Kaynana....

nasıl bir yuzukmuş anlamadım 2 bilezik değerinde pırlanta mı ?

Tam Okumadım saçma buldum birde yazma şekliniz çok bozuk :KK12::KK34:o dedi şu dedi bu dedi...

Durumları iyi degildiŕ ,daha çok yüzüğün olur maddiyat mutluluğu gölgeler
kaynana diye başlık okuyunca ,......... :)) asıl sorun para para olmayışı hersey para oldu

Bir yüzük alacak paraları yok ise bu insanlardan bu tepkinin gelmesi çok normal !!!
Size bunu duyuracak kadar seviyenin aşağıya inmesi yüzgöz olmanızın işareti .
Bunu nişanlınız halletmeliydi nekadar uzamış bir alyans meselesi 2 bilezik az takarız falan
Bilemedim iyiye gitmediği kesinde ben genede her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum.

Her bu tür bir şey okuduğumda cidden midem bulanıyor. Resmen pazarlık mı yapılıyor ne kadar basit diyaloglar bunlar, insan utanır dillendirmeye... Böyle başlayan evliliklerden de hayır gelmez...

Sende bi tuhafsın
Yüzük varken bi daha sözde alsaydı diye beklentiye girmişsin
Adama 1 tane aldığın yüzüğün lafını yapıyosun, gerek yoktu ama aldım diye
2 bilezik değerinde alyanssa bence de pahalı
Çok istiyosan sözlünle birlikte alın, niye aialesi almıyo deyip duruyosun kocaman insnalarsınız kendiniz alın

Ayrıca niye söz yüzüğü alsınlar anlamadım nişanlınız takmış ya size zaten bir tek taş yüzük zaten ondan sonrası sadece alyans olur başka yüzük takılmaz sözde. Biz de kardeşim evlenme teklif ederken tek taş taktı isteme oldu o yüzüğü hani yüzük takılmış olsun diyerek o akşam tekrar kıza taktık nişanda da alyanslar alındı takıldı erkek kızın, kız da erkeğin yüzüğünü aldı aile pahalı diyebilir nişanlınız ne güne duruyor o tamamlasın üzerini işi gücü yok mu bu aileden beklenti nedir yani.

Slm kızlar
Ben 4 senedir bere iliskideyim.
2 senedir bere Sözliyim
Benim sözlüm bana teklif ederken yüzük taktı. Ailesi istemeye geldi. Buraya kadar hepsi iyi.
Bizde sözü büyük yaptık biraz nisan gibi oldu yurtdışında kaldıgimiz için dedik türkiyede yapalım aileler görsün.
Bana söz yüzügü alınmadı ama bende sözlüm yüzüksüz gezmesin diye altın sovalye yüzüğü aldım.
Neyse sorun bu sene başladı ailesi bu sene düğün yapalım diyor ama beğendiğimiz alyanslara pahalı diyorlar. Benim Ailem sözlümün yüzüğünü almaya kararlılar pahalı felan demiyorlar
Ama onun ailesi almak istemiyorlar
Yok pahalı yok ozaman 2 bilezik az veririz
Ama bana söz veya nisan yüzüğü alınmadı ve ben bana teklif edilen yüzüğü söz yüzüğü okarak takıyorum ve ben sözlüme yüzük aldım almama gerekmiyordu..
Ne yapacağımı bilmiyorum
Benim düşüncem sacmami yoksa bi yerde haklimiyim ne yapmalıyım ...

Şimdiden teşekkür ederim
Umarim yazdıklarımı okuyabiliyorsunuz türkçem biraz bozuk :)
bugün alyansa laf ederler yarın ülkeye gelin gelince eve hapsederler hadi buyur burdan yak.:D
yüzükte yüzük diye tutturursan abooooov

Ha yazmayı unuttum konu başlığı neden "kaynana"?omu almak istemiyor yüzüğü?ve siz daha şimdiden bu şekilde mi hitap ediyorsunuz?kayinvalide deseydiniz daha hoş gelirdi kulağa...kaynana biraz kaba olmuş. .
kaynana diyince hepimiz atlayacağız ya ondan bence kızımız kurt olmuş :D

Nişanlınız niye almıyor?

Slm kızlar
Ben 4 senedir bere iliskideyim.
2 senedir bere Sözliyim
Benim sözlüm bana teklif ederken yüzük taktı. Ailesi istemeye geldi. Buraya kadar hepsi iyi.
Bizde sözü büyük yaptık biraz nisan gibi oldu yurtdışında kaldıgimiz için dedik türkiyede yapalım aileler görsün.
Bana söz yüzügü alınmadı ama bende sözlüm yüzüksüz gezmesin diye altın sovalye yüzüğü aldım.
Neyse sorun bu sene başladı ailesi bu sene düğün yapalım diyor ama beğendiğimiz alyanslara pahalı diyorlar. Benim Ailem sözlümün yüzüğünü almaya kararlılar pahalı felan demiyorlar
Ama onun ailesi almak istemiyorlar
Yok pahalı yok ozaman 2 bilezik az veririz
Ama bana söz veya nisan yüzüğü alınmadı ve ben bana teklif edilen yüzüğü söz yüzüğü okarak takıyorum ve ben sözlüme yüzük aldım almama gerekmiyordu..
Ne yapacağımı bilmiyorum
Benim düşüncem sacmami yoksa bi yerde haklimiyim ne yapmalıyım ...

Şimdiden teşekkür ederim
Umarim yazdıklarımı okuyabiliyorsunuz türkçem biraz bozuk :)

bizim alyanslarimiz cartier marka, gittik, begendik, odedik, paketiyle ciktik esimle magazadan. kendi kendimize... siz neden bu sekilde yapmiyorsunuz? bizim ailelerimiz ne kadar tuttugunu da bilmezler, ne oldugunu da...
siz es mi olmak icin evleniyorsunuz, gelin olmak icin mi?
sayet gelin olmak icin evleniyorsaniz bircok arkadas soylemis, o evlilikten pek de bir hayir gelmez.

sende çok pahalı olandan vazgeçip daha bütçene uygun bişiler beğen canım.daha başlamadan bir yüzük için bu kadar içlenirsen ilerde daha büyük sıkıntılar bekliyor demektir sizi

Back
X