Sevgili kk üyeleri öncelikle soruyorum kaynana ile muhteşem anlaşıyorum herşey yolunda görümcelerimlede keza öyle bir sıkıntı yok diyeniniz var mı ? Ben değilim galiba, galiba diyorum anlatıyım.Kaynanam ile ilk tanışma güzeldi bize geldiler ben kendimce bayağı uğraştım en güzel yorucu yemekleri yaptım işte ağırladık v.s Sonra onlar bizi çağırdılar ve uzak yola gittik bize yemek olarak sadece pide yapmışlardı aileme karşı çok utandım ve değersiz hissettik şimdi yemek önemli değil ama bir insan için özenmek var ki özen sıfırdı.İkincisi ben ev işi hamaratlık yemek v.s kendime güveniyorum eşimde bunu sürekli annesine anlatıyormuş kıskanmaya ve sürekli benim kızlarım daha iyisini yapar demeye başladı kızı ünv. okuyor ve asla ne temizlik ne de yemek hiçbirşey bilmiyor ki bu beni ilgilendirmez ortalığı bilmeden beni överek kızıştıran eşim oldu galiba. Nikahımız kıyıldı evimiz tam hazır değil evimize geçemedik fakat nikaha rağmen kayınvalide beni asla aramadı.Bende aramıyorum haksızmıyım peki ? Ben bu kayınvalide ile nasıl anlaşıcam bilmiyorum mesela eşim ile telde konuşurken kaç defa duydum yok konuşmak istemiyorum diye görümcelerde aynı tuhaflar evli bir tane var ondan iyice soğudum şimdi nasıl hareket etmem lazım sizce kaynanaya karşı anlaşma konusunda uzman birileri yok mu yardım istiyorum ☹