Aklın varsa aileni dinle ne kadar iyi olurlarsa olsunlar imkansız oluyo tecrübe olarak söylüyorumArkadaşlar merhaba erkek arkadaşımla daha yüzük takma dik ama evlenirsek kaynana ve kayınbabayla birlikte yaşayacağız çünkü yaşlılar 70 ve 77 yaslarinda lar ben de çalışıyorum sizce ne yapmalıyım bu konuyu ailem onaylamıyor hatta istemiyorlar bu durumda olanlar ya da daha önce yaşamış olanar tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim Teşekkürler şimdiden :)
Ben de onaylamiyorum
1 haftadir tadilat dolayisiyla esimin ailesiyle birlikteyiz ve su an yangin var diye bagirmak istiyorum. Bunu iyi insanlar olmalarina ragmen soyluyorum. Cok zor cok zor hatta imkansiz. İhtimal vermenize bile şaşiyorum!
Kararın ne?kolay gelsin kararimi verdim zaten tsk ederim
Ne güzel böyle ayrı ev olursa ben de elimden gelenini yaparım ki zaten sitem etmedenaynı evde yaşamak çok gereksiz. belki komşu olarak yaşayabilirsiniz ve ihtiyaç duyduklarında eliniz üzerlerinde olur. babannem 80 in üzerinde ve çocuklarıyla komşu olarak yaşıyor ama evi kapısı ayrı. temizliğine yardımcı alınıyor, yemeklerini çok şükür kendi yapıyor.
Kararın ne?
ücretini ssk nı başta konuşDesene Ek iş olur bana
En dogru karari vermişsin hakkinizda hayirlisi olsunHiç yüz yüze detaylı konusmadik bir araya gelince güzel bir dille anlatacağım birlikte yasamanin zorluklarını ayrı evı kabul ederse ok ki sanmıyorum yine de konuşmak istiyorum bu konuyu en azından içim rahat eder bitirdiğimde de. Anne babamın rızası da yok o yüzden bittiğinde içim rahat plur ben elimden gelenini yaptım diyebileyim
En dogru karari vermişsin hakkinizda hayirlisi olsun
Sayfalardir yorumlari okuyorum oyle guzel yorumlar gelmis ki.ama sen hala ustesinden gelirmiyim diyosun.gelirsin canim valla gelirsin.sen bu akilla devam et.yasa gor.kafani duvarlara vurdugun zaman belki bu yazdiklarimiz aklina gelir...Tabi hala karar vermedia üstesinden gelir miyim gelmez miyim
Sayfalardir yorumlari okuyorum oyle guzel yorumlar gelmis ki.ama sen hala ustesinden gelirmiyim diyosun.gelirsin canim valla gelirsin.sen bu akilla devam et.yasa gor.kafani duvarlara vurdugun zaman belki bu yazdiklarimiz aklina gelir...
Ahh ahh...Koalina,Destinanınannesi,missburc,math27...Bunlar benim hatırladıklarım...
Ya işte şimdi erkek kardeşiyle kalıyor arkadaşım anne babası köyde kızıyla kalıyor kizi bu yazın evleniyor düğünden sonra oğulları yanına gidecekler erkek arkadaşım gelin demis düğünden sonra anne babasına
Önceden de gelin kalın diyormuş anne babaşina biz gelecez de sen bize nasıl bakacaksın evlen öyle geliriz demis
Ahh ahh...Konu sahibi kendini yakma mantikli ol. Benim kp iyidir ama kv dengesiz, ve artik gorusmuyoruz.. Kendini yakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?