Benim eşimde tıpkı sizin eşiniz gibi benim doğum günümü kutlamaz, hediye almaz; ama annesi için plan program hediyeler...bende bozuluyorum o özel Günler'de, ama işte ne yapsan boş...adamım umrumda bile değil.Merhaba kızlar....
Eşim ve ben birbirimizi severek evlendik 6 yıllık bir ilişkinin ardından geçen sene. 4 aylıkta bebeğim var... Nişanlandığımız günden bu yana annesinin hayalleri, hevesleri istekleri için yaşıyor kocam.. sürekli annesini mutlu etmeye çalışıyor sürekli onun hayallerini gerçekleştirmek için uğraşıyor. (mesela benim doğum günümü unutur annesininkine bir hafta önceden hazırlk yapar, bizim evlilik yıldönümümüz kutlanmaz ama annesininki için restoranlarda yer aranır vs vs.) O kadında telefonda sürekli acıtasyonlar yapıyor oğluna... beni şikayet ediyor aileme bahane veriyor.. her şeyden herkesten dert yanıyor oğluna. Evlendiğim günden beri sürekli rezil etti beni insan içinde azarladı bağırdı vs... önleyemiyorum bu kadını durduramıyorum bir türlü. Dürüst olup açıkça aldım karşıma konuştum, bak anne böyle yaparsan bize zarar veriyosun yeni evliyiz daha dedim ama yine fayda etmedi. Onuda çarpıtarak anlattı oğluna. O kadar çok yoruldum ki...
Evlilik danışmanına gittik , eşime aşırı anne hassaasiyetin var dedi psikolog. Eşimde söz veerdi düzeleceğine ama yine aynı tas aynı hamam. Annesinin bir telefonuyla herşey bozuluyor eski haline dönüyor.
Beni sevdiğini bile düşünmüyorum artık. beni ve bebeğimi aile olarak görmüyor.
ne yapmalıyım? bu durum nasıl önlenir ? Hiç istememe ragmen boşanmak tek çözüm gibi geliyor... yardım edin bir akıl verin ne olur ...
Not: Bu arada kendim çalışıyorum çocuğuma bakabilecek durumdayım
Çok doğru alkusAna ogulu ayni eve koyun en fazla 3 gun tahammul ederler birbirlerine evlenince kiymete biniyolar. Madem acitasyonu seviyo esiniz sizde alasini yapin onun yaninda annesine iyi davranin
Niye cekiyorsunuzki sizi düşünmeyen bir erkegi ...Benim eşimde tıpkı sizin eşiniz gibi benim doğum günümü kutlamaz, hediye almaz; ama annesi için plan program hediyeler...bende bozuluyorum o özel Günler'de, ama işte ne yapsan boş...adamım umrumda bile değil.
sizinde bebeğiniz varmış, tabi çok yoruluyorsunuz, yıpranıyorsunuz. Kendiniz için güzel şeyler yapın, kendinize hediyeler alın.ben bir sonraki doğum günümde kendim için hediyeler alacağım.
Biz evlenmeden önce böyle değildi ki... Böyle olduğunu bisem niye evleneyim.. Tam aksine bana çok düşkündü ama evlendikten köprüyü geçtik adam değişti..6 yıl süren Bi ilişkide bu kadar ana kuzusu olduğunu fark etmediniz mi? Sevgili nişanlı döneminizde de kendi özel günlerinizi unutup annesininki mi kutlanıyordu? Yazık olmuş size bebeğinize. Bu tip erkeklerin düzeleceğini hiç sanmıyorum. Keşke kimsenin hayatını mahvetmese bunlar. Analarının dizlerinin dibinden ayrılmasalar.
Bu bayram bende gitmiyorum hicbiyere... İsyan ettim bebeğimle oturcam evde.Duzelmiyolar.
Ben suan k.v ile gorusmuyorum
Esime gel dedi geen bayram tek basina hic usenmeden 15saat yol gitti arabasiyla sirf anasini koyden alip gelmek icin.
Bayrami zehir etti bana yalniz gecirdim.
Annesinin eteginin altindan cikamayan erkekler bi zahmet evlenmesinler be.
Bak aklima geldi yine kurbanda yaklasmisken.
Bilmem esiniz tek cocukmu ama benim esinler 6kardes en kosturani benimki
Digerleri lafda.
Bende savasiyorum ama bir kez olsun bana hak vermiyor. Her seferinde kayınpeder le birlikte anasını savunuyolar... Kadın çok iki yüzlü... Onların yanında ağlarken mutfakta bana laf sokabiliyor...Allah ıslah etsin o sinsi kadını..Biz her hafta hem benm aileme hem esiminkine gideriz en fazla 2 saat otururuz. Ama ne hikmetse kvalideyi bir kez sünnete goturduk diye her hafta düğünlere gider olduk. En sonun da açtım ağzımı o da acti tabi.. Kusluk kırgınlık bi hafta. Sonra hsonu gidiom gezmeye dedim hemen arkadaşlarla plan gün içinde kaynana iki kere aradı, ve gidemedik iyi de oldu. Ertesi gün yine bi plan ben gitmedim eşim gorunup geldi. Arkadaşlar geldi bize.
Esimin hakaretlerinden sonra ne anne demeye dilim varıyor ne yüzünü gormeye, ama kpederim var delikanlı adam onun hatri var.
Daha da eşim annesinin kotu yanlarını anlatmaya başladı, kirdiya bi kere beni düşündü bu kız az mi anasına katlandı diye..
Annesi yüzünden yuvami bozmam tabi, ama savasirim ki sessiz ve mesafe koyarak. Er yada geç anlayacak esin.. Yazık allah akil fikir versin oğlunun mutluluğu ile oynuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?