kaynana yanında yaşayan evli hanımlar

Aslında ablam da cvp verebilecek kapasiteye sahipti ama kocası engelledi. Seninki de seni engelleyecek haberin olsun. Bu zamanda bir gidilmez. İki kadın aynı evde yapamaz. Yaşayınca anlayacaksın. Sonra karı koca kavgalarını tadacaksın. Bence iyi düşün!

Bende sizinle aynı fikirdeyim. İstemiyorum ama erkek arkadaşımla ayrılmak zorunda kalıcaz kabul etmezsem annesi bn kbul etmezse istemem demiş

gerekirse ayrıl ama kabul etme. bütün ömrünü heba etme çok pişman olursun

merhaba hepinize bugün bende aranıza yeni katılanlardanım çocuk baktığı için 5 yıl kayınvalidem le aynı evde yaşamak zorunda olduğum için bugün kocamla boşanma noktasındayız beni anlayamadı hislerimi görmezden geldi ikimizi ayrı tutamadı ki ben onun için ailemi bırakıp gelmiştim şimdi ana oğul iyiler ben 2 çocuğumla ortada kaldım.hayat çok zor...

3 yıl mı 23 yıllık ilişkiyi çöpe atarım iyi misin sen

Benim evim ayrı ama yemekler bir.
Hergün oraya gidiyorum.
Bi is güç varsa yapıyorum
Kızı oturuyor yeri gelince ben yapıyorum.
Kendisi bir yere gidecekse kızıyla gidiyor.
5 aylık evliyim
Evim var ama keyfini süreemedim.
Hergün saat 12 den önce donmuyoruz.

Evlwnsigime pişmanım.

Önceden kaynanamin yaptıklarını eşime anlatırdım. Ama inanmazdi.
En sonunda babanin evinde sen kafanı dinle dedi.

Ailesiyle konuştu. Duzeldiler sanıyor ama hala ayni lar.
Olan bana oluyor.
Ben onlarla bişey yasarsamda eşimle paylasmiyoeum çünkü beni haksız görüyor.

Yemeğin bir olmasını bile kabul etme.

Aynı apartm

Kesinlikle kabul etme. Hem de arkada 3 bekar varken. Annesi gelecek de 3 bekar cocugu nerde kalacak? Ben sana soyleyim o ayda bir gelip kalmalar olacak gelip aylarca kalmalara. Ee annesi ordayken o 3 bekar da illa ki gelip kalacak yani. Senin ilk yillarin da burda kayin kv koca cikmazina girerek gececk. Annen cok uzulmesin madem beni bu kadar cok seviyor benim mutlulugum icin ayni evde yadamayi unutsun onun bize gelmesine de gerek yok biz gideriz ona de. Ama her ne olursa olsun asla ve asla ayni evde yasamayi gelip aylarca kalmayi falan kabul etme boşver.

Konu sahibi hani bir laf vardır ya ölmeyi bayılmak zannetmek gibilerinden ..

sizin ki de o hesap yorumları okudum da burda insanları ikna etmeye çalışır gibisiniz.. ne kadar açıkça yazmış arkadaşlar sizi düşünerek ekstra birşey yazma gereği bile duymadım..

Sizde biraz kendinizi düşünün olmazı oldurmaya çalışmayın .. kv adayı belli eş adayı belli hele onlarla hiç olmaz ..

Sonuçta hayat sizin karar sizin çekmek ister gibi bi haliniz var .. Hakkınızda hayırlısı diyelim ne diyelim .. kendi düşen ağlamaz diyelim birde..

Biraz sert gibi yazmış olabilirim ama ısrarla anlamamak istediğinizi farkettigimden belki bu işe yarar

8 yıllık evliyim deliler gibi severek aşık olarak evlendim.aynı ev teklifi banada yapildi .eşime dedimki aşkımdan olsemde aslaaaa.kabul etmem.bir daha bu fikirle gelirsende yollarımız ayrılır acidan üzüntüden mahvolurum biliyorum ama böyle dedim.ve konu kapandı.ya ayriliriz ya kabul et deseydi yine etmezdim.aklı Selim düşün arkadaşım oyunlara gelme

ayni ev zor mesela bi yemek yaptin olmadi kaynanan surekli onu konuscak evinde olsan tek sen biliosun.her sabah kahvaltiyi hazirlicaksin herkes hangi saatteyse o saatte kalkcaksin onlarla herzaman muhabbet etceksin bi yuzun asikliginda yanlis anlicaklar daha birsuru sey.ama kaynanan yalnizsa oglu tekse evlencekse sizle yasasin enazindan senin evin o olanilir ama kaynananin evinde yasamak zor onun kurallari gecerli olur herzaman

2,5 senelik evliyim. Sizi bunun için istemeyeceklerse, isteklerinize ve fikirlerinize en başından saygı göstermeyecekleri çok açık. İstemesinler. Eşiniz de bu konuda ailesine bağımlı ( bakın bağlı demiyorum o başka bişey) , silik bir tipse herşeyde bir hayır var diyip yol yakınken vazgeçin derim. Kayınvalidem eltim ile aynı apartmanda yan yana dairelerde yaşıyorlardı, neredeyse yatma vaktine kadar birlikteler hiçbir özelleri yok. Eltim çocuklarına baktırıyordu, çıkarı vardı. Ben evlenince ikisi birden bana tavır alıp, beni kabullenmek istemediler. Bende onları kabullenemedim bu durumda açık ve net. İkisi de huy olarak birbirinin aynısıydı. Solumaz etmez, ne hissettikleri hiç belli olmaz. Ben duygusal bi insanım olmadı. Şimdi evimi taşıdım, uzakta ve çok rahatım görüşmüyorum haberleşmiyorum. Eskisi gibi yalnızca oğlu ile görüşüyorlar. Herkes hayatından mutlu. (bu arada eşimi ikna etmem hiç de kolay olmadı, olanları gördükçe kendisi ikna oldu çok şükür )

Evet haklısın zaten normali budur. Ev ev üstüne gerçekten çok zor oluyor hiç bir özel hayatın kalmıyor yüzgöz oluyosun sorunlar artıyor. Ama evin köyün ayrı olduğu zaman, kaynanı belirli zamanlarda görüyorsun özel hayatına mudahale etme gibi bir durum önlenmiş oluyor.

Bu arada erkek arkadaşımla en son konuştuğumuzda kabul etmediğini söyledim. Ben şahsen onun uydurduğunu düşünüyorum tepkimi ölçtü gibime geliyor mesela şuan benzer konuya karşı tepkisiz hiç bişey demiyor. Sencr bu rol değil de ne??

tepkinin olcuyosa hastalansa tabiki gitcez gelcek ama normal bizamanda neden olsun dersin gonlunu alirsin .ben ayni dairede yasiyorum hergun degil ama iki gunde bir gidiyorum hicbi ozelin yok herseyini biliolar ve herseye karismaya calisiyolar gittigin geldigin yerlere ne aldigina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…