ben ona ve görümceme hep hediyeler aldım.çünkü kaynanam eşimi arıyor ve diyordu ki ablana para gönder hediye al. çünki onların borcu var deyip eşimi ikna ediyordu. görümce de aynı şekilde annesine hediyeler aldırtıyordu . eşim her seferin de isteklerini yapıyordu. benim rızam olma sa da yapıyorudu. çünkü ailesinin ihtiyacı varmışşşş..beni de ilgisizlikle suçluyordu. sabedip allaha havale ettim. 2tane çocuk var.onlara karşı cok mükemmel bir baba. beni de kırmaz fakat konu ailesiolunca toz kondurmazdı. ta ki 2017 de kaynanam çok fena hastalandı. yatış önerdiler.birinin yanında kalması lazım.ben dedim ki 11 aylık oğlum var geceleri emiyor biliyorsun . gündüz çocuğa baksın ben kalayım yada ben çocuğuma bakayım o kalsın dedim. kocam hemen ablasını aradı annemi artvin merkeze yatışı yapılacak gel dedi.12 arabasına yetişirsen 3 e gelirsin dedi ister kal ister çocuğa bak dedi.cevap BEN HASTANEYE GELEMEM. BEN EVİMİ BIRAKAKAMMM. bu kapak 1 herkes şooook. bu rada görümcenin kredi borcu bitti.hatta artıda para biriktirmeye başlamış. ihtiyacı kalmadı yani
kapak 2 hemen o öve öve bitiremediği hediyelere boğduğu büyük gelinini aradı ..o kesin gelirdi çünki .... sonuç telefonu açmadı bile. kaynımla konuştular . bekliyoruzbize dönüş yapacak sonuç işleri yoğunmuş gelemezmişşşş
imza karşılığı yatışır eddettik. evden günlük gidip geliptedav yaıldı 20 gün boyunca. ben de götürdüm eşim izin alamadığı zamnlarda biri kucağımda bi11 ay diğeri 4 yaşında elimde.kıymetioldumm mu HAAAYIR. O GÜNE KADAR HİÇ HEDİYE ALMAYAN BANA BİŞEY YAPTIMI HSYIIIRR.
kapak 2 hemen o öve öve bitiremediği hediyelere boğduğu büyük gelinini aradı ..o kesin gelirdi çünki .... sonuç telefonu açmadı bile. kaynımla konuştular . bekliyoruzbize dönüş yapacak sonuç işleri yoğunmuş gelemezmişşşş
imza karşılığı yatışır eddettik. evden günlük gidip geliptedav yaıldı 20 gün boyunca. ben de götürdüm eşim izin alamadığı zamnlarda biri kucağımda bi11 ay diğeri 4 yaşında elimde.kıymetioldumm mu HAAAYIR. O GÜNE KADAR HİÇ HEDİYE ALMAYAN BANA BİŞEY YAPTIMI HSYIIIRR.