Kaynana....

iebroeh

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2016
1
0
1
Slm kızlar
Ben 4 senedir bere iliskideyim.
2 senedir bere Sözliyim
Benim sözlüm bana teklif ederken yüzük taktı. Ailesi istemeye geldi. Buraya kadar hepsi iyi.
Bizde sözü büyük yaptık biraz nisan gibi oldu yurtdışında kaldıgimiz için dedik türkiyede yapalım aileler görsün.
Bana söz yüzügü alınmadı ama bende sözlüm yüzüksüz gezmesin diye altın sovalye yüzüğü aldım.
Neyse sorun bu sene başladı ailesi bu sene düğün yapalım diyor ama beğendiğimiz alyanslara pahalı diyorlar. Benim Ailem sözlümün yüzüğünü almaya kararlılar pahalı felan demiyorlar
Ama onun ailesi almak istemiyorlar
Yok pahalı yok ozaman 2 bilezik az veririz
Ama bana söz veya nisan yüzüğü alınmadı ve ben bana teklif edilen yüzüğü söz yüzüğü okarak takıyorum ve ben sözlüme yüzük aldım almama gerekmiyordu..
Ne yapacağımı bilmiyorum
Benim düşüncem sacmami yoksa bi yerde haklimiyim ne yapmalıyım ...

Şimdiden teşekkür ederim
Umarim yazdıklarımı okuyabiliyorsunuz türkçem biraz bozuk :)

Slm kızlar
Ben 4 senedir bere iliskideyim.
2 senedir bere Sözliyim
Benim sözlüm bana teklif ederken yüzük taktı. Ailesi istemeye geldi. Buraya kadar hepsi iyi.
Bizde sözü büyük yaptık biraz nisan gibi oldu yurtdışında kaldıgimiz için dedik türkiyede yapalım aileler görsün.
Bana söz yüzügü alınmadı ama bende sözlüm yüzüksüz gezmesin diye altın sovalye yüzüğü aldım.
Neyse sorun bu sene başladı ailesi bu sene düğün yapalım diyor ama beğendiğimiz alyanslara pahalı diyorlar. Benim Ailem sözlümün yüzüğünü almaya kararlılar pahalı felan demiyorlar
Ama onun ailesi almak istemiyorlar
Yok pahalı yok ozaman 2 bilezik az veririz
Ama bana söz veya nisan yüzüğü alınmadı ve ben bana teklif edilen yüzüğü söz yüzüğü okarak takıyorum ve ben sözlüme yüzük aldım almama gerekmiyordu..
Ne yapacağımı bilmiyorum
Benim düşüncem sacmami yoksa bi yerde haklimiyim ne yapmalıyım ...

Şimdiden teşekkür ederim
Umarim yazdıklarımı okuyabiliyorsunuz türkçem biraz bozuk :)

e sozlunuz zaten yuzuk almıs teklıf ederken her parmagına ayrı mı yuzuk alcaktı kı bılemedım ???
pazarlıkla baslayan şeylerın sonu guzel bıtmez haberın olsun

İstediğiniz yüzükleri alabilecek gücünüz yoksa niye evlenmeyi düşünüyorsunuz?
Sözlünüz veya siz bir yüzüğü alamıyorsunuz ama ev geçindirip, tüm faturaları ödeyip yaşayabileceğinize inancınız var, ilginç....
Tabi bu arada normal bir yüzükten bahsediyorum, fiyatı 5 haneyi bulmayan, karatı 0.50 in üzerine geçmeyen.
Benim de eşimden nişanlılık döneminde özel bir yüzük talebim oldu (sözüm ve nişanımda ayrı alyanslarım olmasına rağmen) ama dikkatinizi çekiyorum 'nişanlımdan' ve onun ücretini ödeyebilecek durumda olduğunu biliyordum.
Ne ailesinden istedim, ne millete duyurdum ne de tutturdum.
Almasaydı da bir şey diyecek halim yoktu, evlenince biriktirir alırım diye düşünüyorum.
Yok biz ne aldık, yok siz ne aldınız vay efendim 2 bilezik eksik olurmuş gibi konuşmalar hem çok seviyesiz hem de bunu duyuran çift olarak siz de iletişimsizsiniz.
Her şeyi böyle ailelere söyleyeceksiniz, bir daha düşünün evlenmeyi.

Ticaretmi evlilik mi belli değil. .daha ilk adımda nedir bu böyle yok iki bilezik almayalım yok yüzük alınsın vs..
Alt tarafı bir yüzük için şimdiden bunları konuşup sorun haline getiriyorsanız aldığınız evlilik kararını tekrar bir gözden geçirin bence..

Ha yazmayı unuttum konu başlığı neden "kaynana"?omu almak istemiyor yüzüğü?ve siz daha şimdiden bu şekilde mi hitap ediyorsunuz?kayinvalide deseydiniz daha hoş gelirdi kulağa...kaynana biraz kaba olmuş. .

Boyle ucuz hesaplarla nasil evlenilir ben anlamam. Ne ayip 2 bilezik az aliriz. Almazsan alma bee! Cok ayip coook

Siz daha yuzukte bu kadar yuz goz olduysaniz; daha bunun evi esyasi var. ohoooo. Nisani atarlar yakinda. Benden söylemesi.

sözlünüz ailesinin sözlediklerine göre hareket ediyorsa tekrar tekrar düşünün derim....
2 yıl az bir süre değil, evlenecek adam birikim yapar

2 yıldır sözlüsünüz ama adam bir alyans alacak parayı biriktirmemiş ailesi alyansa pahalı diyor .. yok o alyansı alırsak 2 bilezik düşeriz diyor .. beynim yandı sabah sabah..

öncelikle kendi alyansını bile alamayan bir adamla evlenme..
hele hele ailesi böyle pazarlığa giren bir aileyle sakın gelecek düşünme..

daha şimdiden böyle pazarlık yapıyorlarsa valla Allah kolaylık versin..

daha şimdiden böyle pazarlık yapıyorlarsa valla Allah kolaylık versin..

Yüzüklerinizde istediğiniz model olmayıversin, cok onemı yok... İsteklerinizi biraz minimalize edin yada esınız olacak er kişi alsın yüzüğünüzü...

2 tane alyans ne kadar pahalı olabilir ki almıyorlar. siz sözlünüze yüzük almayın onun yerine gidin beraber alyanslarınızı alın bence

Back
X