Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

gerçi kv ile gene başediyorumda kardeşleri beni çıldırtıyo geçen gün kırmızı bir hırka aldım aynısını ertesi gün yememiş içmemiş görümcemde almış içinede benim giydiğim beyaz badynin aynını giymiş bu kadar olur aslında fabrika bi bana üretmiyor ama görümcem giydi diye soğudum yeni hırkadan yaaa ben de mi var bozukluk anlamadım

kayınpederin mi demiş bunu güzelim ya genelde kayınpederler karışmaz diye bilirdim ama farklı da olabiliyor ha evet işte erkek milleti ana kuzuları halaa

arkadaşım paylaşım yaptıktan sonra hani dedimya bayağıdır yoktum diye. eski yazıları okumaya başladım. valla banada acayip geliyor benim çevremdede kaynana daha çok karışır ama kayınpeder kaynana yarış ediyorlar bende. kaynana o kadar batmıyor artık ama kaın peder sinir ediyor boğasım geliyor. oh canıma değsin ne onlara gitmesi annemlerde yaptığım tatilide uzattım öyle geldim. geçendede kaynanayla konuşurken kayınpeder konuşmak istemiş kaynanam verecekti telefona şimdi meşgulüm sonra konuşuruz dedim. konuşmadım. umarım hiç fırsat olmaz da uzun süre gitmeyiz yanlarına.

haa bakın bu arada bir sıkıntımda var. eşim benim olduğum yere atandı geldi ama işiyle ilgili sıkıntı çıktı ikide bir ailesi geri gel diyor.benim gitme imkanım yok biliyorlar ayrıca.
ne dersin denklem bu problemler çözülür mü?

eşindemi öğretmen sen sözleşmelimisin geri gidemem diye ondan mı dedin ay gitmeyin zaten uzak durun boşverrrrrrrr valla artık alttan almıyom bende kendi bildiğimi okuyom ohhhhhhh beni sinir ediyolarsa bin kat kendileri sinir oluyordur artık eşim beni dinliyor çok şükür sen eşine ii davran çaktırma fazla alesine gıcıklığını eşini avucuna al bak nasıl kuzu olur o zman

yok canım eşimin ailesinin olduğu yere atama olmuyor o yüzden oraya gidemem. eşimin gitmesi mümkün ve eşimde çok hevesli. her fırsatta gitme lafı açıyor. evet desem bir yolunu aramaya başlayacak ama erteliyorum hiç ama hiç istemiyorum. ama çook saf bir yönüm var eşimin surat yapmasına küslüğüne dayanamıyorum. bir surat yapıyo çocuk gibi küsüyo bende ipler kopuyo haklı olsamda alttan alıyor barışmaya çalışıyorum. ah salak kafam ah aha ah çok kzııyorum kendime.bir gün orada bulacam kendimi ve artık çok geç olacak.

ben de çok dertliyim arkadaşlar!gurbette tek olunca kimseyle de paylaşamıyorsun yaşadıklarını.sizleri okudukça yaşadıklarım da gözümün önünden geçti!iyice sinirlendim üzüldüm.hem sizler için hem kendim için

tgull cum canım bendekide daha beter görümcemin dügunu olacağı zaman 1 hafta önce yardım için gittim 2 gün annemgilde kalıp ğeçecektim kaynanamgile ve ayrıca kaynanamgile giderken annemgilin evinin önünden geçiyorum neyse annemgile gittim eşimi araya araya bıktırmıslar iste ilk önce kendinin yanına gitmem gerdekiyormus kendi kaynanaymıs falan esimden tlf geldi neyse iste hemen gidecekmisim napim diyor annengildede kalma bu arada kendide annesigile sinirlendiginden ufak bi is kazası ğeçirmis tamam dedim görümcemgile gittim anlattım olanları oda olurmu öyle sey dedi ben annemi arar söylerim dedi neyse aradık bu sefer inkar etti ben diyor sadece benim yanıma gelip öyle geçeydi annesi gile dedim diyor buarada ben küçük yolcu arabalarıyla gidiyorum bende dedim nasıl geçecem herhalde kendi arabamla gidiyorum dedim annemgilde 2 gün kalacaktım valla 3 gün kaldım sonra görümcem ilk önce anası gilde 1ğece yatıp öyle ğeçiyor kaynanasıgile oda aynı yerde oturdukları hlde nebileyim onların kaynanasımı iyi yoksa cadı olduklarındanmı anlamıyorum

anlat derdini paylastıkça azalıyor bende gurbetteyim o yüzden arkadasların canını sıkıyorum işte ama napim içime ata ata kendimi yedim durdum ama paylasınca ğerçekten iyi ğeldi neyse arkadaslar sizinde basını şişirdigim için çok özür dilerim a.s.

slm kızlar ben geldım
kömur olayını eşime anlattım
boşver uzulme
annem ıyıdır ama çok cımrıdır
bana yapan yani öz ogluna yapan sana ne yapmaz dedı
cunku gecen sene bu vakıt bız kıraya tasındıgımızda
elektrık sofbenı lazımdı
kayınvaldemdede vardı hıc acılmamış yenı duruyor pakette.kayınpeder almış onceden.eşim onu ıstedı.kayınvaldemde fazla mal goz cıkarmaz dedı...
ertesı gun kaynım gelmiş eşime demişki
ABı BIZIM SOFBEN COK YAKIYOR
BEN ALT KATTAKI SOFBENLE DEGISTIRECEM.
EŞıMDE BISEY DEMEMIŞ.BIZDE INADINA GITTIK YENISINI ALDIK ONLARA TENEZZUL ETMEDIK.bılırsınız yenı kıraya tasınınca badanasıdır naklıyatı kaporasıdır epey masrafımız olmustu.
ona masraf etmeyelım dedık neyse...buarada sofben hala o odada durur...
kullanılmadı...
eşim daıma arkamdadır.annem o 1 çuval kömurun üstune yatarız dıye vermemiştir dedı...
buarada gecenlerde oturuyoruz bızde kayınvaldem de bızdeydı. malum yenı dogum yaptım.bıyerden konu acıldı eşim dedıkı allah korusun bana bişey olsa sana kımse sahip çıkmaz dedi...
evet çıkmaz dedım.kaynanam da yanımızda.agzını açıp tek kelıme etmedı...
sevılmedıgını anlıyor ınsan.halbukı benım hıc cımrılıgım yoktur.şimdi kayınpederın evınde oturuyoruz ustte eltım ve kaynana.kaynana gelır sagolsun yardım eder bebegın bakımına.ben herseyı onune sererım ye cekınme derım.ondan ıstermısın bundan da ye karnın aç mı pesınde pervane olurum.ama karsılık goremeyınce ona olan sevgım saygım azalıyor...
maalesef ama bunu kendı saglıyor.
gecen ekmegımız bıttı kı cogunlukla kayınvaldem bızde yer,helale hos olsun...
yukarı cıktım anne ekmegımız yetmedı dedım
ali gitsin alsın dedı...kocaman ekmekten bır el buyuklugunde kesıverdı...,
kımse yanlıs anlamasın.sureklı ondan bısey ıster durumda degılım.allaha sukur herseyımız var.
ama ınsanın musaıt olmaıgı durum oluyor.dun gece bebegı yalnız bırakıp komurluge gıdememem gıbı...
offf çok uzun oldu kafanızı sısırdım kusura bakmayın...
daha neler varda bu sadece bazıları....

Ay çok alemmiş bunlar ya ana-kız kaydirigubbakcemile3
okadar güzel anlatmışsınki ifade şeklinede ayrıca hayran kaldım sırnaşık şey

benim kaynana da çok alemdir kaydirigubbakcemile3
beyaz eşyalarımızı kendimiz aldığımız halde habire milletin yanında ben aldım kızıma hemde en iyisini aldım diyip şapur şupur öper mutluluk pozları atar bu sırada benim halimi düşünün artık kafamçokkarıştı
hatta birgün eşim anne şunu şöyle söyleme sanki sen verdin parasını dedi şakacı bir tavırla
oda gayet ciddi bende al dedim ya dedi sanki izin verdim öyle aldın der gibi sırnaşık şey
birde kıskançlık sorunumuz var tabi aslında başından belliydi de kıskançlığı bu kadarı aklıma bile gelmemişti
kendime düdüklü alacaktım normalinden kullanamadığım için klipsolu alayım dedim bunuda lafı çıktı onun yanında söylemiştim
hiç abartmıyorum sonraki gün erkenden kapıyı çaldı sana sürprizim var çabuk gel diye
bende merak ettim tabi nedir bu sürpriz diye neyse çıktım birde ne göreyim benim tencereyi almış :1shok: birden okadar sevindimki bana almış sandım ama başladı anlatmaya ihtiyacım vardı indirimdeydi falan filan bende iyi güle güle kullanırsın işte dedim indim bozuntuya vermeden
iyide bunun bana sürpriz olan tarafı neydi onu hiç anlamadım sanırım yaşadığım şok olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…