Tabi ki sende haklısın o zaman zaten pandemi dönemi meselam benim kayın validen iki sokak ötede oturuyor ama eşim pandemi var ihtiyacınız olursa telefon edin dedi en başta yazık kadın arada telefonla arar hâl hatır sorar bazen bizi çağırır ama kendi gelmez eşinin tarafonin da anlayışlı olması lazımEvet çünkü evde kimse varken rahat olmuyor ki onlar iki kişi gelmiyor daha fazla geliyolar
Biz farklı şehirlerde olmamıza rağmen her hafta gelmek canı istiyor ne yeni evliliğimden bişey anladım nede çocuğumdanTabi ki sende haklısın o zaman zaten pandemi dönemi meselam benim kayın validen iki sokak ötede oturuyor ama eşim pandemi var ihtiyacınız olursa telefon edin dedi en başta yazık kadın arada telefonla arar hâl hatır sorar bazen bizi çağırır ama kendi gelmez eşinin tarafonin da anlayışlı olması lazım
Senin durum vahim eşinin bu konuda birşey yapmadı lazım demekki yakın olsalar ohoo oBiz farklı şehirlerde olmamıza rağmen her hafta gelmek canı istiyor ne yeni evliliğimden bişey anladım nede çocuğumdan
Aynen öyle dün konuyu açtım gaza glip sen söylemezsen ben diycem diye sakın öyle bişey yapma diyor ben bıktım artık onlardan eşimde bunun farkında oda istemiyor ama bişey diyemiyor ne yazıkliSenin durum vahim eşinin bu konuda birşey yapmadı lazım demekki yakın olsalar ohoo o
Bilemedim gelenlerin düşünmesi lâzım diyeceğim de öyle bu şekilde ısrarla bir ahali toplanıp yük olmazlarAynen öyle dün konuyu açtım gaza glip sen söylemezsen ben diycem diye sakın öyle bişey yapma diyor ben bıktım artık onlardan eşimde bunun farkında oda istemiyor ama bişey diyemiyor ne yazıkli
Gelmezler inşallah gelicez derlerse bi araya bi laf sokup gelmelerini engelliycemBilemedim gelenlerin düşünmesi lâzım diyeceğim de öyle bu şekilde ısrarla bir ahali toplanıp yük olmazlar
Tehlikeli yani hastalık yayıldı hemdeGelmezler inşallah gelicez derlerse bi araya bi laf sokup gelmelerini engelliycem
Pandemideyiz amaNeden istemiyorsunuz bu nokta önemli sonuçta eşinizin ailesi ve farklı bir şehirden geliyorlarsa nerede konaklamalarını uygun görüyorsunuz otelde mi ?
Siz genel bir durumdan bahsetmişsiniz gibi anladim ben hep gelmek istiyor gelince de 3-4 gün kalıyor diye. Son zamanlarda olan bir durumsa zaten sizin de belirttiginiz pandemi durumunu kv ye de belirtirsiniz. Ben genel olarak onlarin gelmesini hiç istemiyorsunuz diye düşündüm covidden bağımsız olarakPandemideyiz ama
Normal zamanda zaten iki haftada falan gelmek istiyor şimdi pandemide gelmeleri çok yanlış daha biraz önce aradı ben gelicem yarın diyo inan gelin gidin bile demiyorumSiz genel bir durumdan bahsetmişsiniz gibi anladim ben hep gelmek istiyor gelince de 3-4 gün kalıyor diye. Son zamanlarda olan bir durumsa zaten sizin de belirttiginiz pandemi durumunu kv ye de belirtirsiniz. Ben genel olarak onlarin gelmesini hiç istemiyorsunuz diye düşündüm covidden bağımsız olarak
O zaman eşiniz konuşacak siz kötü olmayınNormal zamanda zaten iki haftada falan gelmek istiyor şimdi pandemide gelmeleri çok yanlış daha biraz önce aradı ben gelicem yarın diyo inan gelin gidin bile demiyorum
Bu koronada bir de milleti mi toplayıp geliyor. Pes yani. Eşinize söyleyin bu durumu ne ihmalkarlık kendilerini geçtim sizin hayatınızı riske sokuyorlarBenim küçük çocuğum var geldiğinde asla kendileri gelmiyo hala teyze toplayıp geliyor çocuğumu bile uyutamıyorum her ay her hafta gelmek isiyor ben virüs var diye kendim çıkmıyorum dışarıya onlar birde geldiklerinde eşime sürekli gezdir diyorlar
O hiçbirşey diyemiyo aman küsüverirlerO zaman eşiniz konuşacak siz kötü olmayın
O zaman gelecekler ağırlayacaksınız bunun bir çözümü yokO hiçbirşey diyemiyo aman küsüverirler
O zaman gelecekler ağırlayacaksınız bunun bir çözümü yok
O zaman gelecekler ağırlayacaksınız bunun bir çözümü yok
Hadi bakalım Allah kolaylık versinYüz göz yapıcam bakalım işe yarer inşallah
Amin inşallah geçen durum paylaştı covid var misafir kabul etmeyin misafirliğe gitmeyin diye evde diyomuş ki gelmemizi istemiyor sonra kaynım eşimi aramış böyle böyle diye o anlattı banada bende istemiyorum şu zamanda dedim ama yüzsüz işte yarın gelicekHadi bakalım Allah kolaylık versin
Yüzsüz insan kötü, yüzsüz kv daha da kötü valla, eş de laf geçiremiyorsa bizler zorlanıyoruz işteAmin inşallah geçen durum paylaştı covid var misafir kabul etmeyin misafirliğe gitmeyin diye evde diyomuş ki gelmemizi istemiyor sonra kaynım eşimi aramış böyle böyle diye o anlattı banada bende istemiyorum şu zamanda dedim ama yüzsüz işte yarın gelicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?