kaynana

Sen gelinsin sonuçda hıcbırzaman kızıyla bır tutmıcak senı bılıyosun bızım kulturde gelıne deger verılmez damatlar daha kıymetlı senın kıymetli yapacak kışı de kocan canım benım asıl ıs kocana düşüyor ve ıs onda bıter

Adam bilmiyor , diye yalakalik yapiyordur .
Sanki hic ogrenmicek...

Uzak dur boyle insandan ne hali varsa gorsun. Muhatap olma..

ah ahh herkeste var bu kaynana sorunu ama edepsiz insandan gerçekten uzak durmakta fayda varr hem günaha girmessin hemde sinirlerin yıpranmaz..

Bu kadının garezi bence tamamen size. Sizinle bir alıp veremediği var gibi geldi bana. Ve aklımda direkt oğlunu başka biri ile evlendirmek istiyordu da oğlu sizi mi seçti sorusu uyandı. Merak ettiğin eşinizle rahatsızlığını paylaşıyor musunuz ve onun bu konuya tepkisi ne oluyor ?

bende yemek yapma sofra kurma kaldırma hiçbirini yapmazdım. yemekten sonra elime iki tabak alır mutfağa gider hemen bulaşığa başlardım kv sofrayı toplardı bende sadece bulaşığı yıkardım

canım hiç takma tavrını koy sen de herkes hakettiği değeri görmeli boşver bence ayrıca çok kötü bir aile ya nasıl boşandğnı söylemez ya o adama pes

garip ve yalancı bir aileye denk gelmişsin.

Olay bu

Yaşını başını almış iki eski arkadaş hanımefendi yolda karşılaşmışlar. Hal hatır sormuşlar. Sıra çocuklarına gelmiş. “Senin oğlan nasıl, evlendi mi?” diye sormuş biri, “Evlendi” demiş öteki, “evlendi ama ah, sorma, öyle bir gelin çıktı ki, felâket!.. “Sabahtan akşama çalışıyor, evde doğru dürüst yemek pişmiyor, yorgun olduğu zaman oğluma yemek pişirttiriyor. Bazen sabah kahvaltısını bile oğlum hazırlıyor. Ne dikiş var, ne ütü. Bir kadın bulmuş, bütün işi ona yaptırtıyor. Evde prensesler gibi oturuyor, oğlum için özel hiçbir şey yapmıyor, çok üzgünüm, çok…”
“Vah vah” demiş arkadaşı, “peki kızın nasıl, o da evlendi mi?”…
“O da evlendi” demiş arkadaşı, “ama o çok mutlu, öyle iyi bir damadım var ki, kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor. Kızım çalıştığı için çok yoruluyor, çoğu akşam, yemekleri beraber pişiriyorlar, hatta bazen damadım hazırlıyor. İnanır mısın öyle iyi bir çocuk ki tatil günlerinde kahvaltısını kızımın yatağına götürüyor. Bir kadın bulmuşlar, evin bütün işlerini o yapıyor, kızım evde hiç yorulmuyor, prensesler gibi oturuyor, kocası da ondan iş beklemiyor, çok memnunum, Çooookkkk…

Bu arada ben de nişanlanan iki hafta önce eşimin benden evvel evlenip boşandığını öğrendim ama geriye donemedim çok aşıktım
eşinin evlenip boşandığını saklıyorlar
şimdide dul görümceyi bekar diye kakalayacaklar
ben ona takıldım
aynısını sanada yaptılar
yazık gerçekten bu kandırılan insanlara
allah akıl versin

İşte her şeyin özeti

Hazır kayınvalidenin yalanını yakalamışken ben olsam şantaj yapar, her istediğimi yaptırırıdım. " kızının daha önceden evlilik yaptığını çocuk öğrensim mi" diye diye ...
Dinsizin hakkından imansız gelir ...

amannn ne fena insanlar var yahu.kafayı nasıl kullanıyorlar böyle.adama yalan söylüyorlar rahat rahat nasıl insanlık.sanada söylemişler uzak durabildiğin kadar uzak dur.eşinide çek kendine rahatına bak

Mahkeme tutanaklarına baktımda eşimin ilk eşi de boşanmalarına gerekçe olarak kaynanamı göstermiş. Ama ben evlendikten sonra öğrendim bu olayı
dikkat et... kaynana tehlikeli ki oğlunun yuvasını bir defa yıkmaya sebep olmuş. kimbilir belki kızının ilk yuvası da onun yüzünden yıkıldı? aman diyim senin yuvanın huzurunu da kaçımaya kalkmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…