Eşinin umrunda olacak. Tek laf etmediğine göre yeterince umrunda değil.Geçen gelmek istediler kocasının işi varmış eşime almaya gel dedile kaç saatlik yok eşim direk işten çıktı uykuzuz onları almaya giderken kaza yaptı ama umurlarında bile değil
Yalnız, hala eşinde tık yok.Gelmeyin diyemiyoruz açık açıkne ben nede o ben dolaylı yollardan durum atıyorum gene anlamıyor zaten geçen seferd kaynanam bulaştırdı virüsü ufacık çocuğum hasta oldu
Eşin diyorum eşin, huuuu.Eşim ona söyledi sürekli geziyorsun diye allaha emanet diyip durdu al gördün allama emaneti dedi oda ama bu kadın hastalıklı hiçbişeyden anlamıyor birazda kendinin düşünmesi lazım hiç sormuyor geliceği zaman işiniz varmı yokmu düye yarın biz geliyoruz yada bugğn biz geliyoruz
Kızıyor çok ama yüzüne bişey diyemiyor hemen herşeye küsüyorEşin diyorum eşin, huuuu.
Kaza geçirmiş, çocuğu virüs kapmış. Hala ağzını açıp gık diyemiyor anasına öyle mi? Demek anasının iki tribi, yalandan iki damla göz yaşı hepinizin sağlığından kıymetli. Bizimkiler telefonda görüyor anca, tabi bizimkiler ana baba değil. Bi tek eşininkiler.Kızıyor çok ama yüzüne bişey diyemiyor hemen herşeye küsüyor
Hergğn zaten görüntülü aranıyor torun görüceklermiş her aradığındada biz gelicez diyor ama ben gelin demiyorum sonra evde gelmemizi istemiyor diyormuş e bi zahmet biraz olsun anladı dedim ama gene aradı biz gelicez diye ne yüzsüz kadın bu ya eşim hiçbişey diyemiyor ben istemiyorum amaKaza geçirmiş, çocuğu virüs kapmış. Hala ağzını açıp gık diyemiyor anasına öyle mi? Demek anasının iki tribi, yalandan iki damla göz yaşı hepinizin sağlığından kıymetli. Bizimkiler telefonda görüyor anca, tabi bizimkiler ana baba değil. Bi tek eşininkiler.
Bizimde aynı tek kavgamız o gelmelerini istememem yatıya misafir sevmiyorum ev cırcuna oluyo beş aylık bebeğimle sabah kalktığımda onların uyanma keyfini bekliyorum mutfakta küçücuk çocukla oturuyorum yemek hazırlıyorum ekmek elden su göleden oluyo hiçbişeye yardım etmiyoBir sey bahane etmeye gerek yok.korona bugun var yarin yok ama kaynanan onune gecilmezse bir omur gelecek.bazilarinin kayinvalidesi evimde evim der asla baska yerde kalmayi sevmez ama bana da duse duse gelmeyi kalmayi hizmet edilmesini seven bir kaynana dustu maalesef.omur boyu bizimle yasa desem ertesi gun evini kapatir bana gelirdi o derece yani.
surat yaptim esimle kavga da ettim ama sonunda bu huylarindan vazgectiler.evliligimin ilk yillari hep bunlarin yuzunden huzursuzlukla gecti.kim olursa olsun ben sevmiyorum evimde yatili misafir.esimin annesi babasi diye istedigi gibi gelip kalma haklari oldugunu da dusunmuyorum.
yuzsuzluk yapana halden anlamayana ayni karsiligi vermek lazim.degilse insan yipranir hastalik sahibi olur onlara birsey olmaz.
Birde on kişiden aşağı gelmiyolar çocuğumu bile emziremiyorum biri giriyor biri çıkıyorBir sey bahane etmeye gerek yok.korona bugun var yarin yok ama kaynanan onune gecilmezse bir omur gelecek.bazilarinin kayinvalidesi evimde evim der asla baska yerde kalmayi sevmez ama bana da duse duse gelmeyi kalmayi hizmet edilmesini seven bir kaynana dustu maalesef.omur boyu bizimle yasa desem ertesi gun evini kapatir bana gelirdi o derece yani.
surat yaptim esimle kavga da ettim ama sonunda bu huylarindan vazgectiler.evliligimin ilk yillari hep bunlarin yuzunden huzursuzlukla gecti.kim olursa olsun ben sevmiyorum evimde yatili misafir.esimin annesi babasi diye istedigi gibi gelip kalma haklari oldugunu da dusunmuyorum.
yuzsuzluk yapana halden anlamayana ayni karsiligi vermek lazim.degilse insan yipranir hastalik sahibi olur onlara birsey olmaz.
On kisi ne yaa yuh artik! Benimkiler iki kisi oldugu halde evin icinde kisitlandigimi dusunur nefes alamaz hale gelirdim.oyle on kisi gelecek o evi baslarina geciririm daha neler.ben olsam esime derim bunu coz ya da ben yokum...Birde on kişiden aşağı gelmiyolar çocuğumu bile emziremiyorum biri giriyor biri çıkıyor
O zaman sen diyeceksin ya acik acik veya hareketlerinle belli ederek istemedigini.On kisi ne yaa yuh artik! Benimkiler iki kisi oldugu halde evin icinde kisitlandigimi dusunur nefes alamaz hale gelirdim.oyle on kisi gelecek o evi baslarina geciririm daha neler.ben olsam esime derim bunu coz ya da ben yokum...
Ya söylüyorum istemiyorum sürekli diye gelmelerine gene bişey demiyorum ama yatıya kalmak nedir ya hiç düşünmüyolar halimi gece uyuyamıyorum zaten yorgun oluyprum bide onlara hizmet et eşim anlıyorum ama açık açık gelmeyin diyemiyorum diyo
Şöyle düşün gelen eşinin değilde senin annenler olsaydı yine aynı tepkiyi verirmiydinKaynanam sürekli bize gelmek istiyor farklı şehirlerdeyiz ama geliyorlar birde üç dört günden aşağı durmuyorlar bende yatıya kalmalarını istemiyorum ne yapabilirim
Evet çünkü evde kimse varken rahat olmuyor ki onlar iki kişi gelmiyor daha fazla geliyolarŞöyle düşün gelen eşinin değilde senin annenler olsaydı yine aynı tepkiyi verirmiydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?