- 21 Eylül 2009
- 9.863
- 10.314
- 773
- Konu Sahibi Rengarenk...
-
- #3.061
ayy dayanamadım
29 gunluk oglum var
evım sobalı komur bıtmıs komurlukten getırılecek...
eşim işte bende gıdıp alamam...oglum uyurken yemek yıcektım...ısıttım kayınvaldem yukardan seslendı...
bulasık telı ıstedı..fazla vardı merdıvenden cıktım verdım...
anne komur bıttı bunlardan alım eşim oglu gelınce koyar yerıne dedım...
YOK GİT KOMURLUKTEN AL DEDI...
KARANLIK OGLUM DURMAZ DEDIM BISEY OLMAZ DEDI...
VERESIYE ALACAKTIM ALLAHLIK DEGIL...
ALLAHA HAVALE EDIYORUM....
Senin kaynana kaynana değil şeytanmış... kafamçokkarıştı
ayy dayanamadım
29 gunluk oglum var
evım sobalı komur bıtmıs komurlukten getırılecek...
eşim işte bende gıdıp alamam...oglum uyurken yemek yıcektım...ısıttım kayınvaldem yukardan seslendı...
bulasık telı ıstedı..fazla vardı merdıvenden cıktım verdım...
anne komur bıttı bunlardan alım eşim oglu gelınce koyar yerıne dedım...
YOK GİT KOMURLUKTEN AL DEDI...
KARANLIK OGLUM DURMAZ DEDIM BISEY OLMAZ DEDI...
VERESIYE ALACAKTIM ALLAHLIK DEGIL...
ALLAHA HAVALE EDIYORUM....
2 yıl önce kayınvalidemlerde oturuyoruz ne oldu bilmem sende kırış dedi bana(yaşım da ozamanlar yeni otuz oldu)Bozuldum ama sadece olabilir yaş gidiyor dedim.Kırışıklığımda yoktur yeni yeni göz çevremde kaz ayakları oluşmaya başladı ama öyle kırış kırışta olmadım.Yalnız bayağı bozuldum hemen 30 yaş üstü kırışıklık kremleri aldım.
Aslında benimkilerin densiz lafları çok ben zayıf bir bayanım diğer aileye giren gelinlerde zayıfmış klasik türk kadını yani evlenince ve yaş ilerledikçe kilo almışlar.Bir gün görümcem güya espiri yaptı elin açlarını (yani gelinleri) alıp besliyorlarmış.Yengeler bunu şakaya alıp güldüler ama benim espiri anlayışıma uymadığı için gülemedim.
Birde eşimin bir akrabası evleneli 3ay olmuş oturmaya yeni gittiğimizde eşimin önceki kız arkadaşı benden daha güzelolduğunu söyledi bozuldum bende ama onunla değil benimle evlendi yeterince güzel değilmiş dedim.Daha okadar çok densiz lafları varki hani kavgada bile söylenmez diye bir laf vardırya eşimin tarafınında dilinin kemiği yok akıllarına o an ne gelirse söylüyorlar.Kimi güya espiri. Neyse aklıma geldikçe sinir oluyorum.
Merhaba arkadaslar nasılsınız bakalım bugun
BENDE İYİM CANIM tesekkür ederim ALLAHIM Herkese nasip etsinMerhaba canım...
Ben iyiyim sen nasılsın?
Kızın çok şeker ya gördükçe yanaklarını ısırasım geliyor opuyorumnanaktan
Kizlar vallah kafaniza takarak kendinizi cok yipratiyosunuz degmez ya
Ben aslinda en cok evli barkli erkeklerin ailelerine paradagitmasina karsiyim tamam bir ihtiyaclari olur yada harclik verirsin tamamda para savurmak nedir anlamiyorum sagolsun benim babamda az vermedi ailesine istanbulda 5 katli daire yapti buyukbabam sagolsun tapuyu turkiyedeki amcamin ustune yapti bizimki birsey demedi.
Annem zavali cok iyidir ama annemde az cekmedi simdi 6 gelin var en buyukleri Annem hicbiri annemin yaptigini yapmaz hasta olsalar en basta Annem baslarinda ama kiymeti yok
kayınpederin mi demiş bunu güzelim ya genelde kayınpederler karışmaz diye bilirdim ama farklı da olabiliyor ha evet işte erkek milleti ana kuzuları halaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?