• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana ve kayınpederi sildim bütün ilişkimi kestim

Ben sana hak veriyorum canım. Bende evlendim evleneli eşimin ailesinden çekiyorum, 4 ay sonra 4 seneyi doldurcam ama dayanamıyom artık, beynim uyuştu ruh gibiyim, boşlukta yürüyor gibiyim, bir süre sonra insan böyle durgunlasıyor çok yordular beni çok çektim, ayda bir kez gittiğim halde psikolojimi bozdular.eşim zaten beni ezdiriyor pısırık. Biz gitmesek kayınbabam eve çat kapı baskına geliyor sabah biz oğlumla uyurken eşim işteyken. Kapı 2 saniye geç açılsın kavga çıkartıyor. Gitsek laf sokuyor gitmesek kapıya dayanıyor bıktım artık, ayda bir kez görmeye tahammülüm yok, gittik mi oraya eşim 4 saatten aşağı kalkmıyor üf. 5 dakka bile çekemiyom laflarını, 4 saate cenazem cikcak noktaya geliyom. Kayinbabam oğlumu benden aşırı kıskanıyor ve devamlı oglumla ilgili konularda laf sokuyor, kaynanam çok sinsi herkesi bana karşı doldurur numaradan yüzüme güler, gorumcem 2 çocuk büyüttü ve yaşı benden büyük diye devamlı oğlumla ilgili konularda bana bilgiçlik taslar oğlumun kıyafetine kadar karışır beni saf görür, oğlum 2 yaşını geçti tek basima büyüttüm ona rağmen hala beni tecrübesiz görür kendini üstün zeka görür. Böyle hayat mi olur be kardeş 25 yaşında hayata küstüm
gecenlerde yaşlı ( 75-80 cıvarı) bir neneyle sohbetımız oldu. agladım. cok cekmıs hala kocası kotu davranıyormuş. agladıgım cumlesı ise şu oldu “bir köy sana sahıp cıkacagına kocan sahıp cıksın..bir türkiye sana sahıp cıkacagına kocan sahıp cıksın” 60 yıllık tecrubesıyle söylüyor. yanı demem o ki eşin önemi cok buyuk eş senı arkalarsa bır Allahın kulu sana A dıyemez. benım eşim yenı yenı anlıyor cok şükür. Allah sized nasıp etsın.

Olaylar çok yeni kinimde o yüzden yeni. Ama sanki hiç geçmeyecek. Bilmiyorum zaman ne gösterir. Hakkımızda hayırlısı.

Bu kadını bu kadar yıprattılarsa o torunun çok da bir değeri yoktur bana göre..Sonuçta daha 2 ay olmuş doğum yapalı belli ki bu birikim gebelik döneminden gelme.. Dediğim gibi O çocuğun bir değeri olsaydı ana karnındayken anneyi bu kadar incitmezlerdi..kusura bakmasın hanım teyze ama bir geline verilen değer oğluna verdiği değerdir.demek ki oğlunun değeri bu kadarmış..demek ki konu sahibi de haklı ki kocası ondan yanaymış..boşver arkadaşım Allah sabredenlerle beraberdir sen kalbini ferah tut..nihayetinde eşinin anne babası onlara olan öfkenle eşinide incitme..
Allah razı olsun. Anlaşılabilmek
Ne güzel.

Doğru söze ne denir. Eşinin insana sahip çıkması çok değerli. Allah bencil kalplerine iki yüzlülüklerine iftiracı dillerine pişmanlık versin.

Olaylar çok yeni kinimde o yüzden yeni. Ama sanki hiç geçmeyecek. Bilmiyorum zaman ne gösterir. Hakkımızda hayırlısı.
Bakin söylemeye çalıştığımi daha net yazıyorum.Hayat size bazi kararlar almak zorunda biraktiysa bu kararları uygularken daha huzurlu sakin ofkeden kindende arının.zira o kararinizin bir manasi olsun.Siz her gününüzü bu insanları bu olaylari düşünerek getirirseniz hem ruhsal olarak çözersiniz.Hemde hayattaki daha değerli olaylari kacirmis olursunuz.sıcak tutmamaya çalışın onlari neden hayattinizdan cikardiginizi düşünün

Bakin söylemeye çalıştığımi daha net yazıyorum.Hayat size bazi kararlar almak zorunda biraktiysa bu kararları uygularken daha huzurlu sakin ofkeden kindende arının.zira o kararinizin bir manasi olsun.Siz her gününüzü bu insanları bu olaylari düşünerek getirirseniz hem ruhsal olarak çözersiniz.Hemde hayattaki daha değerli olaylari kacirmis olursunuz.sıcak tutmamaya çalışın onlari neden hayattinizdan cikardiginizi düşünün
yalnız takdır ettım cok mantıklı olgun yaklasıyosunuz öfkeyı nefsımızı bır kenara atıp boyle dusunebılmekte bı marıfet:)

Amin inşallah o günleri görürüm. Hamileliğimden beri yaşadığım için bir türlü soğutamadım içimi. Loğusalıkta var tabi. İlk kez tattığım anneliğimi zehir ettiler bana. Allah'a havale ediyorum. Allah bana da unutma gücü versin.

K

Kıyamam gerçekten çok üzüldüm. İnsan mutlu olmak için evleniyor. Şu yaşananları anlamak mümkün değil.
Şuan halimi görsen şaşırırsın nolmuş sana diye. Mutfağa birşey almaya gidiyom, mutfağa gidince niye geldim ben buraya ya deyip geri dönüyom salona,sonra tam oturuyom, aa niye geldim ben buraya mutfaktan su alcaktim şunu bunu alcaktim diyom, mutfaktan su alıp içiceğimi bile unutuyom, kaç dakka sonra aklıma geliyor su içicegim.Buzdolabına tuzluk koymaya kalkıyom, eşimin ailesi beni bu hale getirdi beynim gitti sanki onlarla uğraşmaktan.Kaynım abisini kışkırtır boşanmamizi dört gözle bekler abisiyle benim, kaynana,kayınbaba, görünce hepsi zalim anlattım zaten, mutlu olmak için evlenmistim sinir hastası ettiler beni

İşte insan öfkelenince kendine ediyor. Sakin kalabilmek çok önemli gerçekten. Allah kalplerine merhamet iyilik versin

yalnız takdır ettım cok mantıklı olgun yaklasıyosunuz öfkeyı nefsımızı bır kenara atıp boyle dusunebılmekte bı marıfet:)
Tesekkur ederim.Ama inanın laf olsun diye degil yasadim ve anladım olarak algılayin.Ben de iyilik melegi değilim.Belki istemeden cok kirmisimda kirilmisimda zaman zaman.Hakli olduğum zamanlar bunu gösterme cabasi hem zamanimi aldi.Hemde ruhum coktu.Ofke bile bir duygudur zamanınızı alir enerjinizi Alir sinirleriniz yıpranır olurda olur bitmez.suan konu sahibinin durumu yeni zamanla atlaticaktir.Zira bunları Surekli sicak tutarak bebeginede kendinede adapte olamaz.Ama daha kotusu yillar sonra enguzel yillarindauyuşmuş bir beyin yorulmuş bir beden olduğunu anlar

Tesekkur ederim.Ama inanın laf olsun diye degil yasadim ve anladım olarak algılayin.Ben de iyilik melegi değilim.Belki istemeden cok kirmisimda kirilmisimda zaman zaman.Hakli olduğum zamanlar bunu gösterme cabasi hem zamanimi aldi.Hemde ruhum coktu.Ofke bile bir duygudur zamanınızı alir enerjinizi Alir sinirleriniz yıpranır olurda olur bitmez.suan konu sahibinin durumu yeni zamanla atlaticaktir.Zira bunları Surekli sicak tutarak bebeginede kendinede adapte olamaz.Ama daha kotusu yillar sonra enguzel yillarindauyuşmuş bir beyin yorulmuş bir beden olduğunu anlar
Benim beynim 4 sene de uyuştu mesela bedenim yoruldu, Allah kurtarsın bizi bu koca ailelerinden

Amin inşallah o günleri görürüm. Hamileliğimden beri yaşadığım için bir türlü soğutamadım içimi. Loğusalıkta var tabi. İlk kez tattığım anneliğimi zehir ettiler bana. Allah'a havale ediyorum. Allah bana da unutma gücü versin.
Amin ins.Tamda soylemeye calıştığım bakin bu.Bugun lohusaliginiz yarin bebeğinizin ılk adimi ilk konuşması okula baslamasi derken bir bakmışsınız yillar hic istemediginiz bir sekilde gitmis.Bunu kendinize yapmayin.Ben olaylara cok yorum yapmayı sevmiyorum.Ama tecrube ettigim bazi şeyleri paylaşmak istedim.

Çok düşündüm çok haklı gördüm bu cümleyi. Böylesine sindirebilmek ne güzel. Nefret gerçekten çok ağır bir duygu. Taşıması çok zor. Ama ne zaman unutmaya çalışsam saçma sapan laflArla beni kışkırttılar. Sussam olmadı konuştum olmadı. Karşılıklı nefret kusduk. İlişki tamamen bitti.

Hayır öyle bir şey demedi benimkulağımla duyduğum bir şeyi inkar etti. Çünkü eşimde ona kızardı. Benim yüzüme gülüp sinsice düşmanlık beslemiş bana kendi söyledi. Hiç istemedim başından beri seni diye.
Merhaba, oğlum 3aylıkken ciddi sıkıntılar yaşadık, hem eşimin ailesinden hem kendi ailemden uzaklaştım ve anladım ki yıllarca alttan aldığım için ve hep verici olduğum için yanımda olan insanlar zor günümde bir tekme de ben atayım havasına giriyorlar. Bu insanlara ihtiyaç yok, iyi günde kötü günde güvenebileceğiniz sırtınızı dönebileceğiniz insan ailenizdir. Çok zor bir süreç Allah yardımcınız olsun, eşinize çok müdahale etmeyin zaten gerçek yüzlerini gördüyse o da uzaklaşır. Bebek çok küçük zaten öyle huzursuz ortamdan çok etkileniyorlar ben yaşadım, huzurlu bir ortam sağlamak siz ve bebek için en önemlisi. İnşallah bundan sonrası için herşey güzel olur.

kesınlıkle katılıyorum bu dedıklerınızı uygulamak ıcın cabalamakda lazım. seytanın vesvesesıne gelmemek lazım. yoksa ömür boyu hayatı kemırır dururuz. ben bıle hala atlatmıs degılım. resmen mucadele edıyorum kendımle. cunku nekadar aklıma gelırse okadar tükeniyorum. ınsallahda beynımı kemırenlerden komple kurtulacagım

Benim beynim 4 sene de uyuştu mesela bedenim yoruldu, Allah kurtarsın bizi bu koca ailelerinden
Aslinda soylemek istediğim tam olarak bu .Sonra o beyin yorgunluğu bedeni oyle bir kapliyorki yasam enerjiniz gidiyor.Yasaminizdan 4 yil ne çocuğunuz icin ne kariyeriniz icin nede hayal ettiğiniz bir hobiniz icin gitmis.Sonuca baglanmayan sacma hastalikli düşünceler icin.Iste insana bunlari düşündüren ofkedir.O bile bir onemseme dusunme duygusudur.Ofkemizi bastırıp sakinlediginiz vakit eskisi kadar uzulmediginizi canınizin yanmadigini farkediceksiniz

Merhaba, oğlum 3aylıkken ciddi sıkıntılar yaşadık, hem eşimin ailesinden hem kendi ailemden uzaklaştım ve anladım ki yıllarca alttan aldığım için ve hep verici olduğum için yanımda olan insanlar zor günümde bir tekme de ben atayım havasına giriyorlar. Bu insanlara ihtiyaç yok, iyi günde kötü günde güvenebileceğiniz sırtınızı dönebileceğiniz insan ailenizdir. Çok zor bir süreç Allah yardımcınız olsun, eşinize çok müdahale etmeyin zaten gerçek yüzlerini gördüyse o da uzaklaşır. Bebek çok küçük zaten öyle huzursuz ortamdan çok etkileniyorlar ben yaşadım, huzurlu bir ortam sağlamak siz ve bebek için en önemlisi. İnşallah bundan sonrası için herşey güzel olur.
Amin

Back
X