Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

bende hafatad 6 gün çalışan bi bayanım ctsi pazar çalışıyorum pztsi tatilim o kiş kaynananm bizdeydi
eşimde ctsi pazar evde
bi kahvaltı hazırlar yani ikisi ben yokken kahvaltı yapar
bi gün eve geldim kanananm anlatıyo anlatıyo ay bugün oğlum çok yoruldu çok yoruldu ay sanki çok büyük iş yapmış bende kızdım dışardan işten gelen benim dedim asıl yorgun benim dedim ne dese ben seni geziyor sayıyorum dedi tabi batıyo ben öyle süslü püslü işe gidiyom kadına batıyo oh olsun çalışcam işte oğluna acıyo ya bu kız sabahtan beri işte demiyoda

bide benim eşim uzun sre bekar yaşamış ailsinden uzakta örümcemgil de lışmış benimkinde geçinmeye bütün çeyizi falan aldırmış abisine
ee evlendik baktım ben tasarruf yapalım ev alalım felan kıtıkça eşim nasılsa para artıyo die başladı dağıtmaya sen misin bunu çakan hıh bend eşimdi 5 kuruş arttımıyorum bari dağıtacaksa bana harcasın dimi acımayın kızlarrrrrrrr erkek milleti saftirik ailelerine kıyamazlar valla bi giyidğimi bidaha giymiyom süsüme para harcıyom artıkın napayım onlarda çatlıyo beni böyle gördükçe ohhhhhh

yok olmaz öyle şey diyenler olacak ama napıyım babam beni onlara para yollıyım die mi okuttu.ben biriktircem onlar yiycek yok öyleeeeeee

iyi gelin nasıl olur söyliyim herşeye evet dersen karışmazsan senden iisi yok ama sen ne istiyon demezler bin yıl geçsede

yoo kızı için o düşüncek valla tabi siz yaşamadığınız için bir bayramda 500 milyon harçlık dağıtılırmı ya yğenlerine acımıyom valla kızınıda düşünecek evinide

ayy arkadaslar vall kızım dogduktan sonra kaynanamgil kızımın adını bana sormadan kendi adını koyunca sinirim bozuldu ve ikinciside erkek olunca kayınpederimin adını koyacaklarmıs kaynanamla görümcelerim öyle diyorlar bidaha kız olunca yoksunun adını koyarsı yok bunun adını koyarsın diyor bende isim yok onun bunun adını koymak için durmadan çocukmu doguracam dedim oyüzden 2 yapmak dahi istemiyordum suan esim öyle olurmu senin istedigin gibi olur deyince biraz rahatladım

Beli ağrıyo bizimkisinin , eltim gelmiş , 2 haftada 1 misafir gibi gelir ortalığı batırıp gider genelde..
Bu haftada gelmiş kıytırık bi yemek getirmiş 2 saat oturmuş gitmiş..
Bunun üzerine kaynanamın bana söylediği laf : sağolsun yemek getirmiş , gerçi evi süpürmedi ama evim de sürpürülmedi.. Bu arada 7 aylık hamileyim ben..
Artık benden ne istemeye çalışıyorsa şu halimle..
Ayrıca ben çalışıyorum eltim ev hanımıdır
Ben hamileyim eltimin öyle bir durumu yoktur..

al işte vicdansız ya bunlar hamile gelinden iş bekler hatta cam halı bile silsen dur yapma demezler
o yüzden kuralları biz koycaz kendi bildiğimizi yapcaz yani ben öle yapıom

al işte vicdansız ya bunlar hamile gelinden iş bekler hatta cam halı bile silsen dur yapma demezler
o yüzden kuralları biz koycaz kendi bildiğimizi yapcaz yani ben öle yapıom

aynen öyle canım
normalde süpürürdüm eskiden hasta bile olsam halim bile olmasa
ama kıymet mi bildiği var , yapmayan gözünde daha bi değerli onun..
ve bu halimle süpürürüm ben deseydim bi de toz aldırırdı eminim yapma demezdi..
hiç bişey demedim o laftan sonra ..
kusura bakmasın ben canımı yolda bulmadım hele miniğimi hiç..
yok eltim olucak kadına şaşırıyorum ben ya .. kadın koca gün evdesin sen zaten benim halimi de görüyosun süpüremez misin yani , millet kuzuyken kurt olmuş benim haberim yok..

yok olmaz öyle şey diyenler olacak ama napıyım babam beni onlara para yollıyım die mi okuttu.ben biriktircem onlar yiycek yok öyleeeeeee

İnan ki ben olsam aynısını yaparım...
Biriktirelim ev alalım dediğimde eşim yok ailesine para dağıtmaya başlayacaksa ben senden beterini bile yaparım kaydirigubbakcemile3

2 yıl önce kayınvalidemlerde oturuyoruz ne oldu bilmem sende kırış dedi bana(yaşım da ozamanlar yeni otuz oldu)Bozuldum ama sadece olabilir yaş gidiyor dedim.Kırışıklığımda yoktur yeni yeni göz çevremde kaz ayakları oluşmaya başladı ama öyle kırış kırışta olmadım.Yalnız bayağı bozuldum hemen 30 yaş üstü kırışıklık kremleri aldım.
Aslında benimkilerin densiz lafları çok ben zayıf bir bayanım diğer aileye giren gelinlerde zayıfmış klasik türk kadını yani evlenince ve yaş ilerledikçe kilo almışlar.Bir gün görümcem güya espiri yaptı elin açlarını (yani gelinleri) alıp besliyorlarmış.Yengeler bunu şakaya alıp güldüler ama benim espiri anlayışıma uymadığı için gülemedim.
Birde eşimin bir akrabası evleneli 3ay olmuş oturmaya yeni gittiğimizde eşimin önceki kız arkadaşı benden daha güzelolduğunu söyledi bozuldum bende ama onunla değil benimle evlendi yeterince güzel değilmiş dedim.Daha okadar çok densiz lafları varki hani kavgada bile söylenmez diye bir laf vardırya eşimin tarafınında dilinin kemiği yok akıllarına o an ne gelirse söylüyorlar.Kimi güya espiri. Neyse aklıma geldikçe sinir oluyorum.

kardeş boşver dengesiz insanların seviyesine düşmemek gerek beni kv. oğluna bulduğu gelin adayları anlatırdı gül geç.aslında onların basit sözlerini çok takıyoruz onları çok önemsiyoruz bu yüzden çabuk yaşlanırız.en iyisi hiç umursamamak.buna en çok kendim gayret edecem çünkü çok alınganım

bebeğim için yelek örmeye çalışıyordum,anlamam da ördüden ama heveslendim başladım.Eşimin ailesi geldi,kayınbabam elimdeki örgüyü görünce,ne örüyorsun diye sordu,yelek örüyorum dedim ve aldığım cevap '' bende paspas örüyorsun sandım '' dedi...Kayınvalidemde gülerek ver ver ne anlarsın sen örgüden diyor ya,arkadaşlarımda vardı,yemin ederim yerin dibine geçtim....

valla bende cok alinganim.giderim kizini anlatir damadini anlatir..oglunu anlatir..ben elim ya torunlari iyidir.kendileri dört dörtlüktür. yardim edrim her seyine .marketine bile götürürüp getrirdim.esylalarinin kapisina birakirdim.bi de dolabina yerlestirmemei beklerdi. kiymet mi bildi .yasli olsa neyse .hic ugrasam,artik biktim.kendi akrabasi bile napiyon bunlara taksicilik mi yapiyon.oraya buraya götür.delimisin dedi bana . insan bu kadar tasiyo ediyo torunlarina ara sira bir hediye alirr.bu kadar düsüncesiz olurmu insannn,,,,,saygisiz büyük diye bir sey söylemiyoz düsüncesiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…