- 15 Ekim 2018
- 2.189
- 4.417
- 133
- Konu Sahibi duvarsaatii
-
Geçen gün uzanıyodu "ne olur oğlum gel yanıma yat küçükken babam işe gitse de annemle yatsam derdin hep ne olur gel biz ana oğuluz" dedi.
nelerle uğraşyoruz ya karısının yanında gel yanıma yat diyor.
Ben en çok bu cümleye şaşırdımEşim 30 yaşındanelerle uğraşyoruz ya karısının yanında gel yanıma yat diyor
Oldu bide ayağına yatırp sallasın uyutsun bari koca adamıEvliliğimin 5.yaşında gelen itiraf... :) Kv aynen şöyle bir cümle kurdu. "Kocadan bir şey göremeyince tüm ilgiyi çocuğuma verdim ondan bekledim. Bi de hasta büyüdü çok uğraştım şimdi de o beni çekmezse olmaz , çekecek." Görümce kadın olunca malum onda kocasini göremiyor. Varsa yoksa eşim... halbuki kp de iyi . Gıcıklığı kv yapıyor. Adama ne dese yapar.
Eşime Nazlarının sebebi buymuş. E ben ne yapayım?
Geçen gün uzanıyodu "ne olur oğlum gel yanıma yat küçükken babam işe gitse de annemle yatsam derdin hep ne olur gel biz ana oğuluz" dedi. Eşim anne olur mu öyle saçma şey diyip gitmedi tabi yanına. Eşim 30 yaşındanelerle uğraşyoruz ya karısının yanında gel yanıma yat diyor.
Yatabilir ilaki, yatamaz diye yazılı bir kural yok ama herşeyinde bir yakışığı varBen en çok bu cümleye şaşırdım
Biriniz karısı biriniz annesi
Karısının yanında annesinin yanına niye yatamasın adam?
Birbirinizin seçeneği değilsiniz ki
Bu yakışık herkese göre farklı amaYatabilir ilaki, yatamaz diye yazılı bir kural yok ama herşeyinde bir yakışığı var
Benim eşim girse annesinin koynuna sarmaş dolaş yatsalar tuhafıma gider açıkcası.
Bende küçükken en çok babama sarılıp uyumayı severdim, ama şuan yapsam oda tuhafıma gider
MutalakaBu yakışık herkese göre farklı ama
Sizin evde tuhaf karşılanır bizim evde karşılanmaz
Bu bizi de sizi de tuhaf yapmaz ki
İlişki dinamiklerimiz farklı sonuçta
Evliliğimin 5.yaşında gelen itiraf... :) Kv aynen şöyle bir cümle kurdu. "Kocadan bir şey göremeyince tüm ilgiyi çocuğuma verdim ondan bekledim. Bi de hasta büyüdü çok uğraştım şimdi de o beni çekmezse olmaz , çekecek." Görümce kadın olunca malum onda kocasini göremiyor. Varsa yoksa eşim... halbuki kp de iyi . Gıcıklığı kv yapıyor. Adama ne dese yapar.
Geçen gün uzanıyodu "ne olur oğlum gel yanıma yat küçükken babam işe gitse de annemle yatsam derdin hep ne olur gel biz ana oğuluz" dedi. Eşim anne olur mu öyle saçma şey diyip gitmedi tabi yanına. Eşim 30 yaşındanelerle uğraşyoruz ya karısının yanında gel yanıma yat diyor.
Boyle insanlarin hislerini oldukca anormal buluyorum. Oglu kucukken yatarlar anlarim da artik kazik kadar adam. Hasta midir nedir kadin?Evliliğimin 5.yaşında gelen itiraf... :) Kv aynen şöyle bir cümle kurdu. "Kocadan bir şey göremeyince tüm ilgiyi çocuğuma verdim ondan bekledim. Bi de hasta büyüdü çok uğraştım şimdi de o beni çekmezse olmaz , çekecek." Görümce kadın olunca malum onda kocasini göremiyor. Varsa yoksa eşim... halbuki kp de iyi . Gıcıklığı kv yapıyor. Adama ne dese yapar.
Yanıma yat demesini neden bu kadar garipsediniz ki? Sizin yanınızda olunca ne oluyor? Gece benimle uyuyu kastetmemistir herhalde, o an içindir.
32 yaşında ve evliyim arada babam, koltukta uzanıyorken yanına sokulurum, küçükken bu şekilde bana çok masal anlatırdi onları konuşur güleriz. Eşimin de evde olduğu zamanlar olmuştur. Ayıp mı etmiş oluyorum şimdi kendisine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?