Kaynana ve kayınbabayla birlikte yaşamak

:) tavsiyeler de 10 numara

İstemediğim bir şeye bir ömür boyu mecbur olmak var çok doğru soylediniz
Ayrılmak daha mantıklı

Bence ne kadar uzaksan o kadar iyi ben yırt dısında yasadıgım halde burdan müdahale ediyorlar. Baska ev mi yok tutsun kiralık ev.

Siz neler yaşadınız
Benim çok uzun.
Neticede ayrı yaşayacak param varken 2 senem boşa gitti. Şimdi ailesinden ayrıldık ama kedi-köpek gibi sürekli didişiyoruz. Hiç evlenmeseydim hayalimdeki gibi süper biri olarak kalsaydı bundan iyiydi. Ya da böyle evleneceğime gerekirse menopoza girene kadar bekleseydim.

1501. Olsun benim sorum da
Diger konuları da arat ve oku lütfen
Estağfurullah ben dee oylé dusunmuyor değilim genelde de tartışmalarımz bu neden ler olmuştur düşüncelerimi hislerimi onemsememe
ee bu zaten genel bir sorunmus bak ben adami tanimadan sadece şurada yazdıklarına istinaden dedim bunu
Açıkçası bu konunun çözümü belli; ya razi ol hep birlikte oturun ya ayril o da kölelik yapacak baska birini bulsun

Kesinlikle ailen hakli

lily86 aslında ben kv ile arama eşimi müdahil etmem.konu yemekte açılınca öğrenmiş bulundu. Onun annesi ile ilişkisine de karışmam. Hatta kızım ve babaannesi yahut dedesi arasındaki ilişkiye bile karışmam. Demek istediğim bir insanın kendini ifade edebilmesi için araya birini koymasına gerek yok. Ev halkı il e arada bi uyuşmazlık baş gösterecek olursa bunu ilkokul çocuğu gibi hemen gidip eşime yetistirecek değilim. Konu Sahibi de eğer isterse denge kurabilir. Konu Sahibi 'istemiyorum' dese yorum bile yapmaz 'haklısın istemediğin bi hayatı yaşamak zorunda değilsin' derdim. Fakat kendisi 'yasayacagiz ama zor olur ailem istemiyor' falan demiş. Bu sebeple konu sahibine eğer isterse denge kurabilecegini anlatmaya çalıştım.

Estağfurullah tsk ederim yazdıklarınız için ve ben de empati kuruyorum bi yanim olabilir diyor ama ağır basan olumsuz tarafları ya işte o konda da bana net bir şey de diyorum dediği tek şey şu illaki diğer çocuklarına giderler bzim kiler alır götürür evine ama asıl evi bizim ihtimaller üzerine söylüyor bunları bi kardeşlerinle konuş diyorum bu konuyu hoş olmaz diyor

Görünce yazmadan edemedim, hep konularını takip ederdim. Harbi ilk zamanlar ne kadar umutluydun hatırlıyorum da... Ne bileyim, ailesi ayrı melek gibiydi, yani sen öyle yazmıştın. Sonra sonra durum tersine döndü. Valla üzüldüm, bu tür şeylere olan inancım burada takıldıkça azalmaya başladı ne yalan söyleyeyim.

İllaki ekstra sorumluluğunuz olacak. Ama onlar vefat ettiği zaman vicdaniniz rahat olacak.

Sorun benim eşimde zaten. Denge kurabilse gayet iyi bir aile olabilirdi. Ben hiç ailevi sorunlar yaşayacağımı da düşünmemiştim ailesine karşı katı tutumlarına çok denk geldim çünkü. Hatta bir keresinde annesiylw küsmüş o kadar uzatmıştı ki ve haksızdı. Barışmadı, annem özür dileyecek moduna girdi. Ben dayanamayıp onun adına annesine çiçek göndermiştim. Böyle bir adamdan bu çıktı. Ayarsız.

Hiç gerek yok . Bakıma muhtaç değillerse yakın oturun ama birlikte asla!!!

Ha bi de ayrı eve çıksanız bu sefer esin maddi yardımda bulunacak. Ekstra ev kirası faturası falan. E bi de kimse bakmazsa bakıcı tutmak gerekecek. Bence bu da zor olur. Belki daha da zor olur. Birlikte yasarsaniz kV diğer çocuklarına gidince rahatlarsiniz ama öteki türlü hep bi maddi sıkıntı.

İllaki ekstra sorumluluğunuz olacak. Ama onlar vefat ettiği zaman vicdaniniz rahat olacak.
Evet vicdanı boyutu beni rahatsız ediyor kabul etmezsem birlikte yaşamayı ama çocukluğundan beri hayalini kurduğum evliligi yasayamayacagim

Peki karar verebildin mi? En son kararsızdın galiba.
Şunu da fark ettim senin örneğinle beraber, bir erkek ne kadar ailesiyle uzak da olsa, evlenince aileci kesiliyor arkadaş!
Ne oluyorsa sanki? Isırıyor muyuz bu herifleri de bunlar analarına koşuyorlar hemen? Çözemedim valla.
Benim babam da belli bir yaşa kadar annesinden ayrı yetişmiş mesela, ama görüp görebileceğim en anneci adamlardan biri oldu.

Ya oteki çocuklara gidip gitmeyeceğini bilmiyorum ki şimdi şuana kadar hem köydelermiş öteki çocuklara neden şuana kadar gitmemis ler ki

Evet vicdanı boyutu beni rahatsız ediyor kabul etmezsem birlikte yaşamayı ama çocukluğundan beri hayalini kurduğum evliligi yasayamayacagim
evlilik zaten asla hayalini kurduğun gibi olmayacak canım. Dünyanın bir ucunda tüm akrabadan uzak yasasan bile....

Evet öyle demek kocaya bak çocuk olursa ona bak anası babası gelirse ona bak adam kuserse gönlünü al evlilik zulüm.

Ya oteki çocuklara gidip gitmeyeceğini bilmiyorum ki şimdi şuana kadar hem köydelermiş öteki çocuklara neden şuana kadar gitmemis ler ki
Çünkü esin bekardi. Sorumluluğu azdı. Onlar evli olduğu için esin daha uygun seçenekti. Ama artık eşinin bi yuvası ve düzeni olacak. Bunu farketmeseler bile ufak bi konuşma yaptığınızda annelerinin sorumluluğunu paylasacaklarini düşünüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…