- 19 Kasım 2007
- 376
- 390
- 648
- Konu Sahibi Rengarenk...
-
- #3.181
tabiki benim mezhebimin farklı olması onların hoşuna gitmedi,ama şöyle bir durum ver,biz kuşadasında yaşıyoruz ve ben evlendikten sonra,komşu kızlarından biri fransız bi kişiylşe evlendi,inanamadığım şeyse o çoçuğu bizimkiler yere göğe sığdıramadı...Yabancı olunca(hristiyan) kıymete biniyosun,ama gel gelelim mezhep farklı olunca yadırganıp dışlanıyosun....bu tezatı anlamadım
Cnm benim dinle alakalı hiç problemim yok,alevi,sünnii yada herhangi bi mezhep benim için önemli değil.ben dini kendi görüşüme göre yaşıyorum,kaynanam gibi herkesin söylediğine inanmıyorum,o kadar bağnaz düşünceleri var ki... akılllarını kullanmayı düşünmüyolar,bi insan öldükten sonra cennete gidince,ilk eşiyle evlenip,çocuk ol diyince olcakmış,ama erkeklerin cariyeleri olcakmış aynı zamandada ölen kişilerin kimseyi tanımayacağınıda söyleyebiliyo,böyle saçma sapan şeyler..... bu kadar bağnazlık saçma geliyo bana,bi işe başlarken besmeleyi içimden söylerim ben,kaynanam beni uyarıyo,besmele çek diye,bende ben çektim diyom,olur mu biz niye duymadık diyo....bende içimden söylüyorum ben diyorum...o da olmaz öyle şey,dışından söyleyince sevaptır diyo
başım belada kızlar!zorunlu misafirler çok pis anlatamayacağım kadar pisler((((((((((((((((((ne yapacağımı şaşırdım inanın hiçbirşeye yetişemiyorum.siliyorum topluyorum yarım saat olmadan heryer meyvesuyu!balgam ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((tuvalete girilmiyor (((((((((((((((((((((imdaaaaaaaaaaaattttttttttttttttgerçekten çok zor durumdayım!
merhabalar
kızlar bendede kaynana derdi var benimkiler yanımda değil ama yanımdaymış gibi her şeye karışıyorlar 1 aydır kaynanamla kunuşmuyorum sebebine gelince ben 8 senedir evliyim evlendiğim ilk günden beri bekar oğulları yanımda kalıyorlar kış oluncada kendileri geliyorlar kaynım kendine şimdi ev yaptı bende dedimki artık bende yalnız yaşamak istiyorum bekar kızını gönder onlara baksın neymiş ben zaten kötüymüşüm onlara layık değilmişim 8 sene layık oldumda artık yalnız kalmak istiyorum deyince kötü oldum 8 sene onlara bakmanın bedeli bu mu siz söyleyin gerçekten kötü olan benmi yoksa onlarmı
kızlar bendede kaynana derdi var benimkiler yanımda değil ama yanımdaymış gibi her şeye karışıyorlar 1 aydır kaynanamla kunuşmuyorum sebebine gelince ben 8 senedir evliyim evlendiğim ilk günden beri bekar oğulları yanımda kalıyorlar kış oluncada kendileri geliyorlar kaynım kendine şimdi ev yaptı bende dedimki artık bende yalnız yaşamak istiyorum bekar kızını gönder onlara baksın neymiş ben zaten kötüymüşüm onlara layık değilmişim 8 sene layık oldumda artık yalnız kalmak istiyorum deyince kötü oldum 8 sene onlara bakmanın bedeli bu mu siz söyleyin gerçekten kötü olan benmi yoksa onlarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?