kaynanaaaa

Senin derdin kaynanadan çok aslında kocan olacak o adam

Esini al karsina konus sakin sakin de ki ilk once sen beni annende olsa kimsenin karsisinda azarlayamazsin hanzoya bakya karinda olsa kimsenin yaninda asagilanamaz ..
Ikinci olarak kimse senin ailene gitmene karisamaz o esin bile olsa soyle esine sen nasil annene gidiyorsan bende gitmek istiyorum cok ozlyyorum de biraz pispisla tabiri caizse lutfen kaynanana esine ezdirme kendini dayanamiyorum burda bunun gibi konular okumaya

Senin derdin kaynanadan çok aslında kocan olacak o adam

Kocam zaten başrolde ama kaynanama ailesine beni ezdirmesine laf soyletmesine daha çok kızıyorum. Bide onlar büyükler benimde onlardan beklentim bu değil biz cahillik edip tartissak orta yolu bulmaları gerekirken yangına Körükle gidiyolar ya da sussunlar biz onlara bişey sormuyoruz ki her seye kendileri atliyolar

Bence sesizce evden esyalarini topla git. Aradigi zamanda telefonda bosuyorum seni ananla mutluluklar dersin. Bide imammis amma rezil olurlar belki akillanirlar.

Öyle bekleniyor ama işte sen el kızısın , asla seni kayırmazlar hep oğluşları haklı birde zaten kaynanada kendi kaynanası tarafından ezildiyse aynısını sana uyguluyor bu böyle

Bide kayinpeder taklitimi yapıyor insan içinde çok utanıyorum.

Boşan deme kiziyorlar.. bosanacagimi nasıl soylemeliyim desede. . Biz kimseye boşan demeyelim

Öyle bekleniyor ama işte sen el kızısın , asla seni kayırmazlar hep oğluşları haklı birde zaten kaynanada kendi kaynanası tarafından ezildiyse aynısını sana uyguluyor bu böyle

Benim de oğlum var ben gelinime öyle yapmayacam çünkü oğlumu çok seviyorum onu emanet edecek hayırlı bir gelinim kızım olsun istiyorum

Kv kim oluyor ya ailene gitmene laf edecek son kişi bile degil.

Keşke askerde erkeklere hergun yarim bi saat ders verilse evlilik konusunda. Es ve anne ile olan iliskilerde nasil davranilacagina dair.

Bosanma isteğini ve sebeplerini acikla iste canim

İşte hep bir şey demediğinizden oluyor bunlar.neden susuyorsunyz Allah aşkına gideceğiniz yer aileniz.kusura bakmayın ana bu konuda suç eşiniz de madem o sizi sabun muyor , kendinizi savunmayı öğrenin rica ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…