Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

merhabalar!kayınvalidemlerin kışı geçirmek için bana geldiğinden bahsetmiştim ama içeriye nasıl girdiklerini anlatmayı unutmuşum:))eşim ve ben hasta ikimiz de uzanıyoruz tv karşısında kanapede.kapıdan takır tukur sesler geldi.eşim kapıyı biri zorluyor hırsız galiba diye bir atladı:))baktık ki karşımızda kayınpeder,kayınvalide,görümce!!!dedik valla hırsız kapıyı yokluyor diye düşündük suratımıza aptal aptal bakıp sadece güldüler ayol bu saatte hırsız olur mu?dediler:)))saat öğleden sonra üç iyi de hırsızın bir saati olmak zorunda mı??sen bir telefon etmeyip ,uygun musunuz diye sormadan nasıl gelirsin koca kışı geçirmeye hayret???ev hali insan her durumda olabilir!evim darmadağınık olabilir!!eşime soruyorum anahtar onlarda var mıydı diye?geçen sene de on gün kadar kalmışlardı o zaman yedeğini yaptırıp vermiş!sinir oldum sinirrrrrrrrrrrrrr

başım belada kızlar!zorunlu misafirler çok pis anlatamayacağım kadar pisler((((((((((((((((((ne yapacağımı şaşırdım inanın hiçbirşeye yetişemiyorum.siliyorum topluyorum yarım saat olmadan heryer meyvesuyu!balgam((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((tuvalete girilmiyor(((((((((((((((((((((imdaaaaaaaaaaaattttttttttttttttgerçekten çok zor durumdayım!

Inan bana mezhep ile alakası yok o illa bir bahane bulucaktı, benim kayınvalidemde bana dinsiz dedi neymiş dini oğler taşıyan duvar saati vb. şeyler asmamışım evime. Kayınpederimde arkamdan konuşuyormuş kızlarına, besmelesizmişim diye, o tip insanlar dini göstermelik olarak yaşarlar. benim amcam hoca ibadetini gizli yapar namaz kıldığını ancak onu ararsan anlarsın. O yüzden hiç kafana takma

valla dini innanca kimse karışamaz ALLAH ile kul arasındadır kaynanalar kayınpederler haddini bilsin herkesin sevabıda kendine günahıda duvar saatiyle felan olmaz böyle şeyler

evet haklısın denklem444
işten bugün erken çıktım biraz,pazarı yapmak için,tabiki kaynanamla görümcemde pazarda,kocam evden pazara,pazardan da eve bırakıyo onları,pazarda karşılaştık,yüzüme bile bakmıyo,hadi kaynanayı anlarımda görümceye ne oluyosa,sanki ona bişey yaptım,kendime ne alıyosam onada aldım,param yoktu-yarattım..... neyse bunlar arabada bizi bekliyolar,arabaya bindim,görümcem hiç benden tarafa bakmıyo,ben yokum sanki,kaynanamda tek bi kelime etmiyo benimle,kocama ekmek yok alalım dedim,fırının orda indi,fırına girdi,kaynanam zınk diye bana döndü,suratıma bakıyo,kafa salladı,bende aynısını yaptım...eeeeeeeee niye anne napıyonuz,iyimisiniz diye sormamışım!!!! Neden sorayım ki dedim,sonra tepsi götürmeye gidiceklermiş,sen gelmiyon mu dedi,valla benim haberim yok şu an bilemiyorum dedim...benimki gelincede sus pus olundu,görümcem hiç konuşmadı benimle...Yarın 2 hafta doluyo,vallahi rahatladım,evimi toplayabiliyorum,onlara zaman ayırmaktan kendime bile zaman ayıramıyodum..

kolay gelsin cnm...ayrıca allah kurtarsın sengözlerimebaksanab
bbenimde en rahatsız olduğum konu evimin pis olmasıdır,dahada önemlisi,pislik içinde yaşayanlara tahammül etmektir..
bu nekadar saçma bişey ya,kışı geçirmek için geliyolarmış,sibiryadan falan mı geliyolar ki... kendileri rahatsız edilmek istemez ama kendileri ederler,aklım almıyo yasakkelime

kızlar bendede kaynana derdi var benimkiler yanımda değil ama yanımdaymış gibi her şeye karışıyorlar 1 aydır kaynanamla kunuşmuyorum sebebine gelince ben 8 senedir evliyim evlendiğim ilk günden beri bekar oğulları yanımda kalıyorlar kış oluncada kendileri geliyorlar kaynım kendine şimdi ev yaptı bende dedimki artık bende yalnız yaşamak istiyorum bekar kızını gönder onlara baksın neymiş ben zaten kötüymüşüm onlara layık değilmişim 8 sene layık oldumda artık yalnız kalmak istiyorum deyince kötü oldum 8 sene onlara bakmanın bedeli bu mu siz söyleyin gerçekten kötü olan benmi yoksa onlarmı

Canım benim ya.... 8 sene ne demek,8 sene kaynının sende kalmasından rahatsızlık duymayan bi kaynana problrmlidir zaten,görüşmemen senin için daha hayırlı baksana,kaynının görümcenin çocuğu olursa onuda senin başına bırakır bunlar....

eşime artık ayrı kalmak istediğimi defalarca söyledim am neymiş ailesinin kalbi kırılırmış eşim kendini hiç haksız göstermez herşeyi ben söylediğim için kötü ben oluyorum

1. kaynıma daha yeni evliyken evimde kaldı hem çalışıyorum hem bebek var

dedim kötü gelin olmayayım ama sonra iyi olunca enayi sandılar beni küçük kaynımada bakmamı söylediler neymiş efendim her öğlen bende yiyecekmiş iş yeri yakın olduğundan
bende isyan bayrağını çektim zaten her yemeği yememe gibide huyu vardı

eşim dedim ben senin sülalene bakmak için evlenmedim şimdi bu kaynım beni hiç sevmez, bende onu sevmezse sevmesin menfaat dünyası işte ne yapabilirsin
:bbo:

kızlar merhaba allah yardımcınız olsun allah sabırlar versin ben ytıp kalkıp halime şükredim allahtan benimkiler iyi tabiki arada sırada bizdede oluyor sorunlar ama idare ediyoruz allah yardımcınız olsun:Saruboceq:

biz de baktik .nolduuu iyili mi gördük durma millete hizmetci ol. kayananaya görümceye hizmet et durmadann.vallahi bosladim.ben artik .ister iyi bilsinler ister kötü millet le ugrascak halim yok.hep esimin hatirina susuyomm. iki seneye yakin kayana ile görümceyle kaldim. mutfaga dair girmiyolar sadece kizini doyurmaya ,caninnin istedigi seyleri pisirmeye giriyodu.mutfagi dagitip birakiyoladi.bir keresinde pirzola almis.gözümüzün önünde pisirdi .yediler ictiler kaktilar. bu kizda 25 yaslarindaydiii.kiz bir sey yiyemezmisss ondannn. birde calisip gelirdimm.simdiki aklim olsa bir gün bile katlanmam .allahindan bulsunlarrr..bulmuslar zaten aile darmadagin.kayanananin ncenesinden.kocasindan ayriii.bosanmis cekememis adam.colugunu cocugunu da aramiyooo adam ok dar nefret etmiski bunlardannn.

kaynımla kardeş gibiydik eşime göstermediğim sevgiyi bekardır bakanı yok diye eşimden daha fazla gösterdim ama şimdi hiç konuşmuyoruz ben isterdimki 8 sene ona baktım sadece bir kere ALLAH razı olsun senden desin ama ne gezer gerçekten menfeat dünyası

ya uf daha 7 aylık evliyim kaynanamın bana çeyiz için getirdiği yorganı bi açtım açmaz olaydım dışına temiz nevresim geçirilmiş yorganın içi resmen tarihi eser güvelenmiş piiiiis resmen saman döküldü içinden allah bildiği gibi yapsın saten çeyiz olarak iki yorganı üç eşarbı vardı yorganıda böcekli eski çıktı rezil. naparsınız bu durumda

kayınvalidemin her hafta sonu söylediği şey: nerelerdesiniz kayboldunuz insan bie gelir bir arar hafta içide görüşürüz yani görüşmesek haklı dicem . eşim cumartesi pazar evde 2 günümüzüde evde geçirmek istiyoruz tabi kayınvallidem arayıp böyle söyleyince bütün keyfim kaçıyo..ohaoldumsmile

bende ole canım bı gun ugramıyım nerlerdesın derr hee bıde nere gıtsemm kocamlahaber wermemıızı ısterrr dunyanın bınbır turlu halı warmıss tısssssssssssssssssss:)

kımseye de bıse demıorumm:):)

ayrıcabı sozu daha varrr..eltımle cokıyı anlasırım benn allah bozmasınn

kaynanamın kaynanası ona sole dermıs ben gelmeden oncee hakketde ole oldu galıba bırazz eltımmle wakıt gecırmeyı daha coksevıorum

bı gelın senı bılırr ıkıncı gelıncee eskısı gıbı olmass hıcbıseyy

benim kayınvalidemde şey derdi bir yere gidicek olsam '' Ademin haberi var mı senin gittiğinden ? '' sanki ben ona sormadan bir yere gidecekmişim gibi . Allahtan şimdi göreve başladım da pek soramıyo.Bide oğlu bana bişey dese kızmaz.Ben eşime bişey diyince başkalarının yanında şey der ah ah el kızları hiç koca falan dinlemiyo hemen bağırıp çağırıyo hiç saygıları yok.Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla gibi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…