• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana

Yalnız yaşamıyor eşi de var, kendisi geliyor tek olarak. Eşi de gelip kaldığı oldu ama genelde kendisi tek gelir. Burdaki ailesini ( anne - baba - kızkardeşler vs. ) görme bahanesiyle. Halbuki kaynanamın anne babasının evi çok müsait iki kişiler ve yaşlılar. Orda kalmıyor bende kalıyor. Bir-iki gün gidiyor ama gözü burda sanki. Aslında onlar için geldiğini söylüyor sözde.
Klasik oğlumun evinde kalmıycam da başka kimde kalcam tribi.

Birdaha bir şey söylerse e alırsın gelirken bir ev hediyesi annecim deyip kahkaha patlatın.
Ve bence daha az özenmeye devam edin özen iyice azalsın.
Madem habersiz geliyor yemeğe filan özenmeyin.
Terbiyesiz ya başka çarşafım yok evet sen al çok meraklıysan ne tuhaf insanlar var.

Yalnız yaşamıyor eşi de var, kendisi geliyor tek olarak. Eşi de gelip kaldığı oldu ama genelde kendisi tek gelir. Burdaki ailesini ( anne - baba - kızkardeşler vs. ) görme bahanesiyle. Halbuki kaynanamın anne babasının evi çok müsait iki kişiler ve yaşlılar. Orda kalmıyor bende kalıyor. Bir-iki gün gidiyor ama gözü burda sanki. Aslında onlar için geldiğini söylüyor sözde.
Orada hizmet edecek çünkü yaşlı insanlara zor gelmiştir.
Burada hizmet görmek hoşuma gidiyordur.
Bence o geldiğinde sizde kendinize plan yapın takılsın evde oğluyla.
Ailenize gidşn arkadaşlarınızla görüşün.

Bizimki misafirlikten çıktı aslında yılda bir hafta değil 🥲 Kadının gözü burda yaşlı annesi babasında kalmaz bende kalmak için🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Hep benim evim daha cazip gelir. Sene başımdan itibaren bu 3 ya da 4. gelişi diyebilirim… şubat ayında gelmişti mesela yollarında karlı buzlu olduğu bahanesiyle 15 gün kadar kalmıştı. Bu kadar gelince de bir bıkkınlığım var muhtemelen
bende misafirime takım sererim ne bileyim öyle alışmışım :)
kendi evinizi almayı düşünmüyor musunuz?
hem yatırım hem de sizin için iyi olur

bende misafirime takım sererim ne bileyim öyle alışmışım :)
kendi evinizi almayı düşünmüyor musunuz?
hem yatırım hem de sizin için iyi olur
Düşünüyorum ben vallahi hem de senelerdir… kimsenin evini istemiyorum böyle ama eşimde tık yok bu konuda burası benim evim diyor

Birdaha bir şey söylerse e alırsın gelirken bir ev hediyesi annecim deyip kahkaha patlatın.
Ve bence daha az özenmeye devam edin özen iyice azalsın.
Madem habersiz geliyor yemeğe filan özenmeyin.
Terbiyesiz ya başka çarşafım yok evet sen al çok meraklıysan ne tuhaf insanlar var.
Aynen böyle yapmayı düşünüyorum. Hatta bi daha ki gelmesine de aynı bu beğenmediği nevresimleri sermeyi düşünüyorum hiç önemsemedim dediğin şeyi anlamı çıkarsın burdan.

Konuya uzatmadan girmek istiyorum. Umarım başarırım. 8 senelik evliyim ve bu süreçte özellikle ilk yıllarımda fazlasıyla ( yılda 2-3 ay ) , şimdilerde artık tepki gösterdiğim için bu kadar uzun kalamayıp 1 hafta- 10 gün gibi gelir bizde kalır. Yine bir gelesi tutmuş geldi yatağını yapıyoruz. Onlar geldiğinde kullandığım nevresim çarşaflar var. Birbirinden farklı renk ve modellerde, yani çarşaf gri ise nevresim pembe yastık kılıfı mavi tonunda gibi diyim size. Yatakları yaparken çıkardığım çarşafları beğenmeyip senin başka çarşafın yok mu dedi. Ayrı gayrıymış böyle. Tamam ayrı gayrı olabilir de bana onlardan başka yatılı misafir zaten gelmiyor 8 senedir. Ve bu kalmalı gelip gitmelerin bir yılmışlığı var üzerimde ve özenmek de yok açık söylemek gerekirse içimde. Üstelik bir gün önceden onların kullandığı yorganı kılıfları nevresimleri yatak pedini yıkamak için 3-4 kez çamaşır makinası çalıştırdım 60 derecelik programda. Evim deseniz hayatında gördüğü en temiz evdir. Çarşafla ilgili bu söylediği şey inanılmaz canımı sıktı. Biz onların evine gittiğimizde sanki kendisi iki dirhem bir çekirdek çarşaf nevresim çıkarıyormuş gibi sanki. Bunu söylemediğime çok pişman oldum içimde kaldı, neden söylemedin diye kendime kızdım. Söylediği şey ayıp değil mi?
Siz olsaydınız ne yapardınız böyle bir durumda?
Demek ki kusur arıyor eleştirecek bir şeyler arıyor.Arayan da bulur.Takılmayın cevap vermemekle iyi yapmışsınız tepkisizlik bazen daha iyidir özellikle anlamayan insanlar için.Siz öyle deseniz bile anlamaz gibi görünüyor.

Orada hizmet edecek çünkü yaşlı insanlara zor gelmiştir.
Burada hizmet görmek hoşuma gidiyordur.
Bence o geldiğinde sizde kendinize plan yapın takılsın evde oğluyla.
Ailenize gidşn arkadaşlarınızla görüşün.
İnanılmazzz ilgi bağımlısı hiç yaşının kadını değil sürekli onlara yalakalık yapayım arayım sorayım mıç mıç ilgi göstereyim ister ama ben oğlunuzla evlendim sizle evlenmedim ki değil mi ama? Ne bu gelmeler gitmeler kalmalar bitmiyor üstüne bir de başka çarşafın yok mu niye bana bunu seriyorsun önem vermiyorsun demeye getiriyor. Evlendiğimin ilk yılları daha fenaydı durum. Yazın en güzel zamanlarında gelir 2 ay bende kalırdı aralıksız :)
O zamanlar bir gün canıma tak etti annemlerin evine gittim ben biraz annemde kalıcam diye annemi aradı kadın ya, gelsin kalsın ben gidiyorum evinden rahatsızlık verdim galiba demiş 😃 Yaşandı bu yani inanabiliyor musunuz?? daha ne tripler ne tripler :KK51:
Ya sen 60 yaşına gelmiş insansın, insan biraz olgun olur anlayışlı olur kızım kızım diye kendinin bana önem vermesi gerekirken ağzından kızım kelimesi çıkmamış bir şımarıklık bir arsızlıktır gidiyor. Hoş oğluna oğlum canım demeyen bir sevgi göstergesi olmayan bir kadından bahsediyorum bana kızım dememiş çokta şey yapmamak lazım kızım dememesine. Normalde geldiğinde kahvaltısı masada olur çayı demlerim bugün hiçç kalkıpta hazırlamadım bile bir şey. Madem özensiz buluyor bulmaya devam etsin madem napayım :KK16:

Demek ki kusur arıyor eleştirecek bir şeyler arıyor.Arayan da bulur.Takılmayın cevap vermemekle iyi yapmışsınız tepkisizlik bazen daha iyidir özellikle anlamayan insanlar için.Siz öyle deseniz bile anlamaz gibi görünüyor.
Ahhh nasıl da doğru… ben ne desem de anlamaz gibi görünüyor gerçekten. Biz nadir de olsa onların evinde bir iki gün kalmaya gittiğimizde kendisi bize fransız dantelli nevresimler mi seriyor dedim eşime. Eşim de farkında ayıbının hatta o esnada o da yanımızdaydı, ‘biz gittiğimiz evlerde son derece özenli çarşaflar mı görüyoruz, ya da sen kaldığın başka evlerde sana takım mı çıkarıyorlar’ dedi bazen böyle annesinin cevabını veriyor inceden🙂↔️

Düşünüyorum ben vallahi hem de senelerdir… kimsenin evini istemiyorum böyle ama eşimde tık yok bu konuda burası benim evim diyor
öyle şey olmaz
o zaman konforumu sağla diyin
sizde çok istememişsiniz bence kadın isterse oluyor çünkü genelde :)
siz çalışıyor musunuz?

Konuya uzatmadan girmek istiyorum. Umarım başarırım. 8 senelik evliyim ve bu süreçte özellikle ilk yıllarımda fazlasıyla ( yılda 2-3 ay ) , şimdilerde artık tepki gösterdiğim için bu kadar uzun kalamayıp 1 hafta- 10 gün gibi gelir bizde kalır. Yine bir gelesi tutmuş geldi yatağını yapıyoruz. Onlar geldiğinde kullandığım nevresim çarşaflar var. Birbirinden farklı renk ve modellerde, yani çarşaf gri ise nevresim pembe yastık kılıfı mavi tonunda gibi diyim size. Yatakları yaparken çıkardığım çarşafları beğenmeyip senin başka çarşafın yok mu dedi. Ayrı gayrıymış böyle. Tamam ayrı gayrı olabilir de bana onlardan başka yatılı misafir zaten gelmiyor 8 senedir. Ve bu kalmalı gelip gitmelerin bir yılmışlığı var üzerimde ve özenmek de yok açık söylemek gerekirse içimde. Üstelik bir gün önceden onların kullandığı yorganı kılıfları nevresimleri yatak pedini yıkamak için 3-4 kez çamaşır makinası çalıştırdım 60 derecelik programda. Evim deseniz hayatında gördüğü en temiz evdir. Çarşafla ilgili bu söylediği şey inanılmaz canımı sıktı. Biz onların evine gittiğimizde sanki kendisi iki dirhem bir çekirdek çarşaf nevresim çıkarıyormuş gibi sanki. Bunu söylemediğime çok pişman oldum içimde kaldı, neden söylemedin diye kendime kızdım. Söylediği şey ayıp değil mi?
Siz olsaydınız ne yapardınız böyle bir durumda?
Gitsin konuşsun ya üff, bak nekadar renkli karıyımm beğenmedin mi gıı diyip yanak alırdım 🤣🤣🤣 biraz deliliğe vur kendini çünkü hayat kısa ..

Çok canın sıkıldıysa bir milyoncuda bitane al takım olsun bitsin😃

Ahhh nasıl da doğru… ben ne desem de anlamaz gibi görünüyor gerçekten. Biz nadir de olsa onların evinde bir iki gün kalmaya gittiğimizde kendisi bize fransız dantelli nevresimler mi seriyor dedim eşime. Eşim de farkında ayıbının hatta o esnada o da yanımızdaydı, ‘biz gittiğimiz evlerde son derece özenli çarşaflar mı görüyoruz, ya da sen kaldığın başka evlerde sana takım mı çıkarıyorlar’ dedi bazen böyle annesinin cevabını veriyor inceden🙂↔️
Eşiniz nevresim olayında bile arkanızda duruyorsa bence boşverin hiç takılmayın

Back
X