tepkinin olcuyosa hastalansa tabiki gitcez gelcek ama normal bizamanda neden olsun dersin gonlunu alirsin .ben ayni dairede yasiyorum hergun degil ama iki gunde bir gidiyorum hicbi ozelin yok herseyini biliolar ve herseye karismaya calisiyolar gittigin geldigin yerlere ne aldigina
tepkinin olcuyosa hastalansa tabiki gitcez gelcek ama normal bizamanda neden olsun dersin gonlunu alirsin .ben ayni dairede yasiyorum hergun degil ama iki gunde bir gidiyorum hicbi ozelin yok herseyini biliolar ve herseye karismaya calisiyolar gittigin geldigin yerlere ne aldigina
Merhaba arkadaşlar direkt konuya girmek istiyorum aranızda kaynanasının yanında yaşayan bayanlar var mı. Yada ilerde yasamayı düşüneniz. Sevgilinizin annesi yanınızda yaşamak istese ayrılırmısınız yoksa devam mı edersiniz (3 yıllık ilişkiyi çöpe atarmıydınız.annesi istiyor) Kaynana yanında neden yaşanır neden yaşanmaz olumlu olumsuz herkesin fikrini almak istiyorum
Merhaba arkadaşlar direkt konuya girmek istiyorum aranızda kaynanasının yanında yaşayan bayanlar var mı. Yada ilerde yasamayı düşüneniz. Sevgilinizin annesi yanınızda yaşamak istese ayrılırmısınız yoksa devam mı edersiniz (3 yıllık ilişkiyi çöpe atarmıydınız.annesi istiyor) Kaynana yanında neden yaşanır neden yaşanmaz olumlu olumsuz herkesin fikrini almak istiyorum
nasil ciktin ayri bi eve mi aynen bende oyle yasiyorum esim beni anlio ama bisey diemiyo annesi oz degil uvey yine bisey diemiyo.burdan tasinmamizda imkansiz gibi bisey onlarin evi sonucta esimin rvi yok oyuzden cikmazTıpkı bizde böyleydik, evlendik ilk sene gittiğimiz tatilllere kadar karıştılar. Geldik, bir ton surat yaptılar, her yaptığım hata idi her yaptığım yanlış. Sürekli eleştirilmekten, beğenilmemekten özgüvenimi kaybetmek üzereydim ki bu dönemde kocam beni asla anlamadı. Tüm gün dışarda olduğu için evde beni laflarıyla ne kadar ezdiğini farkedemedi, farketse de inanmak istemedi. Çünkü o biricik annesiydi, ona göre melekti. Kızlar tüm erkekler böyle zaten. O yüzden annesi konusunda asla inatlaşmamanız sizin yararınıza. Hep sustum, sabrettim. Ama en son baktım ki giden benden gidiyor, hergün ağlamalar, krizler.. Sonra dedim ki bu hayata bu insanlar için mi geldim, bunun için mi ailem okutup büyütüp bu yaşa getirdi beni ! Topladım bavulumu çıktım gittim, bugün halen oturuyor olsaydım, şartlarım aynı ezik silik bir kadın olucaktım belki de. Çocuklarının yanında kaynanası tarafından aşağılanan bir kadın... Ne acı bir kadın için.
Şimdi tüm hayatım değişti, buna biraz da vesileler lazım. Cesur olun, hayatınızın yönetimini kimsenin eline veya insiyatifine bırakmayın
nasil ciktin ayri bi eve mi aynen bende oyle yasiyorum esim beni anlio ama bisey diemiyo annesi oz degil uvey yine bisey diemiyo.burdan tasinmamizda imkansiz gibi bisey onlarin evi sonucta esimin rvi yok oyuzden cikmaz
Eşin pişman oldu mu sen gidince. Bu arada iyi yapmışsın.Tıpkı bizde böyleydik, evlendik ilk sene gittiğimiz tatilllere kadar karıştılar. Geldik, bir ton surat yaptılar, her yaptığım hata idi her yaptığım yanlış. Sürekli eleştirilmekten, beğenilmemekten özgüvenimi kaybetmek üzereydim ki bu dönemde kocam beni asla anlamadı. Tüm gün dışarda olduğu için evde beni laflarıyla ne kadar ezdiğini farkedemedi, farketse de inanmak istemedi. Çünkü o biricik annesiydi, ona göre melekti. Kızlar tüm erkekler böyle zaten. O yüzden annesi konusunda asla inatlaşmamanız sizin yararınıza. Hep sustum, sabrettim. Ama en son baktım ki giden benden gidiyor, hergün ağlamalar, krizler.. Sonra dedim ki bu hayata bu insanlar için mi geldim, bunun için mi ailem okutup büyütüp bu yaşa getirdi beni ! Topladım bavulumu çıktım gittim, bugün halen oturuyor olsaydım, şartlarım aynı ezik silik bir kadın olucaktım belki de. Çocuklarının yanında kaynanası tarafından aşağılanan bir kadın... Ne acı bir kadın için.
Şimdi tüm hayatım değişti, buna biraz da vesileler lazım. Cesur olun, hayatınızın yönetimini kimsenin eline veya insiyatifine bırakmayın
Eşin pişman oldu mu sen gidince. Bu arada iyi yapmışsın.
Ben şanslılardanım. Eşim tek çocuk. Kayın elti görümce gibi dertlerim yok. Kv demle 16 saatlik mesafem var. Ve ne eşim ne de kv dem birlikte oturma söz konusu yapmadı şükür. Ama burda ki çoğu bayana üzülüyorum. Hep kv den ve kocadan çok çekiyorlar. Yazık ki ne yaxık.Bilmem, olduysa da asla belli etmez. Burnu düşse almaz, kibirinden gururundan, nemrut dikdatör ama pek beceikli bi kadındır benim kaynanam. Koskoca evi içindeki insanları çekip çevirir yönetir akıllı kadınArkamdan beni beğenmedi gitti demiştir muhtemelen :) O kadar umrumda değil ki, bana laf getirebilecek insanlarla bile görüşmüyorum onun tarafından.
Böyle hayat olur mu demeyin insan mecbur kalınca yaşamam diyebileceği herşeyi yaşıyor, bende istemezdim eşimin 1 tane abisi var çok kardeşi de yok böyle olmasını. Hep birarada ağız tadıyla oturalım isterdik ama benim gitmek için birsürü haklı sebebim vardı. Şimdi burda anlatamayacağım kadar uzun. Ya gidicektik birlikte, ya ayrılacaktık. Eşim güç de olsa, kendi ailesi olduğunu kabul edip, tüm şartlarını ayarlayıp yanıma geldi (bakın beni tercih etti demiyorum) Hiçbir zaman ya annen ya ben gibi bir cümle kurmadım kurmam ! Allahtan korkarım çok şükür. Rabbim yardımcınız olsun, kendinize güvenin.
Benimki doğulu. Kaynanamlarda kalıyordum 6 aylık evliyim şu an ayrılma noktasındayızKaynana yanında yaşayan doğulu eşleri olanlarda yorumlayabilir mi
Benimki doğulu. Kaynanamlarda kalıyordum 6 aylık evliyim şu an ayrılma noktasındayız
Canım giyimine kuşamına, yemene içmene, dışarıya çıkmana aklına ne geliyorsa karışır. Eşimle diyaloğuma bile karışırdı. Gizli saklınız olmaz. Tartışmada hep beni haksız çıkarır vs. Mesaj at detaylı anlatırım sanaEvet dün tartıştık bu yüzden kabul etmediğimi söyledim ne olucak hiç bilmiyorum. Doğu erkeklerinin mantığında anneye bakmak var. Ben kabul etmiyorum deyince ben annemi yok sayamam dedi. Bi yandan da ayrılmak istemiyor arada kaldı kısaca. Bene severse bırakmaz ayrı evii kabul eder mantığındayım. Sizde birebir yaşamıssınız aynı durumu canlı örneğini gördüm sayenizde. Neden ayrılma noktasına geldiniz özel değilse öğrenebilir miyim. Bu arada nereli Eşiniz
Tanan cnmCanım giyimine kuşamına, yemene içmene, dışarıya çıkmana aklına ne geliyorsa karışır. Eşimle diyaloğuma bile karışırdı. Gizli saklınız olmaz. Tartışmada hep beni haksız çıkarır vs. Mesaj at detaylı anlatırım sana
Bence de bu genellemeler herkes için geçerli değil. Herkesin büyüdüğü aile, yetişme tarzı, kafa yapısı, görgüsü farklılık gösterir. Biriyle oturulmaz, diğeri ile oturulur. Ortak bir yargıya varmak yanlış olur bence. Bunu anlamak istiyorsanız, sözlü ve nişanlı iken kayınvalidenize, görümcenize,eltinize çok dikkat edin. Aslında uyanık olun genel manada, aşk gözünüzü kör etmesin. Sonra bu forum sitelerine yazmak zorunda kalırsınızEğer ki anlaşamıyorsanız, aynı şeylerden zevk alıp, ortak değerleriniz yoksa veya zevkleriniz bile çok farklı ise aynı ev fikri çok sevdiğiniz eşinizle bile onu bu kadar çok severken zorsa, eşinizin hatrı için sevdiğiniz biri ile nasıl olur bir düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?