Anlamiyorum o eve gelim olunca hizmetçi mi oluyor insan bende evliyim kayinvalidem aşırı cimri tabi sadece bana diğer gelim kardeşinin kız diye herseyi alıyor bende sadece yemege yardim ederim sofra kaldirmaya fakan digerlerinj yapmıyorum kime ilgi gösteriyorsa o yapsınBen hep yardım ederdim ama kadın bir havaya girdi ki sormayın sanki hizmetçisine emreder gibi ben de sinirlendim yapmadım
Eşim anne kuzusudur ama o da artık bazı şeylerin farkında yanımda gibi ama ona da pek güveniyorum çünkü annesi duygu sömürüsünde gayet başarılıEşinizin tutumu nedir?
Annesiyle sizin aranızda nasıl bir denge kuruyor?
Çok zor...Eşim anne kuzusudur ama o da artık bazı şeylerin farkında yanımda gibi ama ona da pek güveniyorum çünkü annesi duygu sömürüsünde gayet başarılı
Ben de merak ediyorum görumce o adamla tanisali bir ay olmuş güya farklı şehirler sence adam anlar mı ???kaynananın karşısında olduğum durmun özeti.
Yani adam duymayacak mı görümcenizin daha önce evli olduğunu?
Amin eşim de ben o kapasiteyi görmüyorum açıkçasıÇok zor...
Allah yardımcınız olsun ..
Siz kendinizi ezdirmeyin tabiki de ama yüzgöz de olmayın ..
Burada iş eşinize düşüyor..
O sağlamalı dengeyi ..
Çok haklısın. Ben de öyle olmaya karar verdim.Ne kadar kaynanaysa o kadar gelin ol sen de.
Ben çok sorguladım beni kaybetmekten korktuğu için yapmış güyaanalı oğlu kız maşallah sırlar kapısı....
nasıl söylenmez 1.evlilikleri nasıl saklanır ki
kayınvalideniz evinizin dışında 3.şahıs mesafe koyarsınız
siz k.valide ve görümcenizden önce
eşinizin önceki evliliğini gizli tutmasını sorgulayın bence....
Bence anlar.Ama 1 ayda aileyle tanıştırmakta cesaret yani.Yangından mal kaçırır gibi.Ben de merak ediyorum görumce o adamla tanisali bir ay olmuş güya farklı şehirler sence adam anlar mı ???
Çok haklısın bilmiyorum sanki bu konuda da benden birşeyler sakliyorlarBence anlar.Ama 1 ayda aileyle tanıştırmakta cesaret yani.Yangından mal kaçırır gibi.
Beni haklı gördüğünü ama annesinin yorgun Üzgün ve yaşlı olduğunu ve öyle kabul etmem gerektiğini söylüyoresınız annesının davranısları hakkında ne dıyor?
Aman saklasınlar canım.Bazen birşeyleri bilmemekte mutluluktur.Çok haklısın bilmiyorum sanki bu konuda da benden birşeyler sakliyorlar
Ewet haklısın aslında. Beni yanlış anlamayın benim ne yemek ne de hediye umrumda. Sadece beni ikinci sınıf insan yerine koymalarina tahammül edemiyorum. Çok üzülüyorumAman saklasınlar canım.Bazen birşeyleri bilmemekte mutluluktur.
İkinci sınıf insan mı?yapma bunu kendine yakıştırma.Sana eski tişört hediye edecekse etmesin daha iyi.Asıl iki yüzlü davranan insanlar ikinci sınıftır benin gözümde.Ewet haklısın aslında. Beni yanlış anlamayın benim ne yemek ne de hediye umrumda. Sadece beni ikinci sınıf insan yerine koymalarina tahammül edemiyorum. Çok üzülüyorum
kv kac yasındakı ?B
Beni haklı gördüğünü ama annesinin yorgun Üzgün ve yaşlı olduğunu ve öyle kabul etmem gerektiğini söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?