- Konu Sahibi Rengarenk...
-
- #3.201
kaynımla kardeş gibiydik eşime göstermediğim sevgiyi bekardır bakanı yok diye eşimden daha fazla gösterdim ama şimdi hiç konuşmuyoruz ben isterdimki 8 sene ona baktım sadece bir kere ALLAH razı olsun senden desin ama ne gezer gerçekten menfeat dünyası
ya uf daha 7 aylık evliyim kaynanamın bana çeyiz için getirdiği yorganı bi açtım açmaz olaydım dışına temiz nevresim geçirilmiş yorganın içi resmen tarihi eser güvelenmiş piiiiis resmen saman döküldü içinden allah bildiği gibi yapsın saten çeyiz olarak iki yorganı üç eşarbı vardı yorganıda böcekli eski çıktı rezil. naparsınız bu durumda
ya uf daha 7 aylık evliyim kaynanamın bana çeyiz için getirdiği yorganı bi açtım açmaz olaydım dışına temiz nevresim geçirilmiş yorganın içi resmen tarihi eser güvelenmiş piiiiis resmen saman döküldü içinden allah bildiği gibi yapsın saten çeyiz olarak iki yorganı üç eşarbı vardı yorganıda böcekli eski çıktı rezil. naparsınız bu durumda
kayınvalidemin her hafta sonu söylediği şey: nerelerdesiniz kayboldunuz insan bie gelir bir arar hafta içide görüşürüz yani görüşmesek haklı dicem . eşim cumartesi pazar evde 2 günümüzüde evde geçirmek istiyoruz tabi kayınvallidem arayıp böyle söyleyince bütün keyfim kaçıyo..ohaoldumsmile
merhabalar!kayınvalidemlerin kışı geçirmek için bana geldiğinden bahsetmiştim ama içeriye nasıl girdiklerini anlatmayı unutmuşum:))eşim ve ben hasta ikimiz de uzanıyoruz tv karşısında kanapede.kapıdan takır tukur sesler geldi.eşim kapıyı biri zorluyor hırsız galiba diye bir atladı:))baktık ki karşımızda kayınpeder,kayınvalide,görümce!!!dedik valla hırsız kapıyı yokluyor diye düşündük suratımıza aptal aptal bakıp sadece güldüler ayol bu saatte hırsız olur mu?dediler:)))saat öğleden sonra üç iyi de hırsızın bir saati olmak zorunda mı??sen bir telefon etmeyip ,uygun musunuz diye sormadan nasıl gelirsin koca kışı geçirmeye hayret???ev hali insan her durumda olabilir!evim darmadağınık olabilir!!eşime soruyorum anahtar onlarda var mıydı diye?geçen sene de on gün kadar kalmışlardı o zaman yedeğini yaptırıp vermiş!sinir oldum sinirrrrrrrrrrrrrr
7 aylık evliyim ne kayınvalidem var ne görümcem var ne de eltim var....
bir kayınpederim bir kaynım var onlarlada başka illerde yaşıyoruz...
doğal olarakda hiç incim yok....:sm_confused:
valla kızlar Allah yardımcınız olsun ne diyeyim..en iyi kaynana uzak kaynana..aramız arabayla 25 saat Türkiyenin iki ucu..ama kızlar tatillerde falan gitmeyi hiç istemiyrm..bir ben mi böyleym bilmiyorum...kayınvalide aşırı şekilde tv izliyr her diziyi takip ediyr..reklam arası bile diğer kanaldaki diziyi izliyr...elinde kumanda kim nereyi izlemek ister hiç sormuyor tek tv var ve sesini aşırı açıyor..onun haricinde aramızda pek inci minci oluşmaz...sizinkilere bakarsak benim kayınvalide iyiymiş yahu..şükür edeym bari...:Saruboceq:
bende inci çok ama en son yaşadığımı anlatayım. Ben çalışan bir insanım eşimin ailesiyle evlerimiz akın son bir kaç aydır bizimki doğru dürüst yemek yapmıyor. Akşamları işten çıkışta onlara uğradığımızda bana ya yağlı yemekten iyidir kahvaltı yapalım diyor yada yemeği bana yaptırıyor. Onlara uğramadığımızda ise akşamları bizde yiyor. Neyse pazartesi günü onlara uğramadan eve geldik. Hanfendi biz geldikten on dakika sonra bize geldi. Mide bulanıyor ve ağrıyor dedi. Akşam bizle birlikte yemeğini yedi. Arkasından tatlısını yedi. Kendisine hasta diye nane limon yaptım. İlaç verdim. Yatak hazırlayıp yatırdım. O gece bizde kaldı. Ertesi gün bu sefer ben hastayım. Hem grip hemde tonsillit olmuşum. Dakka başı ciğerlerim sökülürcesine öksürüyorum. Akşam iş çıkışı onlara uğradım. Hanfendi yine akşama kadar oturmuş yatmış yine yemek yapmamış. Neyse ben bi on dakika oturduktan sonra ne pişirsek acaba dedi. Bende benim evde yemeğim var orda yeriz biz dedim.Bana burda bişeyler yaparız ded. ve yemeği bana yaptırdı. Sonrada bana baban bu yemeği emez ben sizdeki çobayı getireyimde baban yesin dedi. Şimdi ben ona ne diyeyim. Ben hastayım bana bir çoba bile yapmadığı gibi benim evimdeki çorbaya da göz dikiyor yetmezmiş gibi kendi yiyeceği yemeğide bana yaptırıyor. Birde akşam giderken bana dün ben hastayken ne güzel bakmıştın diyor. Gelelim şimdiye ben iki gündür raporluyum evdeyim daha bir kere uğramadı.
Seninki gerçekten iyiymiş
Al bi mp3 tak kulağına sende dilediğin müziği dinle aklinialirimsmile
Seninki gibi uzakta olanlarında dertleri var
Bi gelip bütün kış kalanlar
Uzak diye 3 ay 5 ay gitmeyenler de var
Allah ağzının tadını bozmasın :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?