Haklisiniz... Bebeğine yepyeni bir hayat kurmak sanırım daha doğru.. Yavrum böyle kaos ortamında büyüyeceğini sakin bir ortamda buyur. Bende yolumu cizerimbebeğinizi Allah bağışlasın.
Valla bazı erkekler herhalde evlenince annelerine düşkün olmaya başlıyorlar.
kusura bakmasın ama benim doğum günümü unutacak ama annesine yer ayırtacak 1 hafta önceden hazırlık yapacak.
kimle evli acaba? ağzımdan kötü yerlere gidecek sözler çıkacak...
sizi düşünemiyorum..
eşinizi de alın karşınıza konuşun. madem kendi çocuğunuza bakabilirsiniz çok da zor değil ondan vazgeçmeniz. kendini vazgeçilmez sanmasın. o zaman daha bir toparlar kendini.
İnanın çok sakin biriydim.. Ama bunca olaydan sonra sesini cikarsamda kimse duymuyo. Kadın sussa kocasi başlıyor. Mücadele etmekten Yoruldum...Evlendikten sonra mı oldu ana kuzusu
Yani bence sorun sizin yapıcı olmaya çalışmanız.
Yani şöyle çığırtkan dediğim dedik bir gelin olsaydınız o zaman kıymetli olurdunuz.
Öyle kaynanaya öyle gelin olmak lazım. Siz ne kadar konuşsanız da sizi ezmeye çalışır huyu buymuş kadının.
Ana kuzusu erkekle bas edilmez...
Düzelmez malesef...
KatılıyorumBu durumu bende yaşıyorum. 6 aylık daha yeni evliyim. Koca dayağından 2 ay önce ana evine dönmüştüm. Sonra düzelir diye tekrar barışmıştık. Kaynanayla oturuyoruz. Aşık resmen. Bana iftira atsa bile kaynanam annem haklı o yaşta yalan mı söyleyecek diyip çok kez her konuda savunuyor. Her istediği oluyor. Evlendim evleneli dışarıya bir yere çıksak mutlaka o da geliyor. Başbaşa birgün bile gezmedik. Ev üzerine ev olmaz. Bilmiyorum nasıl gider bu yuva.... çok daha sorunlarım var !!!
aynı evın icinde karı koca hayatı olmaz bunu anlamıyan erkekle nasıl evlendınız ?? baştan kabul etmek ztn yanlış ya en basıtı hıc özelın yok bırde cocuk yapmada aklın varsa ayrı ev yada ben yokum de cık ömür boyu cekersınBen kaynanayla oturuyorum. Ne kadar saygı da göstersen evin işini gücünü kısacası kadınlık görevlerini bir ev içinde yapsanda yaranamadım. Bir dediklerini 2 etmeden gecindim. Kocam ana kuzusu. Her istegini 2 letmeden yapıyor. Ben dediğimde çokca geciktiriyor. Umursamıyor. Çok örnekleri var bu sorunlarımın... Annesini arar. Beni aramaz. Akşama doğru bir kez arar. Annenin yeri ayrı. Eş kocanın yeri ayrı. Ev ev üzerine olmaz. Yuva yuvanın üzerine oturulmaz... huzurlu değilim. Kocamı sevsem de kaynanayla görümcelerimle yapamıyorum...
Merhaba kızlar....
Eşim ve ben birbirimizi severek evlendik 6 yıllık bir ilişkinin ardından geçen sene. 4 aylıkta bebeğim var... Nişanlandığımız günden bu yana annesinin hayalleri, hevesleri istekleri için yaşıyor kocam.. sürekli annesini mutlu etmeye çalışıyor sürekli onun hayallerini gerçekleştirmek için uğraşıyor. (mesela benim doğum günümü unutur annesininkine bir hafta önceden hazırlk yapar, bizim evlilik yıldönümümüz kutlanmaz ama annesininki için restoranlarda yer aranır vs vs.) O kadında telefonda sürekli acıtasyonlar yapıyor oğluna... beni şikayet ediyor aileme bahane veriyor.. her şeyden herkesten dert yanıyor oğluna. Evlendiğim günden beri sürekli rezil etti beni insan içinde azarladı bağırdı vs... önleyemiyorum bu kadını durduramıyorum bir türlü. Dürüst olup açıkça aldım karşıma konuştum, bak anne böyle yaparsan bize zarar veriyosun yeni evliyiz daha dedim ama yine fayda etmedi. Onuda çarpıtarak anlattı oğluna. O kadar çok yoruldum ki...
Evlilik danışmanına gittik , eşime aşırı anne hassaasiyetin var dedi psikolog. Eşimde söz veerdi düzeleceğine ama yine aynı tas aynı hamam. Annesinin bir telefonuyla herşey bozuluyor eski haline dönüyor.
Beni sevdiğini bile düşünmüyorum artık. beni ve bebeğimi aile olarak görmüyor.
ne yapmalıyım? bu durum nasıl önlenir ? Hiç istememe ragmen boşanmak tek çözüm gibi geliyor... yardım edin bir akıl verin ne olur ...
Not: Bu arada kendim çalışıyorum çocuğuma bakabilecek durumdayım
cözumu var herkes evını bılecek aylarca kımsenın evınde durulmaz. ya bız bır hafta tatılde kv gıttık eşım bıle patladı düsün kendı annesı babası sızınkıler nsıl dayanıyor hayretValla canım bende kaynana yüzünden adliyeye kadar gittik yani ben evlendim onlar köydelerdi kışları gelip tek çocukları bizmişiz gibi bütün kışı bende geçiriyorlar ben birlikte yaşamak istemiyorum bu yüzden eşimle sürekli karşı karşıya geliyoruz yani bu kaynana olayı bitmek bilmez
Ne tuhaf bir yorum. Koyun can derdinde kasap et derdinde. Eşinizin kvnize bu derece bağımlı olmasını kabul mü ettiniz ki oğlunuz size böyle bağımlı olsun istiyorsunuz? Evlendirmezsiniz olur biter. Ben seni kendim için doğurdum dersiniz. Sosyal yaşamı da olmazsa kimseye gönlünü kaptırmaz. Şakasına bile yazmış olsanız ben çok yadırgadım kusuruma bakmayın. Şu erkeklerin böyle paylaşılamayan hint kumaşı haline bürünmesine akıl erdiremiyorum.Kayınvaliden neler yapmış da oğlu ona bu kadar düşkün olmuş? Öğrenip buraya yazabilirsen sevinirim. Oğlumda deneyeyim
aynenöyke ınan dahada kötü olur bu sefer cocuk var nasılsa boşanmaz dıyıp o evını bıle ayırmazsın sakın yapmaHaklısınız arkadaşlar... olmuyorsa olmuyor Allah çocuğu da nasip etmiyor. Belki çocuk olursa kocam değişir diye çok düşündüm çok araştırdım int ten ama bir insan 7 sinde neyse 70 inde de odur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?