Korona sadece size bize varKorona?
kendi annen olsa üç dört gün değil daha fazla kalmasını isteyeceksin buna yemin edebilirim ama kanitlayamamKaynanam sürekli bize gelmek istiyor farklı şehirlerdeyiz ama geliyorlar birde üç dört günden aşağı durmuyorlar bende yatıya kalmalarını istemiyorum ne yapabilirim
Komşuları olsam şikayet ederek kurtarırdım konu sahibini.Korona sadece size bize var
Söyledim oda aynı fikirde geldiklerinde yemek iş hepsi bana bakıyor çocuğumla bile ilgilenemiyorumKaynana konusu olunca balıklaka dalıyorum
Eşinize söylediniz mi ne diyor bu konuda ?
İhbar ederken numaramız şehrimiz cikiyormuymus kiKomşuları olsam şikayet ederek kurtarırdım konu sahibini.
O zaman isler değişir tek gelse tamam yeğen sevmeye gelecek ama toplu olmaz hele ki korana dönemi daha tehlikeliBenim küçük çocuğum var geldiğinde asla kendileri gelmiyo hala teyze toplayıp geliyor çocuğumu bile uyutamıyorum her ay her hafta gelmek isiyor ben virüs var diye kendim çıkmıyorum dışarıya onlar birde geldiklerinde eşime sürekli gezdir diyorlar
Umrumda değil.İhbar ederken numaramız şehrimiz cikiyormuymus ki
Yakında komşularda şikayetçi olacak on kişi rahat oluyorKomşuları olsam şikayet ederek kurtarırdım konu sahibini.
O zaman eşiniz annesine böyle bir zamanda misafir kabul etmek istemediğinzi söylesn annesine.. Fikirde birlik güzel önemli olan icraate dökmekSöyledim oda aynı fikirde geldiklerinde yemek iş hepsi bana bakıyor çocuğumla bile ilgilenemiyorum
Yok şunu demek istedim.Umrumda değil.
Kusura bakma ama inşallah şikayet ederler de anasına gıkı çıkmayan kocan paşa paşa öder. Cebinden para çıkınca anlar anca.Yakında komşularda şikayetçi olacak on kişi rahat oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?