Kaynana

Yanıma yat demesini neden bu kadar garipsediniz ki? Sizin yanınızda olunca ne oluyor? Gece benimle uyuyu kastetmemistir herhalde, o an içindir.

32 yaşında ve evliyim arada babam, koltukta uzanıyorken yanına sokulurum, küçükken bu şekilde bana çok masal anlatırdi onları konuşur güleriz. Eşimin de evde olduğu zamanlar olmuştur. Ayıp mı etmiş oluyorum şimdi kendisine?

Babam yok . Ben 2 yaşındayken vefat etmis o yüzden sizin orneginizi anlayamayacağim.

Boyle insanlarin hislerini oldukca anormal buluyorum. Oglu kucukken yatarlar anlarim da artik kazik kadar adam. Hasta midir nedir kadin?
Ha bu arada tuhaf karsiladigim cocuguna sarilmak istemesi degil beni cekmek zorunda diye cirkin bir lafi alenen soylemesi.

Eşim boyle şeylere hic cevap vermez dedigini de yapmaz. O gece de yatmayınca . Suratı bir düştü . Sinirden resmen patlayacakti . Afra tafra yapti ofladı. Wcye gitti . Geldi uyudu.

Eşim boyle şeylere hic cevap vermez dedigini de yapmaz. O gece de yatmayınca . Suratı bir düştü . Sinirden resmen patlayacakti . Afra tafra yapti ofladı. Wcye gitti . Geldi uyudu.
Ya insan annesine sarilip uzanabilir tabi ki ama gece de onunla yatmadi diye tavir yapmasi cocukca🤷‍♀️

Açıkçası ben herkes güler sohbet döner diye yazmıştim :D ama beni haksız bulanlar var aramızda şaşırdim. Bir de o açıdan bakayım .

Bu gece karınla yatma benımle yat dememıs. Ne olacak annesi o bir anne evladına sarılıp uzanmak ıstemiş ne varki bunda cok mu 😯 kendi adıma babamın annemın yanına uzanıp sarılamazmıyım yani? Anneyim o yuzden mi böyle düşünüyorum bilemiyorum ama bu cok normal birsey

Uzanıverseydi yanına on onbeş dakika, gönlünü etseydi kadının ne olurdu? Benim eşim annesine böyle davransa kızarım ben. Anne yahu, ufacık bir şey için kalbi kırılır mı?

Bu gece karınla yatma benımle yat dememıs. Ne olacak annesi o bir anne evladına sarılıp uzanmak ıstemiş ne varki bunda cok mu 😯 kendi adıma babamın annemın yanına uzanıp sarılamazmıyım yani? Anneyim o yuzden mi böyle düşünüyorum bilemiyorum ama bu cok normal birsey
Uyuma anlamında yat dedi :) zaten olay o .

Evliliğimin 5.yaşında gelen itiraf... :) Kv aynen şöyle bir cümle kurdu. "Kocadan bir şey göremeyince tüm ilgiyi çocuğuma verdim ondan bekledim. Bi de hasta büyüdü çok uğraştım şimdi de o beni çekmezse olmaz , çekecek." Görümce kadın olunca malum onda kocasini göremiyor. Varsa yoksa eşim... halbuki kp de iyi . Gıcıklığı kv yapıyor. Adama ne dese yapar.

Eşime Nazlarının sebebi buymuş. E ben ne yapayım?

Geçen gün uzanıyodu "ne olur oğlum gel yanıma yat küçükken babam işe gitse de annemle yatsam derdin hep ne olur gel biz ana oğuluz" dedi. Eşim anne olur mu öyle saçma şey diyip gitmedi tabi yanına. Eşim 30 yaşında :KK70: nelerle uğraşyoruz ya karısının yanında gel yanıma yat diyor.
Kayınvalideniz abartmış Tm oğlunu öpsün sarılsın da gel bu gece benle yat ne demek her şeyin bir usulü var kazık kadar adam olmuş valla mesafeyi esiniz koyacak sizlik bir durum yok, sizde kayınvalidenizle saygı çerçevesinde mesafeli durun yoksa tüm sınırları ihlal eder hayatınız cehenneme döner

Evliliğimin 5.yaşında gelen itiraf... :) Kv aynen şöyle bir cümle kurdu. "Kocadan bir şey göremeyince tüm ilgiyi çocuğuma verdim ondan bekledim. Bi de hasta büyüdü çok uğraştım şimdi de o beni çekmezse olmaz , çekecek." Görümce kadın olunca malum onda kocasini göremiyor. Varsa yoksa eşim... halbuki kp de iyi . Gıcıklığı kv yapıyor. Adama ne dese yapar.

Geçen gün uzanıyodu "ne olur oğlum gel yanıma yat küçükken babam işe gitse de annemle yatsam derdin hep ne olur gel biz ana oğuluz" dedi. Eşim anne olur mu öyle saçma şey diyip gitmedi tabi yanına. Eşim 30 yaşında :D nelerle uğraşyoruz ya karısının yanında gel yanıma yat diyor.

Alaycı alaycı yazmış bi de.

Esin ister yada istemez ama SANA NE yanima yat demisse?...

Ne tarafi abes!

Atın içinizdeki fesatlığı...

Kayınvalideniz abartmış Tm oğlunu öpsün sarılsın da gel bu gece benle yat ne demek her şeyin bir usulü var kazık kadar adam olmuş valla mesafeyi esiniz koyacak sizlik bir durum yok, sizde kayınvalidenizle saygı çerçevesinde mesafeli durun yoksa tüm sınırları ihlal eder hayatınız cehenneme döner

Carpitmayin. Bu gece benimle yat demiyor.
Kadin uzanirken gel yanima yat diyor.

Gitsin uzansin sebeklik yapsin alsin gonlunu bi saat takilsin anacigiyla ayrilsin nolcak yani.

Gitsin uzansin sebeklik yapsin alsin gonlunu bi saat takilsin anacigiyla ayrilsin nolcak yani.
Ayrıca benim eşim annesiyle sakalaşabilir her türlü sarılma vs beni rahatsız etmez ama annesi gel benle uyu dese orada dur derim annesi bişey yapacak falan diye de değil sosyal normlara ters düştüğü için tuhaf karşılarım,

Alaycı alaycı yazmış bi de.

Esin ister yada istemez ama SANA NE yanima yat demisse?...

Ne tarafi abes!

Atın içinizdeki fesatlığı...

Niye nefret kusar gibi kocaman Sana Ne yaziyorsunuz . Onu anlamadim. Alaycı alayci diyor . Istedigim gibi yazarım . Hoşlanmadiysan cevap yazmazsın. Sana bir saygısızlik etmedigime gore seni baglayan bir olay da yok :)

Git nefretin kimeyse ona kus .

Ayrıca benim eşim annesiyle sakalaşabilir her türlü sarılma vs beni rahatsız etmez ama annesi gel benle uyu dese orada dur derim annesi bişey yapacak falan diye de değil sosyal normlara ters düştüğü için tuhaf karşılarım,
Ben de o yüzden tuhaf karşıladım zaten . Kadın uyudu sonra. Yani benimle uyu demek istemişti . :) arkadaş çok sinirli ne diyelim

Geçen gün uzanıyodu "ne olur oğlum gel yanıma yat küçükken babam işe gitse de annemle yatsam derdin hep ne olur gel biz ana oğuluz" dedi. Eşim anne olur mu öyle saçma şey diyip gitmedi tabi yanına. Eşim 30 yaşında :KK70: nelerle uğraşyoruz ya karısının yanında gel yanıma yat diyor.
Kv kafayi yemiş.Evlerden ırakkkkk.Neyse eşinde kafa saglam😒

Çarpıtmıyor arkadaş olanı söylüyor. Sizin eşiniz uyusun ozaman kaynananızla. Siz de cocugunuz 30 yaşina gelince aynısını yaparsınız :KK70: kimse kimseye karışamaz . Biraz kibar davransaydın mesela ben de sana bir cevap vermezdim sonuçta kendi düşünceni belirtmişsin.

Ben de o yüzden tuhaf karşıladım zaten . Kadın uyudu sonra. Yani benimle uyu demek istemişti . :) arkadaş çok sinirli ne diyelim
Ben size hak veriyorm bu durumu hicbir akli yerinde olan kabul edemez , koca adam anasıyla uyuyorsa evlenmesin bir zahmet ,hala bebek gibi davranacaksa niye annesinin sevgisiyle yetinmiyor ki , elin kızını getirip saçma sapan hallere giriyorlar, Allahtan eşiniz sosyal normları önemseyen biriymiş yoksa durum vahim olurdu

Evet çok şükür o normal :) zaten biz eşimizle aramızda konuştuk ne yanlış hareket diye. Sen bir şey demeyeceğini bilsem bile yapılır mı ne saçma hareket dedi .
Valla oglum var anneyim bir gelin olarak değil de anne olarak düşündüğümde bile sacma bir düşünce.Annedir öper sarılır hatta dizinde yatar ama yanima yat (sanirim beraber uyuyalim demis.Ben oyle anladim.Bu sacma sapan bir şey.)olmaz yani hele ki karısınin yanında

E ben ne yapayım diye sormuşsunuz ama bir şey yapmanız gerektiğini neden düşündünüz anlamadım gerçekten. Siz hiç babanıza o uzanırken sarılmaz mısınız? Ayrıca ima ettiğiniz şey gerçekten hoş değil. Siz orda olunca ne oluyor ki? Siz babanıza sarılsanız eşinize ayıp mı etmiş olacaksınız? Böyle mi düşünüyorsunuz gerçekten

Back
X