- Konu Sahibi Rengarenk...
-
- #2.981
imitasyon takım mı? gerçekten çok ayıp etmişler. bende eşime hep şunu demiştim
"sakın altın alıp verdiğini duymim, utanmıyorlarsa almasınlar takmasınlar." zaten kaynana altın almamanın yolunu yapıyordu bizim paramız yok bizden bişi bekleme bişi takamayız biz falan diyip duruyordu. yani salona girene kadarda bişi demedi almıştır herhalde diyordum ki takı merasimine damadın ailesini bekliyoruz diye anons yapılınca bir türlü yanımıza gelmeyen bizi ortada bekletip rezil eden kaynanam ve kayınpederin bişi hazırlamadığını anladım. bide gelip o anda tam o anda oğlum sen daha önce nişanda falan almıştın ya verde takalım. bilezikler zaten daha önce alınmış bana verilmiş. dolayısıyla benim çantamda annemin elinde. kız kardeşime seslendim gitti annemin elindeki çantadan bilezikleri aldı ve kaynanada kayınpederde ikişer tane taktılar helal olsun. hala aklıma geldikçe sinirden elim ayağım dolaşıyor. zaten bi kaynım var o da 14 ayar bi bilezik taktı onada helal olsun. şu parası olmayan sülalelerine uzuun yıllardan sonra girecek ilk geline bile bi takı alacak kadar para bulamayan kaynanam ve kayınpederimin 2evi ve arabası var. Altınlarıda var biliyorum. hatta bankada paralarıda vardı en az beşbin tl... ama kıyamadılar vermeye kıymasınlarda ama ben kıymasını bilirim.
ay arkadaşım sen yazdın ben okudum benim bile okurken sinirim bozuldu her ailede oluyor böle seyler demekkı...
bizimkilerde biz söle zengibiz biz böle zenginiz dedıler kayın valıdem düğünde kendı kolundan çıkarıp bi bilezık taktı sonradan eşim bana söledı istersen verelım dıye bende safım ya verdım vermeseymişim kar kardır deseymişim....
kızlar sizlere bişey danışmak istiyorum!!!
Geçenlerde kocamın abisini teyzelerinin kızıyla nişanladık,nişanlarında 4 adana bilezik takıldı,neyse bunlar takıdan sonra teyze kızları paraların hepsini istedi,biraz çemkirme gibi olduydu,sonra bana dank etti!!!!!!
benim düğünümde pek bişey akılmadı,bileziklerin toplamı 2800 liraydı,küçük altın falanda çok yoktu,ama kaynanm 4 yarım altın aldı(daha doğrusu onları sattırmadı kuyumcunun önündeyken tel.açtı bize ve çemkirdi,nasıl bana sormadan satarsınız diye,bari şukadarını bırakın dedi)neyse bu bizim altınları ona buna nişanda falan taktı.
Ama abısıne takılan 2-3 küçük altın var,bende diyom ki arkadaşımız evleniyor deyipte 1-2 altınımı isteyeyim mi?? fikir verin kızlar
Geçenlerde kocamın abisini teyzelerinin kızıyla nişanladık,nişanlarında 4 adana bilezik takıldı,neyse bunlar takıdan sonra teyze kızları paraların hepsini istedi,biraz çemkirme gibi olduydu,sonra bana dank etti!!!!!!
benim düğünümde pek bişey akılmadı,bileziklerin toplamı 2800 liraydı,küçük altın falanda çok yoktu,ama kaynanm 4 yarım altın aldı(daha doğrusu onları sattırmadı kuyumcunun önündeyken tel.açtı bize ve çemkirdi,nasıl bana sormadan satarsınız diye,bari şukadarını bırakın dedi)neyse bu bizim altınları ona buna nişanda falan taktı.
Ama abısıne takılan 2-3 küçük altın var,bende diyom ki arkadaşımız evleniyor deyipte 1-2 altınımı isteyeyim mi?? fikir verin kızlar
Arkadaşlar benim kaynanamla hiç böyle incilerim falan olmadı...
Kaynanam yalnız çok iki yüzlüydü. Kendi söylemek istediğini söylemez kızına söyletirdi bana iyi görünmek için.
Yüzüme söylemez arkamdan başkalarına söylerdi. Neyse ki böyle yaptığını baştan öğrendim de ona göre davrandım.
Görümcem tam bir belaydı. Evlendiğimin 1. ayında çocuk yap demeye başladı daha ne oluyoruz demeden. Bu nedenle eşimden soğudum. Eşim farketti tabi. Ne oldu demeye başladı. Ona durumu anlattım.
Ablasına söylemeye çekindiği için abisine açmış o da konuyu. Abisi de görümceme gidip sana ne sen ne diye karışıyorsun istedikleri zaman yaparlar ona da sen mi karar vereceksin demiş hihoyyyt
O günden sonra çocuk kelimesini kullanamadı. Onun çocuklarını da görüyoruz ama onlar geldiği zaman evdekiler kaçıyor...
O ilk gün hamile kaldı diye benden de aynısını beklemesin hiç...
İnci olmadı pek derdimi anlatmak gibi oldu ama kusura bakmayın :)
Aynı görümceden bende de var bi tane
Benimki de ilk gece hamile kalmış
Sen yine şanslı sayılırsın benimki 3üncü günü başladı çocuk demeye
Düşünmüyoruz dedik fayda etmedi borç çok dedik anlamadı
En sonunda eşim canımız ne zaman isterse o zaman yaparız dedi
Şimdilik pek sesi çıkmıyor
Bide öyle uyanıktır ki hem gülümseyerek söyler lafını
Bu yüzden hep iyi niyetli görünür
Neyse ki benim eşim de çocuk için erken dediğinden sorun yaşamadık
ya cnm durumumuz yok diyemem zaten,dersem harcamalarınıza dikkat edin derler,geçen kayınbabam eşime harcamalarına dikkat edin,tek bi sofradan yiyelim demiş(kaynanam söyletmiş) eşimde,bizim yukarda yediğimiz farklı bişey değil,hergün bonfşle yemiyoz,ne masrafımız varki demiş.kayın babamda tüp falan demiş,kocamda,6,5 aydır tüp hala bitmedi demiş,konu kapanmış... Eşimde hiç gerginlik yaratmayalım diyo ama yemin ediyorum parasında değilim,sadece haksızlıga karşıyım.Durumumuz yok falan diyerekten bi duyur bence
Ama işi çirkefe dökerlerse hiiiç onların seviyesine düşme
Allahınızdan bulun deyip boşver
laelaelaelaelaeMerhaba Rengarenk
Ben yeni üye oluyorum topi
kde dikkatimi çekti.aranıza geldim.bende senin gibi kaynana mağduruyum.iste kız versinler tabi.onlarda senden zamanında istemiş yani.kaydirigubbakcemile2
benimki benim kilolara takmış durumda. gecen hafta bir akrabasına ( ki cok şişman bir kadın, ben onun yanında dal gibi kalıyorum ) buketimm aynı seni gibi olmuş cok kilo almış demiş. bunu duyunca sinirlerim cok fena zıpladı. ama esas olay bu değil. dün bana hediye kilot almış salak karı. ama görmelisiniz o kadar büyük ki... leğene giydirsen bol bile gelir o derece yani.....
manyak bana kilot almak sana mı düştü?ayrıca biz seninle o kadar samimi miyiz ki? ayrıca bi düşün bakalım ben bu kiloları niye aldım,co sevgili oğlun yüzünden olmasın sakın???
ama benim de bir planım var kendisine....bizimkinin dişleri inanılmaz derecede pis ve bakımsızdır. ben de ona durup durup diş macunu,fırcası , garagara suyu almazsam .............
hem de bunu sürekli yapacağım görürürsün sen..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?