Kaynana

ben ona ve görümceme hep hediyeler aldım.çünkü kaynanam eşimi arıyor ve diyordu ki ablana para gönder hediye al. çünki onların borcu var deyip eşimi ikna ediyordu. görümce de aynı şekilde annesine hediyeler aldırtıyordu . eşim her seferin de isteklerini yapıyordu. benim rızam olma sa da yapıyorudu. çünkü ailesinin ihtiyacı varmışşşş..beni de ilgisizlikle suçluyordu. sabedip allaha havale ettim. 2tane çocuk var.onlara karşı cok mükemmel bir baba. beni de kırmaz fakat konu ailesiolunca toz kondurmazdı. ta ki 2017 de kaynanam çok fena hastalandı. yatış önerdiler.birinin yanında kalması lazım.ben dedim ki 11 aylık oğlum var geceleri emiyor biliyorsun . gündüz çocuğa baksın ben kalayım yada ben çocuğuma bakayım o kalsın dedim. kocam hemen ablasını aradı annemi artvin merkeze yatışı yapılacak gel dedi.12 arabasına yetişirsen 3 e gelirsin dedi ister kal ister çocuğa bak dedi.cevap BEN HASTANEYE GELEMEM. BEN EVİMİ BIRAKAKAMMM. bu kapak 1 herkes şooook. bu rada görümcenin kredi borcu bitti.hatta artıda para biriktirmeye başlamış. ihtiyacı kalmadı yani
kapak 2 hemen o öve öve bitiremediği hediyelere boğduğu büyük gelinini aradı ..o kesin gelirdi çünki .... sonuç telefonu açmadı bile. kaynımla konuştular . bekliyoruzbize dönüş yapacak sonuç işleri yoğunmuş gelemezmişşşş
imza karşılığı yatışır eddettik. evden günlük gidip geliptedav yaıldı 20 gün boyunca. ben de götürdüm eşim izin alamadığı zamnlarda biri kucağımda bi11 ay diğeri 4 yaşında elimde.kıymetioldumm mu HAAAYIR. O GÜNE KADAR HİÇ HEDİYE ALMAYAN BANA BİŞEY YAPTIMI HSYIIIRR.

diğer torunlarını hediyelere boğarken benimkilere naptı almamış olmamak için uyduruk şeyler o da her zaman değil. çok kırıldım.. 2018 yılı göz ameliyatı illede tuttturdu devlette bile yapılabiecek bir ameliyatı özelde yemin ederim 9 bin e yaptırdı. ve parası olduğu halde bize ödettirdi... bu kırılma noktas oldu eşim için o tarihten sonra bana istediğin yerden yazlık alallım dedi. bu arada yazlık bakıyorduk tabi kayınvalidem kendi istediği yerden aldırttmak üzereydi. eşim baktı biz ona sürekli masraf ediyoruz o ise sürekli abi ve lızkardeşine masraf ediyor. biz hediyelere boğarken bana hiç gelmiyor çocuklarıma ise ya gelmiyor yadauyduruk geliyor.

benim istediğim yerden yazlık ev aldık. hepsi surat bi karış. ne görümce ne de kaynana maddi durum iyi lduğu halde hedie almadılar. ben yıllarca içime atmaktan bunaldım.. 2019 da memlekete yazlığın olduğu yere tayin isteyelim dedim. eşim önce düşündü sonra tamam dedi. ama kimseye söylemeyelim dedi ...en son ayrılış yapacağında söyledik. çok ydiretti gitmeyelim diye. insan memlekette yaşamak istemezmi niye gurbette yaşamak isterki. eşim vaz geçmedi. önce yalvardı sonra duygu sömürüsü vs. geldik sınunda. bu arada ben yazlık için aldığım evde oturmak istedimhanıefendi orada oturamazmış orda oturacaksak bizle yaşamazmış vs sen bilirsin dedim. tabi ayrılmadı geldi yerşeşti yanımıza tadilat yapmak istedim olmaz dedi one ise .....yaptırmaya değmez bu eski ev dedi... eşim 20 bin lira geçmeden istediğini yap dedi kapak 3 eşim ünivers. 1 de babası ölmüş annesi okutmuş onu ondan vazgeçemiyor o zamn durumları kötüymüş sonradann köydeki evi ve serayı bizim düğün arefesinde satınca iyileşmiş durum

sonuç artık kananam 2020 yılında11 sene sonra kıymetimi anlamış görüküyor. eskiden gece vardiyasında çıkkınca çocukları durduramıyorum der beni uyutmazdı şimdi çocukları çıkarıp beni uyutuyor. gece vardiyası çıkışı kahvaltı hazırlıyor. eskiden hasta yatarken bile bi çorba pişirmezdi.eskiden ters cevap veriridişimdi surta bile yapsam demez bişey. ama memlekette zaten yorucu değil gece vardiyası rhat. ki eşim bana kıymet verince değişen okadar çok şey var ki..ama yapmacık ve içimde biriken çok şey var en son görümce azarlamış onu... eltim 2 3 ayda bir arar 2 dk konuşmaz bile. hala beraber yaşıyoruz çok bunaldım ne yapmam lazım

sonuç artık kananam 2020 yılında11 sene sonra kıymetimi anlamış görüküyor. eskiden gece vardiyasında çıkkınca çocukları durduramıyorum der beni uyutmazdı şimdi çocukları çıkarıp beni uyutuyor. gece vardiyası çıkışı kahvaltı hazırlıyor. eskiden hasta yatarken bile bi çorba pişirmezdi.eskiden ters cevap veriridişimdi surta bile yapsam demez bişey. ama memlekette zaten yorucu değil gece vardiyası rhat. ki eşim bana kıymet verince değişen okadar çok şey var ki..ama yapmacık ve içimde biriken çok şey var en son görümce azarlamış onu... eltim 2 3 ayda bir arar 2 dk konuşmaz bile. hala beraber yaşıyoruz çok bunaldım ne yapmam lazım
Sonuç olarak her şey yoluna girmiş. Tekrar başa mı Sarıcan.yada eşine söyle annesini mi kov dicem . Zaten alışmişsin. Sabırlı ol.eşin artık yanında kıymetini bilen biri.kaynanan düzelmiş arada olur kırgınlık geçer.

Bacım bunların hepsi aynı. İster farklı ülkede yaşa ister dibinde otursun istersen de aynı ülkede 10 saat uzak ilde yaşa karışacaklar.
İlk tanışma anından itibaren mesafe koyulması taraftarıyım ben. Eşinle de konuşup halletmelisin bu konuyu yoksa tek taraflı olmuyor ne yazıkki. Şimdi ileride sende kv olacaksın sana da yaparlar diyen tayfa çıkacaktır eminim. Çocuğu doğuran kv ama birey olan eşin.
Ben kv dahası eş ailesi ile fazla mıçmıç olan bir gelin olmadım hiç yapı gereği olmam da. Kv birgün birşey söylemişti bende "senin oğlunsa benim de bunca zamandır tanıdığım bir birey ve eşim ne düşündüğünü gayet iyi biliyorum" dedim kapattı ağzını oturdu.

Benim derdim aslinda evlenmeden once az az goze batmayan sekilde baslamisti o zamanlar cok takmiyordum.bu arada ablamla eltiyiz kaynanamin dunur olarak sadece bizim ailemiz var kizi yok maalesef belki olsa bizi biraz anlardi.kaynanamin aslinda gorundugu gibi anlayisli biri olmadigini lohusalik donemimde anladim.oncesinde surekli arayp bizi cagirmasi rahtsiz ediyordu ama cok degil.evimiz 15 dklik mesafede kaynanama.dogum yaptim eve geldik annem kalcak 40im cikana kadar hatta bunu kendide soylemisti sanki kendisi soylemems gibi aksam kalayim dedi bende anbem kalcak dedim bipmiyorum dogumdan sonra eve gelince kaynanamin her yaptigi gozume batmaya basladi ve normalde sen sakrak olan ben gulmemeye basladim sanirim biraz depresyon donemi oldu bende.sagolsun esimun ailesi bu halimi onlari istemiyorum evde diye dusunduler esim de bi ara oyle dusundu bana tavir yapti ama ben babamada terstim ozellikle babama ve kaynanama.bi aksam aglama krizim tuttu ama oyle boyle degil aglamam gecmeyince kaynanam gelip bana kizcakmis bide bana oyle siyluyor sonra.esim disari cikmisti bana tavir yapip kaldiramadim aglamaya basladim elimde olan bisey degildi yani.ertesi gun sanki sucluymusum gibi herkesten ozur diledim kaynanam bana sarildi ben anlayisliyim falan dedi o an gercekten oyle oldugunu dusundum.bikac saat sinra bana evde ikimiz variz sadece eger ben bu olanlari ogluma soyleseydim seni annene teslim eder evine gonderirdi dedi bana.bi kere de ben salonda uyurken habersiz misafirle geldi bende daginigim sonucta kizdim niye hbr vermiyorsun diye.yani olanlar bu ben zaten zorlaniyorum o tutup banna bu lafi ediyor yok annem ona canini sıkcak biseyler demis ki benin annem asla oyle konusmaz olayi o kadar yanlis anlamiski ama o anneme dogumda benim icin aglamadi kendisi agladi diye anneme gaddar diyebiliyor cunku benim annemin kalbi yok kirilmaz.bi gun bebegimi emziriyorum annem bana elma tabagi yapar getirirdi sagolsun kaynanam gunduz benim yanimdaydi emziriyordum gitti kendine elma getirmis kesip yiyot bana hic sormadi bile sonra da en son dilimi getirdi bana zahmet edip.dogum yapmadan once bana bi kere sen iyiysen iyiyim kotuysen kotuyum demisti gercekten oyleymis.ben hayatimda bu kadar tutarsiz soyledigini inkar eden birini gormedim cok sonra bama ettigi lafi niye soyledigini sordum kotu bi noyetle soylemedim dedi o laf ne niyetle soylenir ki baska simdilik bu kadar anlatiyorum bu arada kiskancta annem bize geldiginde onu da cagirmak zorundaymisiz gibi davraniyor onceleri seviyordum artik sevmiyorum bunlari esime de anlattim esim sagolsun sen yalan soylemezsin dedi bana.
Ablanızla nasılsınız ya

Hem öyle yap hemde kendini hiç birşeyin üzmesine izin verme kendine değer ver, yüzleşsen ne olacak ben ne kavgalar ettim saygı çerçevesinde, ama ne oldu eşimle soğukluklar yaşadık evimize girince bile, önce bir bak seni yargılayan kim, seni ne kadar tanıyor da hakkında konuşuyor, sen kimsin de yani içinden, bırak annesi arayınca eşin anlatsın ne yaptığını, sende sessizce dinle de annen seni ne kadar düşünüyor hayatım çok seviniyorum senin adına de.. zor gelecek başta ama bir saatten sonra eşinde annesine karşı normal konuşacak normal davranacak sende içten içe sinir olmamayı öğreneceksin, yani dikkati annesine değil kendi üstüne çek mutluluklar :KK200:
Konu sahibi bende böyle davrandiigmdan beri eşimle aramız düzeldi. Kim kötüler kim gerçekleri devamlı yüzüne vurursa o kötü olur. Eşim annesine birsey için kızdığında ben diyorum ki annen bilerek yapmamıştır akıl edememiştir düşünmemiştir onu savunuyorum yani o daha cok sinir olup ne alakası var söyle böyle diye anlatarak kendi gerçekleri daha iyi duyuyor kendi ağzından. Hele ayrı ülkede ohooo tek yapacağın politik olmak

Ülkeler bile farklı nasıl fırsat bulup tartjsiyorsunuz. Sizde az değilsiniz gibi sanki. Tehdit ettim falan yazmanız, yok kocayı ďeğıstirme esprisi.

Back
X