Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

sevdiğim biri giyse valla bişiy demem ama bu kaynan görümceler gelinlerle aynı şeyi giymesin ya başka mağazamı yok başka giysi mi yok ya istemiyorum ya aynı ortamda hele pişti gibi gezmeyi ayyyyyyyyyyyysempatiksalakcinni

bide biizim kaynana görümcede hep en iyi yemeği onlar pişirir muhabbeti var oysa eşim bayılır enim yemeklerime
ben fırın poşetinde tavuk yapmaya başladım onların haberi bile yoktu daha fırın poşetinden geçen görümcem bi tarif veriyor dersin fırn poşetini o icat etmiş
bende geçen dr outker in hazır profiterol paketinden aldım yaptım çok güzel oldu tabi hemen tarif istediler valla bende hiç dememdim hazır diye yoksa yarın öbür gün firmayı biz kurduk derler

ay anahtar vermey,n ya yaptırın sigorta hırsız girse deprem olsa ödüyo sigorta bişey olursa diye anahtar bırakıyoruz bak cadılar neler yapıo sanane ya benim dolabımın içindekilerden yaaaaaaaaaaaa bağırmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kaynanalarımız hemen hemen aynı modelmiş canım kaydirigubbakcemile3

selam kızlar ,
kayınvalidemle görümcem ablama hiç gitmemişlerdi ,gitmek istediler bende akşamdan ablama haber verdim
ertesi gün gittik ,ablam baya bir hazırlık yapmış ,bir övgüler bir övgüler anlatamam ,hoşuma gitti tabi ,ama baktım laflar iğneleyeci gelmeye başladı ,bana laf atıyolar ,sonra görümcem dedi ki 5 yıldır senden bişey görmedik kş ben çok hamaratımdır ,eşimin tüm ailesi anlatır durur heryerde..ben bozuldum tabi,
aynı hafta kaynanam dediki ablamlarla kızları gelinleri sana gelmek istiyolar ,kabul ettim geldiler ,bende yaklaşık 15 çeşit yaptım ,bir sofra kurdum ki herkes hayran kaldı ,10 kişi kadar gelmişlerdi ,kaynanam ne dese beğenirsiniz ,bu kadar şeye gerek yoktu ne luzümü vardı boşa masraf !! bende dedim o zamanda yapmadı diyosunuz sağınız solunuz belli değil dedim ,
gelirkende kabak getirmiş bende tatlı yaptı birde ,herşey yendi ,oturduk ,onca insanın içinde ne dese beğenirsiniz ,HEPSıNDEN GÜZEL BU OLDU ,EEE KıM YAPTI ,BEN YAPTIM ..
hasbinallahh ne denir şimdi bu kaynanaya ..

:roflol::roflol::roflol::roflol:

benimki en güzeli hıııh:dilcikar::dilcikar:

ah bu kaynanalar bende nefret ediyorum kaynanamdan eşim de biliyor gerçi. ALLAH tan eşim mantıklı bir insan yoksa o dengesiz kadın beni ezerdi :) eee bide kendi babamdan çok korkuyolar kadın bana ne laflar sokuyoda ben dinlemiyorum bile oğlunu çok kıskanıyo kadın şizofren bence :)))

denklem444 sana yazmıştım canım alıntı yapmamışım
buarada muhabbet koyulaşmış hepiniz hoşgeldiniz kızlar a.s.

pes doğrusu ne yapsak çekemiyolar :roflol:

bende yazayım bari belki sinirim yatışır geçen hafta memlekete gittik eşim iş için yurt dışına gidiyor hadi bi vedalaşım dedik dönüşte kayınvaldeyide kaynımlara bıraktık bir akşam kaldık eltimlerde ve ben antalyadan kalkıp edirneye ordanda oraya türkiye turu yaparak gidiyorum saat 4 yada 5 gibi ordaydık bizim kendi arabamız var kaynım bizi iş yerine yönlendirdi gidip iş yerinden kaynımı aldık evine gittik artık karmaşada unutuldu diycem deyildir eminim kaynım hoş geldin demedi oturduk hoş beş derken bu sefer eltim herkese sordu nasılsın diye bana sormadı neyse çayı varmış çay içermisiniz dedi saat 5 yoldan geldik aç olma ihtimalimiz yüksek içeriz dedik yanında kek geldi iyi dedik sağol bu sefer akşam yemeği için saat 7 yi bekledik onlar o saatte yemeğe alışıkmışlar mecbur uyduk kurala sofraya oturduk önümüze bi tabak çorba bi gece önceden kalmış bi yemek kaynanamın memleketten getirdiği bi yemek makarna ya evine ilk kez gidiyoruz insan ortaya ya bi salata ya bi yoğurt ya sadece domates dilimler koyar hiç olmadı kes bi soğan koy neyse allah razı yemeğimizde yedik geçtik içeri kaynanam yorulmuş yattı uyudu geri kalan eltimin annesi 2 kızkardeşide ordaydı misafir pür dikkat tv izliyolar tek kelime yok konuşan tüm gece duvari izledim iki üç kez söyledik yatsak iyi olur diye anca saat 12 yatağımız hazırlandı da yatabildik ama öldüm uyuyorum resmen zaten yoldan geldim sabahta erken kalkmışım allahtan sabah olduda hemen kalkıp geldik ya söyleyin allah aşkına benmi problemliyim eltim ve eşimi eşim gitti pazar günü ne kaynanam ne kaynım nede görümcem arayıp sordular gittimi diye bi haber varmı diye hep ya sabır diyorum bakalım nereye kadar

Selamlar kızlar bende hele ne inciler var, ya ben sanırdım ki sadece benim başıma gelir böyle şeyler, ama sizleri dinledikce sanki benim yaşadıklarım hafifliyor. Eşim iş dolayısı ile şehir dışında bende o gidince kayınvalidem kayınpederim ile aynı evde kalıyoruz. Mesela banyo yapıcam benim banyo yapmam uzun sürer normalde. Ancak bu rahatsızlık veriyor suyu çok harcıyormuşum ben onlarda kaldığım zamanlar fatura çok yüksek geliyormuş

merhaba kızlar ayy undinecim benim kaynanada aynı ben oraya senede en fazla4 defa gideriz ondada 3 gün kalırız odalambaları çok yakıyormusum yağı fazla kullanıyormusum bi sürü sey bana çaktırmadan laf vuruyor israf kötü sey sen yapma tamamı diye kendi kızları döker saçar laf yok kendi kazan kazan yemek yapar hepsi çöpe gider ona laf yok oda ben normalde israfı hiç sevmem

Ay kızlar kayınvalidem arkadaşına anlatıyor ben yanındayım"ben oğlumun evlenmesine karşı çıktım önce çünkü benim oğlum çok sıkılgandır herşeyden çabuk sıkılıveriyor, oğlum kızı alıyorsan kendine al bana alma dedim (bu ne demekse hala anlamadım) onunda annesi babası var günahtır anne evlenmemi istemiyormusun yoksa dedi bana yok oğlum ondan da sıkılırsın diye dedim" dedi ben kaldım ama ya arkadaşıda kendi gibi dir ki kafa salladı bi allahın kulu ya saçmalama ne biçim konuşuyorsun demiyor yahu

Ayy canım senınkıde sana laf vuruyor e ne demısler bana arkadasını sÖyle sana kım oldugunu sÖyleyım dıye kaynananınkı o hesap

kutlacım peki azaldımı zamanla artık fazla demiyormu, ilk zamanlar normalde ev işi yapan biri değildim ama nişanlanınca hele kayınvalidemlerde iken hiç oturmazdım makineleride yoktu elde yıkardım onca bulaşığı fakat oğlu gelince yemek den sonra kayınvalidem harıl harıl mutfağa bi girişirdiki bende bi yerden yakalamya çalışırken iş akdini, bi dalgın anıma denk gelir eşimin yeğenleri ile oyalandığım bir anda, eşim mutfağa gelmişti 'anne gelinine yaptırsana demişti. Kayınvalidem de olsun oğlum hep yapıyor zaten demesi gereken bir yerde 'Olsun oğlum yapmasada olur o iyi olsun yeter demişti ağlamaklı bir sesle. Tabii o anda eşim çıldırmıştı hasta anneme ben yokken iş yaptırıyorsun diye, benim annem bir melek demişti. ben eşime dedim ki sen onu anne olarak ama ben onu kayınvalide olarak tanıyorum bir anne olarak sana iyi davranabilir ama bana iyi davranmıyor demiştim. Zamanla allahdan onun yanındada yaptı da tam olmasada beni anladı.

slm kızlar nasılsınız
kutla undıne
hepımız cok dertlıyız
ama napalım
sırf eşimi dogurdugu ıcın saygım var kayınvalıdeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…