- 10 Şubat 2015
- 2.986
- 1.864
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün alyansa laf ederler yarın ülkeye gelin gelince eve hapsederler hadi buyur burdan yak.Slm kızlar
Ben 4 senedir bere iliskideyim.
2 senedir bere Sözliyim
Benim sözlüm bana teklif ederken yüzük taktı. Ailesi istemeye geldi. Buraya kadar hepsi iyi.
Bizde sözü büyük yaptık biraz nisan gibi oldu yurtdışında kaldıgimiz için dedik türkiyede yapalım aileler görsün.
Bana söz yüzügü alınmadı ama bende sözlüm yüzüksüz gezmesin diye altın sovalye yüzüğü aldım.
Neyse sorun bu sene başladı ailesi bu sene düğün yapalım diyor ama beğendiğimiz alyanslara pahalı diyorlar. Benim Ailem sözlümün yüzüğünü almaya kararlılar pahalı felan demiyorlar
Ama onun ailesi almak istemiyorlar
Yok pahalı yok ozaman 2 bilezik az veririz
Ama bana söz veya nisan yüzüğü alınmadı ve ben bana teklif edilen yüzüğü söz yüzüğü okarak takıyorum ve ben sözlüme yüzük aldım almama gerekmiyordu..
Ne yapacağımı bilmiyorum
Benim düşüncem sacmami yoksa bi yerde haklimiyim ne yapmalıyım ...
Şimdiden teşekkür ederim
Umarim yazdıklarımı okuyabiliyorsunuz türkçem biraz bozuk :)
kaynana diyince hepimiz atlayacağız ya ondan bence kızımız kurt olmuşHa yazmayı unuttum konu başlığı neden "kaynana"?omu almak istemiyor yüzüğü?ve siz daha şimdiden bu şekilde mi hitap ediyorsunuz?kayinvalide deseydiniz daha hoş gelirdi kulağa...kaynana biraz kaba olmuş. .
Slm kızlar
Ben 4 senedir bere iliskideyim.
2 senedir bere Sözliyim
Benim sözlüm bana teklif ederken yüzük taktı. Ailesi istemeye geldi. Buraya kadar hepsi iyi.
Bizde sözü büyük yaptık biraz nisan gibi oldu yurtdışında kaldıgimiz için dedik türkiyede yapalım aileler görsün.
Bana söz yüzügü alınmadı ama bende sözlüm yüzüksüz gezmesin diye altın sovalye yüzüğü aldım.
Neyse sorun bu sene başladı ailesi bu sene düğün yapalım diyor ama beğendiğimiz alyanslara pahalı diyorlar. Benim Ailem sözlümün yüzüğünü almaya kararlılar pahalı felan demiyorlar
Ama onun ailesi almak istemiyorlar
Yok pahalı yok ozaman 2 bilezik az veririz
Ama bana söz veya nisan yüzüğü alınmadı ve ben bana teklif edilen yüzüğü söz yüzüğü okarak takıyorum ve ben sözlüme yüzük aldım almama gerekmiyordu..
Ne yapacağımı bilmiyorum
Benim düşüncem sacmami yoksa bi yerde haklimiyim ne yapmalıyım ...
Şimdiden teşekkür ederim
Umarim yazdıklarımı okuyabiliyorsunuz türkçem biraz bozuk :)