- 6 Ağustos 2014
- 816
- 2.788
- 313
- 44
- Konu Sahibi vadidekizambk
Boşver kuzum hiçe mi sayiyorlar neye sayiyorlarsa işte bak emin ol böylesi daha iyi. Ilerde kafan rahat eder.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taze salatalık ahahahhahahaSen kaynanayi aramayinca adamin sana ilgisi mi azaldi. Daha emzikten dusmemis madem me diye evleniyormus bu taze salatalik.
Sakin aman ben iyi olayim diye yuz verme sakin. Onlar senle konusmak istemiyorlarsa, konustuklarinda da moralini bozuyorlarsa sende bastan mesafeli ol. Sadece saygı yeterli onlari sevmene gerek yok. Kocana da şimdiden yeni bir aile kuracaginizi empoze et. Allttan alttan. Yoksa daha çoook çekersin bunlardan.
AynenBoşver kuzum hiçe mi sayiyorlar neye sayiyorlarsa işte bak emin ol böylesi daha iyi. Ilerde kafan rahat eder.
Ne güzel işte. Asla samimi olmayın. Yarın evimden çıkmıyorlar diye ağlarsınızSevgili kk üyeleri öncelikle soruyorum kaynana ile muhteşem anlaşıyorum herşey yolunda görümcelerimlede keza öyle bir sıkıntı yok diyeniniz var mı ? Ben değilim galiba, galiba diyorum anlatıyım.Kaynanam ile ilk tanışma güzeldi bize geldiler ben kendimce bayağı uğraştım en güzel yorucu yemekleri yaptım işte ağırladık v.s Sonra onlar bizi çağırdılar ve uzak yola gittik bize yemek olarak sadece pide yapmışlardı aileme karşı çok utandım ve değersiz hissettik şimdi yemek önemli değil ama bir insan için özenmek var ki özen sıfırdı.İkincisi ben ev işi hamaratlık yemek v.s kendime güveniyorum eşimde bunu sürekli annesine anlatıyormuş kıskanmaya ve sürekli benim kızlarım daha iyisini yapar demeye başladı kızı ünv. okuyor ve asla ne temizlik ne de yemek hiçbirşey bilmiyor ki bu beni ilgilendirmez ortalığı bilmeden beni överek kızıştıran eşim oldu galiba. Nikahımız kıyıldı evimiz tam hazır değil evimize geçemedik fakat nikaha rağmen kayınvalide beni asla aramadı.Bende aramıyorum haksızmıyım peki ? Ben bu kayınvalide ile nasıl anlaşıcam bilmiyorum mesela eşim ile telde konuşurken kaç defa duydum yok konuşmak istemiyorum diye görümcelerde aynı tuhaflar evli bir tane var ondan iyice soğudum şimdi nasıl hareket etmem lazım sizce kaynanaya karşı anlaşma konusunda uzman birileri yok mu yardım istiyorum ☹
Uzaktalar ama heran gelme ihtimalleri çok yüksek yeterki gezme olsun onlaraNe güzel işte. Asla samimi olmayın. Yarın evimden çıkmıyorlar diye ağlarsınız
Taze salatalık ahahahhahahabu konuda haklısınız aynen yüz vermicem zaten yüz verirsem bunlarla işim çok anneleri zaten tuhaf kızları daha tuhaf birde aman gurur yapmıyım ben arıyım diyince işler daha kötü oluyor aynen
O zaman size milli taktik. Geldiklerinde bir daha gelmek istemeyecekleri bir ortam yaratın. Yemek yapacağım diye paralamayın kendinizi. Rahat olun. Hizmet hizmet demeyin yani. Yoksa her tatilde soluğu sizde alırlarUzaktalar ama heran gelme ihtimalleri çok yüksek yeterki gezme olsun onlara
Burda bir sürü kayınvalidesi ile anlaşamayan insan var dertleri çözüm aramaktan öteye de gitmez böyle bir çabayı gösterseniz de boşa uğraşmış olur yoruldugunuz yiprandiginiz ile kalırsınız .bence bırakın herkes nerde kalmak istiyorsa hangi mesafede kalmak istiyorsa orda kalsinSevgili kk üyeleri öncelikle soruyorum kaynana ile muhteşem anlaşıyorum herşey yolunda görümcelerimlede keza öyle bir sıkıntı yok diyeniniz var mı ? Ben değilim galiba, galiba diyorum anlatıyım.Kaynanam ile ilk tanışma güzeldi bize geldiler ben kendimce bayağı uğraştım en güzel yorucu yemekleri yaptım işte ağırladık v.s Sonra onlar bizi çağırdılar ve uzak yola gittik bize yemek olarak sadece pide yapmışlardı aileme karşı çok utandım ve değersiz hissettik şimdi yemek önemli değil ama bir insan için özenmek var ki özen sıfırdı.İkincisi ben ev işi hamaratlık yemek v.s kendime güveniyorum eşimde bunu sürekli annesine anlatıyormuş kıskanmaya ve sürekli benim kızlarım daha iyisini yapar demeye başladı kızı ünv. okuyor ve asla ne temizlik ne de yemek hiçbirşey bilmiyor ki bu beni ilgilendirmez ortalığı bilmeden beni överek kızıştıran eşim oldu galiba. Nikahımız kıyıldı evimiz tam hazır değil evimize geçemedik fakat nikaha rağmen kayınvalide beni asla aramadı.Bende aramıyorum haksızmıyım peki ? Ben bu kayınvalide ile nasıl anlaşıcam bilmiyorum mesela eşim ile telde konuşurken kaç defa duydum yok konuşmak istemiyorum diye görümcelerde aynı tuhaflar evli bir tane var ondan iyice soğudum şimdi nasıl hareket etmem lazım sizce kaynanaya karşı anlaşma konusunda uzman birileri yok mu yardım istiyorum ☹
Yaşları ve huylarıbenim için erkeklerin hepsi salatalık.. yaşlarına ve huylarina göre çeşitleri değişir.
Tek erkek çocuk eşin mi. Bunlar daha şimdiden rollerine kaptirmislar kendilerini.
Umarım evlenince çalışırsın da hiç bunlarla muhattap olmazsın.
Hizmet yok artık zaten yemek hiç yok biz gittiğimizde aileme asla özen göstermediler bize gelirse bende dışarıdan güzel olmayan bişey sipariş edicem onun için kolumu dahi kıpırdatmam içimden gelmiyor çünküO zaman size milli taktik. Geldiklerinde bir daha gelmek istemeyecekleri bir ortam yaratın. Yemek yapacağım diye paralamayın kendinizi. Rahat olun. Hizmet hizmet demeyin yani. Yoksa her tatilde soluğu sizde alırlar
Hayır kırk çeşit beklemedik ama 7 saatlik yoldan sonra bir kuru pide de olmadı sanki dışarıda merdiven altı bir yere gider zorla karın doyurur gibi.Ben tek yemek demedim o örnekti biz onları en güzel şekilde ağırladık ve aile olucaksak aynı özeni bekledik zaten hepimizin bir tane annesi var burda mesele anne değilBizim ülkemizde yemek mevzu çok abartılıyor. Ev sahibinin size değer verdiğini göstermesi icin illa 40 cesit yemek yapmasina gerek yok. En uğraştırıcı yemekleri yaptınız diye ultra süper ev sahibi olmuyorsunuz.
Kayinvalideyi anne yerine koymayın zaten. Yüz yüze bakacak, aynı ortamda durabilecek kadar hukukunuz olsun yeter.
Benımkıde tuhaf biri bazen iyi bazen kötü eltim ona çektirir ama o onun arkasındadır bende ne çok yakınım ne çok mesafeli o tartıyı ayarladn mı sorun yok çünkü hiç bir şekılde biz onları anne olarakta görsek onlar el kızı dyo boşuna çabalamaya gerek yokSevgili kk üyeleri öncelikle soruyorum kaynana ile muhteşem anlaşıyorum herşey yolunda görümcelerimlede keza öyle bir sıkıntı yok diyeniniz var mı ? Ben değilim galiba, galiba diyorum anlatıyım.Kaynanam ile ilk tanışma güzeldi bize geldiler ben kendimce bayağı uğraştım en güzel yorucu yemekleri yaptım işte ağırladık v.s Sonra onlar bizi çağırdılar ve uzak yola gittik bize yemek olarak sadece pide yapmışlardı aileme karşı çok utandım ve değersiz hissettik şimdi yemek önemli değil ama bir insan için özenmek var ki özen sıfırdı.İkincisi ben ev işi hamaratlık yemek v.s kendime güveniyorum eşimde bunu sürekli annesine anlatıyormuş kıskanmaya ve sürekli benim kızlarım daha iyisini yapar demeye başladı kızı ünv. okuyor ve asla ne temizlik ne de yemek hiçbirşey bilmiyor ki bu beni ilgilendirmez ortalığı bilmeden beni överek kızıştıran eşim oldu galiba. Nikahımız kıyıldı evimiz tam hazır değil evimize geçemedik fakat nikaha rağmen kayınvalide beni asla aramadı.Bende aramıyorum haksızmıyım peki ? Ben bu kayınvalide ile nasıl anlaşıcam bilmiyorum mesela eşim ile telde konuşurken kaç defa duydum yok konuşmak istemiyorum diye görümcelerde aynı tuhaflar evli bir tane var ondan iyice soğudum şimdi nasıl hareket etmem lazım sizce kaynanaya karşı anlaşma konusunda uzman birileri yok mu yardım istiyorum ☹
Kaynanamla ben de çok sık telefonlaşmam. Önemli bir şey olduğunda ararız birbirimizi. Bunu ne ben ne de o problem yapıyor. Severim kendisini o da beni sever. Bir gün olsun kötü davranışını görmedim. Ama resmiyet var Arada güzel bence.Sevgili kk üyeleri öncelikle soruyorum kaynana ile muhteşem anlaşıyorum herşey yolunda görümcelerimlede keza öyle bir sıkıntı yok diyeniniz var mı ? Ben değilim galiba, galiba diyorum anlatıyım.Kaynanam ile ilk tanışma güzeldi bize geldiler ben kendimce bayağı uğraştım en güzel yorucu yemekleri yaptım işte ağırladık v.s Sonra onlar bizi çağırdılar ve uzak yola gittik bize yemek olarak sadece pide yapmışlardı aileme karşı çok utandım ve değersiz hissettik şimdi yemek önemli değil ama bir insan için özenmek var ki özen sıfırdı.İkincisi ben ev işi hamaratlık yemek v.s kendime güveniyorum eşimde bunu sürekli annesine anlatıyormuş kıskanmaya ve sürekli benim kızlarım daha iyisini yapar demeye başladı kızı ünv. okuyor ve asla ne temizlik ne de yemek hiçbirşey bilmiyor ki bu beni ilgilendirmez ortalığı bilmeden beni överek kızıştıran eşim oldu galiba. Nikahımız kıyıldı evimiz tam hazır değil evimize geçemedik fakat nikaha rağmen kayınvalide beni asla aramadı.Bende aramıyorum haksızmıyım peki ? Ben bu kayınvalide ile nasıl anlaşıcam bilmiyorum mesela eşim ile telde konuşurken kaç defa duydum yok konuşmak istemiyorum diye görümcelerde aynı tuhaflar evli bir tane var ondan iyice soğudum şimdi nasıl hareket etmem lazım sizce kaynanaya karşı anlaşma konusunda uzman birileri yok mu yardım istiyorum ☹
Konuşmak istemiyorsa hiç konuşma 2senelik evliyim kaynanamla ilk 1 sene belki daha az iyi anlaştık ve şuan hiç konuşmuyoruz kaynanamla gerek duymuyorum çünkü sen ne yaparsan yap yine sen kötü olursun git gel oda eşinin hatri için yani görümce konusunda bişey diyemem görümcem yok Allah şükürSevgili kk üyeleri öncelikle soruyorum kaynana ile muhteşem anlaşıyorum herşey yolunda görümcelerimlede keza öyle bir sıkıntı yok diyeniniz var mı ? Ben değilim galiba, galiba diyorum anlatıyım.Kaynanam ile ilk tanışma güzeldi bize geldiler ben kendimce bayağı uğraştım en güzel yorucu yemekleri yaptım işte ağırladık v.s Sonra onlar bizi çağırdılar ve uzak yola gittik bize yemek olarak sadece pide yapmışlardı aileme karşı çok utandım ve değersiz hissettik şimdi yemek önemli değil ama bir insan için özenmek var ki özen sıfırdı.İkincisi ben ev işi hamaratlık yemek v.s kendime güveniyorum eşimde bunu sürekli annesine anlatıyormuş kıskanmaya ve sürekli benim kızlarım daha iyisini yapar demeye başladı kızı ünv. okuyor ve asla ne temizlik ne de yemek hiçbirşey bilmiyor ki bu beni ilgilendirmez ortalığı bilmeden beni överek kızıştıran eşim oldu galiba. Nikahımız kıyıldı evimiz tam hazır değil evimize geçemedik fakat nikaha rağmen kayınvalide beni asla aramadı.Bende aramıyorum haksızmıyım peki ? Ben bu kayınvalide ile nasıl anlaşıcam bilmiyorum mesela eşim ile telde konuşurken kaç defa duydum yok konuşmak istemiyorum diye görümcelerde aynı tuhaflar evli bir tane var ondan iyice soğudum şimdi nasıl hareket etmem lazım sizce kaynanaya karşı anlaşma konusunda uzman birileri yok mu yardım istiyorum ☹
Kendisi bilir anlaşmazsa benim kaybedecek biseyim yokBizde kaynana ile görümceler birbirine bağlanmış gibi kaynana a dese görümce b diyor sizde hayret ki kaynana ile anlaşabilmişsiniz![]()
Eşim beni övmeden önce kendi arıyordu şimdi aramıyor sorun aramasında değil ki ben annesi ile konuşmayınca eşimde de bir tuhaflık seziyorum burukluk var