Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

uzun zamandır kimse yazmamış ama ben kaynanamla ve eltilerimle aynı dili kouşamıyorum kütrçe türkçe bilmem ondanmıdır ama aramız bay iyi

orası öylede hayatım gelde anlat kadın öyle görecegine beni istemiyor sadece oğlu kızları damatlarını istiyor biz vardıkmi azıçık yemek yapıyor sofraya oturdugumuz zaman benim önümdekini dagitmaya çalısıyor kızınada mangal mangal kebap yapıyor

evet yapıyorlar benımkıde yapmıstı 9 aylık hamıleyım meyvelerı onune cektı herkese dagıttı bana vermedı çekındım isteyemedımde hala aglayasım g

bıraz önce pc de dogum vıdeolarıma bakarken gördum bu konusmaları kamera kaydetmiş
ispatım bıle var ay cok güldüm

kızlar cnm çok sıkkın ya :çok üzgünüm: nerden başlayacağımı bile bilmiyorum...
yoruldum artık,yazmya bile tahammül edemiyorum... kendimi toparlayayım anlatırım size... bazı şeyleri kimselere söleyememek boğuyor beni,insanın arkasında aileside olmayınca,bi başına kalıyo yobazların içinde fisfisfis nasıl kurtulurum bilemiyorum.................

anlat hayatım nasıl olsa hepimizde aynı dert var dertlerimizi paylasalım azalsın

Seni çok iyi anlıyorum...
Ahh bu kaynanalar...
Bir de neden önyargıyla yaklaşırsınız kaynanalara diyorlar...
Gelde yaklaşma. %10'u iyiyse %90'ı aynı ya...

mrb canım hemserı sayılırız bende kılıslıyım o kaynanalar var ya ınsanın sinirini resmen sınarlar ben benmkını anlatsam roman olur romaannn ama salla gıtsın

opuyorumnanaktan allah yardımcın olsun ben olsam vallaha parçalarım hoş haksızlığa bende çok uğradım şimdi öteki dünyaya gitti anlayacağın canım bugününü yaşamana bak mal mülk hepsi boş evet kızları kıymetlidir onların el kızı onlar için hiç birşey ifade etmez ama kendi kuyruklarına bi dokun kıyametler kopar ben öbür dünyaya bıraktım hakkımı orada buluşmak daha acı olacak

Ayyy cok korktum kizlar yaa bana boylesi denk gelmz insallah gerci iyilerin sansi yok cadi olcasinki onlar senin arkandan gelsin

valla kayınaile beni en sonunda stresten hasta etti bir aydan fazladır kaşınıp duruyorum resmen yara ettim heryerimi doktor stresten dedi bi ton ilaç verdi bi tanesi de anksiyete için hayatımda ilk defa ihtiyaç oldu böyle birşeye Allahıma havale ediyorum ama sinirleniyorum elimde değil ki

herşeye müdahil olmasından herşeyde hakimiyet kurmaya çalışmasından bıktım usandım artık işin kötüsü sadece çalışabiliyor müdahale etmesine izin vermiyorum edeiyor ama o bile yorup yıpratıyor beni

en son eşime ait bir ev var bunların alt katında evi depo olarak kullanıyorlardı bu arada biz kiradayız en son eşimle boşanma aşamasına geldik ama gene de evi boşaltmamak için uğraştılar neyse sonunda şim allem etti kallem etti boşaldı ev geçen kayınvalide gelmiş bana evi soruyorlar ne yapacaklar diye karar vermedik dedim dedi ne demek biz canım ona ne ki ben de gayet sakin öne evi içine girilebilir hale getirelim sonra bakacağpız kiralayacak mıyız satacak mıyız dedim ben de eşime söyledim sonra iyi ettin dedi

aynı gün gene bunların yazlıkları var 5 tane daire var aynı yerde birinde onlar kalıyor diğerlerini de üç çocuklarına pay ettiler gene Allah razı olsun (gerçi o da ayrı bir hikaye bize terasta olan sadece bir salon, mutfak ve banyodan oluşan yani odası bile olmayan daireyi ayırmışlardı benim ailemin de havuzlu denize sıfır yazlığı var ben de orada oturmam bizimkilerin var nasılsa benim yazlığa ihtiyacım yok dedim denize de uzak çünkü bunların yazlık neyse sonunda kayınvalidelerle aynı katta olan diğerleri ile aynı ayarda olan daireyi verdiler bize kayınpederim sayesinde ve benim cadılığım sayesinde oldu)

kızı da her gidişinde bunlarla aynı dairede kalıyor sonunda evini yaptırmış bir daha gelişte biz artık kendi evimizde kalırız demiş eşim de iyi rahat edersiniz dedi kayınvalidem de ben memnunum halimden dedi ben de zaten yatmadan yatmaya inerler gene sürekli beraber olursunuz dedim herkes öyle yapacak zaten demez mi tepem attı sadece bir kaşımı kaldırıp baktım tam ağzımı açacaktm kayınvalidem tabi ki kim nasıl isterse öyle vakit geçirir kimse kimseye bağımlı olmaz rahat eder dedi :)

ha sonuçta lafını düzeltti düzeltmesine de ben gene sinirlendim ne var bunda diyeceksiniz ama haline lafına tavrına çok sinirleniyorum benim annem babam asla herkes şöyle yapacak böyle yapacak demez babama en son bişi danıştığımda eşine danışman lazım artık bana niye danışıyorsun demiş adam alışık değilim böyle şeylere ben yüreğim oynuyor resmen düşündükçe sanırım artık iyice hassaslaştım

off Allah sabır versin hepimize

canım anladığım kadarıyla biraz sen hassassın laf kaldıramıyon yoksa bukadar hasta olmazdımçünkü bu kadarı ve fazlası benim basımda da var bende sinir hastası olmaya yaklasmıstım ki esim destek oldu suan fazla üstüne düsmemeye çalısıyorum allah sabrını verir insallah

evet canım yaa ben hakikaten hassas bir tipim eşim en baştan beri arkamda benim hakkımda eşime benim hakkımda en küçük kötü laf edemezler mesela müsade etmez hep el üstünde tutar beni sağolsun benim ailem de öyledir hem eşimi hem beni el üstünde tutarlar bir de ben alışkın değilim bana karışılmasına felan ailem yapmaz çünkü

bu anlattıklarım ne ki bir sürü şey var aslını istersen birikim sonucu yani bunlar zaten artık daha az sorun yaşıyoruz kayınvalidem öğrendi azıcık huyumu çok üstelemiyor üstelerse sinirleneceğimi biliyor çünkü

çok isterdim ben adam gibi anlaşabilmeyi benim ailem uzakta çünkü bana azıcık içten kızım dese sahiplense ben bin katını verirdim ona ama kayınvalidem eşimi bile sahiplenmiyor ki beni sahiplensin o kadar çok evlat ayrımı yapıyor ki anlatamam

Allah hepimize sabır versin valla kocamla mutluyum daha ne takıyorum kafamı diyorum ama her zaman olmuyor işte insan oğlu aklına söz geçiremiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…