ararsa ara...gelirse git...çağır gelmezse sinirlenme...sev insansa hisseder zaten oda seni sever...kızdığın bişi olursa onunla paylaş oğluna anlatma....
alışverişi bırak zevkine göre yapsın fikrini sorarsa söle yada söyle almazsada bozulma
ne yapsan boş kayınvaldenin iyisi olmaz sen de kayınvalde olunca cadının teki olacaksın
ne yapsan boş kayınvaldenin iyisi olmaz sen de kayınvalde olunca cadının teki olacaksın
katılmıyorum..
egem şimdiden böyle düşünüyorsa pekte cadılık yapamaz..
şaka yapıyorum tabi burdaki gelinler başka olacak inş oğlanlarını hiç kıskanmayacaklar
şaka yapıyorum tabi burdaki gelinler başka olacak inş oğlanlarını hiç kıskanmayacaklar
gelinin de kıçını kapatamadık gibi laflar sakın etme
hacı hoca işleriyle uğraşma,laf sokma ,en önemli çocuğu olmazsa kısır deme....başkada yok
bizde de tam tersi galibakapının önüne kadar gelipte annesine uğramayan bir erkek kardeşim var.üstelik annem tek başına hayat mücadelesi veriyor.erkeğin yapması gereken işler oluyor ama kardeşimin umru değil.biz ayrı şehirlerdeyiz annemle.geçenlerde gittik eksik gediğni eşim yaptı.ama onlarda 2 evlat büyütüyor.allaha havale ediyorum.inşallah kendileri gibi evlatları olur
hacı hoca işleriyle uğraşma,laf sokma ,en önemli çocuğu olmazsa kısır deme....başkada yok
lohusayken yatak odasına kapıyı çalmadan girme evini anahtarla zile basmadan açma
gelinin de kıçını kapatamadık gibi laflar sakın etme
oğlumun eski sevgililer bekar ona göre deme....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?