Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

demezler onların istediği gibi olursan iyisindir ama bir kere aksi bişey yap sen kötü gelisindir kaynıma evimde baktım üşümesin diye oğlumla onu sıcak odada yatırdık biz buz gibi odada yattık evlencem dedi bohçasını her şeyini biz yaptık 3 yıl nişanlı durdu 2 bilezik yapamadı kolumdan bileziğimi verdim düğün yaptı eşim şu anda yurt dışına gitti çalışmaya 10 gün oldu gideli daha ne kaynanam ne görümcem nede kaynım aradı görümcem eşime mail atmış annemi ara merak ediyo diye düşünebiliyonuzmu beni aramaya yada oğlumu aramaya tenezzül etmiyolar kaynım oğlumla internette konuşuyo oyunla ilgili şeyler soruyo abisini sormak aklına gelmiyo allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama artık bi yudum su bile vermem verdiklerime tutsunlar

7 aylık evliyim ne kayınvalidem var ne görümcem var ne de eltim var....
bir kayınpederim bir kaynım var onlarlada başka illerde yaşıyoruz...
doğal olarakda hiç incim yok....:sm_confused:

benim kaynana ağzı var dili yok sabır küpü kadıncağız.ama bir elti var bende...amaaannn düşmanımın başına vermesin.kaynanam kalp ameliyatı oldu;üst katında oturmasına rağmen evine almadı;ayaklarını uzatamazmış hanfendi.çıktı kendi evine geldi kadıncağız üst kattan bir tas çorba yapıp getirmedi.biz ısrar ettik uzakta olduğumuz için enfeksiyona karşı sizde kalsın dedik;adımız herkesi kışkırtıyor oldu..ay daha neler neler...etme bulma dünyası değil mi;ne ekersen onu biçersin...

Güzelce bir paket yap anneler gününde eşinin eline ver götürsün aklinialirimsmileaklinialirimsmile

vayyy be kıslar daha yeni gelin adayı yım umarım incilerim olmaz ama ALLAH için iyiler kayın valıdem olsun kayın pederim olsun kaynım olsun görümcem yoooook cok şükür nnedense oğullarından cok tırsıyorlar bende anlam veremedimboshayallersmile ama böle iyi şimdilik zaten bir oturmucaz sorun yok yanimmopuyorumnanaktan

ama olsun yinede öle dememelisin cnm cok ayıpladım şahsen senilmaz:alsanaalsanasmile

kayınvalidemin sölediği diğer incikaydirigubbakcemile3 geldimi bize beni evde bulamadımı beni ilk gördüğü yerde sorar nerdeydin diye hesap sorar gibi hemen ben de olduğum yeri söylüyorum banyodaydım kapı çaldı çıkamadım akşam oldu kayınvalidemlere oturmaya gidiyoruz eşimin yengeleri halası teyzeleri hep orda kadınların içinde soruyor bana geldim sana bugün yine nerdeydin duştaydım çıkamadım dedim ogündür bugündür fazla sormuyor nerdeydin diyekaydirigubbakcemile3

sürekli hafta sonları onlarda olmak sırf morel bozucu yıllarımı verdim, arkdaşlarıma gitmedim bu bir hata idi kaynana şımardı durdu hiçbirlşeyi abartmamak gerek kaydirigubbakcemile

pess...:roflol:

kışı geçirmeye habersiz geliyorlar ve sanki evde siz yok da ev boşmuş gibi kapıyı ellerindeki anahtarla açıp girmeye çalışıyorlar..
Pess ki ne pess...sempatiksalakcinni
Ayrıca da komik..:roflol:

Kamera şakası gibi benim için..sempatiksalakcinni

Bu sefer inci benden kayganaya gitti
Geçenlerde annem ve babam kalmaya geldiğinde kaynanam da geldi
Ama bende yatacak yer olmadığı için kızında kalıyordu
Aman o gelmesin diye biz bi çay içimlik gidelim dedik annemle
Çeyizden düğünden açıldı konu
Anneme kızının çeyizine yaptıklarını ballandıra ballandıra anlattı
Kızına ev düzmüş bana eski bi yorganı yırtık ve soluk bi çarşafa sarıp vermişti
Bana dönüp senin nelerin var dedi
Bende dayanamadım sizin buralarda sadece kıza düğün yapılıyor
Erkeği evlattan saymıyorsunuz bişey yapılmıyor galiba dedim
Kaygana ve görümce donakaldılar aklinialirimsmile

valla kızlar Allah yardımcınız olsun ne diyeyim..en iyi kaynana uzak kaynana..aramız arabayla 25 saat Türkiyenin iki ucu..ama kızlar tatillerde falan gitmeyi hiç istemiyrm..bir ben mi böyleym bilmiyorum...kayınvalide aşırı şekilde tv izliyr her diziyi takip ediyr..reklam arası bile diğer kanaldaki diziyi izliyr...elinde kumanda kim nereyi izlemek ister hiç sormuyor tek tv var ve sesini aşırı açıyor..onun haricinde aramızda pek inci minci oluşmaz...sizinkilere bakarsak benim kayınvalide iyiymiş yahu..şükür edeym bari...:Saruboceq:

Seninki gerçekten iyiymiş
Al bi mp3 tak kulağına sende dilediğin müziği dinle aklinialirimsmile
Seninki gibi uzakta olanlarında dertleri var
Bi gelip bütün kış kalanlar
Uzak diye 3 ay 5 ay gitmeyenler de var
Allah ağzının tadını bozmasın :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 benimki o kadar değildi ama eski rutubet kokuyo çok bozuldum açıkcası kullandıgı yorganı vermesine babannem bile anneme kaç sene önce saten yorgan diktirmiş şaşırdım açıkcası

Aman benimki de bu modelden...Ustelik para icinde yuzdugu halde cebinde akrep var... Bir tane mendil almadi ceyizlik.. Annecigim ozenerek ne bohcalar yapti- ki hep der ben onlari karsilik beklemeden yaptim, senin hic bir seye ihtiyacin yok da diye- bana verdigi 1970 `lerin sonlarindan kalma %100 naylon gecelik ve sabahliklar oldu. Hadi onlari veriyorsun bari yikayip katlayip ver. Hepsi sararmis grilesmis, ve 30 yillik naylon posetler icine tikistirilmis olarak elime tutusturuldu.. Esime de annenin verdigi banu alkan geceliklerini giymeyi cok isterdim ama hepsi hakiki naylon, pisik olmaktan korkuyorum dedim. Ne mi yaptim? Ablam bunlardan olsa olsa cam bezi olur hic tuy birakmaz dedi, kesip tum sulaleye cam bezi yaptik. Bir kismini onumuzdeki cadilar bayraminda kesip bicip kostum yapabiliriz diye turkiyeden buraya getirdim, birini de neredeyse 90 yasinda olan ninemize verdik, namaz kilarken giysin diye... Yeni geline yakistirdigi seyler bunlardi iste...Hic vermese daha iyiydi.

Cok ayip bu yaaa... Yorum bile yapamiyorum

Amin cnm Amin dediğim gibi tek problem tv..ona da can kurban bana hiç zararı yok..sağolsun yine de iyidir..

bi incide benden olsun:
biz eşimle 2.5 yıldır evliyiz 5.5 yılda öncesi var. düğünümüz hiç istediğimiz gibi olmadı ne yazıkki ikimizde bi çok yönden hatırlamak istemeyiz o günü. tabi arada çevrede dügün filan olunca laf ederiz öyle olmadı böyle olmadı filan diye.. gene böyle bi gün bi düğün lafı geçti kaynanam kayınpederimde var işte evlenmiş olmak için evlendik filan dedik eşimle yoksa özenilmedi filan konuşuyoruz kaynanam bombayı patlattı ne yapalım oğlum sizin düğün aceleye geldi dedi. biz güldük oda çok bozuldu söylediğine pişman oldu ama iş işten geçti. eşimde doğru anne kertme yapsaydık anca yetişirmiş dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…