Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

sen şu edepsize bak hem paralarını tutmayı bilmezler birde yapılanı edileni karıştırırlar işin içine alsanaalsanasmile
valla ne demişler iyilik yap denize at o bilmezse Allah bilir nasılsa
o yüzden hasetlerinden çatlıyolar zaten oldukları yerde sempatiksalakcinni

beddua çıktığı yere geri dönermiş canım oda onun bedelini ödemiş bence a.s
masumun günahı yok ama herşeyden çıkarılması gereken bir pay var inşallah hatasını anlamıştır ne diyim :umursamaz:

o asla hatasını anlamaz cnm
ne kaynım ne o
oglumu gormeye gelmedıler
1 gecmıs olsun bıle yok

bu kadarına da yuh artık kaydirigubbakcemilea.s
milletin arasında ne husumetleri oluyo insanlar birbirni dövüyo yine barışıyo
nedir bu böyle bir yanlış anlaşılma bukadar büyütülmezkilmaz:
aman boşver canım takmaya değmez baksana kardeşinde de iş yok ozaman
insana arayı düzeltmeye bakar kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama yinede bağlar kopmamalı bunu eşine izah edebilirdi

ay pardon canım ya diğer arkadaşın konusuyla karıştırdım :kedi:
iyide seninki niye böyle yapıyo ozaman
kafam karıştı k.bakma canım fisfisfis

dılnur
eltı geldı
esıme kufrettı
az daha esımın elınde kalacaktı
eşim kaynımı cagırdı
o da geldı napsın
benı kotuledı abısıne
ben çok sınsı ve ıcten pazarlıklıymısım
eltım acıksozluymus
pehh
eşimde bundan sonra senın abın yok dedı
anca gecende barıstolar
kayınpeder barıstırdı

ay buda ne fenaymış :1shok:
boşver canım böylesi uzak olsun daha iyi alsanaalsanasmile
gelene kapı açık ama tehlikeli tip baksana akannehir
neyse canım muhabbet çok hoştu
dertleştik sağolasın :1hug:
ben gidiyorum benim kafa baya bulandı uykum geldi galiba mirmirmirmir
iyigeceler görüşmek üzere opuyorumnanaktan

seninle hemen hemen aynı şeyleri bende yaşadım canım.hala da yaşıyorum.bizde eltimle altüst oturuyoruz.birde kaynanam vardı biliyorsun.eltim o kadar kıskançki yaptıklarının hangisini anlatsam bilemiyorum.ben ne alsam aklınıza gelebilecek herşey hemen bende alıcam der ve gider alır.2 yıl önceydi evimize doğalgaz yaptırdık gelmiş bana diyoki (hadi zehirlenirseniz ay ben yaptırmam,o kadar sıkıntısını çekipte hadi kaynanam boşatırsa,sonraki gelene hazırlıkmı yapıcan).kaynanam istemiyırdu aramızdaki sorunları biliyorsun.orasını allah bilir hadi kaynana yüzünden değilde anlaşmazlık olurda ayrılısan nolcak dedim.ne biçim konuşuyorsun deyince kıvırmaya başladı.bir keresinde büyük kaynımı işten çıkarmışlar yukarıya oynaya oynaya çıkıyor neymiş x abiyi işten atmışlar,x yengenin havsı sönmüş oh olsun.böyle şeyler ben şaşkınlığımı üzerimden atamadan birde ne desin beğenirsin darısı x abiye.yani eşime o anı hatırlamıyorum bile çıldırdım.ilk o zaman nasıl kıskanç haset bir insan olduğunu anlamıştım.kıskançlıkları,yalanları,iftiraları yüzünden şimdi konuşmuyoruz ve iki kardeşi birbirine düşman etti maalesef.

valla bence gündüz kimse sallamıyo herkesizn derdi gece azıtıyo baksanıza sattlere hep geç vakit dertleşmiş arkadaşlar

ay bi ben tam tersim. gündüz işteyken müsait olduğum aralarda dertleşiyorum. akşam eşim üyeliğimi bilmiyor bilse hiç hoş olmaz o yüzden açamıyorum kk yı.
ama benim de normalde geceleri azar dertlerim..

ah ah bende zamaninda neler cektimm.kaynana dan görümceden .bir keresinde dolabin bir kösesine altin bileziklerimi saklamis.izine gitmistim yiilik .anahtari da kaynanaya vermistim ara sira havalansin diyee.geldigimde bilezikler yoktu.bir kac gün aradim.kimseye seslenmedim.üstüne alinmasin diye kaynana söylemedim.en sonunda esime dedim.ben sorarim anneme dedi.ona gidincee bilezikleri ben aldim oraya buraya atilirmis mi. kasaya koysaymis.ne ler nelr.. benim evimi karistirma huyu var ben onu anladim.bir anlatmaya kalksam neler nlerr. ben ne alsam kazak olsun ceket olsun hemen gidip ayni rengini alir hala da ayni.. hep kendi güzel olsun kendi iyi giyinsinn.benim yasimla asik atar elli yasin da kadin .hicte utanmazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…