- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.317
- 198
Aslında ablam da cvp verebilecek kapasiteye sahipti ama kocası engelledi. Seninki de seni engelleyecek haberin olsun. Bu zamanda bir gidilmez. İki kadın aynı evde yapamaz. Yaşayınca anlayacaksın. Sonra karı koca kavgalarını tadacaksın. Bence iyi düşün!Anlattıklarına üzüldüm gerçekten Çok geçmiş olsun. Ablan sessiz sakin birisi demekki ki bunca zulme ses çıkarmadı ben sinirliyim karşılık verebilecek yapıdayım. Anlaşmak zor ev ev üstüne olmaz belki kaynana sakinse anca bi nevi geçinirim. Yoksa çok zor. Ben aslında yapamıcağımı biliyorum ama istemiyor kadın kabul etmezsem.
Bende sizinle aynı fikirdeyim. İstemiyorum ama erkek arkadaşımla ayrılmak zorunda kalıcaz kabul etmezsem annesi bn kbul etmezse istemem demiş
O kadar haklisin ki7 yıllık evliyim ve tek söyleyeceğim aynı evi bırak ıkınızın ailesiylede aynı ilçede bile oturmamanız gerektiğidir.
Kayınvalidemle sorunum olduğu için söylemiyorum bunu aksine aramız cokda iyidir.ama mesafeyi korudugumuz sürece...
3 yıl mı 23 yıllık ilişkiyi çöpe atarım iyi misin senMerhaba arkadaşlar direkt konuya girmek istiyorum aranızda kaynanasının yanında yaşayan bayanlar var mı. Yada ilerde yasamayı düşüneniz. Sevgilinizin annesi yanınızda yaşamak istese ayrılırmısınız yoksa devam mı edersiniz (3 yıllık ilişkiyi çöpe atarmıydınız.annesi istiyor) Kaynana yanında neden yaşanır neden yaşanmaz olumlu olumsuz herkesin fikrini almak istiyorum
Benim evim ayrı ama yemekler bir.
Hergün oraya gidiyorum.
Bi is güç varsa yapıyorum
Kızı oturuyor yeri gelince ben yapıyorum.
Kendisi bir yere gidecekse kızıyla gidiyor.
5 aylık evliyim
Evim var ama keyfini süreemedim.
Hergün saat 12 den önce donmuyoruz.
Evlwnsigime pişmanım.
Önceden kaynanamin yaptıklarını eşime anlatırdım. Ama inanmazdi.
En sonunda babanin evinde sen kafanı dinle dedi.
Ailesiyle konuştu. Duzeldiler sanıyor ama hala ayni lar.
Olan bana oluyor.
Ben onlarla bişey yasarsamda eşimle paylasmiyoeum çünkü beni haksız görüyor.
Yemeğin bir olmasını bile kabul etme.[/QUOT
Aynı binada filan mı oturuyorsunuz. Sizin durumunuzda çok enterasan olmuş. Yemek bile bir olunca sorun çıkabiliyorsa aynı evin içinde hayli hayli sorun çıkacaktır.
Eşiniz sizi niye dinlemiyor ailesine karşı olumsuz bir hareketimizi ni gördü
Aynı apartm
Hayır evim farklı bir yerde.
20 dk yürüyüp oyle gidiyorum
Siz evlenmeden böyle bi şey söz konusuymuydu. Koskocaman kadın kendi yapamıyor mu
Olmadi.
Yemegimiz bir olurrdan kasti akşam yemegiydi. Ama abarttilar.
Kahvaltıya bile oraya gircek misim[/QUO
Anladım kötü olmuş düzelir inşallah. Sizden yüz bulmuşlar bence
Hayır evim farklı bir yerde.
20 dk yürüyüp oyle gidiyorum
MlesefbboyleYok artık hergün bi kahvaltı için 20 dk yol gideceğim erkenden .. kocana ve ailesi kart basmani isteyecek utanmasalar ise gider gibi ne o öyle yazıktır günahtır yaa
2,5 senelik evliyim. Sizi bunun için istemeyeceklerse, isteklerinize ve fikirlerinize en başından saygı göstermeyecekleri çok açık. İstemesinler. Eşiniz de bu konuda ailesine bağımlı ( bakın bağlı demiyorum o başka bişey) , silik bir tipse herşeyde bir hayır var diyip yol yakınken vazgeçin derim. Kayınvalidem eltim ile aynı apartmanda yan yana dairelerde yaşıyorlardı, neredeyse yatma vaktine kadar birlikteler hiçbir özelleri yok. Eltim çocuklarına baktırıyordu, çıkarı vardı. Ben evlenince ikisi birden bana tavır alıp, beni kabullenmek istemediler. Bende onları kabullenemedim bu durumda açık ve net. İkisi de huy olarak birbirinin aynısıydı. Solumaz etmez, ne hissettikleri hiç belli olmaz. Ben duygusal bi insanım olmadı. Şimdi evimi taşıdım, uzakta ve çok rahatım görüşmüyorum haberleşmiyorum. Eskisi gibi yalnızca oğlu ile görüşüyorlar. Herkes hayatından mutlu. (bu arada eşimi ikna etmem hiç de kolay olmadı, olanları gördükçe kendisi ikna oldu çok şükür )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?