- 26 Şubat 2012
- 7.313
- 19.531
- 448
- Konu Sahibi Loriklorik
-
Kizarsa kızsın ya. Kızıyor diye sustukca tepene çıkacak hatta çoktan çıkmış.Konusmaya gelmiyor kızıyor hemen kocam yeter artik demekten biktim ben .
Muge anli daki palu ailesini biliyor musunuz onlarda bi damat vardi hepsini kandirmisti cinci hoca adinda orda olen meryem vardi .. sonum ona benziycek artikYok yemin ederim bunlar cahilinde ötesindeler
Artık ne desem bilemiyorum
6 sene sevgili olduk bi de hoc boyle bi seyini gormedim . Disardaki insanlari dedikleri onun icin cok daha onemli bendenNerden buldun bu cahil adamı. Yazık etmişsin kendine.
Allah korusun... ama kaç kurtar kendini bir an önce bunlardanMuge anli daki palu ailesini biliyor musunuz onlarda bi damat vardi hepsini kandirmisti cinci hoca adinda orda olen meryem vardi .. sonum ona benziycek artik
En sonunda bosanicam . Bosaninca da arkamdan konusurlar . Kesin baskasi ile konusuyordur. Telefon elinden dusmuyordu zaten gb.Kizarsa kızsın ya. Kızıyor diye sustukca tepene çıkacak hatta çoktan çıkmış.
Allah korusun... ama kaç kurtar kendini bir an önce bunlardan
Zaten yapmasan daha iyi boylr bir cahil sulalesindense. Daha iyi bir sulale hak ediyor .Cocuk kararını tekrar düşünürdüm ben olsam.
Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz?Hersey kocam da bitiyor. O kit beyinli oldugu icin. Benim sozumun hicbir degeri yok onda .el alem ne der kafasinda
Bilmiyorum iste sizlerden fikir almak istiyorum . Kendimi ona ifade edemiyorum . Ettirmiyor firsat vermiyorPeki ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Cnm cok sesini etme . Al.karisimi ama yeme kesinlikle. Her gun bi iki kasik yemis gibi cope at. Onun yerine bak buralrda cok guzl paylasimlr oluo. Bi suru kürler var onlri dene. Insllh hamile olursan musait bi gunde yuzlerine vurursun yemedgini.Zaten yapmasan daha iyi boylr bir cahil sulalesindense. Daha iyi bir sulale hak ediyor .
Cok guzel diyorsun da basimda bekletip yedirmezlerse iyi . Allah vere de bu ay hamile kalsam da utansalarCnm cok sesini etme . Al.karisimi ama yeme kesinlikle. Her gun bi iki kasik yemis gibi cope at. Onun yerine bak buralrda cok guzl paylasimlr oluo. Bi suru kürler var onlri dene. Insllh hamile olursan musait bi gunde yuzlerine vurursun yemedgini.
Bu adama çocuk verme. Net.En sonunda bosanicam . Bosaninca da arkamdan konusurlar . Kesin baskasi ile konusuyordur. Telefon elinden dusmuyordu zaten gb.
Ben olsam öyle bi koca ve onun ailesine çocuk yapmak için hiç de uğraşmazdımBilmiyorum iste sizlerden fikir almak istiyorum . Kendimi ona ifade edemiyorum . Ettirmiyor firsat vermiyor
Sabah kavga ettim esimle zaten . Yemiycem aticam cope gozunun onunde . Bu devirde para kazanmak cok mu kolay 400 lira ya televizyonlarsa bas bas bagiriyorlar sahte hocalara para kaptirmayin diye. Ama kocam olacak gerizekali bana kes sesini sen ne anlarsin . Gorusuruz o gun diyorVersinler 400 tl yi yaptırsınlar karışımı ama kullanmayın...
Bu kadar cahil bir adamdan lütfen çocuk dünyaya getirmeyin. Doğacak bebeğe yazık.Merhaba arkadaslar ben 1 yillik evliyim ve bebegimiz olmuyor. Esimde sorun vardi . Ameliyat oldu su an iyilesme surecinde .bu surecte ben de kan testleri rahim filmi artik ne gerekiyorsa butun herseyi yaptirdim kendim icin . Cok sukur hic bir sikinti cikmadi . Konum şu ki .. kaynanam köye gitmis ordan da sozde hoca adinda birine gitmis. O da ona demis ki benim gelinin bebeği olmuyor halbuki sorun esimdeydi. Hoca da demis ki senin gelinin yumurtaliklarindan biri calismiyor cok iltihapli . ( kime su kadin hamile kalamiyor derseniz zaten tek bir neden vardir yumurtalillarina yorumlarlar ) toz kondurmuyor ogluna .. gitmis koyde benim adimi kisira cikmak icin .. hoca da demis bi karisim hazirliycam 400 liraya . Kocam da buna inaniyor ben asla inanmiyorum . Doktorlar o kadar sene bosuna mi okumus oluyor benimle beraber hastanelere geliyordu esim doktorlar onun yanındayken sende hocbir sorun yok diyorlardi . Kendi kulaklari ile duyuyordu . Ama yk doktorlar bilmiyorlar diyor . Napcam ben bu konuda hanimlar . Bu kadar cahil bisey olamaz ya . Istemiyorum yapmasin karisim falan diyince de bana kiziyor ..
Allah da biliyor ki nasip olmuyorBu adama çocuk verme. Net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?