Kaynana

• Konu Sahibi Konu Sahibi hayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Neden istemiyorsunuz bu nokta önemli sonuçta eşinizin ailesi ve farklı bir şehirden geliyorlarsa nerede konaklamalarını uygun görüyorsunuz otelde mi ?

Benim küçük çocuğum var geldiğinde asla kendileri gelmiyo hala teyze toplayıp geliyor çocuğumu bile uyutamıyorum her ay her hafta gelmek isiyor ben virüs var diye kendim çıkmıyorum dışarıya onlar birde geldiklerinde eşime sürekli gezdir diyorlar

Kaynana konusu olunca balıklaka dalıyorum
Eşinize söylediniz mi ne diyor bu konuda ?

Kaynanam sürekli bize gelmek istiyor farklı şehirlerdeyiz ama geliyorlar birde üç dört günden aşağı durmuyorlar bende yatıya kalmalarını istemiyorum ne yapabilirim
kendi annen olsa üç dört gün değil daha fazla kalmasını isteyeceksin buna yemin edebilirim ama kanitlayamam

O zaman isler değişir tek gelse tamam yeğen sevmeye gelecek ama toplu olmaz hele ki korana dönemi daha tehlikeli

Başka zaman olsa yine neyse derim de pandemi var yahu. Bu ne rahatlık? Her yer kapalı, sokak kısıtlaması var nereyi gezeceklermiş? Yaşlanınca inşallah böyle saçmalıklar yapmam Allahım sen affet.

Söyledim oda aynı fikirde geldiklerinde yemek iş hepsi bana bakıyor çocuğumla bile ilgilenemiyorum
O zaman eşiniz annesine böyle bir zamanda misafir kabul etmek istemediğinzi söylesn annesine.. Fikirde birlik güzel önemli olan icraate dökmek

Soule yapın eşiniz annenize uygun dille misafirligin yasak oldugunu ve kapıcının yöneticinin uyardığını uyarılara uymazsaniz sikayet edeceğini söylesin çünkü en son haberlerde bazı yöneticilerin şikayet edebileceğini ettigini söylemişti

Yakında komşularda şikayetçi olacak on kişi rahat oluyor
Kusura bakma ama inşallah şikayet ederler de anasına gıkı çıkmayan kocan paşa paşa öder. Cebinden para çıkınca anlar anca.

Hönk hönk öksür yanlarında hapşır yılış yapış hebele hübele yürü kaçarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…