Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

hatta anlatayım
çok doluyum zaten bu topik süper olmuş açan arkadaşa ne kadar teşekkür etsem azdır
neyse benim eşim öğretmen dolayısıyla yazın uzunca tatilimiz oluyor bende fırsattan istifade memleketime gidiyorum.Bunlarla altlı üstlü oturduğumuzdan bizim evin anahtarı onlarda da vardı bende güvendiğimden değiştirmemiştim ogüne kadarda şüphelendiğim birşey olmamıştı
neyse birde yeğenim oldu onuda görecektim 3 küçük altın almıştım yatak odasında çekmecedeydi birini giderken yanıma aldım diğer ikisi çekmecede inci kutusunun içindeydi
tatil bitti eve geldik birde ne göreyim benim evdeki tabak çanak yukarı çıkmış kızdım aslında ama neyse bişey demedim ama benimki de kızar böyle şeye benim dememe gerek kalmaz yani
Ama kırarak demez tabi ama daha ne aldın bakalım imalı bir şekilde
oda öyle tuhaf baktıki ne alcam ben ben kem küm yaptı
sonra ben su içmeye mutfağa gitmiştim hemen yanıma geldi
ee kızım işte sen giderken aynanın önünde altın bırakmışsında 2 tane ben onları aldım kaybolur diye sonra sana verecem tamammı dedi ben böyle kaldım o an kaynar sular döküldü sanki :1shok:
bende nerde olduğunu çok iyi biliyom tabi sadece ben değil eşimde şahit birde beni kandırmaya çalışıyo alsanaalsanasmile
nerden bildin niye yatak odama girdin falan dedim işte çocuklar falan girerde alırlar dedim dedi. akannehir
ee sen ne güne burdasın ozaman sana niye anahtar emanet ediyomki ben dedim
ogünden sonrada kilidi değiştirdim daha giremiyor kötükedihüso
yani eşimin o lafından olayı çaktılarda soruyo zannetti ama ben okadar iyi niyetliyimki kontrol bile etmedim -tatlicadiarzu-

dılnur cnm
sen hele 1 2 sayfa gerıye bak
bıde ben neler yasıyorum
ah canım ya :teselli:
valla birlikte oturunca böyle oluyo bu işler insan gözünün önünde hepten soğuyo hepsini gebertiveresim geliyokötükedihüso
Neyseki bu yaz gidiyorum Allahın izniyle evime geçicem böyle olacağını tahmin etmemiştim hiç akannehir

yuh yane
allahtan benımkının karıstırma
alma huyu yokk
benimkinde de öyle huy var çok pis
vermeyide sever almayıda kaydirigubbakcemile3
birgün bana dediki gel kızım sana ne vericem baktım kocaman özel kabında kuran-ı kerim çok sevindim özenli bir şekilde indirdim duvara astım
sonra kapı çaldı kızım ben ona notlar yazmıştım hem o daha büyük ben ötekini okuyamam dedi geri aldı akannehir
artık gülüyorum dengesiz galiba sırnaşık şey

bızımkı ne ıster ne bısey
dunya malından zoru yok

ama vermez de
cimridir
eşim de hep der annem cımrıdır dıye
ust katımda oturuyor cnm
ama dedıgın dogru bırlık oturmak gıbı oluyor

ama ıyı yonlerıde var benımkının
bugun 2 saat ogluma baktı
eşimle dra gıttık bnm ıcın
sonrada gezdık
ama bu cimriligi yok mu
ıster ıstemez sogutuyor kendınden

ayyy senınkı baya bı dengesızmıs
bence senı denedı bakalım kuranı alacak mı
yoksa ıstemeyecek mı dıye....

toplam 12 kullanıcı
kızlar sızın yazacak bıseyınız yok mu?
sadece bızmı dertlıyız bugece

valla bence öyle canım birlikte oturmaktan farkı yok
yok be canım bununki denemek falan değil sonra dank ediyo kafasına verdiğine pişman oluyo
bende dedimki bunu niye yaptın bana çok saçma geldi bu hareketin falan dedim sonrada aaaa yanlış anladın olurmu tamam kalsın valla geri almam dedi
belkide ayak yaptı ama bende vermedim gıcıklık değilmi aklinialirimsmile
aslında bununda iyi yönleri çok hatta eltilere bitini bile vermez kaydirigubbakcemile3
banada yanlışları olsada çok arka çıkar her yönden kimseye hakkımda laf ettirmez
çünkü herşeye rağmen yanında olan ve saygısızlık etmeyen benim buyrunnnnnnnnn
Bende öğrendim huyunu idare ediyorum
Ama tabi biliyosun bütün bunlar olduktan sonra sevgi olmuyo içinde insanın

buarada dılnur
senle aynı yastayız
ben terazı sen akrep burcusun cnm
9 10 gun kucuksun benden
aynı yaşta olduğumuz doğru canım ama doğum tarihimi yanlış yazmıştım ben 11 ocak doğumluyum yani oğlak burcuyum :lepi:
buarada dertlerimi dinledin seni tanıdığıma mutluyum :1hug:

bencde bir elti var ,allah kimseye vermesin ,kocaman çakır gözleri var ,kime baksa nazarı değer ..

aramız iyi sayılırdı görüntüde tabi,geçen yıl ,eşimin teyzelerini filan oturmaya çağırdığımda onu da

çağırmıştım ,geldiğinde hoşgeldin demedim diye tam 17 ay oldu konuşmuyor benimle ,çok büyük olaylar

çıktı ,hep sustum ,sadece kayınpederimi üzmemek adına konuşmadım hiç ..hoşgeldin dememe konusu

ise inanın hiç hatırlamıyorum ,hadi demedim diyelim 5 yıldır eltiyiz 9 yıldır tanışıyoruz ,hiçmi hatırım yok

igelip söyleyemezmiydin ama yok söylemedi ,şimdi aynı ortamda iki yabancıyız ..

ay inanmıyorum seninkide mi çakır gözlü demekki bu tipler böyle oluyo akannehir
ama ben sen gibi demiyom öyle soğukki yılan bakışlı diyom :1ninca:
benimkide kaza geçirdi bir kaç ay önce evinde kuran okuttu
ogün benim evimde tamirat olduğu için gidemedim eşimde işte olduğu için evi kayınpederede bırakmak istemedim açıkcası
kaynımada dedimki yarın geliriz biz bugün böyle oldu k. bakmayın dedim
sonra akşamına bir mesaj geldi eşimin tlf. bizim eltinin annesi hastaymış ondan yarın annesinde olacakmış
bu mesaj geldiğindede annesi üst katta kayınvalidemle gayet keyifli oturuyordu :roflol:
milletede olayı öyle bir anlattıki ben geçmiş olsun bile dememişim akannehir

bencede eltileri kafaya takmaya gerek yok ama komikler ya küsme sebeplerine bakarmısın
gerçekten canları küsmek istediği için küsüyorlar kaydirigubbakcemile3

öyle zaten canım ,bahane olmuş ,derdi beni kıskanıyor olması belli ,bunu açık açık kendide söylüyo zaten ..

kıskanmak niyeyse :mymeka:
valla bazen kimsenin beni tanımadığı bilmediği biryere gitmek ve orda ölmek istiyorum

resmen bana dedi ki senin evine temizlikçi geliyor ,ben kendim yapıyorum ,bende dedim ki allah alaah

banane ,sende tut paran mı yok ,üstelik eşinin durumu benimkinden çok çok iyi yani..

neymiş afendim onun kızının doğumunda kayınvalide de görümcede yardımcı olmamış

hazırlıklarda ,benim doğumumda herkes yanımdaymış ,el insaf ,kızı doğumda enf. geçirdi ,5 gün

küvözde kaldı ,kayınvalidem kaldı yanında ,benim ise annem ..onlar hastanedeyken büyük kızına ben

baktım birde ,kızı 5 gün ben yolladım okula ,ben yedirip içirdim ,bir teşekkür etmedi ,bende bunu mu

olay yapayım yani..

eltım
ustte oturuyor kaynanayla
ben 4 5 ylık hamıleyken
merdıvenden bagırdı
a be versın
ınsallah cocugunu kucagına alamayasın dıye
haksız beddua ıdı
rabbım gormuyormu
suan oglum 1 aylık
suyum geldı doguma gıdıyorum
eşim kayınpeder arabadalar
kaynana merdıvenden ınıyor
eltım anahtarı atıyor kaynanama
ve dıyorkı ben kımsenın cocuguna bakamam ugrasamam.zor tuttum kendımı.
kı bu suana 6 aylık gelın musveddesı
hastanedeyken kaynam eve gelmıs.demıskı ona bıyere gıtme evde dur
banane bız gezmeye gıdıyoruz demiş
ben dogum ıcın hastanedeyım buarada

suan 6 aylık evlı
1 çoçugunu dusurmus
2 ye hamıle
1 aydır baska sehırde anasının yanında
buda dusmesın deye yoolamıyormus anası
buarada bende eşimde konusmuyoruz o kadınla
eşimle kaynımın arasını bozdu
daha yenı barıstı kaynım ve esım....

ne dıyeyım allaha havale edıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…