Kaynana :))

sizin kadar zor durumda olmasam bile bende bol bol dua edip Allahtan istiyorum kullara ağzınızı açmayın anlayamayacaklardır çünkü işlerine gelmiyor zaman çok acımasız

Kimse yokmu konuşabileceğim çok yalnızım eşime hiç birşey anlatmıyorum anlatsamda anlamıyor annesinin babasının dizinin dibinden ayrılmıyor ne yapıcam nasıl dayanıcam allahım yardım et
dök içini burda tatlım takip ederim ben seni

Emekli olunca ev alcakmislar bize sozde onun icin sabrediyorum hadi diyorum kizimla kiralarda surunmeyelim bekliyorum yapicak bisey yok bazi seyler duyuyorum ve kimseye anlatmiyorum esimede anlatmiyorum anlatsamda anlamiyo icime kapaniyorum allaha siginiyorun ama esimle ramda bi sogukluk gibi bisey oluyo sanki böyle olunca o hep ayni hicbiseyi takmiyo normal herzamanki gibi davraniyo ama ben gittlgide degisiyorum sanki esimden uzaklasmak istemiyorum

Kendimi ezdirmesenm hakkimi savunmak icin bisey desem kötü gelin oluyorum eşim bile karşı tarafa geçiyo sanki büyü yapılmış gibi tabi boyle bisey yokta öyle gibi

dök içini burda tatlım takip ederim ben seni
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun kimsem yok tek bir arkadaşım yok herkezle iyi anlasiyorum kimseye bi kotulugum olmamistir simdiye kadar ama kimse benimle arkadaslik etmek istemiyo kayinvalidemle oturuyom diye gençler gelmiyo küçümsüyolar beni ama kimse bilmez neler yaşıyo insanlar kimsede gelip neyin var deyipte derdini dinlemez dinleyen olsada kimseye güven olmuyo ki ama enazindan size güvenebilirim çok çok teşekkür ederim

bizimkiyle
bosver konussun dursunlar bak bende hamileyken calisiyordum izne ayrildim bebegim 9 aylik emiyorda mutfakta is yaparken eteklerimden tutuyo oyle bir anneci oluyorlarki esim bosver calisma kizina bak ben bakarim size diyo ki calismami isterdi normalde..

9 aylik canim emiyo inan butun gun kucagimda hep bana geliyo nasil birakip gideyim ben bunu
Enazinadan 1 yaşını çünkü anneler işe başlayınca bebeği emmeyi bırakabiliyo enazindan biraz daha bence sen bak hiç kimse yani kim olursa olsun anne kadar bakamaz annenin bakmasi baska bisey

ben rahata erdim sonunda eşimle başka şehire taşınıyoruz o da yanıma gelecek 1 aya allaha şükürler olsun yani :) büyücü kaynanamdan kurtardı rabbim beni ve kocamı

Nasıl kendi tarafıma çekebilirim yaayani tabiki onlarda anasi babasi ama bizi mecbur biraktilar ayni evde kalmaya giderseniz bebegi bundan sonra bize birakmayin dediler ben esimin yerinde olsaydim asla kemdimide karimıda ezdirmezdim alır karımı çocuğumu giderdim gelmezseler gelmesinler bidaha kendileri bilirler derdim yani ama eşim öyle yapmıyo işine geliyo burda kalmak heralde onunda yaaa ona dedim ben kaynatamlar öyle deyince dedimki kocacım bak bir kere olsun beni dinle ezdirmeyelim kendimizi çekelim resti gidelim ben ne olursa olsun yanindayim zor gunler bile gecirsek herzaman destek olucam sana gerekirse kendime bişey almam evimizi geçindiririm diyorum hiç umursamıyo sadece gesap yapip duruyo su varmış elektrik varmış ödencek nasıl geçincekmişikte bilmemneymiş babasi destek ciksa ayri evimize ciksak beraber odesek kendimizi toparlayana kadar birlikte yemek yesek ama yok yani yok o anlayış koskoca eşşek kadar insan çocuk gibi yapınıyolar herşeyi kendilerine göre ayarliyplar onlarin işine gelirse bi isi yapiyolar gelmezse bizim isteklerimizin önemi yok yeter artik bıktım ya ne bu bi babanne geliyo bi ama zaten gelen giden bitmiyo misafir kocla 5 dakika yanlız kalamıyorum geçen günler kaynanam mahalleye gitti hadi dedik rahatiz bu aksam tam bebegi uyuttuk başbaşa kaldik neyse olaylar gelişti falan ben hızlı hızlı banyo yapiyom kaynanamlar gelcek diye herşey acele oluyo zaten korkudan neyse tam banyodayim zil çaldi dedim heralde kaynatamlar geldi rezil oldum oysa ananesiymis actim banyonun kapidini öcü gibi karsimda utandim sinirden kendimi yedim insanda biraz düsünce olur bıktım ya delirtçekler beni en sonunda o olcak eşim ağzıni bile acmiyo bide o gece geldiya bık bık konuşup çocuğuda uyandirdi butun gece beşik salladık delireceeeeemmmm

sadece sana cevap yazmak için uykumu bölüyorum arkadaşım benim cadı tekmelerle uyutmuyor da :) gelelim konuna benden akıl istiyorsun kendi tarafına çekmek istiyorsan sana 2 önerim var biri sirke al üzüm sirkesi olacak duşa gir üzüm sirkesini maşrapaya dök biraz üstüne yıkanma derecene göre su ekle 3 felak 3 nas 3 ayetel kürsi oku o suya elinde tut maşrapayı bir eline de bıçak al kafanın üstüne tut bıçağı sonra deki allahım üstümde bu zamana kadar yapılmış ne kadarr büyü sihir varsa bu suyla beraber aksın beni koru yarabbim sana sığınıyorum de suyu kafandan aşağı dök diğer elinde bıçağı kafanın üstünde tutarken ama sakın durulanma sirkeli su kalacak üstünde ertesi gün tekrar duş alabilirsin. İkincisi ise mutlaka sürekli felak nas oku allahın izniyle sana bir daha büyü tutmaz. kocanında suratına oku sessizce felak nas üfle allahım kocamın üstünde bir büyü sihir varsa bozulsun yapana geri dönder yarabbim de... özelden yazarsan da destek olurum sana arkadaşım durumun zor allah sabır versin ama ben daha zorunu yaşadım inan ve şuan ayaktayım allahın izniyle kocamın da benim de üstümden büyüler kalktı tutmuyor artık ama eşinin gözünü korkutmazsan daha senelerce çekersin ben ne mi yaptım aynısını yap bak karnımda bebeğim var ailesi çok çektirdi annesi büyü yaptı yaşamadığım rezalet kalmadı hep allaha sığındım en son topladım eşyalarımı ailemin yanına geldim o zaman öyle bir kıymete bindim ki bak şuan kocam şehrimize geri geliyor ailesini bırakıp... allah çok büyük kocana tek bir kelime etme aşkından ölsen de ailenin yanına git ararsa açma yazarsa yazma sonunda tek bir mesaj at içinden ne geçiyorsa anlat dök içini bir hafta ne aramasını aç ne mesajına dön bak aşkından ölsende sus bebeğinle oyalan ailen de açmasın onların telefonlarını sonunda kocan öyle bir pişman olacak ki mumla arayacak seni sevgisini anlayacak... herkesin gerçek yüzünü görecek emin ol

Öyle bişey yapaman ailem beni istemez benim annemde babamı ve bizi bırakıp gitti o yüzden bırakamam annesi gibi olmuş derler ama dediklerinizi dikkate alıcam çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…