- Konu Sahibi Sevgili_Nil
genelde aileleri sorar yemek yapabiliyor mu temizlik yapıyor mu diye belki etkisinde kalıyordur ama seni bu şekilde eleştirmesi çok yanlış sonuçta anne kız bile olsan aynı tadı lezzeti tutturamıyorsun
ben de ilk zamanlar sürekli aperatif yemekler yapıyordum patates köfte makarna kahvaltı vs ama sürekli kuru yemek olmuyor o yüzden mecburen farklı yemeklerde denemeye başladık ama o konuda eşim sıkıntı yaratmadı illa şu yemek olsun diye
bir yemek kursuna yazılmayı da deneyebilirsin canım yada yakınında biri varsa yardımını iste yada burdan bayanlardan onun istediği yemeğin tarifini püf noktaları ile sorabilirsin işin zor Allah yardımcın olsun![]()
evet kaynanam ilk zamanlar hep soruyodu iş yapmaya yüzü varmı yemek yapabiliyomu diye. Kayınvalidemgilde kalıyoduk sabah mercimek çorbası yapıyım demiş mercimekleri düdüklüye koymuş tabanına tutmuş mercimekler yanmış evin içi yanık konusu doldu çorba kaldı öyle içemedik kayınvalidem de bozuntuya vermemek için düdüklünün altı açılmış oyüzden yandı filan dedi geçiştirdi sonra ki gittiğimde baktım aynı düdüklüyle yemek yapıyo gerçekten düdüklünün altı açılsa alır atar onda bi daha yemek mi olurda