Kaynana :))

Ah bu eşler hiç anlamıyolar gül gibi karın varken kıymetini bilselerya
ya ben anlıyorum, ben de anneme kötü davransa bozulurum açıkçası. Gelgelelim, annesi de 7 24 bizimle. Burda koltukta uyuyor uyanıyor yiyor içiyor. 5 dk özgür değilim ki evde. Bi süre sonra sıkılıyor insan. Kaldı ki anlayışlı bir kadın da değil kaynananam. Herşeye burnunu sokan bildiğin mahalle kadını

hhaha:) benim ki de öyle yahu. Normalde evinde bi kap yemek yapmaz. Misafiri gelecekse çeşit çeşit döktürür :)
Yok bizim normaldede herşey yapiyo ama yapmasi sıkıntı bizdede sürekli hamur işleri kızartmalar hepsi tosun gibi bende zayıf degilim vermeye uğraşiyorum

Kaç yıllık evlisin yeni evliysen eşinlw konuş anlayiş gösterir belki çünkü sana düşkündür

Kaç yıllık evlisin yeni evliysen eşinlw konuş anlayiş gösterir belki çünkü sana düşkündür
her iki konuya da cvp vereceğim. kızım kucağımda bu arada yanlış yazarsam ondan :) kaynanam çok tiyatrocu, her zaman haklı çıkar. kaldıki açık açık annesinin her dakka gelmesini istemediğimi söylüyorum mesela ama eşim duymazdan gelip annesini çağırıyor :) çaresi yok benim durumumum. Diğer taraftan evet sürekli hamur işi yapar, makarna hamur. Benim de dikkat etmem lazım çok kilo aldım. Baklava ıslamış dayanamadım yedim bugün ve dün, midemi yaktı baklavada. Yemem daha da.

Aynen benimkide öyle yaa amcamın kızı geldi yanında bi görsen neler yapiyo bana kızda diyo bana sen herşeye kıziyon diye dedim neler yaşadiğimi bilmeden beni yargılamazsin ayy sinir oldum çok kıza kaynanam nasil güzel göz boyuyo anlamadim gitti

Ya dünyanın en iyi insanı dahi olsa sürekli bizimle olunca insanın içi kaldırmıyor. Geçen gün eşim markete uğramış aldıklarını da masaya koymuş, bir baktım kaynanam atmış elini içine kurcalıyor ne almış vs diye, soda aldı içinden açtı içti. Sormak vs yok. E onun oğlu onun evi :) onun mantığı bu. Ama bence çok ayıp. Çok rahatsız oluyorum.

Afedersiniz,nasıl tartışmalarınız oluyor mesela ?

merhaba kızlar ben bir hafta sonra evleniyorum inş. gecen hafta sonu evim serildi kaynanamgilde geldı yardım etmeye. kaynanamgıl ılcede oturuyorlar. o hafta sonu bi düğün vardı kaynanamgilde benım daha kalmadıgım evde kalacasgız dedıler 4 gün. aslında kendı kızının evı var orda kalmadı. evi o kadar sahiplendı kı sınır oldum daha hıc kullanmadıgım esyalarımı kullandılar ceyızlık aldıgım pike takımını ortmusler üstlerine belki biraz abartiyorumdur ama benım hosuma gıtmedı bu tavırlari. evde kendımı mısafır gıbı hıssettım ınanın. neyse diyorki bana balayından sonra mısafırın cok olur ya bn calısan bı ınsanım benım neden möısafıırm olsun kı bn mecburmuyum 3 4 gun evımde senı neden mısafır edıyreum ya bı emrı vakı konustu kı sormayın esıme anlattım cok sert tepki verdi bana oyle tepki verincede bı daha konusmam kaararı aldım bu konuda cunku aramız bozuluyor sizden istedigim kaynanamı nasıl evimden uzaklastırırım esımle aramızı bozmadan bıde onun mısafır gıbı olmasnı ıstıyoeum kendı evınde otrurur gıbı degil :)

Kac yillik evlisin nasil anlasiyosunki ayrica cocuk varmi
İki yıllık evliyim çocuğumuz olmuyo tedavi goruyoruz suan da allahın izniyle insallah illaki atismalarimiz oluyo ama uzatmiuoruz hic hiçbişey olmamış gibi normale dönüyoruz çok şükür akrabayiz zaten biz

İki yıllık evliyim çocuğumuz olmuyo tedavi goruyoruz suan da allahın izniyle insallah illaki atismalarimiz oluyo ama uzatmiuoruz hic hiçbişey olmamış gibi normale dönüyoruz çok şükür akrabayiz zaten biz
Çalişiyosan o yuzdende problem olmaz cunku surekli gormemis olursun

Arkadaslar bende kaynanamla yasiyorum surekli beraberiz hic arkadasim yok kimse gelmek istemiyo o var diye cok konusuyor herseye burnunu sokuyor nasil arkadas edinecem ben birbucuk sene kaldi ayri eve cikmamiza

Çalişiyosan o yuzdende problem olmaz cunku surekli gormemis olursun
Yok çalışmiyorum evdeyim ya karşıdaki insanın yapısıyla alakali bi durum aslında işime çok karışmaz arkadaşlarımı cagiririm o gün kalkar bi arabasına ya da gorumceme gider mesela gidecek yer bulamazsa başak bi odada oturur arada gelir sakalasir arkadaşlarımla ya da ben giderim dışarı çıkarız kızlarla anneme çok sık gidiyorum mesela hiçbişey demez yani biz birbirimizin işine çok karismayiz oda çıkar gider istediği yere niye gidiyorsun demem ya da bende geliyim demem oyleyiz ama iyi anlaşıriz eğer o tam tersi olsaydı bende anlasamazdim bende sabır taşı değilim ya

Benim hic arkadasim yok kimse gelmiyo

En sonunda diycem sen neden herseye bu kadar karişıyosun ya tut çeneni yada ayri eve cikar bizi seni çekemem valla bune be onun yuzunden hastalikli şüpheci oldum heryerde herkez arkamdan konusuyomus gibi geliyo kaygi bozuklugu oldu resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…