Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

:1shok::1shok::1shok:ay canım ya kıyamam sana unutmamakta haklısın:teselli:

okuduktan sonra bi 5dk :1shok::1shok::1shok::1shoklarak ekrana baktım ay kıyamam canım ben sana ya nası bi sabırdır bu :teselli:helal olsun sana

okuduktan sonra bi 5dk :1shok::1shok::1shok::1shoklarak ekrana baktım ay kıyamam canım ben sana ya nası bi sabırdır bu :teselli:helal olsun sana

ben sadece 1 numaralı yazıyı okuyunca bile aynen öyle bi süre baktım..
bunlar resmen gelini kullanıp ev yenilemişler..
tööbe yaa. ne insanlar var..
öbürtarafa giderken bile "malım, evim, arabam" diye gidecek bunlar inanki..

:roflol::roflol::roflol:

ohaoldumsmileeet ya yazık günah vicdan sahibi bi insan nasıl yapar bunları

ay dayanamıcam arkadaslar hanbirini yazacagimi bile bilmiyorum ben nisanlıyken kayın validem siz kiracısınız fazla esya almayın dediler evinize ğeçinçe biz yenisini alırız dediler esimde inandı fazla esya alınmadı alınanlarda çok uyduruk bisey yatak odası geldigi gün karyolası kırıldı dolabın içine kıyafet koymaya hasretim tiftik tiftik ediyor neyse biz ses etmedik bunun yanı sıra dügün masraflarını bize bıraktılar eşya borcuyla bereber neyse ödüyoruz kaynanam durmadan ne borcunuz var diyor anlattıgımız zamanda hımm biz para isteyecez diye korkunuzdan böyle diyorsunuz diyor neyse görümcem nisanlandı eşya alacaklarmıs duydumki yemek odası takımına kadar hepsini aldırmıs bide kızına anne ben azla esya istemiyorum deyince konusma dul avrat gibimi gidicin demis gelmisler onu bana anlatıyor
esyaları alındı kaynanam bide ğelmis nasıl eşyalarıda güzelmi ağır duruyor degilmi diye bana soruyor gelde delirme

Aynı benim görümcem. En başta herşeyi aldıracaksın acımayacaksın...
Bana sonra alalım dediler kabul etmedim. Çünkü almazdılar. İyiki de öyle yapmışım. Çünkü sonradan yerde oturduğumuz halde bi çekyat almadılar...

yok gülüm ya almazlar bende inanmamıstım zaten ama eşim inandi aslında biraz iyi oldu diye düsünüyorum çünkü bütün borçlar bize kaldı 1lira dahi yardım etmediler eger onlarda alınsaydı altından kalkamazdık ama yinede kırılıyor insan ençokta görümcem abimin esyaları gibi osun deyince dul avrat gibimi gidicin lafı agırıma ğitti oda akrabam yanı kaynanam dayımın karısıama yoldan geçen köpek benden degerli

Canım ben de doğuda bulundum seni anlıyorum...
Kadına ve geline değer verilmiyor malesef...
Takma kafana. Eşin de anlamıştır bu sayede neyin ne olduğunu...

esim zaten biliyor karsılarında ezilme konus hiç ezdirme kendini diyor ama ah ben konusabilsem esim diyor sen sustukça ustune gelirler susma diye ama ben sayğı gösterecem diye ha bire susuyorum ve o huyuma sinir oluyorum ama çekingenim iste

Başta saygı gösterecem diye susarsın...
Sen susarsın onlar devam eder, sen susarsın onlar hala devam eder...
Nereye kadar içine atabilirsin ki?
Bence kırıcı olmadan laf çarpmak lazım.... Ben öyle yapıyorum...

O zaman eskisi kadar sık gitmeyin...
Araya mesafe koymak en güzeli inan bana...

zaten canım sık sık gitmiyoruzki ayrı ayrı sehirlerrde oturuyoruz ancak bayramlarda yıllık izinlerimizde gidiyoruz yanı senede 3yada 4 defa gidiyoruz onda bile rahat bırakmıyor sık sık gitmiyormusum gidip yanında 15 20 gün kalmıyormusum sanki benim evim yok ya beni çok sevdiginden degil hatta hiiiiiiiiiiçççç sevmez yanı bu benim hissetmem degil birebir söylerken duydum beni hiç sevmedigini aldıgına pisman oldugunu sölüyor eşime daha buna benzer bisürü laf ablama keske kardesin olacağına sen olaydın diyormus yanı düsünebiliyormusun

Nee :1shok:
Neden gidip yanında 15-20 gün kalmak zorunda olacakmışsın anlamıyorum...
öyle diyorsa ben bayramda bile gitmem ne yalan söyleyeyim :1shok:

yaa arkadasım böyle iste beni çok sevdiginden değil çocugum dogdu ilk doğdugu zaman yaptı sonra bi takım gene almadı daha birde kızı onu annem bilerek almıyor sen soğuksun diye diyor kızına ğelince herseyi süper yaptı

Aslında kaynanalar şu şekilde düşünse:
''Bu benim gelinin. Bana geldi benim kızım, namusum oldu...
Bu da benim kızım. O da evlendi gitti, başkasının kızı namusu oldu...
Öyleyse ben aileme giren gelinimi daha fazla kollamalıyım çünkü bu benim namusum.
Kızımı da eşinin ailesi korusun. O da onların kızı oldu...''
Gerçekten böyle düşünülse hiç sorun kalmayacak ama böyle düşünen yok...

son zamanlar kaynanam ama çok iyi davranmaya başladı, çok garibime geliyor ve hatta korkuyorum bunun altından birşeymi çıkıcak diye :1ninca::1ninca:

sezeryandan cıktım narkozdan yeni uyanıyorum aglıyorum cok acıyor dıye kaynanamın sesı kulagıma gelıyor benım kızım normal dogurdu onun canı yok muydu benım kızıma yazık dogurdun bıttı ıste ne var ki diyor kendı kızı doguralı 2 sene olmus gecmıs gıtmış yanı
dıger ızda sezeryan olmustu benım canım o kadar yanmamıstı nıye oyle olmus dıye soruyor benım karnım yağlıymısta ondan canım acıyormus lafa bak gelde pencereden atma yanı ben canımın derdındeyım kadın hırsını alıyor benden
en ufak bı kotüluk yapmadım bırsy soylemedım ben bu kadına
kadın senı öbür tarafa havale edıyorum ıkı elım yakanda olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…