Benim anneannem ne senin anan ne onun anası aynı şehirde olmayın der dururdu... Ne varsa eskilerde varBen duymadım biz birlikte yaşıyoruz da çok mutluyuz iyi anlasıyoruz diyenini. Görmedim de. Ben mesela aynı şehirdeyim ama 20 km uzaktayim ona bile çok yakınız diyorum. Keşke 200000000 km mesafe uzakta otursak. Iste o zaman sevme ihtimalim yüzde 0.1 olurdu belki:) ne zorları var bilmem ama oğullarını paylasamiyor bu erkek anneleri o kesin. Benim de oğlum var büyüsün evlensin o zaman bir kaynana olarak hislerimi burada paylaşıciim:)
KaderSende inadına koyma kız bu arada adı ne ki :)
Kızlar kaynanasıyla birlikte yasayıpta sorun yaşamayan o şanslı arkadaşlardan var mı, neden hic bir şeyden memnun olmaz bu hatunlar? Neden daha fazlasını isterler hep? Arıza ben de mi anlamış degilim.
valla benimki artık başka şehirde ama ordan bile yetiyor sinirimi bozmaya ben konuşmuyorum kendisiyle hiçte sevmem doğumum olacak yüzsüz yüzsüz evime gelecek aldırmak istediği torununu görmeye... hayır eşimde aptal onca alttan alttan fiştekledi adamı adamla mahkemeye gittik çocuğu zorla aldırmaya kalktılar eşimin aklına girdi cadı karı onların şehrinde yaşıyorduk tabi o zaman beni ev hapsinde tuttular kaçarım aldırmam diye sonra hastaneye gittik orada eşime dank etti her şey ve barıştık kadın zaten büyü yaptırıyor sürekli lanet bir kadın yani aramız yine bozulunca eşimle yeter dedim istanbula ailemin yanına kaçtım ve eşim çok pişman oldu istanbula arkamdan geldi ev tuttuk yerleştik şimdi onlardan kmlerce uzaktayız farklı şehirlerde ama kadının yüzsüzlüğüne hayranım aldırmak istedi neler yaptı oğlunu doldurdu büyü yaptı etti şimdi utanmadan benim evime gelip 2 gün kalacakmış güya 2 gün tabi o 2 gün 1 hafta da olabilir...allahtan annem yanımda olacak yoksa o kadını boğarım heralde artık. ha bir de aylardır torunum nasıl diye aramayan kadın beni aradı açmadım tabi gelecek ya ayak yapıyor arayı iyi tutacak aklınca tam yüzsüz tamBiz beraber oturuyoruz sevmesine seviyorum ama bazi davranışları sözleri düşünceleri beni sinir ediyor tahammul edemiyorum ve beraber oturdugma pişman oluyorum 8 ay bitti dua ediyorum tez vakitte kendi evimize cikalim diye ne kadar mesafe o kadar iyi yani iliskinin zedelenmemesi acisindan
vallahi billahi ben de bunu istiyorum çocuklarım beni sevsin tamam ama tutupta hayatlarına müdahale etmem kendi kararlarını versinler her zaman bana sadece tanışsınlar beni karar mercii gibi görmesinler. Ve bir oğlum olursa bir gün asla kaynana olmayacağım kaynanam gibi gelinime anne gibi yaklaşacağım...Valla olay adamda bitiyor aslında. Adam sesini çıkartıp karısını ezdirmiyorsa hangi kaynana karışabilir ki? Hele ki aynı evde yasamayi hangi aklı başında adam ister ki?
Umarım kendime bağımlı çocuk yetiştirmem. Kendi kararlarını verebilençocuklar,bagimsiz bireyler yetiştirmeyi başarabilirim. Tüm olay burda.
valla benimki artık başka şehirde ama ordan bile yetiyor sinirimi bozmaya ben konuşmuyorum kendisiyle hiçte sevmem doğumum olacak yüzsüz yüzsüz evime gelecek aldırmak istediği torununu görmeye... hayır eşimde aptal onca alttan alttan fiştekledi adamı adamla mahkemeye gittik çocuğu zorla aldırmaya kalktılar eşimin aklına girdi cadı karı onların şehrinde yaşıyorduk tabi o zaman beni ev hapsinde tuttular kaçarım aldırmam diye sonra hastaneye gittik orada eşime dank etti her şey ve barıştık kadın zaten büyü yaptırıyor sürekli lanet bir kadın yani aramız yine bozulunca eşimle yeter dedim istanbula ailemin yanına kaçtım ve eşim çok pişman oldu istanbula arkamdan geldi ev tuttuk yerleştik şimdi onlardan kmlerce uzaktayız farklı şehirlerde ama kadının yüzsüzlüğüne hayranım aldırmak istedi neler yaptı oğlunu doldurdu büyü yaptı etti şimdi utanmadan benim evime gelip 2 gün kalacakmış güya 2 gün tabi o 2 gün 1 hafta da olabilir...allahtan annem yanımda olacak yoksa o kadını boğarım heralde artık. ha bir de aylardır torunum nasıl diye aramayan kadın beni aradı açmadım tabi gelecek ya ayak yapıyor arayı iyi tutacak aklınca tam yüzsüz tam
En kötüsüde bu ya yüz yüz bakmak zorunda olman Allah sabır versin canım saglıkla kucagına al bebegını bosver hıc gerılme gelsın gıtsın ılgılenme bıle fazla bebısınle olan vaktını degerlendır vıcdanını rahatlatmak ıcın gelıyordur bırak yapsınvalla benimki artık başka şehirde ama ordan bile yetiyor sinirimi bozmaya ben konuşmuyorum kendisiyle hiçte sevmem doğumum olacak yüzsüz yüzsüz evime gelecek aldırmak istediği torununu görmeye... hayır eşimde aptal onca alttan alttan fiştekledi adamı adamla mahkemeye gittik çocuğu zorla aldırmaya kalktılar eşimin aklına girdi cadı karı onların şehrinde yaşıyorduk tabi o zaman beni ev hapsinde tuttular kaçarım aldırmam diye sonra hastaneye gittik orada eşime dank etti her şey ve barıştık kadın zaten büyü yaptırıyor sürekli lanet bir kadın yani aramız yine bozulunca eşimle yeter dedim istanbula ailemin yanına kaçtım ve eşim çok pişman oldu istanbula arkamdan geldi ev tuttuk yerleştik şimdi onlardan kmlerce uzaktayız farklı şehirlerde ama kadının yüzsüzlüğüne hayranım aldırmak istedi neler yaptı oğlunu doldurdu büyü yaptı etti şimdi utanmadan benim evime gelip 2 gün kalacakmış güya 2 gün tabi o 2 gün 1 hafta da olabilir...allahtan annem yanımda olacak yoksa o kadını boğarım heralde artık. ha bir de aylardır torunum nasıl diye aramayan kadın beni aradı açmadım tabi gelecek ya ayak yapıyor arayı iyi tutacak aklınca tam yüzsüz tam
Onda vicdan yok ki tatlım rahatlatsın... Annem yanımda hastaneye geldik eşimde burda karı atlamış gelmiş buraya anneme laf sokuyor millete dedikodu yapıyor hastanede tanımadığı insanlara kendini övüyor salak mıdır nedirEn kötüsüde bu ya yüz yüz bakmak zorunda olman Allah sabır versin canım saglıkla kucagına al bebegını bosver hıc gerılme gelsın gıtsın ılgılenme bıle fazla bebısınle olan vaktını degerlendır vıcdanını rahatlatmak ıcın gelıyordur bırak yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?