ya ben anlıyorum, ben de anneme kötü davransa bozulurum açıkçası. Gelgelelim, annesi de 7 24 bizimle. Burda koltukta uyuyor uyanıyor yiyor içiyor. 5 dk özgür değilim ki evde. Bi süre sonra sıkılıyor insan. Kaldı ki anlayışlı bir kadın da değil kaynananam. Herşeye burnunu sokan bildiğin mahalle kadınıAh bu eşler hiç anlamıyolar gül gibi karın varken kıymetini bilselerya
hhaha:) benim ki de öyle yahu. Normalde evinde bi kap yemek yapmaz. Misafiri gelecekse çeşit çeşit döktürür :)Normaldede çok kötü değil ama başkasının yanın resmen melek yani bi kanatları eksik
Yok bizim normaldede herşey yapiyo ama yapmasi sıkıntı bizdede sürekli hamur işleri kızartmalar hepsi tosun gibi bende zayıf degilim vermeye uğraşiyorumhhaha:) benim ki de öyle yahu. Normalde evinde bi kap yemek yapmaz. Misafiri gelecekse çeşit çeşit döktürür :)
Kaç yıllık evlisin yeni evliysen eşinlw konuş anlayiş gösterir belki çünkü sana düşkündürya ben anlıyorum, ben de anneme kötü davransa bozulurum açıkçası. Gelgelelim, annesi de 7 24 bizimle. Burda koltukta uyuyor uyanıyor yiyor içiyor. 5 dk özgür değilim ki evde. Bi süre sonra sıkılıyor insan. Kaldı ki anlayışlı bir kadın da değil kaynananam. Herşeye burnunu sokan bildiğin mahalle kadını
her iki konuya da cvp vereceğim. kızım kucağımda bu arada yanlış yazarsam ondan :) kaynanam çok tiyatrocu, her zaman haklı çıkar. kaldıki açık açık annesinin her dakka gelmesini istemediğimi söylüyorum mesela ama eşim duymazdan gelip annesini çağırıyor :) çaresi yok benim durumumum. Diğer taraftan evet sürekli hamur işi yapar, makarna hamur. Benim de dikkat etmem lazım çok kilo aldım. Baklava ıslamış dayanamadım yedim bugün ve dün, midemi yaktı baklavada. Yemem daha da.Kaç yıllık evlisin yeni evliysen eşinlw konuş anlayiş gösterir belki çünkü sana düşkündür
Aynen benimkide öyle yaa amcamın kızı geldi yanında bi görsen neler yapiyo bana kızda diyo bana sen herşeye kıziyon diye dedim neler yaşadiğimi bilmeden beni yargılamazsin ayy sinir oldum çok kıza kaynanam nasil güzel göz boyuyo anlamadim gittiher iki konuya da cvp vereceğim. kızım kucağımda bu arada yanlış yazarsam ondan :) kaynanam çok tiyatrocu, her zaman haklı çıkar. kaldıki açık açık annesinin her dakka gelmesini istemediğimi söylüyorum mesela ama eşim duymazdan gelip annesini çağırıyor :) çaresi yok benim durumumum. Diğer taraftan evet sürekli hamur işi yapar, makarna hamur. Benim de dikkat etmem lazım çok kilo aldım. Baklava ıslamış dayanamadım yedim bugün ve dün, midemi yaktı baklavada. Yemem daha da.
Ya dünyanın en iyi insanı dahi olsa sürekli bizimle olunca insanın içi kaldırmıyor. Geçen gün eşim markete uğramış aldıklarını da masaya koymuş, bir baktım kaynanam atmış elini içine kurcalıyor ne almış vs diye, soda aldı içinden açtı içti. Sormak vs yok. E onun oğlu onun evi :) onun mantığı bu. Ama bence çok ayıp. Çok rahatsız oluyorum.Aynen benimkide öyle yaa amcamın kızı geldi yanında bi görsen neler yapiyo bana kızda diyo bana sen herşeye kıziyon diye dedim neler yaşadiğimi bilmeden beni yargılamazsin ayy sinir oldum çok kıza kaynanam nasil güzel göz boyuyo anlamadim gitti
Afedersiniz,nasıl tartışmalarınız oluyor mesela ?Ben beraber yaşıyorum çok şükür bi sorunumuz yok o benim işime karismaz ben onun işine karışmam hep tatlı dille yaklaşır bana beni çok seviyo bende onu seviyorum arada illaki atismalarimiz oluyo ama hiç küsmeyiz bazen anne kız bazende arkadaş dost sirdas oluyoruz Rabbim herkesin evine huzur mutluluk versin
Ufak tefek şeyler anne kız atismasi gibi tartışma bile denmez çok şükürAfedersiniz,nasıl tartışmalarınız oluyor mesela ?
Kac yillik evlisin nasil anlasiyosunki ayrica cocuk varmiUfak tefek şeyler anne kız atismasi gibi tartışma bile denmez çok şükür
İki yıllık evliyim çocuğumuz olmuyo tedavi goruyoruz suan da allahın izniyle insallah illaki atismalarimiz oluyo ama uzatmiuoruz hic hiçbişey olmamış gibi normale dönüyoruz çok şükür akrabayiz zaten bizKac yillik evlisin nasil anlasiyosunki ayrica cocuk varmi
Çalişiyosan o yuzdende problem olmaz cunku surekli gormemis olursunİki yıllık evliyim çocuğumuz olmuyo tedavi goruyoruz suan da allahın izniyle insallah illaki atismalarimiz oluyo ama uzatmiuoruz hic hiçbişey olmamış gibi normale dönüyoruz çok şükür akrabayiz zaten biz
Yok çalışmiyorum evdeyim ya karşıdaki insanın yapısıyla alakali bi durum aslında işime çok karışmaz arkadaşlarımı cagiririm o gün kalkar bi arabasına ya da gorumceme gider mesela gidecek yer bulamazsa başak bi odada oturur arada gelir sakalasir arkadaşlarımla ya da ben giderim dışarı çıkarız kızlarla anneme çok sık gidiyorum mesela hiçbişey demez yani biz birbirimizin işine çok karismayiz oda çıkar gider istediği yere niye gidiyorsun demem ya da bende geliyim demem oyleyiz ama iyi anlaşıriz eğer o tam tersi olsaydı bende anlasamazdim bende sabır taşı değilim yaÇalişiyosan o yuzdende problem olmaz cunku surekli gormemis olursun
Benim hic arkadasim yok kimse gelmiyoYok çalışmiyorum evdeyim ya karşıdaki insanın yapısıyla alakali bi durum aslında işime çok karışmaz arkadaşlarımı cagiririm o gün kalkar bi arabasına ya da gorumceme gider mesela gidecek yer bulamazsa başak bi odada oturur arada gelir sakalasir arkadaşlarımla ya da ben giderim dışarı çıkarız kızlarla anneme çok sık gidiyorum mesela hiçbişey demez yani biz birbirimizin işine çok karismayiz oda çıkar gider istediği yere niye gidiyorsun demem ya da bende geliyim demem oyleyiz ama iyi anlaşıriz eğer o tam tersi olsaydı bende anlasamazdim bende sabır taşı değilim ya
Az kalmış canım ayrilmaniza az daha sık dişiniBenim hic arkadasim yok kimse gelmiyo
Sende inadına koyma kız bu arada adı ne ki :)Benimki de oyle bebegimizin ismi onun ismi olacakmis adetmis onlarda sacmaliga bak diger gelini koymadi kiza neler yapti simdi sira bana geldi
Bıktım artık yaa herşeye karışıyo herşeye atliyo herkonuda bir fikri var yav dur bi kadın ya azcık tut şu çeneni bık bık konuşuyo kimse fırsat vermiyoAz kalmış canım ayrilmaniza az daha sık dişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?