- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.279
- 548
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Haftada bir iki iyi. Ama virüs zamanı hiç gitmemek lazım. Eşinle konuş. Ona daha yeni evli olduğunuzu ve beraber vakit geçirmeye ihtiyacınız olduğunu söyle. Çekingen bir insan olduğunu kendi annene bile çok gitmediğini evine alışmak istediğini anlat. Sakin suçlayıcı konuşma. Seni anlayacigini düşünüyorum.Ben haftada 1yada 2kez gıdıyorum. Ama Sureklı gıtmek ıstemıyorum. Onlar Sureklı mıç mıç ıstıyorlar. Mesela bugun eşim benı goturse ögleden taa aksama kadar orda olacaktım
Evlendikten sonra değere biniyo analar. Ben bunu anladım artık.Sürekli yanyana olmak istiyor. Eşim gitti orda. Aksam 9 da falan anca gelır. Ki bekarken eşim odasından çıkmayan bir insandı.
Her gün konuşsun size ne? Bende annemle her gün konuşuyorum. Çoğu zaman eşimin haberi bile olmuyor. Kızlar anneleriyle konuşurken sorun yok erkekler konuşamaz mi ?Hayır kadın iyi. Ama ogullarına aşırı düşkün. Hergün illa konusacak.Eşimde çok düşkün. Tek gitti eşim oraya. En azından evde dersime çalışırım. Ordada oturcam sonucta
böyle demeniz cok uzucu, bence kendinize cidden dert uretiyorsunuzİnşallah baska sehre gıderız.
Dün normalde 8 9 da gelecegim dıyordu. Bi baktım 1 saat geceden gelmıs. Aklı bende kalmıs. Annesıyle konustum telefonda. Sız bana bakmayın. Bana kalsa hergun gelın derım dedi. Ben demıstım annesıne kargo bekliyordum ondan gelmedim dıye. Yanı ben ızın gunlerı de yalnız kalıp gezmek istiyorum. Cunku haftada sadece 1gun ıznı varHaftada bir iki iyi. Ama virüs zamanı hiç gitmemek lazım. Eşinle konuş. Ona daha yeni evli olduğunuzu ve beraber vakit geçirmeye ihtiyacınız olduğunu söyle. Çekingen bir insan olduğunu kendi annene bile çok gitmediğini evine alışmak istediğini anlat. Sakin suçlayıcı konuşma. Seni anlayacigini düşünüyorum.
Ama ısrar ediyor bana. Gercı Sureklı oturunca sıkıldugımı anlamıs.Dün ısrar etmediGitmek zorunda değilsin eşin gitsin sen gitme
Kesinlikle. Dün eşim dıyor ailemle vakıt gecırmeyı özlemısım. Bende cıddı cıddı dedım ıstersen gıt 1 2 gun kal dedım. Ama kardesı ve o normalde hep odalarına cekılır, odada otururdu. Bende bunu anlamıyorum. Dün ben gıtmedım. 1saat sonra geldı. Neymıs aklı bende kalmıs.Evlendikten sonra değere biniyo analar. Ben bunu anladım artık.
Başka çocuk oluncada onlar geldi , geliyo siz niye gelmiyosunuz oluyoAynen benimki de iyi ve sen yine şanslisin başka çocukları da var bizde başka çocuk da yok ilgi direk bizde
Bence kötü yapmadın o her çağırdığında gitmek yerine başka zaman kendin ara git ki sürekli kendisinin çağırdığında gidilcek diye bir düzen var sanmasınBugun gıtmedım kötü mü yaptım bilmiyorum. Gecen ıznındede gıtmedık.Valaa hep ıstıyorkı yanyana olalım. Gercekten atanırsam da bu yuzden bu sehre gelmıycem. Insanı cok sıkıyo
Off bi de o var dimi. Ben düzenli işe falan gircem. Eşim yogun çalışıyor ve cıdden cok yoruluyor. O yüzden sürekli git gel olmuyor kiBaşka çocuk oluncada onlar geldi , geliyo siz niye gelmiyosunuz oluyo
Haklısınız. Bir de mesela cumaları eşim izinli. 2 hafta önce cuma kahvaltıya gittik onlara. Ben hep her cuma degil farklı günlerde gidelim istiyorum ki hep görev gibi olmasın. Dün annesi geçen kandilde çagırdı. Hazırlık yapmış. Hazırlık yaptıgını eşime söylese üzülürdü eşim. Kandil diye bizi beklemişler. Eşime gelecek misiniz bugün demişti ama eşim yorgunum demişti gene hazırlık yapmıs annesı beklemısBence kötü yapmadın o her çağırdığında gitmek yerine başka zaman kendin ara git ki sürekli kendisinin çağırdığında gidilcek diye bir düzen var sanmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?