Kaynanalar nasıl sevilir?

aslinda herkes dogurdugu cocugun sadece annesi ve babasi olduklarini SAHIPLERI olmadiklarini
herkesin kendine ait fikrinin, hayatinin olabilecegini hatta olmasi gerektigini...
kimsenin kimseye benzemek zorunda olmadigini....
laf sokmanin güc göstergesi olmadigini....
sevmenin kolayligini...
sayginin yüceligini...

kabul etse..

bence problem olmassssssssss

başka

kızlar ya kayınvaldem sevmemekle haklı mı benim gibi tembel gelini ne sabahtan beri oturuyorum ev karmakarışık yarın yola çıkacağız avare avare bilgisayar başında oturuyorum ayrılamadım sizden

ne yapsan boş kayınvaldenin iyisi olmaz sen de kayınvalde olunca cadının teki olacaksın

evet burda açılan konulardan ve çevremde gördüklerimden sonra cadı olmam gerektiğini anladım.üstelik gözümün önünde en yakınım var annem

şaka yapıyorum tabi burdaki gelinler başka olacak inş oğlanlarını hiç kıskanmayacaklar

acaba başka mı olacaklarnasip olursa buradaki gelinleri 20-25 sene sonra kayınvalide olduklarında da okumak isterim

Kaynanayı sevmekkk...

Mübarek günn Allah affetsinn sevmiyorumm sevmekde istemiyorum..

Kaynana pamuk olsa gelinin başını yararmış derler, nasıl sevilsin ki

hacı hoca işleriyle uğraşma,laf sokma ,en önemli çocuğu olmazsa kısır deme....başkada yok

bizde de tam tersi galibakapının önüne kadar gelipte annesine uğramayan bir erkek kardeşim var.üstelik annem tek başına hayat mücadelesi veriyor.erkeğin yapması gereken işler oluyor ama kardeşimin umru değil.biz ayrı şehirlerdeyiz annemle.geçenlerde gittik eksik gediğni eşim yaptı.ama onlarda 2 evlat büyütüyor.allaha havale ediyorum.inşallah kendileri gibi evlatları olur

ne ekerse onu biçermiş insan..
ben bu lafa çok inanırım ..
o yüzden içimden gelsede bazı şeyler engellerim hep kendimi..

hacı hoca işleriyle uğraşma,laf sokma ,en önemli çocuğu olmazsa kısır deme....başkada yok

lohusayken yatak odasına kapıyı çalmadan girme evini anahtarla zile basmadan açma

gelinin de kıçını kapatamadık gibi laflar sakın etme

oğlumun eski sevgililer bekar ona göre deme....

evet kızlar devamne mutlu iyi kayınvalide olmayı öğreniyorum ama birde iyi gelin nasıl olur onu anlatın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…