Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

ayy dayanamadım
29 gunluk oglum var
evım sobalı komur bıtmıs komurlukten getırılecek...
eşim işte bende gıdıp alamam...oglum uyurken yemek yıcektım...ısıttım kayınvaldem yukardan seslendı...
bulasık telı ıstedı..fazla vardı merdıvenden cıktım verdım...
anne komur bıttı bunlardan alım eşim oglu gelınce koyar yerıne dedım...
YOK GıT KOMURLUKTEN AL DEDI...
KARANLIK OGLUM DURMAZ DEDIM BISEY OLMAZ DEDI...
VERESIYE ALACAKTIM ALLAHLIK DEGIL...
ALLAHA HAVALE EDIYORUM....

Senin kaynana kaynana değil şeytanmış... kafamçokkarıştı

ay canım ya valla bu kaynanalar bizi öldürecek görümcede cabası ben anlamıyorum benim kaynanam ille tutturmus ben kaynanayım ilk önce benim evime ğeleceksiiniz diye oda hemen hemen annemgilin evinin önünden ğeçip gidiyoruz sonuçta kendilerdende benim ailemdende uzakta kalıyoruz ancak bayramlarda gidiyoruz ondada böyle yapıyor vardığımız zaman ilk burayamı ğeldiniz diye soruyorlar kendileri babaymıs sanki benim babam baba değil kendi kızlarıda ilk önce kendilerinin yanına ğeliyor 1 gece yatıp öyle ğeçiyor kaynanasıgile bana gelince böyle bidaha diyorum annemgile ugramasamda uğradım diyecem aceba ne dicekler

canım beim ya daha lahusasın sen ya hiç mi acımıyo ya insan nasıl böyle olur 7 kat yabancı olsa yapmaz tüü yazıklar olsun bu kaynananlara

Kizlar vallah kafaniza takarak kendinizi cok yipratiyosunuz degmez ya
Ben aslinda en cok evli barkli erkeklerin ailelerine paradagitmasina karsiyim tamam bir ihtiyaclari olur yada harclik verirsin tamamda para savurmak nedir anlamiyorum sagolsun benim babamda az vermedi ailesine istanbulda 5 katli daire yapti buyukbabam sagolsun tapuyu turkiyedeki amcamin ustune yapti bizimki birsey demedi.
Annem zavali cok iyidir ama annemde az cekmedi simdi 6 gelin var en buyukleri Annem hicbiri annemin yaptigini yapmaz hasta olsalar en basta Annem baslarinda ama kiymeti yok

Yuh yanii...:1shok:
Resmen terbiyesizlik bu..:1shok:
İyi susmuşsun sen ya..sempatiksalakcinni
Bravo..

selam kızlar
bebişin uzun ömürlü sağlıklı olsun askitom. Allah analı babalı büyütsün.
uzundur yoktum 15 tatil falan derken açtım arayı. tabi yazacak bişide yoktu bide uzundur kaynanamgille görüşmedim bişi olmadı tabi. amma geçende aileme gittim tatilim varken, yakın yer değil ancak uzun tatillerde gidebiliyorum. eşim tek kaldı ama başka çare yoktu. bir hafta kalacağım diye anlaştık. kayınpeder eşime karını ikide bir niye anasına yolluyorsun demiş.(6ayda arayla iki kez gittim) neyse gerekli cevabı vermiş. ama beni tatmin etmedi. sonra bize gelecek mi demiş. eşimde bide oraya yollayamam demiş, ailesinde kalacak gelecek bide orada kalacak ben o kadar uzun tek napcam demiş. bize niye gelmiyormuş gelsin biraz işimizi yapsın falan sataşmış resmen. nasıl sinir tepeme çıktı anlatamam. köy yerinde değiller yaşlı hiç değiller ve bana bayılmadıklarına eminim sırf ben ailemin yanında az kalmış olacam ve onların dediği olacak. işin pis tarafı eşimi üç günde hemen nasıl doldurdularsa "çok sinirlendim nasıl yaparlar ya nasıl derler ne biçim konuşma bunlar, bunlar beni ne sanıyorlar ne yerine koyuyorlar" dedim. eşim bir çıkıştı bana sen benim ailem hakkında nasıl konuşuyorsun onlar kötü niyetle demediler bana takıldılar demezmi. ya saf mııı salak mııı....bide utanmadan. sen ailemle benim aramı açmaya çalışıyorsun demez mi. kim kimlerin arasını açmaya çalışıyor gayet ortada ve gördüğün gibi çok güzel başardılar dedim. amaçları ne hala anlayabilmiş değilim. beni boşatıp daha iyisini mi almak istiyorlar yoksa ailelerine gelin değil köle mi olmamı istiyorlar.

kayınpederin mi demiş bunu güzelim ya genelde kayınpederler karışmaz diye bilirdim ama farklı da olabiliyor ha evet işte erkek milleti ana kuzuları halaa

evet kendi sözlerini geçirip ego tatmini yapmak istemişlerrrr boşver oh iyi yapmışın annenin yeri başka anacıklarımız bize kıyamıyor ama elin anaları bi kalık suda boğmak istiyor eksik eteğiz ya

ah be güzelim benim kaynımın evinin tapusu kendi üstüne ama evin taksitlerinin çoğunu biz ödedik ama ev de onlar oturuyor biz hala kşradayız kardeşlerinin hepsi iyi kötü ev sahibi ve hala 5 kuruş koparsak kar sayıyolar offffffffffff offfffffff

kayınpederin mi demiş bunu güzelim ya genelde kayınpederler karışmaz diye bilirdim ama farklı da olabiliyor ha evet işte erkek milleti ana kuzuları halaa

yanlış biliyorsun çünkü benimde kp. kv.den çok karışır.ama eşime göre karışmak sayılmaz.tabi kp. kv.nin dolduruşuna da geliyor gerisini siz düşünün.dediğin gibi ana kuzuları işte.sen ne kadar haklı olsan dahi ailelerini haklı gösterecek bişey bulurlar.o yüzden eşime çok kızıyorumklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…