- 10 Mayıs 2014
- 3.409
- 7.017
- 358
- Konu Sahibi Kuzeymasal
-
O zaman eşine bir rest çekme zamanı gelmiş. Kv zaten umutsuz vaka.Tek skintim bu olsa yazsam yer yetmezdi o yuzden usendim yazmaya
Amin kuzum gerckten,cok vicdansiz kendinden baska kimseyi dusunmez kocasida oyle bunlar daha nekiCanım Allah sabır versin sana. Cidden benim kv deden daha vicdansiz daha düsüncesız seninkisi bizimkisi en azindan benim dırdırlarımı suratımı çekince istedigimi yapıyor senin ki temelli yüzsüzmüş...
Hemde ne vakaO zaman eşine bir rest çekme zamanı gelmiş. Kv zaten umutsuz vaka.
Vallahi sobayi aksamdan yakiyorum 12ye kadar odun atiyorum sabah 4e dogru soguyuncada takiyorum elektrikli sobayi napiyim yani kimsede umurumda olmuyorr birisi birsey dese cekip gitcem abimin yanına biliyorlar şuan ses edemiyorlar :)Hayyy aklini seveyimbendemj elektrikli yaksaam
Amin canimBüyükleri çok severim ama son günlerde kk da okuduğum üç kaynanadan tanımadan nefret ettim. Biri aynı sizinki gibiydi köy yerinde soba yakmayanBexy in kayınvalidesi biri @zeynepguven1986 kayınvalidesi bide sizinki... Allah yardımcınız olsun.
Sagol kuzum en kisa zamandaaVallahi sobayi aksamdan yakiyorum 12ye kadar odun atiyorum sabah 4e dogru soguyuncada takiyorum elektrikli sobayi napiyim yani kimsede umurumda olmuyorr birisi birsey dese cekip gitcem abimin yanına biliyorlar şuan ses edemiyorlar :)
Yak canım aldir bi ufo odana cocugunla sicak sicak otur oh miss
Diyicem diyicem artik susmuycamHastami bu kadin ya hadi kendini sizi düşünmüyor torununa nasil kiyar laftan anlamaz boyle tipler ama anne hadi biz neysede evladimin zaturre olmasinimi istoyorsun de
Dertlesmek istersen her zaman dinlerim :) iyi geceler canimSagol kuzum en kisa zamandaa
ogluna baska kadin alicakmis yaptiklrimi hic gormedniz yapamadiklarmi goruyosunuz dedim gulmeye basladi
Yani kusura bakmayın ama eşiniz sizi hiç düşünmüyor. Haftalık 600 lira demek sizin ayrı eve çıkıp misler gibi yaşamanız demek,kimseye eyvallah etmeden. Ne yapın edin kabul ettirin,onun ailesi sizi düşünmüyor sizmi düşüneceksiniz. Kayınpederinizde arasın dursun haftalık o parayla çalışacak birini.Soyledim hatta bi adam yanina cagirmis calismak icin esimide seviyo gel haftalik 600 tl vericem demis ama esim istemiyo anlatmaya calisyorum durumu soyluyorumda olmuyo diye ama dinlemiyo
eşin mi istemiyor başka iş.Bu daha hicbisey degil ne annelik yapmislar ne babalik diyorum baska ise gir ama istemiyo bayram harcligi verdi bayramda onu gecen haftaki haftalgndan kesti fazla vermis diye 100 tl aldi gecen hafta bende 50 tl kenara koydum 50 tlyle idare ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?