Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi Kuzeymasal
-
Acaba benim eltim misin gerçi yok ama olsa bunlar gelirdi başınaKizlar kaynanamla beraber yasiyorum 8 aylik oglum var ve kisin kaloriferleri actirmiyo neymis cok para geliyomus 3 faturanin toplami 100 tl yi bulmuyo cok geliyo diyo evin ici buzhane gibi hadi ben neyse ama bebegim var akil verin bana napicam esim soyluyo ben oderim diyo gerekirse ama nafile acinca niye actiniz kalin giyinin diyo gidiyo kapatyo hamileykende aynisini yapti evin icinde yorganla dolasiyodum ne yapmam lazimm
Evet kayinvalidemden nefret ettircek birsey daha söyleyeyim canım sana :) sobayı kurduk simdide odun biter diye yakmıyorr. Bende elektrikli sobayı yakıncada inanır mısın elektrik gidiyoorr.Büyükleri çok severim ama son günlerde kk da okuduğum üç kaynanadan tanımadan nefret ettim. Biri aynı sizinki gibiydi köy yerinde soba yakmayanBexy in kayınvalidesi biri Z zeynepguven1986 kayınvalidesi bide sizinki... Allah yardımcınız olsun.
Canım bu tip kvlere gore bu aylar daha normal havalar soguk degil ki zature yapmaz bu havalar ya. Birde cocuk sicagada alisacak soguda laflari var. Neymis eskiden onlarin zamaninda cocuklarin elleri soguktan sisermiste odun komur bitmesin diye soba yakmazlarmiş..Hastami bu kadin ya hadi kendini sizi düşünmüyor torununa nasil kiyar laftan anlamaz boyle tipler ama anne hadi biz neysede evladimin zaturre olmasinimi istoyorsun de
u diye,kontrol ediyoodanın peteğini açık bırakıp evin diğer peteklerini kapatsan sonra kombiyi açsan acaba yandığını farkedermi?
Aynen oyle kuzum simdilerde acilmaz belki ama bu kadin kisin ortasindada ayniCanım bu tip kvlere gore bu aylar daha normal havalar soguk degil ki zature yapmaz bu havalar ya. Birde cocuk sicagada alisacak soguda laflari var. Neymis eskiden onlarin zamaninda cocuklarin elleri soguktan sisermiste odun komur bitmesin diye soba yakmazlarmiş..
Kafaya bak yıl olmuş 2016.
Senin cocuklarin 30 sene önce dogmus.
Ama kadınin kafa aynı.
Ben hergun soylemekten biktim neden babasini tercih ettgini aklim almiyo200 lira haftalikla babasinin yaninda calisan adama sayin sovun once. Anasina gelene kadar.
Gitsin girsin en dandik ise girse 1300 lira para alir ama o babasinin yaninda curumeyi seciyo siz ses cikarmiyo musunuz allah askina?
Hayyy aklini seveyimEvet kayinvalidemden nefret ettircek birsey daha söyleyeyim canım sana :) sobayı kurduk simdide odun biter diye yakmıyorr. Bende elektrikli sobayı yakıncada inanır mısın elektrik gidiyoorr.
Tabiki ikisinide yakıyorumm sefaam olsun ohh
Hem elektrik gitmesin hem odun bitmesin hde torun gitmesin kafasinda bizkide ama yok öyle bir dünyaa. Sınavlardan sonra vınnn
Tek skintim bu olsa yazsam yer yetmezdi o yuzden usendim yazmayaKvyle tek sıkıntın buysa, git kışı ailenin yanında geçir.
Canım Allah sabır versin sana. Cidden benim kv deden daha vicdansiz daha düsüncesız seninkisi bizimkisi en azindan benim dırdırlarımı suratımı çekince istedigimi yapıyor senin ki temelli yüzsüzmüş...Aynen oyle kuzum simdilerde acilmaz belki ama bu kadin kisin ortasindada ayni
Bende oyle yapicam vallah artikO kapattıkça sen aç
Takma hiç
Ben kv öyle
Oturmaya girtiğimzde hemen polar verirdi üstüme
Ben kocamla kaynımı örgütlemiştim
Hepimiz onun arkasından
Mutfağa gidip kombiyi açıyorduk
Bişeyde diyemiyordu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?