- 31 Ocak 2010
- 403
- 86
- 318
- Konu Sahibi Rengarenk...
-
- #3.021
Aslında kaynanalar şu şekilde düşünse:
''Bu benim gelinin. Bana geldi benim kızım, namusum oldu...
Bu da benim kızım. O da evlendi gitti, başkasının kızı namusu oldu...
Öyleyse ben aileme giren gelinimi daha fazla kollamalıyım çünkü bu benim namusum.
Kızımı da eşinin ailesi korusun. O da onların kızı oldu...''
Gerçekten böyle düşünülse hiç sorun kalmayacak ama böyle düşünen yok...
evet yapıyorlar benımkıde yapmıstı 9 aylık hamıleyım meyvelerı onune cektı herkese dagıttı bana vermedı çekındım isteyemedımde hala aglayasım gorası öylede hayatım gelde anlat kadın öyle görecegine beni istemiyor sadece oğlu kızları damatlarını istiyor biz vardıkmi azıçık yemek yapıyor sofraya oturdugumuz zaman benim önümdekini dagitmaya çalısıyor kızınada mangal mangal kebap yapıyor
bıraz önce pc de dogum vıdeolarıma bakarken gördum bu konusmaları kamera kaydetmişsezeryandan cıktım narkozdan yeni uyanıyorum aglıyorum cok acıyor dıye kaynanamın sesı kulagıma gelıyor benım kızım normal dogurdu onun canı yok muydu benım kızıma yazık dogurdun bıttı ıste ne var ki diyor kendı kızı doguralı 2 sene olmus gecmıs gıtmış yanı
dıger ızda sezeryan olmustu benım canım o kadar yanmamıstı nıye oyle olmus dıye soruyor benım karnım yağlıymısta ondan canım acıyormus lafa bak gelde pencereden atma yanı ben canımın derdındeyım kadın hırsını alıyor benden
en ufak bı kotüluk yapmadım bırsy soylemedım ben bu kadına
kadın senı öbür tarafa havale edıyorum ıkı elım yakanda olacak
kızlar cnm çok sıkkın ya :çok üzgünüm: nerden başlayacağımı bile bilmiyorum...
yoruldum artık,yazmya bile tahammül edemiyorum... kendimi toparlayayım anlatırım size... bazı şeyleri kimselere söleyememek boğuyor beni,insanın arkasında aileside olmayınca,bi başına kalıyo yobazların içinde fisfisfis nasıl kurtulurum bilemiyorum.................
orası öylede hayatım gelde anlat kadın öyle görecegine beni istemiyor sadece oğlu kızları damatlarını istiyor biz vardıkmi azıçık yemek yapıyor sofraya oturdugumuz zaman benim önümdekini dagitmaya çalısıyor kızınada mangal mangal kebap yapıyor
ay dayanamıcam arkadaslar hanbirini yazacagimi bile bilmiyorum ben nisanlıyken kayın validem siz kiracısınız fazla esya almayın dediler evinize ğeçinçe biz yenisini alırız dediler esimde inandı fazla esya alınmadı alınanlarda çok uyduruk bisey yatak odası geldigi gün karyolası kırıldı dolabın içine kıyafet koymaya hasretim tiftik tiftik ediyor neyse biz ses etmedik bunun yanı sıra dügün masraflarını bize bıraktılar eşya borcuyla bereber neyse ödüyoruz kaynanam durmadan ne borcunuz var diyor anlattıgımız zamanda hımm biz para isteyecez diye korkunuzdan böyle diyorsunuz diyor neyse görümcem nisanlandı eşya alacaklarmıs duydumki yemek odası takımına kadar hepsini aldırmıs bide kızına anne ben azla esya istemiyorum deyince konusma dul avrat gibimi gidicin demis gelmisler onu bana anlatıyor
esyaları alındı kaynanam bide ğelmis nasıl eşyalarıda güzelmi ağır duruyor degilmi diye bana soruyor gelde delirme
canım anladığım kadarıyla biraz sen hassassın laf kaldıramıyon yoksa bukadar hasta olmazdımçünkü bu kadarı ve fazlası benim basımda da var bende sinir hastası olmaya yaklasmıstım ki esim destek oldu suan fazla üstüne düsmemeye çalısıyorum allah sabrını verir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?