Kaynana :))

Kaynanam cok ardamdan fisirdadigi icin biyere giderken bile karsi komşusu var ona anlatiyo birakipta gidemiyorum okadar deli etti beni kafayi yiyecem artik saolsun kocamda bi destek olurya umrunda bile degil kendinden sogutmaktan baska bisey yapmiyo en sonunda bascam yaygarayi hepsinin ağzına s*********m o olcak

Arkadaşlar Allah rızası için nasıl susturacam bu kaynanayı alıp başımı gitmek istiyorum mümkün değil ne yapicam beb bu durumlari yasayan varmi

Benim anneannem ne senin anan ne onun anası aynı şehirde olmayın der dururdu... Ne varsa eskilerde var

Ofya bizimkinde dibine taşınıyor kapa kısılmış gibi hissediyor kendimi hsyada dair yaşamaya dai
Kızlar kaynanasıyla birlikte yasayıpta sorun yaşamayan o şanslı arkadaşlardan var mı, neden hic bir şeyden memnun olmaz bu hatunlar? Neden daha fazlasını isterler hep? Arıza ben de mi anlamış degilim.

Biz beraber oturuyoruz sevmesine seviyorum ama bazi davranışları sözleri düşünceleri beni sinir ediyor tahammul edemiyorum ve beraber oturdugma pişman oluyorum 8 ay bitti dua ediyorum tez vakitte kendi evimize cikalim diye ne kadar mesafe o kadar iyi yani iliskinin zedelenmemesi acisindan

Valla olay adamda bitiyor aslında. Adam sesini çıkartıp karısını ezdirmiyorsa hangi kaynana karışabilir ki? Hele ki aynı evde yasamayi hangi aklı başında adam ister ki?
Umarım kendime bağımlı çocuk yetiştirmem. Kendi kararlarını verebilençocuklar,bagimsiz bireyler yetiştirmeyi başarabilirim. Tüm olay burda.

valla benimki artık başka şehirde ama ordan bile yetiyor sinirimi bozmaya ben konuşmuyorum kendisiyle hiçte sevmem doğumum olacak yüzsüz yüzsüz evime gelecek aldırmak istediği torununu görmeye... hayır eşimde aptal onca alttan alttan fiştekledi adamı adamla mahkemeye gittik çocuğu zorla aldırmaya kalktılar eşimin aklına girdi cadı karı onların şehrinde yaşıyorduk tabi o zaman beni ev hapsinde tuttular kaçarım aldırmam diye sonra hastaneye gittik orada eşime dank etti her şey ve barıştık kadın zaten büyü yaptırıyor sürekli lanet bir kadın yani aramız yine bozulunca eşimle yeter dedim istanbula ailemin yanına kaçtım ve eşim çok pişman oldu istanbula arkamdan geldi ev tuttuk yerleştik şimdi onlardan kmlerce uzaktayız farklı şehirlerde ama kadının yüzsüzlüğüne hayranım aldırmak istedi neler yaptı oğlunu doldurdu büyü yaptı etti şimdi utanmadan benim evime gelip 2 gün kalacakmış güya 2 gün tabi o 2 gün 1 hafta da olabilir...allahtan annem yanımda olacak yoksa o kadını boğarım heralde artık. ha bir de aylardır torunum nasıl diye aramayan kadın beni aradı açmadım tabi gelecek ya ayak yapıyor arayı iyi tutacak aklınca tam yüzsüz tam

vallahi billahi ben de bunu istiyorum çocuklarım beni sevsin tamam ama tutupta hayatlarına müdahale etmem kendi kararlarını versinler her zaman bana sadece tanışsınlar beni karar mercii gibi görmesinler. Ve bir oğlum olursa bir gün asla kaynana olmayacağım kaynanam gibi gelinime anne gibi yaklaşacağım...

Aman çok mecbur degilseniz almayın eve, gitsin otelde kalsin. evlerden ırak. Gelecekse de başına birileri beklesin. Eve de yapar yine birseyler, Esinizle 1 dakika yalnız bırakmayın. Laf sokar, söyler gerginlik yaratır ki loğusa olacaksınız. Sabır diliyorum şimdiden

En kötüsüde bu ya yüz yüz bakmak zorunda olman Allah sabır versin canım saglıkla kucagına al bebegını bosver hıc gerılme gelsın gıtsın ılgılenme bıle fazla bebısınle olan vaktını degerlendır vıcdanını rahatlatmak ıcın gelıyordur bırak yapsın

Onda vicdan yok ki tatlım rahatlatsın... Annem yanımda hastaneye geldik eşimde burda karı atlamış gelmiş buraya anneme laf sokuyor millete dedikodu yapıyor hastanede tanımadığı insanlara kendini övüyor salak mıdır nedir

kayınvalidemden nefrt ediyorum benim yuvamı yıktı.. Bende yakın oturuyordum.Eşimin beynini yıkadı bize yapmadığını bırakmadı ne diyeyim sabır versin Allah birlikte yaşayanlara mutlaka bir sorun yapıyorlar..

Merhaba arkadaşlar kaynanam esimle bana 3 tane büyü yapmış biri papaz büyüsü biri de domuz yağı sürmüş birde benden soğutma büyüsü yapmış eşimin gözü beni ve bebeğimi görmüyor hiç bir şekilde sebepte yok suçum da yok boşanmak istiyor ne yapacağımı bilmiyorum tam 5 hocaya gösterdik hepside aynısı söylüyor ömür boyu surermis bu büyü aramıyor sormuyor beni deli gibi seviyorduk birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…