Çıkmazdayım Aslında resmen. vazgeçmek istemiyorum yoksa kabul edeceğim bişey deiil. Annesinin mutlu olmasını haklı çıkmasını istemiyorumbu sefer eşinlede aran bozulcak yanlış yapıyosun
sevgiline ben ayrı ev istiyorum aynı şehir olabilir ama uzakta olsun de ben seninle geçirmek istiyorum en güzel günlerimi de rest çek kabul edersen tamam yoksa ayrılalım deÇıkmazdayım Aslında resmen. vazgeçmek istemiyorum yoksa kabul edeceğim bişey deiil. Annesinin mutlu olmasını haklı çıkmasını istemiyorum
Zaten benim için buraya geldi ailesi memlekette evlenince burda yasıcaz. Ama annesi aynı ev istiyor restmi çekeyim yanisevgiline ben ayrı ev istiyorum aynı şehir olabilir ama uzakta olsun de ben seninle geçirmek istiyorum en güzel günlerimi de rest çek kabul edersen tamam yoksa ayrılalım de
Tbiki rest çek cnm ayrıevde olsa o kadın ayda bir kalmaya gelirZaten benim için buraya geldi ailesi memlekette evlenince burda yasıcaz. Ama annesi aynı ev istiyor restmi çekeyim yani
Ben zaten öyle düşünmüştüm. İstedikleri kadar kalsınlar ama temelli istemiyorum demiştim erkek arkadaşım annesine söylemiş niye temelli kalmıyor7m demiş. Erkek arkadaşımda onun aile yapısı farklı alışkın değil demiş. Ama ona rağmen kadın direniyor kabul etmezse istemeye gelmem demişTbiki rest çek cnm ayrıevde olsa o kadın ayda bir kalmaya gelir
gelmesin çokta tın yani valla sevgiline rest çek oda ailesine rest çeksin yoksa ayrıl sonunda sen üzülürsünBen zaten öyle düşünmüştüm. İstedikleri kadar kalsınlar ama temelli istemiyorum demiştim erkek arkadaşım annesine söylemiş niye temelli kalmıyor7m demiş. Erkek arkadaşımda onun aile yapısı farklı alışkın değil demiş. Ama ona rağmen kadın direniyor kabul etmezse istemeye gelmem demiş
Evet Ne diyim onagelmesin çokta tın yani valla sevgiline rest çek oda ailesine rest çeksin yoksa ayrıl sonunda sen üzülürsün
al karşına bak aşkım evlenmeden sonraki ev mevzusunu son kez söylycem kesin ve daha konuyu açmycam de ve senin şuan söyliyceklerin benim düşüncelerimi etkiliycek de ben annenle aynı evde yaşamam he bayram seyran evine giderim elini öperim ama yaşamam ev ev üstüne olmz düzenimiz olmaz herşeyimize karışoır de senle özelim olmaz duycaklar diye de rahat gezemem evde sana özel yemek yapıp romantik zaman geçiremem de bunları deEvet Ne diyim ona
Hayır memlekette çocukları eşi ile yaşıyor şimdi yeni gelin aldı o da kaynanasıyla yaşıyorannesi yalnız mı yaşıyor?
Hadi ya ne gibi sorunlar yarattı. Ablanızın eşi doğulumuAyrılırım. Net.
Uzun uzun anlatmayayım ama ablam boşanmanın eşiğine geldi 2 senede. Evleri ayırdılar. Şimdi ablamı düşman olarak görüyorlar.
Sakın sakın kabul etme.
Ben asla etmezdim.
Yalanın batsın yalancısın şarkısı benden kaynana gelsin.Aslında biz bu konuyu başından beri konuşuyoruz sevgilimle ama ben istemiyorum diye direttim. O da tamam ayrı daire olsun dedi. Annesine de ... Ayrı dairede yaşamak istiyor demiş. Ayda bir kalmanı kabul ediyor demiş. Anneside inat yapmış ben sizde kalmak istiyorum ben... Onu +yani beni)) çok seviyorum demiş
Hayır değil. Orta anadolu diyelim.Hadi ya ne gibi sorunlar yarattı. Ablanızın eşi doğulumu
Anlattıklarına üzüldüm gerçekten Çok geçmiş olsun. Ablan sessiz sakin birisi demekki ki bunca zulme ses çıkarmadı ben sinirliyim karşılık verebilecek yapıdayım. Anlaşmak zor ev ev üstüne olmaz belki kaynana sakinse anca bi nevi geçinirim. Yoksa çok zor. Ben aslında yapamıcağımı biliyorum ama istemiyor kadın kabul etmezsem.Hayır değil. Orta anadolu diyelim.
Bak şimdi yazacaklarımı iyi oku. Çünkü o kişiyle evlendiğinde psikopat abla haklıymışsın diceksin.
Ablama sadece 3 sene beraber oturucaz dendi. Ama bu evlendikten sonra nedense ömür boyuna döndü.
Sana kv ile yaşamanın zorluklarını yazcam. Aslında ablamın yaşadıklarını.
Hiçbir yere tek başına göndermek istemedi.
Hatta dışarı çıkmasını bile hiç istemedi. Düşün ki istanbulluyuz biz. Bakkala bile göndermemiş.
Giyimine çok karışırdı. Ablam tesettürlü zaten. O eteği giyme bunu giy. O tülbentti takma bunu tak vs. gibi....
Maksat ben sözümü geçireyim....
Ablam 7/24 hizmet ederdi. Eltileri görümcesi geldiğinde hizmetçi gibi olurdu. Yine de yaranamazdı.
Hamile kaldı. Neden her ay doktora gidiyor diye kv ile kp kızdı. Biz bu kadar doktora gidenini görmedik. Hastaneye bu kadar çok gidersen çocuğu hasta edersin dendi.
Cahilliğe bak!!!!
Ama kv hep ben bilirim havasında tabi!
Sonra dr ablama yürüyüş verdi. Anlam bir kere yürüyüşe çıktı diye kp ile kv burnundan getirdi evden çıkamazsın diye.
Cinsellik yaşamak çok zordu. Kp ile kv geç yatıyordu. Onlar yatmadan odalarına bile gidemiyorlardı. Üstüne birde banyo sorunu!
Özel hayat sıfır. Kadının gözü ablamdaydı. Ben bile iki senede ablama 2 kere gittim. Kadın bizi hiç yanlız bırakmıyordu.
Sonra kp ile kv de ablam için eşek öküz diye hitap ederek dedikodularını yaparken ablam üstüne gelmiş ama tek kelime etmemiş yine içine atmış ablam.
Ablama aylık eşi 100 tl veriyor diye laf ediyormuş kv ve kp. Karıya para yediriyor bizim salak oğlan diye.
Ha bu arada ablamla eniştenin yaşıda büyük yani yeni yetme değil.
Ablam bana veya kuzenlerime gittiğinde çabuk gel dermiş. Yani iki saati geçirme sakın.
Kocası onu gezmeye götürdüğünde ewe geldiklerinde kv trip atar konuşmaz laf sokarmış. Ki şahit oldum.
Böyle çokkkkkk olay var. Sonunda ablam hamilele haliyle annemin evine sığındı.
Ya ewi ayırırsın dedi ya da boşanorız dedi. Çünkü ablamın psikolojisi bozuldu.
Bikaç ay babamın evinde kaldı. Eşi çok uğraştı evine döndürmek için ama ablam kabul etmedi. Şimdi başka eve çıktılar.
Kp ile kv de de babama kızmışlar ne biçim baba kızını evde tutuyo da göndermiyo kocasının evine diye!
Babam kıxına sahip çıkınca kötü oldu onların gözünde tabi.
Demem o ki asla ama aslaaaaaa birlikte oturmayı kabul etme. Sende kalmasını da. Gerekirse ayrıl. İnan böyle evlenirsen kafanı taşlara vurursun!
Güya beni savunmuş. Ayrı ev istiyorum demiş benim ağzımdan konuşmamış öyle söylüyo.. Kabul etmicem de kadın kabul etmezse istemeye gelmem demiş resmen baskı kuruyo. Annesinin bu tavrının sağlıklı olmadığını söyledim onasevgilinde de iş yok.
anasının ağzıyla niye konuşuyor sana?
kp ve çocukları varmış zaten, evli insanların evinde işi ne?
maksat sizi ayırmak değil, oğlumu ben yönetirim, benimle iyi geçin diye gözdağı veriyor.
ben evlendiğimin ilk ayı kv evimde 1 ay misafir olarak kaldı, eşimden boşanma kararı aldım.
yani iyi niyetli hiçbir kv oğluna kızına gelinine yük olmaz. aynı evi kabul etme, başa çıkamazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?