- Konu Sahibi Rengarenk...
-
- #3.141
ah ah bende zamaninda neler cektimm.kaynana dan görümceden .bir keresinde dolabin bir kösesine altin bileziklerimi saklamis.izine gitmistim yiilik .anahtari da kaynanaya vermistim ara sira havalansin diyee.geldigimde bilezikler yoktu.bir kac gün aradim.kimseye seslenmedim.üstüne alinmasin diye kaynana söylemedim.en sonunda esime dedim.ben sorarim anneme dedi.ona gidincee bilezikleri ben aldim oraya buraya atilirmis mi. kasaya koysaymis.ne ler nelr.. benim evimi karistirma huyu var ben onu anladim.bir anlatmaya kalksam neler nlerr. ben ne alsam kazak olsun ceket olsun hemen gidip ayni rengini alir hala da ayni.. hep kendi güzel olsun kendi iyi giyinsinn.benim yasimla asik atar elli yasin da kadin .hicte utanmazzz
kaynanalarımız hemen hemen aynı modelmiş canım kaydirigubbakcemile3ah ah bende zamaninda neler cektimm.kaynana dan görümceden .bir keresinde dolabin bir kösesine altin bileziklerimi saklamis.izine gitmistim yiilik .anahtari da kaynanaya vermistim ara sira havalansin diyee.geldigimde bilezikler yoktu.bir kac gün aradim.kimseye seslenmedim.üstüne alinmasin diye kaynana söylemedim.en sonunda esime dedim.ben sorarim anneme dedi.ona gidincee bilezikleri ben aldim oraya buraya atilirmis mi. kasaya koysaymis.ne ler nelr.. benim evimi karistirma huyu var ben onu anladim.bir anlatmaya kalksam neler nlerr. ben ne alsam kazak olsun ceket olsun hemen gidip ayni rengini alir hala da ayni.. hep kendi güzel olsun kendi iyi giyinsinn.benim yasimla asik atar elli yasin da kadin .hicte utanmazzz
selam kızlar ,
kayınvalidemle görümcem ablama hiç gitmemişlerdi ,gitmek istediler bende akşamdan ablama haber verdim
ertesi gün gittik ,ablam baya bir hazırlık yapmış ,bir övgüler bir övgüler anlatamam ,hoşuma gitti tabi ,ama baktım laflar iğneleyeci gelmeye başladı ,bana laf atıyolar ,sonra görümcem dedi ki 5 yıldır senden bişey görmedik kş ben çok hamaratımdır ,eşimin tüm ailesi anlatır durur heryerde..ben bozuldum tabi,
aynı hafta kaynanam dediki ablamlarla kızları gelinleri sana gelmek istiyolar ,kabul ettim geldiler ,bende yaklaşık 15 çeşit yaptım ,bir sofra kurdum ki herkes hayran kaldı ,10 kişi kadar gelmişlerdi ,kaynanam ne dese beğenirsiniz ,bu kadar şeye gerek yoktu ne luzümü vardı boşa masraf !! bende dedim o zamanda yapmadı diyosunuz sağınız solunuz belli değil dedim ,
gelirkende kabak getirmiş bende tatlı yaptı birde ,herşey yendi ,oturduk ,onca insanın içinde ne dese beğenirsiniz ,HEPSİNDEN GÜZEL BU OLDU ,EEE KİM YAPTI ,BEN YAPTIM ..
hasbinallahh ne denir şimdi bu kaynanaya ..
pes doğrusu ne yapsak çekemiyolar :roflol:selam kızlar ,
kayınvalidemle görümcem ablama hiç gitmemişlerdi ,gitmek istediler bende akşamdan ablama haber verdim
ertesi gün gittik ,ablam baya bir hazırlık yapmış ,bir övgüler bir övgüler anlatamam ,hoşuma gitti tabi ,ama baktım laflar iğneleyeci gelmeye başladı ,bana laf atıyolar ,sonra görümcem dedi ki 5 yıldır senden bişey görmedik kş ben çok hamaratımdır ,eşimin tüm ailesi anlatır durur heryerde..ben bozuldum tabi,
aynı hafta kaynanam dediki ablamlarla kızları gelinleri sana gelmek istiyolar ,kabul ettim geldiler ,bende yaklaşık 15 çeşit yaptım ,bir sofra kurdum ki herkes hayran kaldı ,10 kişi kadar gelmişlerdi ,kaynanam ne dese beğenirsiniz ,bu kadar şeye gerek yoktu ne luzümü vardı boşa masraf !! bende dedim o zamanda yapmadı diyosunuz sağınız solunuz belli değil dedim ,
gelirkende kabak getirmiş bende tatlı yaptı birde ,herşey yendi ,oturduk ,onca insanın içinde ne dese beğenirsiniz ,HEPSİNDEN GÜZEL BU OLDU ,EEE KİM YAPTI ,BEN YAPTIM ..
hasbinallahh ne denir şimdi bu kaynanaya ..
slm kızlar ben geldım
kömur olayını eşime anlattım
boşver uzulme
annem ıyıdır ama çok cımrıdır
bana yapan yani öz ogluna yapan sana ne yapmaz dedı
cunku gecen sene bu vakıt bız kıraya tasındıgımızda
elektrık sofbenı lazımdı
kayınvaldemdede vardı hıc acılmamış yenı duruyor pakette.kayınpeder almış onceden.eşim onu ıstedı.kayınvaldemde fazla mal goz cıkarmaz dedı...
ertesı gun kaynım gelmiş eşime demişki
ABİ BIZIM SOFBEN COK YAKIYOR
BEN ALT KATTAKI SOFBENLE DEGISTIRECEM.
EŞİMDE BISEY DEMEMIŞ.BIZDE INADINA GITTIK YENISINI ALDIK ONLARA TENEZZUL ETMEDIK.bılırsınız yenı kıraya tasınınca badanasıdır naklıyatı kaporasıdır epey masrafımız olmustu.
ona masraf etmeyelım dedık neyse...buarada sofben hala o odada durur...
kullanılmadı...
eşim daıma arkamdadır.annem o 1 çuval kömurun üstune yatarız dıye vermemiştir dedı...
buarada gecenlerde oturuyoruz bızde kayınvaldem de bızdeydı. malum yenı dogum yaptım.bıyerden konu acıldı eşim dedıkı allah korusun bana bişey olsa sana kımse sahip çıkmaz dedi...
evet çıkmaz dedım.kaynanam da yanımızda.agzını açıp tek kelıme etmedı...
sevılmedıgını anlıyor ınsan.halbukı benım hıc cımrılıgım yoktur.şimdi kayınpederın evınde oturuyoruz ustte eltım ve kaynana.kaynana gelır sagolsun yardım eder bebegın bakımına.ben herseyı onune sererım ye cekınme derım.ondan ıstermısın bundan da ye karnın aç mı pesınde pervane olurum.ama karsılık goremeyınce ona olan sevgım saygım azalıyor...
maalesef ama bunu kendı saglıyor.
gecen ekmegımız bıttı kı cogunlukla kayınvaldem bızde yer,helale hos olsun...
yukarı cıktım anne ekmegımız yetmedı dedım
ali gitsin alsın dedı...kocaman ekmekten bır el buyuklugunde kesıverdı...,
kımse yanlıs anlamasın.sureklı ondan bısey ıster durumda degılım.allaha sukur herseyımız var.
ama ınsanın musaıt olmaıgı durum oluyor.dun gece bebegı yalnız bırakıp komurluge gıdememem gıbı...
offf çok uzun oldu kafanızı sısırdım kusura bakmayın...
daha neler varda bu sadece bazıları....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?