Kaynanadan beter kayınbaba!!!

muallimegece

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
6
1
1
Evet yanlış duymadınız:)kaynanamla hiçbir sorunu olmayan ben kayınbaba mağduruyum.zira kendisi askerdeki eşimi sürekli bana karşı doldurmaya çalışıyor.aynı ortamda yüzüme bakmıyor hal hatır sormuyor.Lafa gelince oğlum karın beni hiç aramıyor ki kayinvalidemle iki güne bir konuşuruz.bu daha basiti neler neler napcam ben bu adamla?

Biraz kendinize ve esinize guvenin. Meydani da cok bos birakmayin. Esinizle sık sık ve tatli dille konusun. Zamanla herkes birbirini kabullenir

Allah yardımcınız olsun valla

Aynısı benimde başımda var adam sürekli arıyor en sonunda eşime dışarıdayken söyledim abuk subuk konuşuyor dedim anlamıyorum dediklerinden dedim aman boşver salla dedi açma ararsa öyle yaptım bu sefer açmadım aradığı gün hep belli saplantılı gibi canı sıkılıyormuş gezmek istiyormuş biz daha yeni evliyiz napım kaynata

telefon kayıtlarını eşinize sms olarak atın derim. aynısı bende de var ve yıllardır çekiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…