Kaynana yüzünden boşanmak- Ana kuzusu adamla nasıl başa çıkılır?

Haklisiniz... Bebeğine yepyeni bir hayat kurmak sanırım daha doğru.. Yavrum böyle kaos ortamında büyüyeceğini sakin bir ortamda buyur. Bende yolumu cizerim

İnanın çok sakin biriydim.. Ama bunca olaydan sonra sesini cikarsamda kimse duymuyo. Kadın sussa kocasi başlıyor. Mücadele etmekten Yoruldum...

Canım saçmalama ne boşanması ?? Sakin.. Bebeğiniz az daha büyüsün dillensin o zmn size yönelecek eminim. Kayınvalidene saygısızlık etmediğin sürece kozlar senin elinde olur. Biraz daha sabret bence. Kayınvalidenden daha cok ajitasyon yapmalısın :)

Ana kuzusu erkekle bas edilmez...
Düzelmez malesef...

Belkide sen bukadar altan aliyor ve yapici oldugun icinde düzelmiyordur...

Boyle erkeklerin evlendiklerinde sucluluk duygusu ile bunlari yaptigini dusunuyorum. Iste evlendim de annemi biraktim mantigiyla ve bu bence kesinlikle bi hastalik cozumu var mi bilemiyorum

kelin ilacı olsa başına sürermiş. şu aile danışmanlığı fikri iyiymiş biz de mi gitsek nerde nasıl buldunuz orayı

Geçen sene evlendiyseniz nasıl 4 aylık bebeğiniz var. Neyse.. Konuya gelecek olursak, tüm sorun annesinin doğumgününü kutlaması ya da kaynananızın sizi başkalarının yanında azarlaması mı başka elle tutulur eşinizin yaptığı bir şey anlatmamışsınız annesiyle ilgilenmesi neden anne kuzusu olduğunu gösteriyor evlenince mesafe koysun, fazla görüşmesin, kutlamasın bunu mu istiyorsunuz hemen bu yafta yapıştırılıyor birşeyleri görmezden duymazdan gelmeyi sürekli şikayet etmemeyi öğrenmeniz lazım. Bende çok çektim kaynanam beni istemedi vs ama asla alıp karşıma böyl yapma falan demedi yüz göz olmadım yani saygı göstermeye çalıştım hakareti, bizi ayırmaya çalışmaları falan olmadı eşime rahatsız olduğum şeyleri de güzellikle söyledim o uyardı annesini ben asla yüz yüze tartışmaya girmedim biraz daha anlayışlı olun suyuna gitmeye çalışın bu yüzden yuva yıkılmaz ki.

Ben kaynanayla oturuyorum. Ne kadar saygı da göstersen evin işini gücünü kısacası kadınlık görevlerini bir ev içinde yapsanda yaranamadım. Bir dediklerini 2 etmeden gecindim. Kocam ana kuzusu. Her istegini 2 letmeden yapıyor. Ben dediğimde çokca geciktiriyor. Umursamıyor. Çok örnekleri var bu sorunlarımın... Annesini arar. Beni aramaz. Akşama doğru bir kez arar. Annenin yeri ayrı. Eş kocanın yeri ayrı. Ev ev üzerine olmaz. Yuva yuvanın üzerine oturulmaz... huzurlu değilim. Kocamı sevsem de kaynanayla görümcelerimle yapamıyorum...

aynı evın icinde karı koca hayatı olmaz bunu anlamıyan erkekle nasıl evlendınız ?? baştan kabul etmek ztn yanlış ya en basıtı hıc özelın yok bırde cocuk yapmada aklın varsa ayrı ev yada ben yokum de cık ömür boyu cekersın

Valla canım bende kaynana yüzünden adliyeye kadar gittik yani ben evlendim onlar köydelerdi kışları gelip tek çocukları bizmişiz gibi bütün kışı bende geçiriyorlar ben birlikte yaşamak istemiyorum bu yüzden eşimle sürekli karşı karşıya geliyoruz yani bu kaynana olayı bitmek bilmez

koca dayaı yıyorsun ve heryrde hamıle kalmak ıstıyorum dıye yazıyorsun sen aklınımı yedın sakın böyle bır hatta yapma

Kayınvaliden neler yapmış da oğlu ona bu kadar düşkün olmuş? Öğrenip buraya yazabilirsen sevinirim. Oğlumda deneyeyim

cözumu var herkes evını bılecek aylarca kımsenın evınde durulmaz. ya bız bır hafta tatılde kv gıttık eşım bıle patladı düsün kendı annesı babası sızınkıler nsıl dayanıyor hayret

Kayınvaliden neler yapmış da oğlu ona bu kadar düşkün olmuş? Öğrenip buraya yazabilirsen sevinirim. Oğlumda deneyeyim
Ne tuhaf bir yorum. Koyun can derdinde kasap et derdinde. Eşinizin kvnize bu derece bağımlı olmasını kabul mü ettiniz ki oğlunuz size böyle bağımlı olsun istiyorsunuz? Evlendirmezsiniz olur biter. Ben seni kendim için doğurdum dersiniz. Sosyal yaşamı da olmazsa kimseye gönlünü kaptırmaz. Şakasına bile yazmış olsanız ben çok yadırgadım kusuruma bakmayın. Şu erkeklerin böyle paylaşılamayan hint kumaşı haline bürünmesine akıl erdiremiyorum.

Haklısınız arkadaşlar... olmuyorsa olmuyor Allah çocuğu da nasip etmiyor. Belki çocuk olursa kocam değişir diye çok düşündüm çok araştırdım int ten ama bir insan 7 sinde neyse 70 inde de odur...

Haklısınız arkadaşlar... olmuyorsa olmuyor Allah çocuğu da nasip etmiyor. Belki çocuk olursa kocam değişir diye çok düşündüm çok araştırdım int ten ama bir insan 7 sinde neyse 70 inde de odur...
aynenöyke ınan dahada kötü olur bu sefer cocuk var nasılsa boşanmaz dıyıp o evını bıle ayırmazsın sakın yapma

Kesinlikle katılıyorum. İyiki de çocuk olmamış. Kaynanayla oturmak bu eziyetleri herşeyi sersefil gibi çekmek tehdit etmeleri görümcelerimin vs artık yeter. Saygı ve sabır bi yere kadar. O da benim büyüklüğüm.. kocam onların bir sözünden çıkmıyor. Her dediklerini yapıyor.. kocam babamın yanında çalışıyor. Ayrılacaksın oradan dediler. Onayladı. Ve benim haberim olmadan..

Allah sabır versin ne diyecegimi bilemiyorum bendede var bitane ben ona kisaca 3cu bir arada diyorum ne yapmaya calissak isin icinden cikmaya calisiyor ama bosanmayi dusunmedim hic bi zaman bosanmak cozum degildir yavrunuzu dusunun derim duzelir akisina birakin ben oyle yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…