Adam zaten eğip bükmemiş, açık açık yapamayacaksan evlenmeyelim demiş.
E siz de ayrılığı göze almıyorsunuz.
Sevgiliniz kadar göze alsanız değişir belki, ama almıyorsunuz.
Sonuç belli, Allah kolaylık versin.
İnşallah gelirsiniz üstesinden, ama yaşayacağınız şey hayallerinize yaklaşmayacak, hayal kurmayı bırakın.
Senin sevdiğin adam seninle değil ailesiyle evli zaten sen onun için extra olacaksın bence.Tabi hala karar vermedia üstesinden gelir miyim gelmez miyim
Senin sevdiğin adam seninle değil ailesiyle evli zaten sen onun için extra olacaksın bence.
Anne ve baba birde yanın da tüm ihtiyaçlarını karşılayan bir gelin oh misss beyimizin keyfine değmeyin.
Demek ki arada AŞK falan yok.
Olsaydı zaten sevdiğin adam sana işine geliyorsa ayağı koşmaz bir çözüm bulurdu.
Görünen o ki kazın ayağı başka.
Bence aileni dinle canım.
Yaşın kac bilmiyorum ama sana bunlar oyun veya önemsiz geliyor galiba. Hahayt bizimki ikna olur mu, hahaytt kabul etmiyor. Gülecek birsey yok bence bu konuda olurda bir şekilde kanıp evlenirsen o zaman gülemezsin böyle. Aileni dinle.
Ikinci evliliğini yapmış tecrübeli bir kadın olarak sana yazdım.Öyle mi dersiniz
27 yaşım. tsk ederim
Evet neden çok mu çocuksu konuş muşum :)Ciddi mi?
Yanlış anlamayın ama yazdıklarınızdan 20lerin başı gibi gelmişti.
Kararsızlık ne yapacağını bilememezlik böyle birşey sanırım ne dediğimi Bile bilmiyorum bazenEvet neden çok mu çocuksu konuş muşum :)
Cocuksuluk değil de 27 yasinda genc bir kadinin olgunlugu mu desem, netligi mi desem o sende yokEvet neden çok mu çocuksu konuş muşum :)
Cocuksuluk değil de 27 yasinda genc bir kadinin olgunlugu mu desem, netligi mi desem o sende yok
Yani ben de yaşının en fazla 20-21 oldugunu düşündüm
Bak sana şu örneği vermek istiyorum: senle ayni yaştayken biri sevdigini ve evlenmek istediğini söyledi ben de sevgisini gostersin belki gerçekten beni mutlu eder diye sans vermek istedim
Adam bana "ailem bu sene düğün yapamaz seneye ancak " dedi
Çalışan, maasi olan ve ailesi ile yaşayan genc bir adam bana dugununu ailesinin yapacağını söyledi! Beni kendinden bu sozuyle soguttu. 30 yasinda pek harcamssi olmayan bir adam düğününu bile yapacak kapasitede degil dusun!
Ben ondan birkac yas küçük olmama rağmen ailemden zerre beklentide değilim zaten bu yasa kadar bakmislar, okutmuslar daha fazlasini beklemek yuzsuzluk olur diye düşünürüm
Demem o ki, kendi hayatı ile ilgili ailesinden bagimsiz net karar veren biri olmalı benim kafamdaki erkek profili bu
Simdi sana burada kac sayfadir yaziyoruz bak aksamdan beri elimden geldigince uzulme diye bir cok yorum yaptım
Tamam belli ki seviyorsun ama sevgi karın doyurmuyor ne yazık ki
Bu adam daha sana bir ev acacak kadar bile kendine guvenemiyor, ailesini de bahane ediyor
Boyle bir adam evlendikten sonra seni cok ezer
Sana abla tavsiyesi, azicik dusun taşın ama aklınla karar ver, kalp sevse de doğru karar veremeyebiliyor cogu zaman
Bunları hiç birini yapamam yani beni çok yıpratır böyle bir durumCanım ,arkadaşım ,kardeşim yapma kabul etme hatta bu konuda taviz bile verme...Anne baba ile oturma konusunda 3 elti eskittim yapmayın ...aile söz konusu olunca kolay denge kuramıyor erkekler onlar büyük "hee de geç ne derlerse" diyerek idare et denecek herşeyde sana yapa bilir misin?
Gençsin eşinle gezmene karışacaklar.
Yaptığın yemeğe,temizliğine karışacaklar.
Evine aldığına,çalışıyor olsanda harcadığın paraya karışacaklar.
Çocuğun olacak yetiştirmene karışacaklar.
Daha da sıralanır...
Onlar yaşlı kalplerini kırma diye sana susmak düşecek.
Cok dusunup kendini bosuna yipratiyorsun
Adam net, ya ailemle yasa ya ayrilalim demis
Bunun meali su ki; benim ailemle ayni evde oturmak zorundasin
Sen istemezsen isteyen birini bulurum
Yani adamın derdi maalesef sen degilsin anasina babasina bakacak biri olsun yeter kafasinda
Şöyle düşün; evlendikten sonra ailenle yasamak ister misin? Yasasan ne gibi sorunlar yaşarsın? Ve annen babana sen bakacaksin yemeginden temizligine bir de bunlari kat
Bunlari hayal etmek sende ne hissettiriyor? Kararını verirken belki bu yontem ise yarayabilir
Bak evlensen ayri otursan ama bir muddet sonra esinin anne babasindan biri ya da ikisi hastalansa sende kalsalar, o zaman dersin ki hastalar sevaptir bakayım çünkü o zaman evliliğin geregi dersin hastalik sağlık insan icin der bakarsin
Tabi ki hasta olan biri olunca insan tereddüt etmez bile
Hayal edince zaten hevesim kırılıyor ki :)
Peki sen ne düşünüyorsun , ailesiyle yaşayabilir misin , arkadaşlar o kadar cevap yazmışlar , aynı evde yaşayabilir misin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?