlenmiştik elbette ki birbirimize yabancı değildik.ona rağmen üç gün sonra başrabildk.vajinusmusun eşiğinden döndük.
unutmadan söyleyeyim düğünün ertesi sabahı görümcemle kaynanam geldi kahvaltıya.ne işleri varsa?eşimi alıp dışarı çıkarmak istiyo üstelik.gel fotoğrafları alalım.paralarımı döviz yaptıralım bahaneleriyle.sanki o karısı.nerdeyse benim yarım bıraktığım işi tamamlayacak .tövbe tövbe..
.kaynanam öğleden sonra hadi gidelim dedi kızına o da gitmemek için yattı uyudu sekize kadar.
işte böyle çok uzundu sıkıldınız mı?

şaka mı bu ya kafamçokkarıştı

YUH yani
ne görgüsüz insanlar var yarabbim ya
allah yardımcı olsun bacım

çok sağolun kızlar.o gece bu kadar abukluğa bile ses çıkartmayacak kadar sabırlı bir kızdan,çaçaroz bi gelin yarattılar.
ellerine sağlık pek de güzel oldum ilerleyen günlerde onlarda benim canıma okudu bende onların.
savaş sa hala devam ediyo.tüm silahlar bende

memuzın
okuyunca sok oldum
allah yardımcın olsun
bu ne yaaa
onlara ancak cadaloz olmak yaranır ıyılıkten anlamıolar
ama işte ben yapamıyorum bunu bızım kaynana ya
ne yapayım yuzum yumusak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…