- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi Rengarenk...
-
- #3.001
ben kocamdan bir inciyi paylaşmak istiyorum hiç unutmayacağım maalesef...
ilk bebeğime hamileyim sevgili kocacığım kimselere söylemiceksin diye tutturdu...
nese ben durabilirmiyim söyledim anneme, kızkardeşime, eşe dosta....
kayınvalidemle telefonda görüşürken yine çocuklailgili bir laf batırma oldu ve ben nerden biliyorsunuz belki vardır dedim o vesileyle söylemiş bulundum. nese.. eşim neden söyledin falan dedi kızdı bana.... bende ne var bunda onlar bilmicekte kim bilicek dedim...
aradan 1 hafta 10 gün geçmediki bende kanam başladı doktora gittim doktor kalp atışı alamıyorum dedi ben şok tabi daha cuma günü her şey yolundaydı dedim... evet dedi doktorun kalp atışı almış ama şu anda kalp atışı yok.... ben başladım ağlamaya... ağladığın için şu an da bebeği alalım demiyorum ama her an düşük yapabilirsin ben burdayım dedi ben ağlaya ağlaya çıktım doktorun yanından kapıda annem eşim bekliyorlar bebek düşüyormuş dedim.. ağlıyorum tabiiii...nese eve gittik yatıyorum gece oldu ağlıyorum yine eşim ne dese beğenirsiniz ben sana kimseye söyleme demedimmi ben şimdi anneme ne dicem :1shok: ben tabi o sinirle benim derdim ne senin derdin ne dedim kapattım konuyu hiç unutmam hiççççç ve gidip kayınvalideme ne demiş biliyormusunuz kuzu yanlış anlamış hamile falan değilmiş.... :mymeka: Allah akıl fikir versin diyorum başka dicek bişeyim yok....
bu arada tabi kendi kayınvaldemden de inciler saçmadan geçmeyeyim...
düğün için alı veriş yapılacağı sıralar aman bizim zaten borcumuz yok kendi ödeyebileceğiniz gibi alın bize güvenmeyin diyip durdu.
1)ben yatak odası takımı alacaktım gezip duruyorum hem iyi hem ucuz bulacam. derken kayınvaldemler duydum yatak odası takımı almışlar bir yerden ama o aldıkları yere daha önce girdim en ucuz dedikleri takım 7.5 milyardı. sağolsunlar eski yatak ve bazalarını bana vermeyi teklif ettiler birde çamaşır dolabı alırım yetermiş.
2)gelelim beyaz eşyaya, ben modelleri beğendim eşime söledim, kaynana kayınpeder o buzdolabı çok büyük ne yapacak o kadar büyüğü iki kişisiniz diye tutturmuş. biz hep iki kişi kalmayacağız dediğimi al dedim ve aldı. ikinci bomba siz o aldığınız büyüğü bize verin bizimki sizin olsun bu evdeki size yeter. onlar evde 3 kişi biz iki kişiyiz fark da o yani.
3)paramız yoktu o yüzden televizyon bakmadık bile bekarlıktan bi 37ekran vardı idare ederiz dedik. işte kayınpeder o sıra 102 ekran en son modelinden lcd ekran televizyon aldı sehpasıyla.
4) hemen hemen evimizi içinde yaşayabilecek kadar dayadık döşedik. tabi eksikliklerde var ama sonunda evleniyoruz gözümüz birşey görmüyor:) geldi çattı düğün annesi yine başladı, bizim paramız yok borcumuz var bizden altın falan beklemeyin diyo ikide bir ama açıkcası bir insanın gelininin koluna bir bilezik bile takmayacağı hiç aklıma gelmezdi.(nişandada hiç bişi almadı takmadılar. nişan bohçasına takılara hatta annesinin babasının kıyafetine kadar eşim almış). neyse son bombam işte o sıralarda bir vestiyer siparişi verdiler vitrin falan değil sadece bir vestiyer=2milyar... evlerine geldi mi naptılar bilmiyorum çünkü düğünden sonra bir kez bi iş için gittik ondan sonra hiç kapılarını çalmadım.
okuduktan sonra bi 5dk :1shok::1shok::1shok::1shoklarak ekrana baktım ay kıyamam canım ben sana ya nası bi sabırdır bu :teselli:helal olsun sana
ay dayanamadım bende yazacam bi tane.Ben 1 haftalık evliyken eşimin görevi nedeniyle bitlise gittim,kış gelini olduğum içinde balayı yapmadık(belki gidilebilirdi ama o zaman gitmedik) dolayısıyla ilk yaz tatilimizde başbaşa bi yerlere gitmek istedik.Kayınvalidemde bunu duydu.Kızlar ne dese beğenirsiniz
"oğlum sen bizi bırakıpta tatilemi gidecektin" demezmi,başımdan aşağı kaynar sular döküldü.
Yok senide götüreydik.başımızı tutsaydın bari.Belki yanlış yaptığımız bi yer olursa söylerdin.Töbeee töbeeee
ben sadece 1 numaralı yazıyı okuyunca bile aynen öyle bi süre baktım..
bunlar resmen gelini kullanıp ev yenilemişler..
tööbe yaa. ne insanlar var..
öbürtarafa giderken bile "malım, evim, arabam" diye gidecek bunlar inanki..
ay dayanamıcam arkadaslar hanbirini yazacagimi bile bilmiyorum ben nisanlıyken kayın validem siz kiracısınız fazla esya almayın dediler evinize ğeçinçe biz yenisini alırız dediler esimde inandı fazla esya alınmadı alınanlarda çok uyduruk bisey yatak odası geldigi gün karyolası kırıldı dolabın içine kıyafet koymaya hasretim tiftik tiftik ediyor neyse biz ses etmedik bunun yanı sıra dügün masraflarını bize bıraktılar eşya borcuyla bereber neyse ödüyoruz kaynanam durmadan ne borcunuz var diyor anlattıgımız zamanda hımm biz para isteyecez diye korkunuzdan böyle diyorsunuz diyor neyse görümcem nisanlandı eşya alacaklarmıs duydumki yemek odası takımına kadar hepsini aldırmıs bide kızına anne ben azla esya istemiyorum deyince konusma dul avrat gibimi gidicin demis gelmisler onu bana anlatıyor
esyaları alındı kaynanam bide ğelmis nasıl eşyalarıda güzelmi ağır duruyor degilmi diye bana soruyor gelde delirme
yok gülüm ya almazlar bende inanmamıstım zaten ama eşim inandi aslında biraz iyi oldu diye düsünüyorum çünkü bütün borçlar bize kaldı 1lira dahi yardım etmediler eger onlarda alınsaydı altından kalkamazdık ama yinede kırılıyor insan ençokta görümcem abimin esyaları gibi osun deyince dul avrat gibimi gidicin lafı agırıma ğitti oda akrabam yanı kaynanam dayımın karısıama yoldan geçen köpek benden degerli
esim zaten biliyor karsılarında ezilme konus hiç ezdirme kendini diyor ama ah ben konusabilsem esim diyor sen sustukça ustune gelirler susma diye ama ben sayğı gösterecem diye ha bire susuyorum ve o huyuma sinir oluyorum ama çekingenim iste
artık dayanamaz hale geldim zaten her gitmemize laf çarpıyor arkadaslar
O zaman eskisi kadar sık gitmeyin...
Araya mesafe koymak en güzeli inan bana...
zaten canım sık sık gitmiyoruzki ayrı ayrı sehirlerrde oturuyoruz ancak bayramlarda yıllık izinlerimizde gidiyoruz yanı senede 3yada 4 defa gidiyoruz onda bile rahat bırakmıyor sık sık gitmiyormusum gidip yanında 15 20 gün kalmıyormusum sanki benim evim yok ya beni çok sevdiginden degil hatta hiiiiiiiiiiçççç sevmez yanı bu benim hissetmem degil birebir söylerken duydum beni hiç sevmedigini aldıgına pisman oldugunu sölüyor eşime daha buna benzer bisürü laf ablama keske kardesin olacağına sen olaydın diyormus yanı düsünebiliyormusun
yaa arkadasım böyle iste beni çok sevdiginden değil çocugum dogdu ilk doğdugu zaman yaptı sonra bi takım gene almadı daha birde kızı onu annem bilerek almıyor sen soğuksun diye diyor kızına ğelince herseyi süper yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?