Kaynana.!!

Canım Allah sabır versin sana. Cidden benim kv deden daha vicdansiz daha düsüncesız seninkisi bizimkisi en azindan benim dırdırlarımı suratımı çekince istedigimi yapıyor senin ki temelli yüzsüzmüş...
Amin kuzum gerckten,cok vicdansiz kendinden baska kimseyi dusunmez kocasida oyle bunlar daha neki

Hayyy aklini seveyim bendemj elektrikli yaksaam
Vallahi sobayi aksamdan yakiyorum 12ye kadar odun atiyorum sabah 4e dogru soguyuncada takiyorum elektrikli sobayi napiyim yani kimsede umurumda olmuyorr birisi birsey dese cekip gitcem abimin yanına biliyorlar şuan ses edemiyorlar :)

Yak canım aldir bi ufo odana cocugunla sicak sicak otur oh miss

Sagol kuzum en kisa zamandaa

Bunlar ne kadar merhametsiz insanlar ya şaşırıyorum burda bunları okuyunca Allah iclerine merhamet versin yazık degilmi o yavruya.Susma sende arkadaşım sesini çıkar bunlara yaranamazsın ne yapsanda en iyisi icinde kalmasın konusta rahatla napıcak kapıyamı atcak atsın alırsın cocugunu kocani Allah buyuk mutlaka bir çatı bulursun.benim annem babaannemle beraber yaşıyolarmış onlarda cimri gecimsiz insanlarmış bir gece sacma bir nedenle kızmış annemleri kapınin onune koymus gidecek tek bir kapıları varmış annemin dayısı bir gun kalmislar ertesi gun bir göz oda bulup hayatlarını kurmuslar annem derki simdi iyiki o gece cekip gitmisiz

Oldu çalışmamızda istemiyor diyorsunuz soğuktan hasta olun pislikden mikrop Japon kv kotu de belliki yetmiyor eşinin kazandığı sizin çalışmanıza niye izin vermiyor. Aklım almıyor ya biz calisan kadınlarda ne sknti varsa istemiyorlar kadının calsmasini

Kayinvalideniz vicdansiz kusura bakmayın ama suç kocanizda evde oğlu varken ve daha bebek anası oglunu donduruyo hadi sizi de gectim bebek o yaa ve evden de kovuyo ama hala o evde oturmak ne bilim gitsin başka bi ise girsin kucuk bi ev tutun hersey zamanla olur huzur olsun once hatta imkanınız varsa biseyleri yoluna koyana kadar kendi ailenizde bi süre kalin minnet edene kadar bi laf vardır kasaba minnet edene kadar burada yazmiyim o lafı keser kolumu yerim diye soylim o misal

%100 eşinin suçu.

Peh usuyecegim de yine de onu dinleyecegim ha.

İstediği kadar kapatsin her seferinde acarim.
Gerekirse tartisirim.

ogluna baska kadin alicakmis yaptiklrimi hic gormedniz yapamadiklarmi goruyosunuz dedim gulmeye basladi

Oğlu ne diyor bu durumlara ?
Bi dk durulmaz bu kadınla.
Oğlunun sekil a da görüldugu uzre eşi var. Sen git kendine koca bul demek lazım bu sevimsize.

Son düzenleme:
Düşük ısıda açsanız? Görümcem hiç açmaz çocukları turp gibi ama bilerel açmıyor o tasarruftan değil çocuklar dirençli olsun diye hakkatemde hiç üşümüyorşar ben donuyorum 3 yaşındaki kız çocuğı üşümüyor.

Ama açılsın istiyorsanız size karışamaz ona sormadan açın kaale almayın tartışmayın emrivaki yapın

Bende beş aylık evli ve birlik oturan bi insanım tabiki kayinvalidemle anlasamadigim konular var ama eşim bana temizlik bile yaptirmaz ve savunur yemek yapmayı unuttum diyebilirim evlendikten sonra ve kaynanamda ağzını açmaz hersey eşinden geçiyor eşin seni savunmasa hiç huzurun olmaz

Haftalık 200 lira çok az. Birde ağır bir iş yapıyor eşiniz. Başka iş baksın kesinlikle,ayrı eve çıkma durumu olur en azından. Kayınvalideniz rahat,bunların 3 kuruş geliri var ayrı eve çıkamazlar,ben ne istersem onu yapacaklar kafasında belliki.

Soyledim hatta bi adam yanina cagirmis calismak icin esimide seviyo gel haftalik 600 tl vericem demis ama esim istemiyo anlatmaya calisyorum durumu soyluyorumda olmuyo diye ama dinlemiyo
Yani kusura bakmayın ama eşiniz sizi hiç düşünmüyor. Haftalık 600 lira demek sizin ayrı eve çıkıp misler gibi yaşamanız demek,kimseye eyvallah etmeden. Ne yapın edin kabul ettirin,onun ailesi sizi düşünmüyor sizmi düşüneceksiniz. Kayınpederinizde arasın dursun haftalık o parayla çalışacak birini.

Isini gucunu eline almadan neden cocuk yaptiniz ki? Allah bilir askerede gitmemistir esiniz..yapacak birsey yok. Git biraz ailenin yaninda kal

Bu daha hicbisey degil ne annelik yapmislar ne babalik diyorum baska ise gir ama istemiyo bayram harcligi verdi bayramda onu gecen haftaki haftalgndan kesti fazla vermis diye 100 tl aldi gecen hafta bende 50 tl kenara koydum 50 tlyle idare ettik
eşin mi istemiyor başka iş.
kölelik ama bu ya.
100 tl neymiş sadaka gibi.
eşinin aklından zoru mu var da bu hayata hepinizi mahkum ediyor.?

Allah bilir eşinin sigortasını da yatırmıyorlardır. 200lira harçlık veren hiç sigorta yaptırırmış gibi gelmiyor. Herhangi bir sağlık sorunu olsa ne yapacaksınız düşünemiyorum bile. Kaç yıldır bu şekilde çalışıyor? Emeklilik için kaç ay kaybettiğini hesapla, bu şekilde giderse ileride emekli olamayacğını söyle. Asgari ücret alan başka bir işe geçse sigortasının da yapılacağını, babasının onun emeklerini sömürdüğünü, ileride başını çok taşlara vuracağını söyle.

Bir de o kombiyi açamamak nedir yahu? Kazan kaldır, çıngar çıkar, gerekirse komşular başınıza toplansın. Bağır el kadar bebeyi soğuktan dondurdun ne vicdansız insansın diye. Belki komşulardan utanır, cinnet halini görünce de senden çekinmeye başlar. Kocandan da korkma. De ki sen çocuğuna sahip çıkamadıysan ben çıkıyorum. Ağzı var dili yok onun hakkını babası savunmuyorsa ben savunacağım. Ne olursa olsun noktasına geldiğini anlasınlar. Sakın geri adım atma başka çözüm bulamadım senin durumuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…