Kaynana

Off bi de o var dimi. Ben düzenli işe falan gircem. Eşim yogun çalışıyor ve cıdden cok yoruluyor. O yüzden sürekli git gel olmuyor ki
Ben 6 gün çalışıyorum, ve henüz nişanlıyım daha şimdiden hep gelip gitmemi istiyolar eltime gidiyo beni de çağrıyo (belki o kadın beni beklemiyo belki istemiyo belki kv kp ne evinin dağınık olmasından çekinmez ama benden çekinir neden rahatsız huzursuz edeyim) dedim benim işim yok siz torunlarınızı görün haftada 1 günüm tatil özel bişey olmadıktan sonra neden geleyim aa işte olur mu öyle şey seni beni var mı yahu anla işte kendimi geri çekiyorum dimi demek ki istemiyorum, bu seferde onu yapamazsa kendi çağırdığı günde gitmemi bekliyo ona da o gün işim var biz plan yaptık diyorum başka gün diyip kendisi de müsait olursa gidiyorum güzel vakit geçirip geliyorum sağolsunlar burdaki tecrübeli hanımlardan öğrendim bu davranışı evlenincede devam ettiricem

Kesinlikle her hafta ya da 2 hafta olsun aynı günlerde git onu görev gibi algılıyolar, bizimde her hafta yapılan bi yemek var illa o akşam bekliyolar gitmeyincede eee gelmediniz bugün mantı günüydü diyolar yahu öyle bir söz vermedim ki size afiyet olsun nişanlım isterse gelir diyorum

Görüşmek istememenizi anlıyorum eşinizin sizi bırakıp gitmesi de çok ayıp ama siz annesinin oğlunu günde kaç kere aradığına karışamazsınız. Günde iki kere çok değil ki ben kendi annemle günde iki kere konuşuyorum eşim bana çok konuşuyorsun dese höst derim. Bu durumda önemli olan telefonda konuşurken sizinle geçireceği vakitten kısıtlayıp konuşuyorsa o zaman tabiki uyarun eşinizi biz çay içerken tv izlerken telefonda konuşmanı istemiyorum diye.

Off ben açık açok dedım ki ben kadın oturmalarını sevmıyorum dedim. 40 50 60 yasındaki kadınlarla oturup yemek muabbetı yapmayı sevmiyorum. Ee sen de kadınsın artık dedi. Eşim sıkıldığımı falan anlıyor o yüzden bana ısrar etmiyor. Birde alısmamısım. Sabit bir yerde kalınca daralıyorum. Baskasının evınde rahat edemiyorum. Sende alıstırma bence. Ayrıca kesınlıkle evini uzak tut. Bak yakın tutsak hergun kavga edıyoduk.iyiki uzagım

Ee yanı. Ben bir kez cagirdim aılesıni baska da calısmadım. Kı esımı 2 3 saat görüyorum yogun calısıyo. Onlara gıdınce de saatlerce kalmıyoruz

Öyle de nasıl dıyım annesı bebek gıbı davranıyor eşime. Baktım eşimin msjlara kuzum gece yatarken üstünüzü giydiniz mi falan. Yanı ben bılerek bu hafta calısmadıgımı söylemedim ama esım söylemis.herseyden haberı olması benı rahatsız ettı

Uzak ama pek bişey ifade etmiyo mümkün oldukça hem ruhen hem bedenen uzakta olmaya çalışıyorum, başlarda çok sevmiştim kötü biri de değildir hakkını yiyemem ama baskın karakter nazla niyazla üzülürüm kırılırım diyerek bişeyleri yaptırıp herkesi etkisine almaya çalışan biri hep kendi adetleri kendi dedikleri olsun isteyen biri ee birazda ayrımcılık yapıp haksızlık yapınca (benim hiç gelemediğim bir konu) ,bana hep anlayışlı kızım sessiz kızım tarzında davranınca kendimi kötü hissettim ve ister istemez dişimi çıkarmadım boş şeylerden sorun çıkmasın diye sorsan her ne yaptıysa herkesi düşündüğünden yaptı ama beni düşündüğünü hiç sanmıyorum öyle işte

Sorun kayınvalidenizde değil eşinizde. Bence çok sert bi konuşma yapın neden sizin her yaptığınızdan annesinin haberi oluyormuş diye sorun. Kendİ yaptığını anlatsın ama seni anlatmasına gerek yok ayrıca kayınvalideniz iyi değil aşırı kontrolcü bi insan. Şimdi sesiniz çıkmadığı için iyi sanıyorsunuz ama eşiniz eğer sizi dinleyip anlatmamaya başlarsa kontrol edemediği için sinirlenip tavrının değiştiğini göreceksiniz.

Hahha bızımkı gıbı aynısı. Tatlı kadın aslında sevıyorum ama fazla gorusmek benı sıkıyor. Bızımkı de asırı ısrarı sevıyor ve ben ısrardan nefret ederim. Mesafeli olmak en ıyısı kesınlıkle
Mesafeli olunca herkes her ıstedıgıni yaptıramıyor ve dıyemıyor

İşte ben buna kızdım. Ben ne guzel ıse gıtmıycem haberı yok ıkı gun bızı cagirmaz kafam rahat dıyorum. Kadının sınav sonucumdan, ıse gıtmedıgımden aklınıza ne gelırse herseyden haberı var. Mesela eşim dun ıs gorusmesıne gıtcek kac kez aradı. Alt tarafı ıs gorusmesi. Benı onlara goturmesını benım orda oturmamış söyledi.Ama esım ders calısıyor demıs. Allahtan ugrascak seylerı, bahanem var.Böyle yaparsa esıme de bırsey söylemıycem. Ve kandilde bızım haberimiz yok gelırız dıye hazırlık yapıyor ama eısm yorgunum gelmeyiz demıs. Yanı her kandilde falan gidemeyiz ki. Sonra bı ton hazırlık yaptım dıyor. Ama bı sor bıze önce belkı ısımız var.Eşimi 2 kez bensız yolladım 1 saat sonra cıktı geldı. Bensızde durmuyor aklı bende oluyormus. E dur nolcak özlem gıder dıyorum. Hatta dun özlemısım ailemle zaman gecırmeyı dedi. Bende cıddı cıddı gıt 1 2 gun kal orda dedım. Cok cıddıyım kalsın 1 2 gun nolcak. Her dakka özledım de özledım.

Kadın seni suçlayıcı konuşmamış gördün mü?
Benim huyum böyle demiş. Izin günlerinde olan yaparsın, eşin de sana uyar ama bu aralar vaka sayısının önüne geçilemiyor.

Aynen öyle

Kadın seni suçlayıcı konuşmamış gördün mü?
Benim huyum böyle demiş. Izin günlerinde olan yaparsın, eşin de sana uyar ama bu aralar vaka sayısının önüne geçilemiyor.
Ona vaka var desem bırsey olmaz derki. Bende evden cıkmıyorum. Eşim gun boyu insanla ıc ıce. Evlerinde 90 yasında ninesi var. Normalde misafir kabul etmiyorlar. Ama bız harıc tabı bıze hep gelın dıyorlar. Bırsey olmaz dıyorlar

Hayır kadın iyi. Ama ogullarına aşırı düşkün. Hergün illa konusacak.Eşimde çok düşkün. Tek gitti eşim oraya. En azından evde dersime çalışırım. Ordada oturcam sonucta
Kadın ıyıyse sorun ne esın senı zorlamıyormus gıt dıye. Araması senı neden rahatsız edıyorkı. Annem benı gunde kırk kere arar o aramasa ben ararım esım bunu prroblem etse olay cıkararım. Benımde oglum var bende onu ararım buyunce gelın hanım aramamdan rahatsız olsa yıne kızarım herkes evladıyla konusur. Gunde 2 3 te abartı degıl su erkeklerle evlenınce annelerı oldugunu unutmayın tapulamıyorsunuz adamları. Baska bı sorunun varsa onu bilemem

Esiniz sizi de goturmeye mecbur kilmiyorsa birakin kendi gitsin, size bir etkisi yoksa. Maalesef bizde ana ogul bagimli iliskisi cok sık goruluyor, sonradan da degismesi imkansiza yakin.

Tamamda evde ne oldu ne bıttı herseyı bılıyor. Mesela ben sınav sonucumu söylemeden esım herseyı söyluyor. Mesela eve masa alcaz. Eşim bızımkıler at fotosunu dıyor. Ya dedim bız kullancaz.ev tutcaz son onlara gösterdik. İlla onlarda begencek. Yanı herseye onları katıyor ama ben kullanacagım. Ya oglunu arasın ama ben evde ne oldu kım geldı kım gıttı herseyı bilsin istemiyorum. Annemin parmagı sıkıstı hastaneye gıttık. Kadının bundan haberi var, annenlerin o gun geldıgınden falan herseyden haberı var. Ben bunu sevmıyorum. Yarın kardesım gelcek söylemıycem esıme. Gıdıp annesıne söyluyor herseyı

Esiniz sizi de goturmeye mecbur kilmiyorsa birakin kendi gitsin, size bir etkisi yoksa. Maalesef bizde ana ogul bagimli iliskisi cok sık goruluyor, sonradan da degismesi imkansiza yakin.
Kesinlikle degısmez. Baskı bazen yapıyor yapmaz mı. Dün yapmadı Allahtan. Cunku evde degıldı dısardaydı. Ya ben sundan da rahatsızım eşimi arıyor tamamda arasın. Ama kadının herseyden haberı oluyor. Hergun kım geldi kim gitti noldu. Gecen annemler geldı annemın parmagı sıkıstı falan. Kadın bunu bıle duymus.Yanı esım herseyi rapor edıyor ben bunu sevmiyorum. Gece mesaj atıyo üstünüz sıkı giyin. Sürekli bir mesaj sunu bunu yapın. Ben bunu sevmiyorum

Mesela kaynananiz hergun kım geldı kım gıttı noldu hepsinden haberı var. Bunu nasıl engellicem

E ozman sorun es te esınle konus aıle oldugunuzu kımseden bısey duymak ıstemedıgınızı gerekırse sızın soyleyecegınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…