Kaynanalar neden kendi cocuklarina toz kondurmazlar ???

Yok yemin ederim bunlar cahilinde ötesindeler
Artık ne desem bilemiyorum
Muge anli daki palu ailesini biliyor musunuz onlarda bi damat vardi hepsini kandirmisti cinci hoca adinda orda olen meryem vardi .. sonum ona benziycek artik

Onunla dertlesemiyorum bile . Hemen dalgaya vuruyor. Sanki karsisinda cocuk varmis gibi . Ha duvara anlatmosim derdimi ha ona anlatmisim . Ayni

Zaten yapmasan daha iyi boylr bir cahil sulalesindense. Daha iyi bir sulale hak ediyor .
Cnm cok sesini etme . Al.karisimi ama yeme kesinlikle. Her gun bi iki kasik yemis gibi cope at. Onun yerine bak buralrda cok guzl paylasimlr oluo. Bi suru kürler var onlri dene. Insllh hamile olursan musait bi gunde yuzlerine vurursun yemedgini.

Cnm cok sesini etme . Al.karisimi ama yeme kesinlikle. Her gun bi iki kasik yemis gibi cope at. Onun yerine bak buralrda cok guzl paylasimlr oluo. Bi suru kürler var onlri dene. Insllh hamile olursan musait bi gunde yuzlerine vurursun yemedgini.
Cok guzel diyorsun da basimda bekletip yedirmezlerse iyi . Allah vere de bu ay hamile kalsam da utansalar

O hoca kılıklı sahtekarı şikayet ederdim. Millete iftira atmak kolay mıymış öyle bakalım. Ayrıca o kocadan çocuk yapmakta kararlı mısın pek akıllı bir tip degil. Hemen seni harcadı görüyorsun annesine de bişey demiyorum artık Allah ıslah etsin.

Versinler 400 tl yi yaptırsınlar karışımı ama kullanmayın...
Sabah kavga ettim esimle zaten . Yemiycem aticam cope gozunun onunde . Bu devirde para kazanmak cok mu kolay 400 lira ya televizyonlarsa bas bas bagiriyorlar sahte hocalara para kaptirmayin diye. Ama kocam olacak gerizekali bana kes sesini sen ne anlarsin . Gorusuruz o gun diyor

Bu kadar cahil bir adamdan lütfen çocuk dünyaya getirmeyin. Doğacak bebeğe yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…