Zadegan senin esin de aradaki dengeyi kurabilen biriymis o acidan sanslisin ama cogu erkek bunu kuramiyor buradaki arkadaslar da soyler zaten
Konu sahibi, ben senin sevgilinde koca olacak potansiyeli göremedim bir de seni ikna etmeye çalışıyor ama sen istemediğin halde baska alternatif üretme yoluna da girmiyor neden çünkü onun kafasinda kurulu hersey, geriye kalan tek sey sadece senin ona uyman
Yani o yola gelmeyecek, ya sen yola geleceksin ya ayrilacaksin
Ve uzun süreli emek deme emekler ugruna istemediğin bir seye ömür boyu mecbur kalmak da var
Yine buradaki evli arkadaslarin verdiği tavsiyelerden biridir:
Tek goz gecekonduda yasa ama ayri yasa
Benim çok uzun.Siz neler yaşadınız
Diger konuları da arat ve oku lütfen1501. Olsun benim sorum da
ee bu zaten genel bir sorunmus bak ben adami tanimadan sadece şurada yazdıklarına istinaden dedim bunuEstağfurullah ben dee oylé dusunmuyor değilimgenelde de tartışmalarımz bu neden ler olmuştur düşüncelerimi hislerimi onemsememe
Kesinlikle ailen hakliArkadaşlar merhaba erkek arkadaşımla daha yüzük takma dik ama evlenirsek kaynana ve kayınbabayla birlikte yaşayacağız çünkü yaşlılar 70 ve 77 yaslarinda lar ben de çalışıyorum sizce ne yapmalıyım bu konuyu ailem onaylamıyor hatta istemiyorlar bu durumda olanlar ya da daha önce yaşamış olanar tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim Teşekkürler şimdiden :)
Zor olur ya da olmaz. Ahlak dersi vermek değil niyetim, ya da kliselesmek değil derdim ama ' bir gün biz de yaşlanacagız' 77 yaşındaki insanla en fazla kaç sene ilgilnebilirsin ki ? Ayrıca önüne bi kap yemek koymak ne kadar zor olabilir ki ?
Özeleştiri yapmalısınız. Sadece nefsiniz sizinle uğraşıyor. Ve başka çocukları yok mu ? Tek sizin üzerinizde olmaz yük diye tahmin ediyorum.
Görünce yazmadan edemedim, hep konularını takip ederdim. Harbi ilk zamanlar ne kadar umutluydun hatırlıyorum da... Ne bileyim, ailesi ayrı melek gibiydi, yani sen öyle yazmıştın. Sonra sonra durum tersine döndü. Valla üzüldüm, bu tür şeylere olan inancım burada takıldıkça azalmaya başladı ne yalan söyleyeyim.Benim çok uzun.
Neticede ayrı yaşayacak param varken 2 senem boşa gitti. Şimdi ailesinden ayrıldık ama kedi-köpek gibi sürekli didişiyoruz. Hiç evlenmeseydim hayalimdeki gibi süper biri olarak kalsaydı bundan iyiydi. Ya da böyle evleneceğime gerekirse menopoza girene kadar bekleseydim.
İllaki ekstra sorumluluğunuz olacak. Ama onlar vefat ettiği zaman vicdaniniz rahat olacak.Estağfurullah tsk ederim yazdıklarınız için ve ben de empati kuruyorum bi yanim olabilir diyor ama ağır basan olumsuz taraflarıya işte o konda da bana net bir şey de diyorum dediği tek şey şu illaki diğer çocuklarına giderler bzim kiler alır götürür evine ama asıl evi bizim ihtimaller üzerine söylüyor bunları bi kardeşlerinle konuş diyorum bu konuyu hoş olmaz diyor
Sorun benim eşimde zaten. Denge kurabilse gayet iyi bir aile olabilirdi. Ben hiç ailevi sorunlar yaşayacağımı da düşünmemiştim ailesine karşı katı tutumlarına çok denk geldim çünkü. Hatta bir keresinde annesiylw küsmüş o kadar uzatmıştı ki ve haksızdı. Barışmadı, annem özür dileyecek moduna girdi. Ben dayanamayıp onun adına annesine çiçek göndermiştim. Böyle bir adamdan bu çıktı. Ayarsız.Görünce yazmadan edemedim, hep konularını takip ederdim. Harbi ilk zamanlar ne kadar umutluydun hatırlıyorum da... Ne bileyim, ailesi ayrı melek gibiydi, yani sen öyle yazmıştın. Sonra sonra durum tersine döndü. Valla üzüldüm, bu tür şeylere olan inancım burada takıldıkça azalmaya başladı ne yalan söyleyeyim.
Hiç gerek yok . Bakıma muhtaç değillerse yakın oturun ama birlikte asla!!!Arkadaşlar merhaba erkek arkadaşımla daha yüzük takma dik ama evlenirsek kaynana ve kayınbabayla birlikte yaşayacağız çünkü yaşlılar 70 ve 77 yaslarinda lar ben de çalışıyorum sizce ne yapmalıyım bu konuyu ailem onaylamıyor hatta istemiyorlar bu durumda olanlar ya da daha önce yaşamış olanar tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim Teşekkürler şimdiden :)
Ha bi de ayrı eve çıksanız bu sefer esin maddi yardımda bulunacak. Ekstra ev kirası faturası falan. E bi de kimse bakmazsa bakıcı tutmak gerekecek. Bence bu da zor olur. Belki daha da zor olur. Birlikte yasarsaniz kV diğer çocuklarına gidince rahatlarsiniz ama öteki türlü hep bi maddi sıkıntı.Estağfurullah tsk ederim yazdıklarınız için ve ben de empati kuruyorum bi yanim olabilir diyor ama ağır basan olumsuz taraflarıya işte o konda da bana net bir şey de diyorum dediği tek şey şu illaki diğer çocuklarına giderler bzim kiler alır götürür evine ama asıl evi bizim ihtimaller üzerine söylüyor bunları bi kardeşlerinle konuş diyorum bu konuyu hoş olmaz diyor
Evet vicdanı boyutu beni rahatsız ediyor kabul etmezsem birlikte yaşamayı ama çocukluğundan beri hayalini kurduğum evliligi yasayamayacagimİllaki ekstra sorumluluğunuz olacak. Ama onlar vefat ettiği zaman vicdaniniz rahat olacak.
Peki karar verebildin mi? En son kararsızdın galiba.Sorun benim eşimde zaten. Denge kurabilse gayet iyi bir aile olabilirdi. Ben hiç ailevi sorunlar yaşayacağımı da düşünmemiştim ailesine karşı katı tutumlarına çok denk geldim çünkü. Hatta bir keresinde annesiylw küsmüş o kadar uzatmıştı ki ve haksızdı. Barışmadı, annem özür dileyecek moduna girdi. Ben dayanamayıp onun adına annesine çiçek göndermiştim. Böyle bir adamdan bu çıktı. Ayarsız.
Ya oteki çocuklara gidip gitmeyeceğini bilmiyorum ki şimdi şuana kadar hem köydelermiş öteki çocuklara neden şuana kadar gitmemis ler kiHa bi de ayrı eve çıksanız bu sefer esin maddi yardımda bulunacak. Ekstra ev kirası faturası falan. E bi de kimse bakmazsa bakıcı tutmak gerekecek. Bence bu da zor olur. Belki daha da zor olur. Birlikte yasarsaniz kV diğer çocuklarına gidince rahatlarsiniz ama öteki türlü hep bi maddi sıkıntı.
Evet vicdanı boyutu beni rahatsız ediyor kabul etmezsem birlikte yaşamayı ama çocukluğundan beri hayalini kurduğum evliligi yasayamayacagim
Evet öyle demek kocaya bak çocuk olursa ona bak anası babası gelirse ona bak adam kuserse gönlünü al evlilik zulüm.Ama her insan bunu yapamayabilir. Mesela ben yapamam, 24 yaşındayım kendime zor bakıyorum. Hatta bakıyorum bile denemez.
Ayrıca evlenmek demek, birilerine bakmak demek mi? Evli olanlar bir açıklasın. Öyle ise hiç çekici bir şey değil. Öyle mi kızlar?
Bakıma muhtaç değiller şimdilik yanı elden ayaktan dusmemisler hep çocukları bakmış lar o yuzden pek kendi işlerini görebilen insan değillermişHiç gerek yok . Bakıma muhtaç değillerse yakın oturun ama birlikte asla!!!
Çünkü esin bekardi. Sorumluluğu azdı. Onlar evli olduğu için esin daha uygun seçenekti. Ama artık eşinin bi yuvası ve düzeni olacak. Bunu farketmeseler bile ufak bi konuşma yaptığınızda annelerinin sorumluluğunu paylasacaklarini düşünüyorum .Ya oteki çocuklara gidip gitmeyeceğini bilmiyorum ki şimdi şuana kadar hem köydelermiş öteki çocuklara neden şuana kadar gitmemis ler ki
:) :) :) hiç mievlilik zaten asla hayalini kurduğun gibi olmayacak canım. Dünyanın bir ucunda tüm akrabadan uzak yasasan bile....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?